ay bunada koptummm sırnaşık şeySımdı o ak ıse, ben kara yımdır bu sıtede, o sapıksa, ben rahıbe yımdır.. sen benı taze yaptın ya mavıs.. Allah ta senı gypsesra yapsın e mı guzel kardesım??
bende şahsen bizzat kendi adıma öptüm seniiievros+, gypsyesra+, keops35+ evroş hala gitmemişsin iyi geceler öptüm hepinizi olumunekankayizsmile
aycaa ozledim seni bi denklesemios ya ruzgar vuu vuu yu eksik etmioki 2 muhabbet edelim
Ayça çok sağol canım, bunu okur okumaz hemen sipariş verdim ben de..
Bu arada, Rüzgar hepten esir aldı seni. öp onu benim için annesi :)
evet cnm sağ alt en arka akannehir
Esra ben dersimi çalıştım uygulamalı :kedi: kaydirigubbakcemile3 çoğul kısmın almayayım kaydirigubbakcemile3
Özdeye suyu biberonla verdim içmedi... Kaşıkla verdim içmedi... Ben birşey içince bakıp yalanıyordu bende bardakla vermeyi denedim içti :bbo:
yürüteç mevzsu olmuş bende düşünmüyorum yürüteç almayı hem yer kaplayacak hemde benim evde çok ıvır zıvır var geniş alan yok tepinebileceği birde sağlıklı değil diyorlar
birde dönme konusunda yahoda dönmüyor kol hep altta ama son bir aydır yattığı yerden tutunup kalkıyor oturuyor ve kendini öne doğru atıyor salonun yarısı minderle kaplı yürüyecek yer yok nerdeyse pehh
biryerlerim ağrıyor da nerelerim çözemedim sol tarafta boşluk derler ya yani sıkışıyor sankı yan tarafım hareket edemiyorum.
ne acaba cok sık oluyor bu aralar hareketımı bile etkılıyor.
ya şunlara bitiyorum ölüyorum delikafadulden
ESRAKO link için teşekkürler!
sonuçların iyi çıkacağından ben emindim maşallah yusufçuk umarım gribide atlatır biran önceahanda ben geldim ne olcek şimdi kim kızcak geldim diye hehehehe....tahlil sonuçlarımız iyi çıkmış ..yafrum grip helak ediyormuş aslınd ağır bir gribi yok ama ...
bende bende yimeek istiyorum bu kızıdelikafaduldenYükledik ya programı, tepe tepe kullanırız artık.
Burcu bak ben bu iki resimleri yemelik buluyorum
bende bazen kıvançın yanaklarına bi ısırık atıyorum bi dudak büküp ağlıyor ki sormayın o zamanda içim gidiyor ndn yaptım diye:çok üzgünüm:Ebruu :) çok tatlı bu sıpa lem! Valla ben arada dayanamıyorum Doruk'un yanaklardan alıyorum bir ısırık :)
yazık ya kıyamam kuzumaGecmis olsun dileklerini ileten herkese cok tesekkurler, allah razi olsun,insallah iyilsicez, bugun fisyoterapist geldi, yarim saat sekresyonlari cikarmaya ugrasti ve teoman yarim saat durmadan agladi, gerci adam uyardi, dayanamiycaksaniz baska odaya gecin, biz ucumuz karsi koltukta yavrum karsi koltukta kurtarin beni der gibi agladi bize bakip, 4 seans daha gelicek, nasil dayanicaz bilmem..ama iyi olucak..kresten bu kadar cabuk bu kadar agir hastalanmak, pess(
geçmiş olsun nesrin diş ağrısı çok kötüdürSelamlar, nasılsınız herkes iyimi ?
salı gününden beri diş ağrısı çekiyorum 20 lik dişim çektirdim kurtuldum ama ağrısı devam ediyor malesef
ayrıca Çağan dan fırsat bulup gelemiyorum topiğe çok huysuz du buhafta ağlayarak uyuyor malesef
neler kaçırdım biri özet geçebilirmi : )) ?
uleen gpysy beni yine güldürdün:roflol::roflol:mavişş bu kıvanç varya behlül kıvançıda solluyacak ama onun gibi ahlaksız olmasın amcasının karıyı götürüyo adam delikafadulden
acaba üşüttünmübiryerlerim ağrıyor da nerelerim çözemedim sol tarafta boşluk derler ya yani sıkışıyor sankı yan tarafım hareket edemiyorum.
Nevin benim kaçmamı bekliyordun değil mi? :umursamaz: bu saatte geldin çok ayıp mafoldumben ama cidden uykum çok mirmirmirmir
biryerlerim ağrıyor da nerelerim çözemedim sol tarafta boşluk derler ya yani sıkışıyor sankı yan tarafım hareket edemiyorum.
gelgit uhallebi tarifi sordundu(bu nasıl bir kelimeye dökmeyse katlettim türkçeyi) demi
şimdi ben yarım cay bard süte 1.5 çb su karıstırıyorum içine 2 tatlı k pirinç unu 1 tk nişasta ekleyip pişiriyorum
sonra pekmez ekliyorum 2 çy k yediriyorum
dün pekmez yerine rondodan geçirdiğim kuru kayısıları ekliyorum
şeker ekliyor taze yani biraz içgüdüye göre harekeyt ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?