2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende bardakla deneyeyim bari belki içer
betül bi gelip kayboluyon ya herkes iyi merak etme sen nasılsın

sırnaşık şeysırnaşık şey

ay masallah size, pek guzelsiniz ana ogul, berat adam olmus adam..

Fotonuda gördüm sanada beratada maşallah.

maşallah ya ne kadar fit duruyorsun beratta kocaman olmuş

:

evroşş cok guzelsin masallah. beratta kocaman olmus. o bebekli resmi avatarda var ya once o bebegi baskasının bebegi sandım gercek bebek :))

berat'a (ve annesine),çağan ilke'ye ve yiğit'e kocaman bir maşallah

aynen pervin önce bende avatarda gördüm ve gerçek sandım

hepinize çok teşekkür ederiz teyzeleri oğlum elinizden öper
maviş 74 kg ile ne kadar fit olunursa o kadar fitim işte üzerimde kaban var ya saklamış kilolarıguclubacismile
bebeğimizi teyzemiz bayrama gittiğimizde aldı nerdeyse aynı boydalardı o zaman itiraf ediyim bir gece babamız nöbetçiyken beratı gece emzirdim yatırdım meğer yatakta bebek varmış tam yorganı açtım bişey düştü allahım aklım çıktı bir an berat ı düşürdüm sandım aklım çıktı bu arada babası bebeğe miraç adını verdi berat a uysun diye yani evde berat ve miracımız var kaydirigubbakcemile3

Makarna yaptım su an.. yiyimm.. geliyorum.. ciddiyim, şenmedim, yaptım,gelıyorum.. pişman degılım, yiyip gelcem. eminim!! degılım!!

sagol canim, gecmis olsun sizede..fizyoterapist vurmaktan daha fazla seyde yapiyor, cigerlerini sikistiriyor, pozisyon veriyor farkli sekillerde, farkli maajlar yapiyor, arada vuruyor ama az..bizde balgam sokturucu kullaniyoruz ama e cok kortizonlu buhar iyi geldi, daha iyi bugun, ama hala atesi var 38.4-38.2 uc gundur, fitille dusuyor tekrar cikior..bugun istahi biraz daha iyi ama en cok birinin cocugunun iyiligi icin bile onu 30 dk aglatmasi hic durmada ve senin bisi yapamman koyuyor(

Makarna yaptım su an.. yiyimm.. geliyorum.. ciddiyim, şenmedim, yaptım,gelıyorum.. pişman degılım, yiyip gelcem. eminim!! degılım!!

Afiyet olsun bal, şeker bol bol süt olsun.. Canım çekti ama boğazında kalmasın...aklinialirimsmile Bende yeşil çay içtim kesmedi kaşık kaşık çikolata götürdüm şimdi de su içiyorum ne olacak halim ya 5 dk. boş duramıyorum... bilmiyorumkismile

bu banyo ya hazırlık...

..

yiğit kuşumun ilk dışarı çıkması. yani gezme amaçlı olarak. ne kadar çok mutlu olmuştu balım benim yaa :)
Cagan ilke ve yigit masalah size , yigitin bere takimina bittim.

banada koy bi tabak, neli??

:teselli: seni çok iyi anlıyorum bende sarılıktan yattığı dönemde aynı şeyleri hissettim gözünün önünde sağlığı için ağlatmaları bile çok koyuyor gerçekten birde yeni doğum yapmıştım onun verdiği ruh halide vardı saatlerce ağlamıştım.. Hatta kaldığımız 2 gece boyunca her gün diyebilirm .. Teoşumuz bir an önce iyileşsin inş.

şimdik kızlar sadece yakın geçmişe bakabildim gözümden kaçan varsa aff olaaaalıntı yapmadan DıDE,NORAA,ESRAKO,EVRıŞ,TAZEMM,DEFNEDAMLA,MAVıŞ,CERENEMREÖMER,ASPRıN.MUMY2009 hepinizin bebişleri çok güzeller allah nazarlardan korusun süperler süperr
KEDıCıcanım geçmiş olsun
NORA ne oldu teo ya öyle ccanım benim ya çok geçmiş olsunn
sakaleynmaster,minikkelebek evroşş ,maşallah kuzulara
bu arada topikte fazla olmadığım için fransız kaldıgımm konular var sanırım nazan girmiyomu artık anlayamadım o kısmını
atladığım varmı acepppbilmiyorumkismile

maşallah boncuk gözlüye pek tatlı
sağol teşekkür ettim
o zmn gözünüz aydın diyelim...
bebişin çok tatlı maşallah opuyorumnanaktan gözleri renkli galiba gözler ve dudaklar favorim :lepi: opuyorumnanaktan
evet renkli sağoll
afiyet olsunnnnn
maşallah oğluşuna betül

sağol teşekkür ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…