E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
delüüüüü hoşgeldinn:sm_cool:
burdayııııııııım.benim internette sorun var 2hafatadır.pat diye bağlantı gidiyo oyüzden bazen cevap veremiyorum hemen.valla ben üzüleceğimi düşünmemştim ama sizlere acaip alışmışım dün ağladım senağlama
ayy canım :teselli: bende üzüldüm dün :1hug:
burdayııııııııım.benim internette sorun var 2hafatadır.pat diye bağlantı gidiyo oyüzden bazen cevap veremiyorum hemen.valla ben üzüleceğimi düşünmemştim ama sizlere acaip alışmışım dün ağladım senağlama
canım ben de bu ay yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlamadım kafamçokkarıştı ne bi akıntı geldi ne kasık ağrısı oldu... yada farketmedim,bekleyip görücez bakalım
ya ben ne zaman yumutluyom anlamadım.
valla bende öyle afedersin altımı kontrol etmekten kafam yamuldu yaw kafamçokkarıştı
bak ya gene yok oldular
ya kimse yokmu cerez,bal,fbsen
canım daha yeni gördüm topicin kilitlendiğini...bende kızdım açıkçası...üyelik iptalide nedir? benim burada yaklaşık 50 den fazla konum silindi...napayım şimdi burayı seviyorum niye takayımki...niye birbirimizi bu güzel muhabbetlerimizi olmadık şeyler için kaybedelimki...bak zaten sende çok üzülmüşsün...bida duymayalım böle şeyler...üzülüyoz bizde...:çok üzgünüm:
neyse düzelmiş herşeyyy buda iyi....burda bi liste varsa benide ekleyin..inşallah 2009 a hamiş girerim....9 haziran :sm_cool: :sm_cool:
yavrucum kafani kaldirda bi bak.. :mymeka:
burdayiz daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?