2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

merhaba arkadaşlar şenlenmiş buralar bende bugün regl oldum uzun bir beklemeden sonra ne yapalım daha vaktimiz gelmemiş bekleyeceğiz yılmak yok çalışmaya devam.

merhaba arkadaşlar şenlenmiş buralar bende bugün regl oldum uzun bir beklemeden sonra ne yapalım daha vaktimiz gelmemiş bekleyeceğiz yılmak yok çalışmaya devam.

pembişim benimde 2 gün kaldı bakalım bende de sanki yok gibi bir his var. dediğin gibi çalışmaya devam :dance:

whitedaisy hiç bir belirtin yokmu gögüs agrın mide bulantın falan

bulantım falan yok canım ama 1 haftadır acayip karın ağrısı ve göğüs ağrısı çekiyorum. bi sağ kasığıma bi sol kasığıma kramp giriyor. baya da akıntım var. sanırım iltihap falan olabilir onun için umudu kestim. geçen hafta geceleri ağrım oluyodu uyuyamıyordum. bu hafta iyiyim çok şükür

7 aylık evliyim ve 7 aydırda istiyorum ama olmuyooooosenağlamasenağlamasenağlama

canım daha çok erken.olur ya.bir yıla kadar normalmiş.şimdiden stres yapma...bide 4 tane yumurtan olmuş..ne kadar şanslısın maşallah..biz zorla büyütüyoruz..şansın çok yüksek allah nasip eder işallah..

1 sene 10 aydır istiyoruz..allahım yüzümüze bak artoık nolur senden başka tapacak yok senden başka isteyecek yok senden istiyoruz yarabbim gör artık bizi nolur

günaydın arkadaşlar, nasıl geçti haftasonunuz, bugün benim adet günüm bakalım neler olacak? siz de var mı güzel haberler

kızlar günaydın ben uzun bir süreden buyana uğramıyorum ama dün regli oldum onu söylemek için geldim hepinizi öpüyorumŞeniz

günaydın arkadaşlar, nasıl geçti haftasonunuz, bugün benim adet günüm bakalım neler olacak? siz de var mı güzel haberler

sanada günaydın canım biraz önce yazdığım gibi bende iyi bir haber yok malesef rabbimden hayırlısı hafta sonumda hiç iyi geçmedi çünki eşimin işi olmadı neyse onun içinde hayırlısını diliyorumsenağlamasenağlamasenağlama

kızlar günaydın ben uzun bir süreden buyana uğramıyorum ama dün regli oldum onu söylemek için geldim hepinizi öpüyorumŞeniz

bir dahaki ay inşallah canım, hayırlısı olsun, benim de bugün adet günüm ama daha birşey yok, akşama da çok var, inşallah hamileyimdir hayırlısıyla yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…