2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evroşş cok guzelsin masallah. beratta kocaman olmus. o bebekli resmi avatarda var ya once o bebegi baskasının bebegi sandım gercek bebek :))

ıyi akşamlar yine tenha bir gün yaşıyoruz bende annemlerden yeni geldim eşim top koşturuyor bir bu eksikti Özdeyi attım yere o tepinirken bir yazayım dedim ama kimse yazmamış.. :umursamaz:
Çağan ılke ve Yiğit' e kocaman bir maşallah çok tatlılar opuyorumnanaktan

bir misafir var kim acaba şişşşşşt çık ortaya saklanma monolog banada kısmet olacak sanırım

bugün yaptığım çorbasına biraz pirinç attım acaba ondanmı oldu pirinç kabız yapar diye duymuştum bugün hiç kaka yapmadı

Ben buradayım cnm hiç çıkmadım ki! Misafir modunda değildim hiç bilmiyorumkismile Herkes gezmelerde benimde açık ama başında değilim işlerim oluyor ama şimdi bir yeşil çay yaptım içip keyif yapacağım uyuttum sıpayı... Kıvanç neden öyle yaptı ki!? Geçmiş olsun su içiyor mu ?? Arkadaşların yaptığı gibi kayısıdan faydalan yapsın kakasını yavrum :teselli:

ya özlem hiç sorma su işinimafoldumbenhiç sevmiyor suyu zorla kaşıkla veriyorum yarısını yere döküyor zaten su olduğunu anlayınca ya ağzıyla tüüüüüüüüpüüüü yapıyor yada ağlamaya başlıyor

özlem sen balıkesirin neresindeydin benim eşim gönenli her yaz gideriz gönene ordanda ya akçaya yada altınoluk yaparız

Cnm biz aslen buralı değiliz ama 8 senedir Altınoluktayız.. İSenelerdir alışamadım buraya ....Gelirsen beklerim... Bardakla su vermeyi denedin mi??

bardakla denemedim bardak derken şu bizim içtiğimiz bardakmı yoksa alıştırma bardakları var ondanmı bahsediyon

ıYı akşamlar kızlar gerçi kimseler yok gibi ben geldim yine uzun aradan sonra geldimm bitmiyoo hiç sıkıntılarr geçmişe hiç bakmadan direk selam verdim ama inşalllah herkes iyidirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…