bardakla denemedim bardak derken şu bizim içtiğimiz bardakmı yoksa alıştırma bardakları var ondanmı bahsediyon
İYİ akşamlar kızlar gerçi kimseler yok gibi ben geldim yine uzun aradan sonra geldimm bitmiyoo hiç sıkıntılarr geçmişe hiç bakmadan direk selam verdim ama inşalllah herkes iyidirr
iyi akşamlar ...Hayırdır umarım kötü birşey yoktur...
sırnaşık şeysırnaşık şey
ay masallah size, pek guzelsiniz ana ogul, berat adam olmus adam..
Fotonuda gördüm sanada beratada maşallah.
maşallah ya ne kadar fit duruyorsun beratta kocaman olmuş
:
evroşş cok guzelsin masallah. beratta kocaman olmus. o bebekli resmi avatarda var ya once o bebegi baskasının bebegi sandım gercek bebek :))
berat'a (ve annesine),çağan ilke'ye ve yiğit'e kocaman bir maşallah
aynen pervin önce bende avatarda gördüm ve gerçek sandım
bende bardakla deneyeyim bari belki içer
betül bi gelip kayboluyon ya herkes iyi merak etme sen nasılsın
ailevi sorunlar işte ablamla ilgili bu ara 3 kere antalya ist yaptım bittim diyebilirim artık bitti neyseki eşinden boşanıyo ama biraz problemli oldu diyebilirim üzücü sevimsiz şeyler anlayacagınbenneyaptımki
allah yardımcısı olsun ablanın zor bu durumlar
Yfrog - 13112009149 buda benim oğluşumun resmi şimdiye kadar koyma şansım olmamıştı gerçi son hali değil 1.5 ay önceki resmi
sağol gerçi o keyifli kurtuldugu için sadece buraya gelme süreci çok sevimsizdi şimdi iyi
sagol canim, gecmis olsun sizede..fizyoterapist vurmaktan daha fazla seyde yapiyor, cigerlerini sikistiriyor, pozisyon veriyor farkli sekillerde, farkli maajlar yapiyor, arada vuruyor ama az..bizde balgam sokturucu kullaniyoruz ama e cok kortizonlu buhar iyi geldi, daha iyi bugun, ama hala atesi var 38.4-38.2 uc gundur, fitille dusuyor tekrar cikior..bugun istahi biraz daha iyi ama en cok birinin cocugunun iyiligi icin bile onu 30 dk aglatmasi hic durmada ve senin bisi yapamman koyuyornurdan çok geçmiş olsun teoman a çok üzüldüm:eylülde öksürüyo ve balgam var...bende tesadüfen bi sitede okudum sırtına hafif vurulcakmış ciğerlere inmesin balgam diye...acaba fizyoterpist nasıl yapıyo ilşlemi...eylülde ağlıyo ama ben geri çekmiyorum kendimi demek doğru yapıyormuşum...ciğerleri rahat etsin açılsın diye...ama genizinde var belli ..göğsünden gelmiyo...inş inmez oraya...ıhlamur pekmez veriyorum...malesfefki balgam söktürücü verdim...ilaca çok karşıyım ama mecbur kaldım..daha kötü olmasından iidir bu...sen banyosunu yaptıryomusun teoman ın...hani hasta ya üşütmesin diye..ben uyaptırmıyorum daha kötü olmasın diye..
Makarna yaptım su an.. yiyimm.. geliyorum.. ciddiyim, şenmedim, yaptım,gelıyorum.. pişman degılım, yiyip gelcem. eminim!! degılım!!
bu banyo ya hazırlık...
Cagan ilke ve yigit masalah size , yigitin bere takimina bittim.
..
yiğit kuşumun ilk dışarı çıkması. yani gezme amaçlı olarak. ne kadar çok mutlu olmuştu balım benim yaa :)
Makarna yaptım su an.. yiyimm.. geliyorum.. ciddiyim, şenmedim, yaptım,gelıyorum.. pişman degılım, yiyip gelcem. eminim!! degılım!!
sagol canim, gecmis olsun sizede..fizyoterapist vurmaktan daha fazla seyde yapiyor, cigerlerini sikistiriyor, pozisyon veriyor farkli sekillerde, farkli maajlar yapiyor, arada vuruyor ama az..bizde balgam sokturucu kullaniyoruz ama e cok kortizonlu buhar iyi geldi, daha iyi bugun, ama hala atesi var 38.4-38.2 uc gundur, fitille dusuyor tekrar cikior..bugun istahi biraz daha iyi ama en cok birinin cocugunun iyiligi icin bile onu 30 dk aglatmasi hic durmada ve senin bisi yapamman koyuyor(
Yfrog - 13112009149 buda benim oğluşumun resmi şimdiye kadar koyma şansım olmamıştı gerçi son hali değil 1.5 ay önceki resmi
sağol teşekkür ettimmaşallah boncuk gözlüye pek tatlı
evet renkli sağollo zmn gözünüz aydın diyelim...
bebişin çok tatlı maşallah opuyorumnanaktan gözleri renkli galiba gözler ve dudaklar favorim :lepi: opuyorumnanaktan
afiyet olsunnnnnMakarna yaptım su an.. yiyimm.. geliyorum.. ciddiyim, şenmedim, yaptım,gelıyorum.. pişman degılım, yiyip gelcem. eminim!! degılım!!
maşallah oğluşuna betül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?