- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.921
canım bunlar belirti tabiki .. ama sen kendini daha iyi bilirsin diğer aylarla nasıldı adet belirtileri ona göre karşılaştır ..ama sık idrar gebelik belirtisi .. öffff be çatlatma da git çabuk test al hadiiiii
fundam vazgecdim..
fazla heyecan kaldirmaz bu topic.. :roflol:
sen git al bi test :1hug:
aldımda sabah yapcam yarına kadar bekliycem.negatif çıkarsa bidaha alamam param yok.ilk idrar olması gerekiyo ya.garanti olsun.
kıs size laf yetştireyim derken kahvem taştı :roflol:
aldımda sabah yapcam yarına kadar bekliycem.negatif çıkarsa bidaha alamam param yok.ilk idrar olması gerekiyo ya.garanti olsun.
kıs size laf yetştireyim derken kahvem taştı :roflol:
ALLAH seni kahretmesin emi kadındaki rahatlığa bak .. hem elinde test var yapmıyo .. bide üstüne kahve yapmış içecek ..
ALLAH seni kahretmesin emi kadındaki rahatlığa bak .. hem elinde test var yapmıyo .. bide üstüne kahve yapmış içecek ..
funda olmasa bizi meraktan kim catlatacak o yüzden yapmio uyuz :mymeka:
ya ne vuruyon beeeee :mymeka:
yanlış çıkar diyom
sağol canımcımben sana test gönderirim meraketme ..
simdi yanlis cikarsa onu bilememÇok üzgünüm çoook
de
sabah kalkar kalkmaz yapsaydin ya:mymeka:
hem suclu hem güclü..Çok üzgünüm çoook
ya giznur bisi desene suna..
vuruyo bana
ziyan olmasin.. bu mantik bendede var.. şakkıdı
dolayisiyla 3 aydir beni bekleyen bi testim var..
kullanma tarihi gecmez dimi:roflol:
Ay reçelim fundam iyiyim yemek yapıorum şimdi dua etim senin içinn testi daha yapma bir iki gün bekle en azından kesin olsunnnn.İnşallah pozitif olcakkkkk !Kalbim seninleeeŞeniz
Canım benim geçmiş olsun sanada ,:teselli:düşük yapalı 24 gün oluyor bugün!!7 haftalıktı düşürdüğümde, kalan parçaları almak için kürtaj yaptılar senağlama Doktor 3 ay bekleyin dedi yeniden gebelik için kurala uyuyoruz bizde:sm_confused:
Merak etme sende canım rahim eski sağlığını kazanana kadar 3 ay geçiyor en azından,hersey yoluna girsinde sağlıklı olsun bebeğinnn
Tabi cok zor atlatmak düşük gibi bir olayı...
Allah bizede anne oldugumuz günleri gösterir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?