2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

ben simdiye kadar hic kantesti yaptirmadigim icin bilemicem canim.. hic bi tecrübem ve fikrim yok malesef fisfisfis

Anladim Canim.yenimi Düşünüyorsunuz Bebek .doktoira Filan Gidiyormusun .

bu üzerinde calistigimiz ikinci ayimiz daha :roflol:
ama ben rutin kontrol icin doktora gittigimde yumurtalarima baktirmistim.. temir ve isliyor demisdi.. :icecream:
Allahtan hayirlisi
bugün aslinda benim regl günüm.. ama herhangi bi belirti yok .. ne regl icin nede hamilelik icin.. beklmedeyim
:1closedeyes:

Hayirlisi Olsun Inşallah.bende Uzun Zamandir Düşünüyorum .ama Olmuyor .yumurta Gelişmiyor Ilk Defa Bu Ay Doktora Gitmedim Bakalim Sonuç Ne Olacak.

kiz acik ya özel mesajin.. bak yolladim sana :içelim:

canım özelden sormuşsun...yok canım bendim..bakalım kadın 2-3 ay içinde olur dedi...görcez bakalım kerametini...yalnız bu ay kalırsam hamile acaba kimin yüzünden olmuş olacak bilemiyorum...kadın sardığı için mi yoksa doktorumun yaptığı aşılamadan mı kaynaklanacak.....bu nasıl bi çelişki....bana bunu açıklaaa : ))))))

kiz hamile kalda.. artik kimin eli ugurlu geldiyse .. :roflol:

ya sizi işiniz gücünüz yokta benimi çekiştirip duruyonuz hergün...sıyırtırmayın beni ülennn...gezerimde tozarımda çatlayında patlayın.....ohhhh sefam olsun

yavrucum.. iyi gez tozda.. biz seni düsünüyoruz:mymeka:
bi düsünsene :
aksama kadar gezcen tozcan
aksam olcak
eve yorgun argin gelcen
canin bebis icin calismak istemicek yorgunlukdan :bbo:
abnladinmiiiiiiiiiiiiiii
:tomato:

ya sizi işiniz gücünüz yokta benimi çekiştirip duruyonuz hergün...sıyırtırmayın beni ülennn...gezerimde tozarımda çatlayında patlayın.....ohhhh sefam olsun

yavrucum.. iyi gez tozda.. biz seni düsünüyoruz:mymeka:
bi düsünsene :
aksama kadar gezcen tozcan
aksam olcak
eve yorgun argin gelcen
canin bebis icin calismak istemicek yorgunlukdan :bbo:
abnladinmiiiiiiiiiiiiiii
:tomato:

yok ölürümde o işi atlamam...çalışmalar tam gaz devam ediyo

slm cadılar napıyonuz bakem ..hep çene hep çene maşallah ..rekorlar kitabına girceniz bu gidişle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…