2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

inşallah hamileyizdir canım yaa :CüvCüv: bende eşime aksettirmiyorum hiç. karnım çok ağrıyo yatıyorum ama gaz sancısıdır diyorum ona. bu ay olmayacak galiba falan diyorum ümitlenip üzülmesin. biz ailelerimize de bebek fikrimizi söylemedik. kimseylede paylaşamıyoruz zaten. bende böyle kendi kendime acaba hamilemiyim ondanmı oluyo kendimi kemirip duruyorum. hakkımızda hayırlısı inşallah

merhaba yaprak. üyeliğin hayırlı olsun canım. inşallah hepimiz bebeklerimize en kısa sürede kavuşuruz

inşallah canım.bende eşime yok olmaz falan diyorum bu ay.bizde ailelerimize söylemedik sirf komşularımız ve arkadaşlarımız biliyo.bende 3 aydır söylemedim kimseye ama artık söylüyorum çünkü onlar benden çok bebek noldun deyip duruyorlar bende hem onlar hem ben rahat edeyim diye söyledim aslında hiç istemiyordum söylemeyi.ama sonra bebek olmaz falan doktordu araştırmaydı derken duyulur sonra hani istemiyordunuz yalan söyledin sakladın muhabbetleri geldi aklıma.aslında kimene.

tabi öyle canım. aslında kime ne de millet çok laf ediyor. canım sıkılsın istemedim ben. gerçi biz daha geçen ay kesin karar verdik. yumurtlama dönemini kaçırmışız. bakalım bu ay nolucak. kimseye de söylemek istemiyorum. sonra annesi akrabaları bak olmuyo falan derler bende strese girerim. şuan çok rahatım sadece eşimle ben bu durumu paylaşıyoruz. stresten uzağım. zaten 4-5 sene olmayacakki ben kafama takıp üzüleyim. Allah nezaman isterse ozaman verecek bakalım bizde sabırla bekleyeceğiz :Saruboceq:

günaydın kızlarr a.s. artık pek uğrayan yok buralara :çok üzgünüm:
gönülsızım sen nasıl oldun canım? ne durumdasın? benim karın ağrıları geçti şuan iyiyim sanırım buay bende bişey yok :bbo:

günaydın arkadaşlar, hatırlayanınız vardır mutlaka, geçen ay burda birlikte günleri saydık ve hamile olduğumun sevincini yaşamıştık birlikte, ama benim yaşadığım kimyasal gebelikmiş, yani yaklaşık bir aydır hamiş değilim canlarım, o sebeple tekrar aranızdayım, sayfalara çok bakamadım listemiz var mı yine, benim muhtemel adet tarihim 10 Kasım

aşina merhaba canım yaaa çok üzüldüm :çok üzgünüm: nekadar sevinmiştim senin için. neyse bunda da hayır vardır diyelim. inşallah Allah tez zamanda bebek nasip eder hepimize Şeniz

selam kızlar herkeze merhaba acele etmemiz lazım 2010' a ne kaldı inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz bende geriye doğru sayıyorum 3 güncük kaldı yani bu günlerde bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah. Arkadaşlar üzülmeyelim unutmayınki önemli olan hamiş kalmak değil sağlıklı bir şekilde bebeğimizi dünyaya getirebilmek ben ilk bebeğini kaybeden biri olarak herşeyin hayırlısı diyorum ... çalışmalara devam ama acele yok.....

tamam kızlar ozamn butun hızımızla antremanlara devam antremana katılamadan maç kazanılırmı er yada geç alıcaz bu maçı aşina geçmiş olsun cnm bende ıkı kez düşük yaptım ama hala çok umutluyum takma kafana sakın

sağol canım, bu benim için umut oldu diyebilirim, kimyasal da olsa demek ki gebelik olabiliyor bhcg değerim 100 lere çıkabiliyormuş onu öğrendim, inşallah hepimiz hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…