2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

canım bunlar belirti tabiki .. ama sen kendini daha iyi bilirsin diğer aylarla nasıldı adet belirtileri ona göre karşılaştır ..ama sık idrar gebelik belirtisi .. öffff be çatlatma da git çabuk test al hadiiiii

ya nebileyim benim normaldede ağrım olur.ama bu sefer daha fenaydı .bide çok akıntım oldu.ahanda ağrım başladı gene offfffff gelmez inşallah:roflol:

giznurum..
allah en kisa zamanda sana o hamisligin verdigi güzel duyguyu bidaha yasatisn..
meleginide sag salim kucagina aldigin günleri göstersin..
ama herseyin bi zamani var..
biz iste bak burda birlikte elele zamanimizi dolduruyoruz..:1hug:
bir bir listelere bizde adimizi yazdircaz..
insallah..

fundam vazgecdim..
fazla heyecan kaldirmaz bu topic.. :roflol:
sen git al bi test
:1hug:

aldımda sabah yapcam yarına kadar bekliycem.negatif çıkarsa bidaha alamam param yok.ilk idrar olması gerekiyo ya.garanti olsun.
kıs size laf yetştireyim derken kahvem taştı :roflol:

aldımda sabah yapcam yarına kadar bekliycem.negatif çıkarsa bidaha alamam param yok.ilk idrar olması gerekiyo ya.garanti olsun.
kıs size laf yetştireyim derken kahvem taştı :roflol:

ALLAH seni kahretmesin emi kadındaki rahatlığa bak .. hem elinde test var yapmıyo .. bide üstüne kahve yapmış içecek ..

inşallah öyledir giznurcum.en önemliside hayırlısıyla sağlıklı bi bebiş olsun.hep bunun için dua ediyorum.yaş ilerledikçe riskli diyolarya.ama eşim çok kızıyo.50 yaşında doğum yapanda var kafanı yorma bunlarla rahat ol biraz hayatım diyo ama nerdeeeeeeeee

kızım adetin geçmiş bunun negatifi pozitifi bu gün hangi saatte yaparsan yap belli olur .. bende olmam gereken gün akşam yaptım sabahı bekleyemedimde .. ama çook belirgin bi pozitif çıkmıştı .. çabuk vc ye git bırak şu kaqhveyi .. getirtme beni oraya ..Kötü Kazen

ben sana test gönderirim meraketme ..
sağol canımcım

simdi yanlis cikarsa onu bilemem
de
sabah kalkar kalkmaz yapsaydin ya:mymeka:

hem suclu hem güclü..Çok üzgünüm çoook

ya giznur bisi desene suna..
vuruyo bana
Çok üzgünüm çoook

kısım yeni aldımda ondan.zeynoşta sordu msn den fırça attı bana.gelebilir bekliycem ziyan olmasın testim sırnaşık şey.ağrım var acaip ya.çıldırıcam en sonundatatlicadiarzu

ziyan olmasin.. bu mantik bendede var.. şakkıdı
dolayisiyla 3 aydir beni bekleyen bi testim var..
kullanma tarihi gecmez dimi
:roflol:

yumurtlama olsa bu kadar kafama takmam canım .. ilaçla bile olmadı ..o benim canımı sıkıyo biraz ..ma bu arda tabii rahim kendini toplamış oldu . bencede sende 2 ay sabtret canım ozaman bebek daha iyi tutunur .. bide progeteron hormonunu ölçtür .. 2. hamilelikte progestan tablet kullanman geregebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…