2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

burdayııııııııım.benim internette sorun var 2hafatadır.pat diye bağlantı gidiyo oyüzden bazen cevap veremiyorum hemen.valla ben üzüleceğimi düşünmemştim ama sizlere acaip alışmışım dün ağladım senağlama

delüüüüü hoşgeldinn:sm_cool:

canııııııııııııım hoşbulduk.sitede dünya şekeri bi editör var.ismini bilmiyorum.onun sayesinde oldu.bunu yazmamda yasakmıki acep kıs.gene kızmasınlar.korkumdan bişey yazamıyorum.sadece ona tekrar tekrar teşekkür ederim.bide konu sorumlusu var elif hanım onunda mantıklı açıklamaları oldu oda sağolsun.çoooook teşekkür ederim.sizlerden ayrılmamış oldum.a.s.

Son düzenleme:

ayy canım :teselli: bende üzüldüm dün :1hug:

:mymeka::mymeka:
:teselli::teselli:

üyeliginin iptaline cok kizdim..
ama simdi aramizdasin ya.. önemli olan o ..
katkidan bulunan modalara da ayriyetten tesekkürler

de konuyu dagitmayalim.. belirtiler ne alemde hatunlar

Son düzenleme:
canım ben de bu ay yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlamadım kafamçokkarıştı ne bi akıntı geldi ne kasık ağrısı oldu... yada farketmedim,bekleyip görücez bakalım

valla bende öyle afedersin altımı kontrol etmekten kafam yamuldu yaw kafamçokkarıştı

bak ya gene yok oldular

canım daha yeni gördüm topicin kilitlendiğini...bende kızdım açıkçası...üyelik iptalide nedir? benim burada yaklaşık 50 den fazla konum silindi...napayım şimdi burayı seviyorum niye takayımki...niye birbirimizi bu güzel muhabbetlerimizi olmadık şeyler için kaybedelimki...bak zaten sende çok üzülmüşsün...bida duymayalım böle şeyler...üzülüyoz bizde...:çok üzgünüm:

neyse düzelmiş herşeyyy buda iyi....burda bi liste varsa benide ekleyin..inşallah 2009 a hamiş girerim....9 haziran :sm_cool: :sm_cool:

sudenazım benim canım arkadaşım sağol.hepiniz sağolun.çooooook seviyorum hepinizi kızlar.rabbim bebiş versin tez zamanda hepinizea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…