2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

cerencim ilk denemede işe yarıcakmı diye deneme yapıyolar ama burda bizim gün saydığımızı sabırsızlandığımızı hiç umursamıyolar .. umarım hamiş kalırsın canım

yani dediğim gibi aslında benim yumurtlama diye bir problemim yoktu.bir kaç aydır yumurtlama oluyodu,tek bu ay olmadı. o da dktorun tahlil istediğine denk geldi! hani bir yıl bekleyin diyolar ya, benim bu 8. ay, doktor vakit geçiriyo heralde diye düşündüm. 3-4 ay sallayacak,biraz para yolacak, olmazsa hala (ki umarım olur) rahim filmine yollayacak:1shok:

cerencim benim progesteron değerim 5.4 çıkmıştı ..yani çok düşük ..umarım canım senin yüksektir ..

valla cerencim dr lara hiç güvenim kalmadı...adam gibi bi doktor bulamadım..bende klomeni bitirince başka bir doktora gidicem ..ötekilerin yaklaşımları hiç iyi deildi...bu 3. dr olacak

canım problem sakın eşinde olmasın ..bide ona test yapılsa ...

arkadaşlar merhaba bende bu ay ilk kez gonohene diye bir ilaç kullandım doktor iki gün araver sonra bir hafta gün aşaşırı ilişki dedi haziranın 3 dede progestan tahlili yaptırıcam eğer adet olursam ki inşallah olmamda bu ay hamiş kalırım 3günü tekrar gidicem yumurtlarının kalitesine bakıcaz dedi benim yumurtlama problem,m var adet olamıyorum ve korkuyorum gerçi kısmet işi beklemek varsa kaderimde beklicem mecburen allahım çok bekletmesin inşallah hiçbirimizi

eşime de yaptırdık test. sayısı,hareketliliği filan normal çıktı. bi spermlerin morfolojisine (şekillerine) bakılacak,bi de bana rahim filmi. başka bişi kalmadı.
işin kötü tarafı şu zamana kadar aileler bilmiyodu korunmayı bıraktığımızı, şimdiden sonra onlara da söylemek zorunda kaldık. daha yeni bıraktığımızı sanıyolar ama artık üzerimizde bi de onların baskısı olacak

günaydin canlar cananlar dicem ama..
kimsecikler yokkine..
biri gezme derdinde yine ya.. neyse.. isim vermicem
tatlicadiarzu

bende isim vermek istemeiyorum ama ilk harflere baksana cerezcimmm :::: Zeynepppppppppppppp

Kizlar Merhaba Bende Araniza Katilmak Istiyorum.bende Hamiş Olmak Istiyorum .inşallah .benide Alin Inşallah Sayfamiz Uğurlu Gelir

Teşekkürler Cerezcim .inşallah.isteyen Herkes Hamile Kalir.ayin 21 Adet Günüm Hala Olmadim Sabah Kan Testi Yaptim Negatif.dün Idrar Testi Yaptim 2.çizgi Hafif şekilde Pembeleşti Anlam Varemedim Ama Değilimdir Sanirim Kan Testi Doğru çikar Dimi.

cerezcim sana bişi sorcam...özel mesajı açamıyorum.yani kontrol panelinden özel mesaj kabul et i işaretledğim halde,sayfamda özel mesaj gönde yazısı çıkmıooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…