Seçil canım çok geçmiş olsun bi kaç dra daha görün kucakçı Rüzgar napıyo annesi öp yerimecanım sıkkın bu ara..okuyorum ama yazmak içimden gelmiyor..zaten Rüzgar da fırsat vermiyo hep kucağımda her zamanki gibi..
geçen ay cildiyecinin döküntü dediği şeyler gene hortladı..bu sefer her bi tarafımda çıktı..geceleri kaşınıyo çok fazla..kremi sürsem nereme sürcem..her tarafta var nasılsa..başka bi dr.a gidiyim diorum.
Amanın geçmiş olsun ucuz atlatmışsınızbu arada oğlum gece 4 gibi gözünü çizdi çığlık atarakk uyandı onun sesile bende çığlık atarak uyanmısım.eşim çok korkmus ikimiz birden bağırınca! 4 den 9 a kadar gözünü aöamadı yavrum en son müzük açınca gözlerini açtı ancak gözü çok şişti ve kızardı yaşlar döküldü.görme kaybı olur diye doktora götürdüm.çok şükürki zedelenme olmuş damla kullanacağız 3-4 gün.tırnakları daha salı unu kesmiştim kesmeseydim ne olacaktı acaba?
Allah bugününü aratmasın canım. Fotonuda gördüm sanada beratada maşallah.bu arada hatırlamana sevindim evet aynı canım ama eve çıkardık dr yapılacak bişi olmadığını söylemiş vücudundaki ödemleri atmış ciğerleri için yapılacak bişi yokmus eve oksijen tüüpü almışlar işte yemegini yediriyorlar çok sükür eskiye oranla çok çok iyi ama bazen gene tanımıyor hatırlamıyor memlekete gidince helalleştik çok çökmüş oysaki bayramda görmüştüm allah yatırmasın diyoruz çünkü yattığı dönmede etleri çürümeye baslamıştı zor çok zor şimdi tuvaletine gidebiliyor yemeğini kendi yiyebiliyor buna da şükür çok şükür
Bende burdan kutladım nolcek şimdi :)tuğba dr sadece emzir dediyse neden illaki ek gıda canım ya.Maşallah kuzunadaiyi aksamlar kuzularr....
öncelıkle face de dogumm günümü kutlayan herkeze cook cok tesekur tesekkur edıyorum,hepiniz cok incesiniz
neyse bu ay tahmın ettıgım üzre gecen aylara göre bıraz daha az kılo almısız.450gr,boyumuz 68cm.doktorumuza göre genel kılomuz iyi oldugundan sadece emzır dedı,ama ben yavastan meyve püresıne ve yogurda baslıycam galıba.genel muayenede iyiydi cok şükür,öle işte
buarada belkı bı 3 gun daha falan nete giremıyebılırım,harddisce bişe olmus.ama bı misafir görürsenız o ben olabılrıım,ya tlfnumdan gırerım yada eşimin PSP sinden girebilirim.tlfnan girersem cvp yazarım muhtemelen ama psp den cok zor.
herneyse cocuklar elımden almadan azcık gecmıse bakmaya calısım
maşallah ne güzel abartmış öyleha bide görüncem berat muhallebiyi yemeyince yememe sebebi çocuğun basınc a 5k,işi olması her birinin bir köşesini çekiştirmesiydi onu ne diye yesin neye benziyor yorumunda bulundu kendisi kızına 4 aylıkken 2 yumurtayı sahanda pişirip yedirmiş yarım ekmek i,çiylede ben büyütmeyi beceremiyorum yani
arz ederim
Aralarınca bi alacak verecek meselesi mi var kuzey yapışmış dorukun yakasına ama doruk un umrunda değil ha bire gülüyo:) maşallah ikisinede
ESRAKO link için teşekkürler!
Yükledik ya programı, tepe tepe kullanırız artık.
Burcu bak ben bu iki resimleri yemelik buluyorum
Maşallah bıcırıklaradaoldu mu bimiyorum ama bu da benim tatlı bıdışım :)
Kıyamam tez zamanda atlatır inşallah Teobalgambilmiyorumkismile:kedi:cigerlerde asagilara kadar inen balgam..