2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

slm arkadaslar.hepiniz inşallah biran önce hamile kalırsınız.bir programda duydum.sogan kürü uygulayın isterseniz.bir soganı bildigimiz sarı kuru soganı 4 e bölün kaynatın suyunu için.ilk adet düzenliyormus gebe kalımına yardımcı oluyormus.denemedim arkadaslar ama denemekten bişey cıkmaz.allah yardımcınız olsun.saglıcakla kalın

bende 2009 a kadar istiyorum yaaa rabbim senden diliyorum. benim gibi isteyenlerin rabbim kucağını boş bırakmasın

Bu aydan çok umutluyum ama aynı zamandada umutsuzum... Yumurtlama gününün bir gün öncesini rastlantısal bir şekilde tutturduk nedense içime bir umut doğdu... Kasıklarım ağrıyor ama hiç şikayetçi değilim belkim hamileliktendir :)))) Allahım'a Yalvarıyorum bana ve tüm anne olmak isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım 2 gün geçmiş o zaman, neden umutlu değilsin, eğer adetlerin çok düzenliyse bence çok da karamsar olma, hadi bakalım, güzel haberler getir bize.

bilmiyorum.adet olacak belirtide yok.hamile olduysum (belirti)o da yok .:bbo:

kızlar ben de 8 gün önce çatlatma iğnesi oldum.aklaşık bir haftadır göğüs uçlarım yara gibi ağrıyor bu iğnenin etkisinden olabilir mi ya da bir belirti olabilir mi sizce ne dersiniz?ovitrelle iğne oldum bu iğneyi olup bu tür birşey yaşayan var mı yani bir haftadır süren bir ağrı .

günaydın arkadaşlar benim 10 Kasım da adet olmam gerekiyordu hala olmadım, cuma günü test yaptım ikinci çizgi silik çıktı, ama bayağı belliydi, galiba hamileyim, tekrar test yapmaya korkuyorum, geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için bu ay hemen şartlandırmak istemiyorum kendimi, Rabbim herkesin duasını kabul etsin, bebişlerimize sağlıkla kavuştursun bizi inşallah.

günaydın kızlar, bende aranıza katılıp hamiş haberlerini birlikte paylaşmak isteyenlerdenim.reglime 3 gün var bakalım sonuç ne olacak?burda birbirimize destek ve iyi bir moral olacağımıza inanıyorum.allah yardımcımız olsun ve hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...hayırlı haberler vermemiz dileğiyle :)

slm arkadaşlrr
bayan merak arkadaşımızla bugün görüştüm kendisi 1.5 aylık Hamilemiş
: teytey:

düşük tehlikesi olabileceğinden dolayı annesinde kalıyor..ordada net bulunmadığı için giremiyor...çoooook selamı var

umarım sizlerde de biran önce bebişlerinize kavuşursunuz:CüvCüv::ecrin_bebek:
sevgiler:))

bendeeeeeeeee hamile kalmak istiyorummm artık çok bunaldım yazılanları okumaktan ruhum karardı allahım duamlarımızı kabul et artık (((((((

senağlamagünüm1gün geçti dün ewde idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı silik bir şekilde ve okadar umutlandımki bugün öğle arasını zor bekledim kan testi yaptırmak için. peki noldu dersiniz lekelendim öğlen olmadan. hemen siteye girdim baktım arkadaşlar silik çizgiyi görüp hamiş kalmışlar. bende dünden beri eşimle ne hayaller kurdum ama hepsi yıkıldı. sanırım olmayacakya oysaki bu ay yumurtlama günümüde mukusa bakarak tesbit etmiş ve o günleride boş geçirmemiştim. çok korkuyorum ya hiç olmazsa :1no2:

Canım 2. çizgiy gördüysen hamilesindir. Lekelenme de yerleşme kanaması olabilir pekala. Niye üzüldün ki?:uhm:

arkadaşlar benimde bu ay gecikti halbuki son 3 aydır ne güzel düzenli gidiyor diye seviniyordum..fakat 18 inden beri bekliyorumhala olmadım..hamilelikte yok kan testi yaptırdım gecikmeden 2 gün sonra ...anlamadım niye böyle oldu ya...

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 3 yıllık evliyim şimdiye kadar korunuyorduk ama 3 aydır korunmuyoruz ve malesef hamiş kalamadım.dün dr a gittim acaba bir sorunummu var diye ve bir kaç test yaptırdım 4 güne kadar testlerin sonucunu alacam bakalım sonuç ne olacak inşallah testlerim temiz çıkar .Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…