- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
Teşekkürler Cerezcim .inşallah.isteyen Herkes Hamile Kalir.ayin 21 Adet Günüm Hala Olmadim Sabah Kan Testi Yaptim Negatif.dün Idrar Testi Yaptim 2.çizgi Hafif şekilde Pembeleşti Anlam Varemedim Ama Değilimdir Sanirim Kan Testi Doğru çikar Dimi.
cerezcim sana bişi sorcam...özel mesajı açamıyorum.yani kontrol panelinden özel mesaj kabul et i işaretledğim halde,sayfamda özel mesaj gönde yazısı çıkmıooo...
Anladim Canim.yenimi Düşünüyorsunuz Bebek .doktoira Filan Gidiyormusun .
Hayirlisi Olsun Inşallah.bende Uzun Zamandir Düşünüyorum .ama Olmuyor .yumurta Gelişmiyor Ilk Defa Bu Ay Doktora Gitmedim Bakalim Sonuç Ne Olacak.
kiz acik ya özel mesajin.. bak yolladim sana :içelim:
canım özelden sormuşsun...yok canım bendim..bakalım kadın 2-3 ay içinde olur dedi...görcez bakalım kerametini...yalnız bu ay kalırsam hamile acaba kimin yüzünden olmuş olacak bilemiyorum...kadın sardığı için mi yoksa doktorumun yaptığı aşılamadan mı kaynaklanacak.....bu nasıl bi çelişki....bana bunu açıklaaa : ))))))
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
misafir vardı.kızında arkadşı geldi sonra giremedim kk ya napıyosunuz bakem
ya sizi işiniz gücünüz yokta benimi çekiştirip duruyonuz hergün...sıyırtırmayın beni ülennn...gezerimde tozarımda çatlayında patlayın.....ohhhh sefam olsun
yok ölürümde o işi atlamam...çalışmalar tam gaz devam ediyo
yavrucum.. iyi gez tozda.. biz seni düsünüyoruz:mymeka:
bi düsünsene :
aksama kadar gezcen tozcan
aksam olcak
eve yorgun argin gelcen
canin bebis icin calismak istemicek yorgunlukdan :bbo:
abnladinmiiiiiiiiiiiiiii :tomato:
slm cadılar napıyonuz bakem ..hep çene hep çene maşallah ..rekorlar kitabına girceniz bu gidişle ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?