- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.981
sen raporlu izindesin yani :roflol:
biraz dinlen bakalim
yoncacım ben de 2 yıl 3 aylık evliyim, 13 aydır istiyoruz bebiş, bakalım ne zaman teşrif edecek?
ALLAH affetsin yeter dinlendigimiz :jeyyar:
bu kadar dinlenen adam kaynamazmı:jeyyar::roflol:
şekerimmm
bi atasözü var ama yazmicam.. sen devam et.. azimle.. olucak... :CüvCüv:iyim bende canım ya çalışmalara devam işte hep aynı,
he canım onaylı izin benimkisisırnaşık şey
nasılsın bitanem işlerim vardı kusura bakma:1hug::1hug:klava:
yoncacım ben de 2 yıl 3 aylık evliyim, 13 aydır istiyoruz bebiş, bakalım ne zaman teşrif edecek?
BAGIR bagır sesin açılır :sm_cool:
bende marketten anca duyarım zatennn:roflol::roflol:
ne yapıyon delüü kadınn:roflol::uhm:
bayan merak soyledigin cok dogru ama elde degilki.ayni seyleri yasadim hamilelik belirtisiyle dra gittim ama kocaman bir sifir aldim.ben kayinvalidemlerle beraber oturuyorum sagolsun hayatimi strese soktu kendisi.ondanda olabilir diye dusunuyorum.evlendigim ilk ay hic stres yoktu belirtilere dayanarak kan testi yaptik sonuc 4.27 cikti ama tutmadi.allahin izniyle 1 ay icinde ayri eve cikacaz kayinvalidem olmayacagi icin strese ve sikintiya veda ederek belkide 2009 a gercekten anne adayi olarak hepimiz gireriz
canım benim kafana takmamaya çalış bebişmi istiyorlar senden bi ara bizimkilerde çok bunaltmıştı bizi eşim benim çocuğum olmuyo dedi çıktı işin içinden bir daha söz konusu yapmadılar ........
umarım ayrı eve çıkınca kafan rahat ederde bebiş sahibi olursun:1hug:
bayan merak soyledigin cok dogru ama elde degilki.ayni seyleri yasadim hamilelik belirtisiyle dra gittim ama kocaman bir sifir aldim.ben kayinvalidemlerle beraber oturuyorum sagolsun hayatimi strese soktu kendisi.ondanda olabilir diye dusunuyorum.evlendigim ilk ay hic stres yoktu belirtilere dayanarak kan testi yaptik sonuc 4.27 cikti ama tutmadi.allahin izniyle 1 ay icinde ayri eve cikacaz kayinvalidem olmayacagi icin strese ve sikintiya veda ederek belkide 2009 a gercekten anne adayi olarak hepimiz gireriz.
ben geldim hepiniz işlerimi çıktı dedüllerrrrrrrrrrrrrrr
bayan merak soyledigin cok dogru ama elde degilki.ayni seyleri yasadim hamilelik belirtisiyle dra gittim ama kocaman bir sifir aldim.ben kayinvalidemlerle beraber oturuyorum sagolsun hayatimi strese soktu kendisi.ondanda olabilir diye dusunuyorum.evlendigim ilk ay hic stres yoktu belirtilere dayanarak kan testi yaptik sonuc 4.27 cikti ama tutmadi.allahin izniyle 1 ay icinde ayri eve cikacaz kayinvalidem olmayacagi icin strese ve sikintiya veda ederek belkide 2009 a gercekten anne adayi olarak hepimiz gireriz
canım benim kafana takmamaya çalış bebişmi istiyorlar senden bi ara bizimkilerde çok bunaltmıştı bizi eşim benim çocuğum olmuyo dedi çıktı işin içinden bir daha söz konusu yapmadılar ........
umarım ayrı eve çıkınca kafan rahat ederde bebiş sahibi olursun:1hug:
yok canim onlar henuz bebek istemiyorlar ama KAYNANA anliycagin.kayinpederimi cok seviyorum cok iyi ama kayinvalide icin ayni seyi soyleyemem.
hiç korundunuzmu canım ve doktora gittinizmi:uhm:a.s
yoo sen görmüyonmu kız biz burdayız
bitanem cerez sana demiyo ki bana diyo meraklıyı öörnek al sende çalış diye gacıçok israr ettin cerezcim örnek alayım yoncamı
:1hug::1hug:
yok canim onlar henuz bebek istemiyorlar ama KAYNANA anliycagin.kayinpederimi cok seviyorum cok iyi ama kayinvalide icin ayni seyi soyleyemem.
anladığıma göre sen çok duygusal içli ve saygılı bir insansın sorunlarını içine attığın için stres yapıyorsun yapma bitanem kimseye bişey olmaz olan sana olur az kalmış bak sabır :1hug::1hug:
13 aydır korunmuyoruz, doktora gittik hayatım 1 yıl dolunca, yumurta sayımı az buldu adetin 3.günü 3 tane görebildi sadece, eşimin spermlerine de eh fena değil dedi yani öğle SÜPER SPERMlerimiz yok, ramazandan sonra ilaçlı tedaviye başlıycaz , yumurtalarımı geliştirecek, belki aşılama...........
senin hikayen nasıl canım?
BAYAN MERAK evet hatir gonul diye diye 5 ayda 5 yil yaslandim.kadin resmen ikinci kocam olmak istiyor ama hic donup cevap vermedim bir gun. nede olsa buyugum,esimin annesi dedim.ona cevap verecegim yerde odama kapanip agladim hep sustum ama kendimi yedim icim icimi yedi.kimseye diyemiyorum desemde care olmazlar ailem cok uzakta kadinda meydani bos buldu.en sonunda esim fark etti ve susturdu ama o ise gidince yine basliyor.sabir diyerek 5 ay bitmek uzere allahin izniyle gitsmde kurtulsam.yine kaybeden o yaslanacak ona yine ben bakarim yine bana muhtac olacak ama anlamiyor.bakalim hangi yuzle evime gelecek.diger oglu nefret ediyor kadindan.o arkadasini okadar iyi anliyorumki allah sabir versin.aileme laf gitmesin yuzu yere gelmesin diye hep susuyorum allah buyuktur az kaldi.
ay yavaş çalışıyo biras ya....
bitanem cerez sana demiyo ki bana diyo meraklıyı öörnek al sende çalış diye gacı
anladığıma göre sen çok duygusal içli ve saygılı bir insansın sorunlarını içine attığın için stres yapıyorsun yapma bitanem kimseye bişey olmaz olan sana olur az kalmış bak sabır :1hug::1hug:
ayyy ne delü kadınım ben cerez bana seni örnek almamı söyledigini sandım
ozaman takip et benigamyoncuiremsu
cuma reglim bitiyor
ve bayram var bayramdada olmaz zaten herhal memlekte gidecegim
ordan gelince çalışmaya devamm:jeyyar:
beyendinmi programımı sırnaşık şey
tabiki cenabı hak ne yazdıysa o olur ama ben acizane
kendim bir program yaptım a.s
takıl banakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?