- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
hemşerim senin şu misafir inşallh 9 ay 10 gün sonra bebişinle gelir ....
Yaw Bu Sayfa Neden Ilerlemiyooooooooooooooo
ama hepiniz ben yokken arkamdan konuşuyonuzklava: klava: bende kızıyom sinirim çeneye vuruyo jeyyar...az arkamı dönmüyüm hemen çekiştiriyonuz beni...sizi bi yaalarsam varyaa..:mymeka:..neyse ilk fundayı yakalıycam zate ...ona gösterecem gününü önce....:sm_cool:
slm cadılar napıyonuz bakem ..hep çene hep çene maşallah ..rekorlar kitabına girceniz bu gidişle ..
ya sizi işiniz gücünüz yokta benimi çekiştirip duruyonuz hergün...sıyırtırmayın beni ülennn...gezerimde tozarımda çatlayında patlayın.....ohhhh sefam olsun
kız arkamdan ilk konuşanlardan biride sensi terbüyesüzklava: klava:
sana katiliyorum zeynepcim.. cok firsatci bunlar varyaaa şakkıdı
kıs sana geldiğim gün ne göstercen bana? :roflol:
ne gezicem kız onlan.:mymeka:..akşama gene gelecekmiş galiba...ufff ya...:çok üzgünüm:
ama hepiniz ben yokken arkamdan konuşuyonuzklava: klava: bende kızıyom sinirim çeneye vuruyo jeyyar...az arkamı dönmüyüm hemen çekiştiriyonuz beni...sizi bi yaalarsam varyaa..:mymeka:..neyse ilk fundayı yakalıycam zate ...ona gösterecem gününü önce....:sm_cool:
kıs seni yolarım valla :mymeka: gene nerdeydin?kaynananlamı gezdin sırnaşık şey
kıs cerez zeynebi görünce hemen dönüyon bakıyorum.benle çekiştirirken iyiydi.valla senide yolarım şimcikklava:
kıs sana geldiğim gün ne göstercen bana? :roflol:
iftira.. kuru iftira..
kabul etmiyorum :mymeka:
fundaya soralim bakalim ben öyle bisi yaparmiyim
amannn şeytan kulağına kurşun..kafamçokkarıştı.o kadına kimse yetişemez...öyle bi kadın olsa evimden içeri sokmam kız onu..klava:.bakma benimkinin sinir olduğum tarafları vardır ama öyle kötü deildir...
kiz senin bu kaynana yaprak dökümündeki fikretin kaynanasi gibimi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?