2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

ALLAH affetsin yeter dinlendigimiz :jeyyar:
bu kadar dinlenen adam kaynamazmı:jeyyar::roflol:
şekerimmm

kiz daha ne kadar oldu dinleneli.. bi soluklan hele sositososito

iyim bende canım ya çalışmalara devam işte hep aynı,
bi atasözü var ama yazmicam.. sen devam et.. azimle.. olucak... :CüvCüv:

he canım onaylı izin benimkisisırnaşık şey
nasılsın bitanem işlerim vardı kusura bakma:1hug::1hug:klava:

merakli bakda örnek al.. bos vaktinin degerini biliyo yonca.. kaydirigubbakcemile
iyiyim bitanem.. takiliyorum iste öyle

bayan merak soyledigin cok dogru ama elde degilki.ayni seyleri yasadim hamilelik belirtisiyle dra gittim ama kocaman bir sifir aldim.ben kayinvalidemlerle beraber oturuyorum sagolsun hayatimi strese soktu kendisi.ondanda olabilir diye dusunuyorum.evlendigim ilk ay hic stres yoktu belirtilere dayanarak kan testi yaptik sonuc 4.27 cikti ama tutmadi.allahin izniyle 1 ay icinde ayri eve cikacaz kayinvalidem olmayacagi icin strese ve sikintiya veda ederek belkide 2009 a gercekten anne adayi olarak hepimiz gireriz.

BAGIR bagır sesin açılır :sm_cool:
bende marketten anca duyarım zatennn:roflol::roflol:
ne yapıyon delüü kadınn:roflol::uhm:

ne yapayım bir taraftan işleri hallediyorum
bir taraftan sizleri bekliyorum ama kk da bi sorun var çok geç görüyorum mesajlarınızı canımyasenağlamasenağlama

bak canım kayınvalidenle oturuyormuşsun inşallah iyisinizdir iyi geçiniyorsunuzdur ama
hernekadar iyide olunsa kayınvalide ve aynı ev gerçekten çok zorr
ve büyük sitrese yol açan nedenler
kendi evinize en kısa zamanda çıkarsınız ve ozaman degişiklik olacagına inanıyorum hemde büyük oranda a.s

bizim bir arkadaş var birkaç aydır rahatsız kadının eli kolu kalkmıyor
orası urası agrıyor vsvs doktora gidiyorlar hiçbirşey bulamıyorlar birsürü tetkikler felan yine bişiy yok
neyse bunun kayınvalidesi ve kayınpederi memleete tatil içi gidiyorlar ve kadın on gün başını dinliyor ve gerçekten hiçbir sıkıntısı kalmıyor
hatta arkadaşal ogün bebraberdik ve memleketten dönmüş kayınvalideleri
dedi siz oturun ben hoşgeldin diyim ve geliyi kadın ordan bi geldi yine hasta olmuş
bende dedimki sen saglıgın için oraya gitme
tabiki ben orda latife yaptım tabiki gidip görevlerini yapacak o insanlarla geçinmel zorunda
he sen kayınvalide dedigin için bende bubu yaşanmış birşey olarak anlattım
bu kayınvalide olmaz başaka bişiy olur dünyanın sıkıntısı bitmez:1closedeyes:

yani kendimiz mümkün oldugunca sitresten uzak tutmalıyızzza.s
bizim memlekettede hatır çok güdülür yani biraz kendin için degil başkaları için yaşanır buda çok kötüüü:1shok:

hiç korundunuzmu canım ve doktora gittinizmi:uhm:a.s

13 aydır korunmuyoruz, doktora gittik hayatım 1 yıl dolunca, yumurta sayımı az buldu adetin 3.günü 3 tane görebildi sadece, eşimin spermlerine de eh fena değil dedi yani öğle SÜPER SPERMlerimiz yok, ramazandan sonra ilaçlı tedaviye başlıycaz , yumurtalarımı geliştirecek, belki aşılama...........

senin hikayen nasıl canım?

yoo sen görmüyonmu kız biz burdayız

ay yavaş çalışıyo biras ya....
çok israr ettin cerezcim örnek alayım yoncamı
:1hug::1hug:
bitanem cerez sana demiyo ki bana diyo meraklıyı öörnek al sende çalış diye gacı

BAYAN MERAK evet hatir gonul diye diye 5 ayda 5 yil yaslandim.kadin resmen ikinci kocam olmak istiyor ama hic donup cevap vermedim bir gun. nede olsa buyugum,esimin annesi dedim.ona cevap verecegim yerde odama kapanip agladim hep sustum ama kendimi yedim icim icimi yedi.kimseye diyemiyorum desemde care olmazlar ailem cok uzakta kadinda meydani bos buldu.en sonunda esim fark etti ve susturdu ama o ise gidince yine basliyor.sabir diyerek 5 ay bitmek uzere allahin izniyle gitsmde kurtulsam.yine kaybeden o yaslanacak ona yine ben bakarim yine bana muhtac olacak ama anlamiyor.bakalim hangi yuzle evime gelecek.diger oglu nefret ediyor kadindan.o arkadasini okadar iyi anliyorumki allah sabir versin.aileme laf gitmesin yuzu yere gelmesin diye hep susuyorum allah buyuktur az kaldi.

benim hikayemde biraz üzücü benim için
ben ikibuçuk sendir evliyim
evlendigim hafta hamile kaldım ALLAHIMA şükür
ama ikiuçuk aylık hamileyken bebişimin kalbi durmuş ve kürtaj oldum ilk bebişimi
ikinci bebiş için doktor 6ay bekleyecegiz dedive bekleme süresincede ne kadar tahlil varsa yaptı bebegi patolojiye felan gönderdi neden kalbi durmuş diye eşime bana testler yapıldı ALLAHA hamdolsun bi sorun çıkmadı
6ay dolduktan sonrada cenabı hak ikinci evladı verdi ama bende ve eşimde hep bi andişe vardı acaba buda aynı olurmu diye ve
aynısı oldu ve birbuçuk aylıkken kürtaj oldum ve ikinci bebişimde gitti
bu arada ben doktorumu degiştirdim ve yine 6ay bekleme ve yine mevlam bize bir bebek dha verdi bu bebişimde bir aylık felanken bu sefer düştü
ve yine bi altı ay
daha verdi doktor bu sefer altı ayımız doldu
rahim ltihabı olmuş onun kurumasıda dört ay aldı ve sekiz ayı buldu bu seferki beklememiz
oda yeni bir ay önce bitti ALLAH hamdolsun iltihabım kurumuş ve ilk denememizdi bu ay
ve regli oldum senağlamave bundan sonraki aylara bakacaz
ayriyettende bekleme dedigim korunma
dört tane bebişimi kaybettim ve gittigim dojtorlar bişiy bulamadı ve bişiy demedi
şimdik, doktorum işte bu ayın başında folıc plas verdi onu kullanıyorum
ALLAH hayırlısıylan herkezin gönlünün muradını versin:Saruboceq:

ALLAH yardıncın olsun arkadaşım a.s
sabır büyük bir erdemdir
ve sabrının ekmegini hernekadar zorluklarlada olsa sen yiyeceksin a.s
ozaman senden iyisi güzeli olmayacaka.s
eşininde senin yanında olması çok güzel a.ssenin ailen başka bir şehirdemi
ve memleket neresi arkadaşım:uhm:

BAYAN MERAK senin adina cok uzuldum.nekadar bir zor durumdur ceken bilir tabiki. allah buyuktur umarim en kisa surede hamile kalir ve saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…