- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.221
inşallah hamileyizdir canım yaa :CüvCüv: bende eşime aksettirmiyorum hiç. karnım çok ağrıyo yatıyorum ama gaz sancısıdır diyorum ona. bu ay olmayacak galiba falan diyorum ümitlenip üzülmesin. biz ailelerimize de bebek fikrimizi söylemedik. kimseylede paylaşamıyoruz zaten. bende böyle kendi kendime acaba hamilemiyim ondanmı oluyo kendimi kemirip duruyorum. hakkımızda hayırlısı inşallah
inşallah canım.bende eşime yok olmaz falan diyorum bu ay.bizde ailelerimize söylemedik sirf komşularımız ve arkadaşlarımız biliyo.bende 3 aydır söylemedim kimseye ama artık söylüyorum çünkü onlar benden çok bebek noldun deyip duruyorlar bende hem onlar hem ben rahat edeyim diye söyledim aslında hiç istemiyordum söylemeyi.ama sonra bebek olmaz falan doktordu araştırmaydı derken duyulur sonra hani istemiyordunuz yalan söyledin sakladın muhabbetleri geldi aklıma.aslında kimene.
merhaba yaprak. üyeliğin hayırlı olsun canım. inşallah hepimiz bebeklerimize en kısa sürede kavuşuruz
bende hamile kalmak istiyoruuuum:a015:
tamam kızlar ozamn butun hızımızla antremanlara devam antremana katılamadan maç kazanılırmı er yada geç alıcaz bu maçı aşina geçmiş olsun cnm bende ıkı kez düşük yaptım ama hala çok umutluyum takma kafana sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?