işte buldum benem mesajımın altında hemde nasıl göremedim ki teşekkür edrim akşam yapacağım.
buğday nişaastası olacak sanırım.birde süt 1 yasına kadar verılmıyor bişey olmmazmı?yanı pişince etkısı gidiyormu yanı cahilce gelecek belkı sorum ama alerjik bunyeyı var diye dr. mamaya gerek yok inşallah olmaz sütten yapılıyor sonuçta demişti.
biryerlerim ağrıyor da nerelerim çözemedim sol tarafta boşluk derler ya yani sıkışıyor sankı yan tarafım hareket edemiyorum.
ne acaba cok sık oluyor bu aralar hareketımı bile etkılıyor.
bu kara çocuk çok tatlı maşallah...oldu mu bimiyorum ama bu da benim tatlı bıdışım :)
öslemmmm çok tatlısın ya demek gaz ha:roflol:
topiğin sinerjisi iş başında yine.diş ağrıları da ortak.geçmiş olsun petrikSelamlar, nasılsınız herkes iyimi ?
salı gününden beri diş ağrısı çekiyorum 20 lik dişim çektirdim kurtuldum ama ağrısı devam ediyor malesef
ayrıca Çağan dan fırsat bulup gelemiyorum topiğe çok huysuz du buhafta ağlayarak uyuyor malesef
neler kaçırdım biri özet geçebilirmi : )) ?
salgıymış demek öğrenmiş oldum sağol tatlış.bugün daha iyiyimaslinda seresyonun tam karsiti salgi demek; yani mumukte bicesit salgi..aliskanlikla cikti agzimdan:kedi:
Evrimede sanada gecmis olsun, nerden cikti bu bas agrisi..aman grip falan olmayin..
eyvallah bacımsadece yakın geçmişe bakabildim
ELİF tebrikler canım..sınavı kazanmışsın..
hukalasın işşştebu topiği çok seviyorum niye???
buradaki paylaşımlarımız bağlarımız öyle güzel ve başka ki
fesatlık yapan ve art niyetli yaklaşan insanlara meydan verilmemesi
ortalık karıştırmayada çabalansa mikserlik dahi yapılsa bizim bağlarımız öyle kuvvetliki ve bu kişiler sadece havlıyor..havlayan köpek ısırmaz misali..
maalesef ki iyi bir eğitim almak insanın kişiliğini karakterini geliştirmeye yetmiyor..özü ne ise sözüde o oluyor..
dua etsinlerki misafirperver bir topiğiz yoksa halleri nice olurdu değil mi?
bu kişilere benden bir kitap tavsiyesi gelsin elifim ukalalığımı mazur gör
''Kötü Ruh'tan Ruh Sağlığına'' yazarı Özcan Köknel Alfa Basım
arz ederim..
buna koptum.hiç kaçırmaz fırsatı.aman tanrım gadın bize ne senin arzularından.yaaa ben de sevişmeliyim ama onur uyuyooooo :hulya:
masraflı iş.karşı ödemeli yaptır.nurdanım geliyorum feklee beniii kendimi kargo yapacağım uyarmı boshayallersmile
ben de senin için aynılarını düşünmüyorsam neyim.nişan fotolarına baktım da.yahya da bir harikaydı.çocu yılların mankeni sanki.nasıl poz vermiş öyle.elif nevayla olan fotonu gördüm dedim rabbim ne güzel yaratmış bu hatunu maşallah sanada nevayada kalem kaşlı arkadaşım benim
hala geçmişlerde sürünüyorum yaaa
mami ne sayiyoki kuzum??
e benede yatayım bariiiiiiiiiiiiiiiii
iyi gecelerrrr KIZLARR
KOCİŞlerinizee sarılıp uyuyunnn demammıııı
annesini yemek isteyen berat ile bebeğiyle poz veren yanı berat ve miraçkaydirigubbakcemile3
LalEce son durumlar nedir hiç yazmıyorsun nasılsın ?? bebişin nasıl???
sırnaşık şeysırnaşık şeye canım,sen de ona bebek muamelesi mi yaptın?ne ayıp :umursamaz:
yarın yap bir köpüklü kahve de için karşılıklı
ay masallah size, pek guzelsiniz ana ogul, berat adam olmus adam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?