- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.941
genelde 27 günde bir regl oluyorum.Buna göre ben 1 ekimde kan testi yaptırsam çıkar heralde..ayyy meraklıyım çokkk
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar benim adet tarihim de 3 ekim ama ben 29 eylül de yapmayı düşünüyorum kan testini, inşallah pozitif çıkarsa bayram süprizi yapıcam eşime, 28 günde bir oluyorum ben de, sizce de çıkar değil mi 4 gün öncesinden :CüvCüv:
insallah hamilesindir canim allahim bizede nasip etsin.....!!!!!!!!!!kızlar benim adet tarihim de 3 ekim ama ben 29 eylül de yapmayı düşünüyorum kan testini, inşallah pozitif çıkarsa bayram süprizi yapıcam eşime, 28 günde bir oluyorum ben de, sizce de çıkar değil mi 4 gün öncesinden :CüvCüv:
insallah hamilesindir canim allahim bizede nasip etsin.....!!!!!!!!!!
kıslarrrrrrrrrrrrr nerdesiniz huuuuuuuuuuuuuu
bağırtmayın beni:mymeka:
burdayız işte arkadaşım, biz yaramaz mıyız işine :1closedeyes:
bende burdayım olmaz mı?
merhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum umarim beni kabul edersiniz.bende sizler gibi bebek istiyorum.5 aylik evliyim korunmamamiza ragmen olmuyor bir turlu tutturamadik.rabbim isteyen herkese saglikli,hayirli evlatlar nasip etsin.aminnnnnnnn
slm. kızlar
Bende aranıza katılmak istiyorum,
Hamile Olmayı sizin gibi ben de çok istiyorum:)
yoncagulum hamile kalmak icin neler yapmamiz lazim bilgin varmi? gecen gun dr a gittigimde folik asit verdi.yanilmiyorsam folik asit gebe kalmak icin etkisi yok.sadece bebegin gelismesi vs.bunun icin veriliyormus.yapmamiz gereken ozel bisey varmi gebe kalmak icin ? yada sizlerin denedigi yontem varmi? ilgin icin tsk.ederim canim
bir sorum daha olacak yumurtlama gunumuzde yumurta aki gibi bir sivi geliyor.bu sivi gelmeden oncemi yoksa geldikten sonrami iliskiye girilmeli bilginiz varmi arkadaslar?
slm. kızlar
Bende aranıza katılmak istiyorum,
Hamile Olmayı sizin gibi ben de çok istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?