2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

harbi ya ne zaman girsem topikte misafir var şu misafirlerin dili olsada konuşsaaklinialirimsmile
kimse yokken bile misafir oluyo bu hep adasımın misafir perverliğinden biliyorum ben

Esra bosver Izmir'i Bruksel'e gel:))onlari aratmam ben sana:))

Evros canim sana hal hatir soramadim ne zamandir, nasilsin,iyimisin??

tazem ben unutacam artık sevişmeyi adamın sayımıda bitmedi mesaiside zaten kafamıda bozdu böyle giderse hepimiz evrimiz gibi olcezz

Evros canim sana hal hatir soramadim ne zamandir, nasilsin,iyimisin??

saol canım iyiyim arkadaşlar vardı hakanın yokluğundan faydalandık ortalığı topladım geldim hemen
teoşu yazmıstım inşallah bian önce iyileşir
sen izin mi aldın bugün onu sorcaktım şefinin iyi anına gelmiş olsa gerek

elif nevayla olan fotonu gördüm dedim rabbim ne güzel yaratmış bu hatunu maşallah sanada nevayada kalem kaşlı arkadaşım benim
hala geçmişlerde sürünüyorum yaaa

evet izin aldim, evde buhar tedavisi verilicek, annem tekbasina yapamaz, bi kisi teoyu zaptederken digeri maskeyi tutucak 15-20dk, o yuzen aldim, bide atesi vardi hala..insallah pztsiye kadar iyilesir, sagol canim..

canan terukc ediyorum canım emeğinin karsılıgını aldın sonunda
bizimkine de bişeyler oldu 1 haftadır ağzını kitliyor açmıyor senin buna bir çözümün var mı
biberon almadığından gündüz ek gıda gece süt gerçi gündüzde emziriyorum ama kitlemeyi öğrendi eşek sıpası napcam bilmiyorum

ne saydığını bende bir bilsem koyunları sayıyor herhal araba parçası alım satım yapıyorlar ne bitmez parçaymış

evroş antepte buluşuruz olmadı
yada sen batmana git bende geleceğim zaten

ıyi geceler.... a.s.
Canan emeklerinin karşılığını almışsın maşallah prensesime... Şimdi kaç kilo olmuştu?
Derya geçmiş olsun Yusuf'um ucuz atlatmış bizde bugün az kalsın Özdeyi mama sandalyesinden düşürüyorduk... Ayrıca bende senin yaptığın gibi yemek konusunda zorlamıyorum nefret eder diye ama doktor bu konuda ne demişti zorlaman mı lazımmış??
Seçil geçmiş olsun cnm umarım kısa zamanda iyileşirsin..
Gelgit bebeğin gözünü çizmiş galiba geçmiş olsun umarım birşeyi yoktur..
Nurdan hepimiz minik ördeğimizin iyileşmesini gönülden diliyoruz en kısa zamanda iyileşir inş...
Esrakom o ne bakımlı bakıcı öyle :)) ( nasılda uydu ) benden genç duruyor ya sırrı neymiş acaba :bbo: Ecemin güzelliğini sollayamamış ama o nasıl masum bakıştır ben bu prensesin ultrason görüntülerinede bayılırdım zaten opuyorumnanaktan
Damla Denizin o bakışları ne kadar talı yataklara tırmanmaya başlanmış büyüdüler bunlar galiba CADIARZU
Dilek Kıvanç tatlıkul koydum oğlunun adını opuyorumnanaktan huyu benzemesin :kedi:
behlül o da kimmiş Kıvanç onu 10 kez sollar bu yakışıklılıkla....
Meltem kara kızımız çok tatlı saçlarınıda kıskandık hani kaydirigubbakcemile3
Ebru Defne'nin pek az fotoğraflarını görüyoruz bizi bu güzellikten mahrum bırakma lütfen lmaz: opuyorumnanaktan
Taze ben o kuzy ve dodo ikilisine ne desem süperler ya bu tatlılık, bu yakışıklılık analar neler doğuruyor kaydirigubbakcemile3
Evrim geçmiş olsun bu ara hepimizde bir baş ağrısı nedir anlamadım..
Ayça ben ruzy i öperim annesinii ve kendisini bizden mahrum bırakıyor... :gitme:
Dişimiz kutlayan tüm teyzelerimizi öptük zemuszemus
Elif benim eşimde olsa ayrı odaya çekilsem ailesinin yanına gitmemi ister ama kendi dışarılarda sürter illa ki ben eğlendireceğim onları :mymeka: allahtan eşin anlayışlı... doğumdan sonraki yaşanan olaylardan sonre gelmeyecekler diye düşünüyorum inş. gelmezler çok ağır laflar ettim ve duydum çünkü hiçbir şeyolmamış gibi davranamam sen sabrediyorsun ben sonunda patlamıştım dayanamadım lohusalıkta ruh halim berbattı çünkü... Ama şimdi pişmanım suç onlarda olsa bile yarın başlarına birşey gelse ölse mesela ömür boyu eşim ben haklı olsam bile anneme zaten şöyle davranmıştın demesini istemem sabretseydim keşke...Sonuçta sevdiğimiz kişi ortak ... Umarım kzasız belasıız atlatırsın giderler hemen...
Annem bugün Özdeye hiçbir özelliği olmayan mama sandalyesi almış sadece dik oturabiliyor sizce sakınca var mı?? Yani bu aylardan sonra dik oturabilirler değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…