2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

genelde 27 günde bir regl oluyorum.Buna göre ben 1 ekimde kan testi yaptırsam çıkar heralde..ayyy meraklıyım çokkk

kızlar benim adet tarihim de 3 ekim ama ben 29 eylül de yapmayı düşünüyorum kan testini, inşallah pozitif çıkarsa bayram süprizi yapıcam eşime, 28 günde bir oluyorum ben de, sizce de çıkar değil mi 4 gün öncesinden :CüvCüv:

çıkar diye biliyorum canım

insallah hamilesindir canim allahim bizede nasip etsin.....!!!!!!!!!!

eeeeeeeeee nirdesiniz bakem anlatın ben beş yıllık evliyim ve altı aydan buyana deniyorum rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

merhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum umarim beni kabul edersiniz.bende sizler gibi bebek istiyorum.5 aylik evliyim korunmamamiza ragmen olmuyor bir turlu tutturamadik.rabbim isteyen herkese saglikli,hayirli evlatlar nasip etsin.aminnnnnnnn

merhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum umarim beni kabul edersiniz.bende sizler gibi bebek istiyorum.5 aylik evliyim korunmamamiza ragmen olmuyor bir turlu tutturamadik.rabbim isteyen herkese saglikli,hayirli evlatlar nasip etsin.aminnnnnnnn

merhaba tatlım ne demek aramıza almak herkes gelip burda sohbete katılabilir daha çok yeni evliymişsin bitanem acele etme seninde söylediğin gibi hayırlısı olsun zamanı geldiğinde rabbim bu güzel duyguyu hepimize tattıracaktır inşallaha.sa.sa.s

yoncagulum hamile kalmak icin neler yapmamiz lazim bilgin varmi? gecen gun dr a gittigimde folik asit verdi.yanilmiyorsam folik asit gebe kalmak icin etkisi yok.sadece bebegin gelismesi vs.bunun icin veriliyormus.yapmamiz gereken ozel bisey varmi gebe kalmak icin ? yada sizlerin denedigi yontem varmi? ilgin icin tsk.ederim canim

bir sorum daha olacak yumurtlama gunumuzde yumurta aki gibi bir sivi geliyor.bu sivi gelmeden oncemi yoksa geldikten sonrami iliskiye girilmeli bilginiz varmi arkadaslar?

canımsın ben hiçbirşey denemedim ama arkadaşımın tavsiye ettiği bir yöntem var onu denicem her sabah kalkmadan ağzından ateşini ölçüyorsun ateşinin düştüğü günler miş bu günlerde ilişkiye girersen daha çabuk döllenme oluyormuş ......

bir sorum daha olacak yumurtlama gunumuzde yumurta aki gibi bir sivi geliyor.bu sivi gelmeden oncemi yoksa geldikten sonrami iliskiye girilmeli bilginiz varmi arkadaslar?

bu sorunla ilgili bir bilgim yok canım keşke yardımcı olabilsem ama benden böyle bir sıvı da gelmiyor:1shok:

slm kızlar nasılsınız
cerez balım naber hiç görüşemiyoruz ne zamandır nasıl gidiyor hamişlik 4 ayı devirdin maaşallah maaşallah, fundadan haberin varmı canım topraladımı kendisini başladımı yine çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…