2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

fundam bendede bi uyku bastı birazkestireyim .. senin heycanına dayanamadım heralde kız ..gidip biraz zıbarıyım .. sen yapmıcan bu testi .. sonra görüşürüz .

giznur senin kzım orta3temi?oks sınavı falan..şimdiye kadar istemedin mi bebek?hayırlısı canm sıkma canını...

merhaba ben yeni üye oldum bügun bende ıstıyorum hemde cok bakalım azda olsa belirtıler var ınsaalh hamileyimdir.

Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli.Kız funda hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini alırız bu ay inşallah.Rabbim gönlüne göre versin

ya doktor yumurtlama takibi filan yapmıyo. bu ay ilk defa başladık tedaviye, 21.gün git progesteron baktır yumurtlma olmuşmu anlarız dedi. ilaç bitti. bugün 15.gün. normalde 18. gün oluyordu benim tahminim yumurtlama ama bu ay ilaç kullanınca ne olur bilemem. inşallah gelir artık bebişim...
okuldaki arkadaşlar bu ay korunmayı bıraktığımı sanıyolar, ve işin kötü tarafı geçen yaz evlenen bir arkadaşımızda bıraktı korunmayı. şimdi onun olur da benimki hala va hala tutmazsa:a015: çok üzücü olucak...

merhaba canlarım bende geldim. Funda72 yarın inşallah hayırlı haberlerini alırız senin adına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…