2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sımdı o ak ıse, ben kara yımdır bu sıtede, o sapıksa, ben rahıbe yımdır.. sen benı taze yaptın ya mavıs.. Allah ta senı gypsesra yapsın e mı guzel kardesım??
ay bunada koptummm sırnaşık şey
evros+, gypsyesra+, keops35+ evroş hala gitmemişsin iyi geceler öptüm hepinizi olumunekankayizsmile
bende şahsen bizzat kendi adıma öptüm seniii

e benede yatayım bariiiiiiiiiiiiiiiii
iyi gecelerrrr KIZLARR
KOCıŞlerinizee sarılıp uyuyunnn demammıııı

kuzy ve dodoya bayıldım süperler..
denizin bakışlarına maşallah diyeyim nazar değmesin

biryerlerim ağrıyor da nerelerim çözemedim sol tarafta boşluk derler ya yani sıkışıyor sankı yan tarafım hareket edemiyorum.
ne acaba cok sık oluyor bu aralar hareketımı bile etkılıyor.

aycaa ozledim seni bi denklesemios ya ruzgar vuu vuu yu eksik etmioki 2 muhabbet edelim

pervin fena fena...dövülecek kıvama da geldi aslında ama klava:

Ayça çok sağol canım, bunu okur okumaz hemen sipariş verdim ben de..
Bu arada, Rüzgar hepten esir aldı seni. öp onu benim için annesi :)

muckkk yaptım..kendileri kucağımda şu anda..

evet cnm sağ alt en arka akannehir
Esra ben dersimi çalıştım uygulamalı :kedi: kaydirigubbakcemile3 çoğul kısmın almayayım kaydirigubbakcemile3

aaaaaaa dişi çıktı demek özdeciğin...maşallah diyelim..ilk kim gördü:)

Özdeye suyu biberonla verdim içmedi... Kaşıkla verdim içmedi... Ben birşey içince bakıp yalanıyordu bende bardakla vermeyi denedim içti :bbo:

yaaa su dediniz de..ben su vermeyi unutuyorum iyimi..yani sebze çorbası veriyorum akşamları - gündüz hazırlamam ne mümkün izin vermez- su vermeyi unutuyorum yaaa..

rüzgar da dönemiyo henüz.. yürüteç farklı kasları çalıştırıyo diye önerilmiyo hiç ben de almıycam ama alsam bayılır eminim..ayaklarının üzerine bastırınca sevinç naraları atıp,yürümeye çabalıyo..
biryerlerim ağrıyor da nerelerim çözemedim sol tarafta boşluk derler ya yani sıkışıyor sankı yan tarafım hareket edemiyorum.

bana da oluyo bazen

ESRAKO link için teşekkürler!
ya şunlara bitiyorum ölüyorum delikafadulden
ahanda ben geldim ne olcek şimdi kim kızcak geldim diye hehehehe....tahlil sonuçlarımız iyi çıkmış ..yafrum grip helak ediyormuş aslınd ağır bir gribi yok ama ...
sonuçların iyi çıkacağından ben emindim maşallah yusufçuk umarım gribide atlatır biran önce

Yükledik ya programı, tepe tepe kullanırız artık.
Burcu bak ben bu iki resimleri yemelik buluyorum

bende bende yimeek istiyorum bu kızıdelikafadulden
Ebruu :) çok tatlı bu sıpa lem! Valla ben arada dayanamıyorum Doruk'un yanaklardan alıyorum bir ısırık :)
bende bazen kıvançın yanaklarına bi ısırık atıyorum bi dudak büküp ağlıyor ki sormayın o zamanda içim gidiyor ndn yaptım diye:çok üzgünüm:
yazık ya kıyamam kuzuma
geçmiş olsun nesrin diş ağrısı çok kötüdür
mavişş bu kıvanç varya behlül kıvançıda solluyacak ama onun gibi ahlaksız olmasın amcasının karıyı götürüyo adam delikafadulden
uleen gpysy beni yine güldürdün:roflol::roflol:
acaba üşüttünmü

oğluma maşallah diyen güzel yorumlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimopuyorumnanaktana.s.

Nevin benim kaçmamı bekliyordun değil mi? :umursamaz: bu saatte geldin çok ayıp mafoldumben ama cidden uykum çok mirmirmirmir

yok canım,aşkolsun.dün girdim ama yazamadım bir türlü o saate kadar.

geçmiş olsun,üşüttün mü,ters bir hareket mi yaptın?umarım çabuk geçer.

dün muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz diye sormuştum kımse cevap yazmadı.acaba doymadığı içinmi gece sık kalkıyr diye yatmadan verecekktım.neyse akşam markete gittik mama reyonuna bakıyorum alsam mı almasam mı diye kılosu iyi ama gece sık kalkıyor uykusu çok bolunmesin diye almayıda dğşünüyorum.neyse bir baktım kı muhallebi yazıyor sütlü pirinçli! ayyyyyy dedim neden kımsenin cvp vermediğini anlıyoum çok güldüm kendime sonradan ama nerden bileym ilk defa baktım mamalara.ben şu annelerimiz pirinç unundan yapıyor ya ondan yapıyorsunuz sandım onu soruyordum acaba anneminkinden farklımı yoksa aynısınımı yapıyorsunuz diye.

günaydın kızlar
programın adı neydi bende kurayım da bi iki foto yükleyeyim

aaaaaaaaa gerçektenmı yazdınmı inan göermedim canm sözde takip ediyordum yazan olursa gözden kaçırıp tekrar sormayayım diye kusura bakma emi ustalarlaa uğrasıyorum daha 1 hafata daha buradalar sanırım o ara kaçırmışım.ben bir geçmişe bakayım kendi yaptığımız her halukarda dahqa iyi bence.

önemli değil canım bulamazsan gene yazarım sorun deil bizinki sevmedi mamaları dr tesadüftür dedi ama ates ve ishal olldu bende buna basladım

işte buldum benem mesajımın altında hemde nasıl göremedim ki teşekkür edrim akşam yapacağım.
buğday nişaastası olacak sanırım.birde süt 1 yasına kadar verılmıyor bişey olmmazmı?yanı pişince etkısı gidiyormu yanı cahilce gelecek belkı sorum ama alerjik bunyeyı var diye dr. mamaya gerek yok inşallah olmaz sütten yapılıyor sonuçta demişti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…