2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sagol evros, buarada istahda gitti,krese basladigindan beri azalmisti zaten, dun tartildik doktorda 100 gr eksik ciktik 1 hafta arayla( simdi zar zor mama yiyor, meyvesinin yuzune bakmiyor, bi iki kasik ancak..eskiden bibronbitince aglari, simdi hic, yarisi kaliyor..zorlamiyorum insallah o da duzelir.

ozlem yine formundasin, ben aksam ne yedigimi unutuyorum, sende zehir gibi masallah hafiza..

Ozlem disiniz mi cikti??????????hayirlisi olsun, ilk disimiz cikti topikte ha..

keşke bizim iştahlar gitse tüm iştahımız onların olsa ne güsel olardı:çok üzgünüm:

tuğbişimm geçmiş doğum günün kutlu olsn canım anca görebildim geçmişi okurken nice uzun mutlu yaşların olsun bebeğin ve eşinle

Özdeye suyu biberonla verdim içmedi... Kaşıkla verdim içmedi... Ben birşey içince bakıp yalanıyordu bende bardakla vermeyi denedim içti :bbo:

Özdeye suyu biberonla verdim içmedi... Kaşıkla verdim içmedi... Ben birşey içince bakıp yalanıyordu bende bardakla vermeyi denedim içti :bbo:

e canım,sen de ona bebek muamelesi mi yaptın?ne ayıp :umursamaz:
yarın yap bir köpüklü kahve de için karşılıklı

yürüteç mevzsu olmuş bende düşünmüyorum yürüteç almayı hem yer kaplayacak hemde benim evde çok ıvır zıvır var geniş alan yok tepinebileceği birde sağlıklı değil diyorlar

birde dönme konusunda yahoda dönmüyor kol hep altta ama son bir aydır yattığı yerden tutunup kalkıyor oturuyor ve kendini öne doğru atıyor salonun yarısı minderle kaplı yürüyecek yer yok nerdeyse pehh

Bende yatıyorum Özde anne bu gece seni uğraştıracağım mesajları veriyor beden diliiyle mafoldumben
Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar olumunekankayizsmile

neviiin naber canım msjına cvp veremedim msnden yazmışsın sonradan gördüm tüpürebilrsn suratıma ama ben seni seviyorum bilesin

Nevin benim kaçmamı bekliyordun değil mi? :umursamaz: bu saatte geldin çok ayıp mafoldumben ama cidden uykum çok mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…