2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seçil canım çok geçmiş olsun bi kaç dra daha görün kucakçı Rüzgar napıyo annesi öp yerime
Amanın geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız
Allah bugününü aratmasın canım. Fotonuda gördüm sanada beratada maşallah.
Bende burdan kutladım nolcek şimdi :)tuğba dr sadece emzir dediyse neden illaki ek gıda canım ya.Maşallah kuzunada
maşallah ne güzel abartmış öyle

ESRAKO link için teşekkürler!
Aralarınca bi alacak verecek meselesi mi var kuzey yapışmış dorukun yakasına ama doruk un umrunda değil ha bire gülüyo:) maşallah ikisinede

Yükledik ya programı, tepe tepe kullanırız artık.
Burcu bak ben bu iki resimleri yemelik buluyorum

oldu mu bimiyorum ama bu da benim tatlı bıdışım :)
Maşallah bıcırıklarada
balgambilmiyorumkismile:kedi:cigerlerde asagilara kadar inen balgam..
Kıyamam tez zamanda atlatır inşallah Teo

nurdan çok geçmiş olsun teoman a çok üzüldüm: eylülde öksürüyo ve balgam var...bende tesadüfen bi sitede okudum sırtına hafif vurulcakmış ciğerlere inmesin balgam diye...acaba fizyoterpist nasıl yapıyo ilşlemi...eylülde ağlıyo ama ben geri çekmiyorum kendimi demek doğru yapıyormuşum...ciğerleri rahat etsin açılsın diye...ama genizinde var belli ..göğsünden gelmiyo...inş inmez oraya...ıhlamur pekmez veriyorum...malesfefki balgam söktürücü verdim...ilaca çok karşıyım ama mecbur kaldım..daha kötü olmasından iidir bu...sen banyosunu yaptıryomusun teoman ın...hani hasta ya üşütmesin diye..ben uyaptırmıyorum daha kötü olmasın diye..

çılgın kedi geçmiş olsun daha kötü olmdan git sonra çok üzülürsün..ben dişimi çektirmek zorunda kaldım doğumdan sonra kortum kortum kurtarılmadı...şimdi de implant yaptırcam ...eksiliği beni çok üzüyo..ve diğer dişide etkilemiş onuda paşa paşa gidip dolgu yaptırcağım:

buda benim oğluşum bu program kolaymış aslında link veren arkadaşa teşekkür ederim bende hatırlayamadım şimdi.. ama oldumu bilmiyorum ilk kez yapıcam

evet galiba öyle. benim tatlım uyuyorken bir bakmak istedim. foto yüklemeyi deneyeceğim tekrar bakalım olacak mı..

yiğit kuşumun ilk dışarı çıkması. yani gezme amaçlı olarak. ne kadar çok mutlu olmuştu balım benim yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…