2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esrako esra gercekten kolaymış ben bile becerdiysem herkes becerir tenks
görmemişler gibi yükledim fotoları söz aylarca yüklemem daha kusura bakmayın arkadaslar

oldu mu bimiyorum ama bu da benim tatlı bıdışım :)

Eklentiler

• $yiiğitimiz.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 31

öyle önerilmiyor normalde ama sulandırarak veriyorum mesela 1 ölçü süte 5 6 ölçü su şeklinde br profun kitabında eger maddi imkanlar elvermiyorsa diye böyle bir tarif okumuştum bizimki mamayı sevmediğinden yaptık gerçi
ama en iyisini sen bilirsin druna sor istersen sonuçta her çocuk farklı tepki veriyor bizim dr olabilir devam edebilirsin dedi

günaydın desem bu saatte ayıp olur değil mi? Biz uyduk uyandık yeniden uyuduk uyandırılamamak için tel. sesini kıstım ve slow türk radyo açtım şöyle güzel bir uyku çekecektik güya... Annem arayıp ulaşamayınca korkudan kalkıp gelmiş dudağı uçuklamış hatta çok pank ya ne yapacağım bilmiyorum her dk yokluyor. Hatta Özdeye kendi evinde oda yapmaktan bile bahsediyor... akannehir
biryerlerim ağrıyor da nerelerim çözemedim sol tarafta boşluk derler ya yani sıkışıyor sankı yan tarafım hareket edemiyorum.
ne acaba cok sık oluyor bu aralar hareketımı bile etkılıyor.

benimde kaburgaların hemen altı sol tarafımda ağrılar oluyordu film falan çekildi ani keskin ağrılardı bazen uzun sürerdi neyse uzatmayayım gazmış kaydirigubbakcemile3 doktordan gayet ciddi cvp beklerken gaz dedi anlamadım dedim gaz o gaz dedi bende filmdeki karartıları görünce anneme bak işte boşunadeğilmiş ağrılarım kesin çok kötü birşey demiştim ...

Sen çok güzelsin söylemeden geçemem valla yüz hatların çok hoş maşallah ana oğul süpersiniz... opuyorumnanaktan
oldu mu bimiyorum ama bu da benim tatlı bıdışım :)
bu kara çocuk çok tatlı maşallah...
bunları yazarken özdeyi yere koydum altı havalansın diye bezi vardı kaymış kaymış boşta kalan çişli bezi yemek üzereyken yakalım alınca kızdı kaydirigubbakcemile3

yağız bana hep küçücük geliyor hep aynı sanki siz yükleyınce diyorum maşallah büyümüşler diyorum o zaman buyuduğünün farkına varıyorum.maşallah evros dönüyor sanırım.

Gelgit bize doktorun verdiği tarif..
250 ml. su
2 silme çorba kaşığı pirinç unu
2 tatlı kaşığı şeker
6 ölçek silme mama şekeri ve mamayı ocaktan indirdikten sonra atın dedi o sıcaklıkla erir dedi... Başta şeker atmamakiçin direndim ama şekersiz yemedi...
Ayrıca bu ölçüler bize fazla geldiğinden yarısını yapıyorum onun yarısını zor bitiriyor...
Nesrin diş ağrısı çok fena çok iyi bilirim çok geçmiş olsun...

tesekkür ederiz özlemcim o senin güzelliğin
annende abartmı ama ne odası canım tamam merak etmesi normal amaakannehir

gelgit tam dönüyor denemez aslında sadece sırtüstü yatarken yüzüstü dönebiliyor biraz eliin tutuyorum destekliyorum tabi totoyu zor döndürüyor

topiğin sinerjisi iş başında yine.diş ağrıları da ortak.geçmiş olsun petrik
aslinda seresyonun tam karsiti salgi demek; yani mumukte bicesit salgi..aliskanlikla cikti agzimdan:kedi:
Evrimede sanada gecmis olsun, nerden cikti bu bas agrisi..aman grip falan olmayin..
salgıymış demek öğrenmiş oldum sağol tatlış.bugün daha iyiyim
sadece yakın geçmişe bakabildim

ELİF tebrikler canım..sınavı kazanmışsın..
eyvallah bacım
hukalasın işşşte
yaaa ben de sevişmeliyim ama onur uyuyooooo :hulya:
buna koptum.hiç kaçırmaz fırsatı.aman tanrım gadın bize ne senin arzularından.
nurdanım geliyorum feklee beniii kendimi kargo yapacağım uyarmı boshayallersmile
masraflı iş.karşı ödemeli yaptır.
elif nevayla olan fotonu gördüm dedim rabbim ne güzel yaratmış bu hatunu maşallah sanada nevayada kalem kaşlı arkadaşım benim
hala geçmişlerde sürünüyorum yaaa
ben de senin için aynılarını düşünmüyorsam neyim.nişan fotolarına baktım da.yahya da bir harikaydı.çocu yılların mankeni sanki.nasıl poz vermiş öyle.
mami ne sayiyoki kuzum??

ben söyliyim.para.çok senginler bunlar.istinye parkın orada oturuyorlar

e benede yatayım bariiiiiiiiiiiiiiiii
iyi gecelerrrr KIZLARR
KOCİŞlerinizee sarılıp uyuyunnn demammıııı

annesini yemek isteyen berat ile bebeğiyle poz veren yanı berat ve miraçkaydirigubbakcemile3

evroş sen hayalimden daha güzel ve gençsin.keşke gelsen buraya.berat da çok değişmiş çok tatlı olmuş.şu fotoyu profiline koysana.ha birde şu yamuk fotoyu kaydettim düzelttim baktım

LalEce son durumlar nedir hiç yazmıyorsun nasılsın ?? bebişin nasıl???

geçmişi okumaktan yazı yazacak zamanım kalmıyor. bebiş iyi. yemiyor iştahsız diye bugün muzlu pekmezli süt yaptım. ilk defa sütünü bitirdi. ağır gelmez dimi kızlar. muzu denemişti sevmişti önceden. sütüm de gittiiii..üzüntüm de geçti. alıştım da. napalım artık. cahillik yaptım şimdi ceremesini çekicem. herkes iyidir inşallah. geçmişe bakayım gene biraz.

elifcim tesekkür ederim iltifatları için ilk foto koyma maceramdada sen kıyak yapmıştın opuyorumnanaktan
bende gercekten seninle görüşebilecegim bir yerde oturmayı çok isterim çok sıcaksın içtensin bunları samimi söylüyorum seni yıllardır tanıyor gibiyim seviyorum biliyon mu
hangi fotoyu koyyum avatara

ben daha ek gıdaya geçmedim ayın 25 gideceğim doktora ve geçerim bu kez sanırım aslında kilomuz iyi ama ardanın dişi çıktı bu hafta. sanırım bişeylerle desteklemeliyim diye düşünüyorum artık. yanlışmı düşünüyorum onuda bilmiyorum. ama yemiyor diye yazıyorsunuz ya korkuyorum başlayacağımda yemeyecek diye..

gerçeten topikte bişey olunca herkese aynı anda olamaya başlıyor benimde sanırım dişim ağrıyor ve ben korkuyorum dişçidennnnnn. gitmiyorum gidemiyorumm gidemeyeceğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…