Yfrog - 13112009149 buda benim oğluşumun resmi şimdiye kadar koyma şansım olmamıştı gerçi son hali değil 1.5 ay önceki resmi
babasi ve annanesi benden dayaniksiz, ben yine daha dirayetliyim..sabah tibet ben nefes alamiyorum adam yaptikca dedi, odadan cikti..annem yan odada agliyor..neyse iyi geldi biraz daha iyi simdi..:teselli: seni çok iyi anlıyorum bende sarılıktan yattığı dönemde aynı şeyleri hissettim gözünün önünde sağlığı için ağlatmaları bile çok koyuyor gerçekten birde yeni doğum yapmıştım onun verdiği ruh halide vardı saatlerce ağlamıştım.. Hatta kaldığımız 2 gece boyunca her gün diyebilirm .. Teoşumuz bir an önce iyileşsin inş.
şimdik kızlar sadece yakın geçmişe bakabildim gözümden kaçan varsa aff olaaaalıntı yapmadan DİDE,NORAA,ESRAKO,EVRİŞ,TAZEMM,DEFNEDAMLA,MAVİŞ,CERENEMREÖMER,ASPRİN.MUMY2009 hepinizin bebişleri çok güzeller allah nazarlardan korusun süperler süperr
KEDİCİcanım geçmiş olsun
NORA ne oldu teo ya öyle ccanım benim ya çok geçmiş olsunn
sakaleynmaster,minikkelebek evroşş ,maşallah kuzulara
bu arada topikte fazla olmadığım için fransız kaldıgımm konular var sanırım nazan girmiyomu artık anlayamadım o kısmını
atladığım varmı acepppbilmiyorumkismile
evet bencede süper bebekler var bu topikte allah nazarlardan korusun....amaaa en güsel bebişler bisim topikte maşallah maşallah herkeşleree 41 kere maşallah...
babasi ve annanesi benden dayaniksiz, ben yine daha dirayetliyim..sabah tibet ben nefes alamiyorum adam yaptikca dedi, odadan cikti..annem yan odada agliyor..neyse iyi geldi biraz daha iyi simdi..
betul masallah pasaya, cok tatli boncuk, tesekkurler canim, bronsit oldu teo, gecicek ama daha iyi simdi,erken gitmisiz doktora, erken onlem aldik..
aslinda seresyonun tam karsiti salgi demek; yani mumukte bicesit salgi..aliskanlikla cikti agzimdan:kedi:
Evrimede sanada gecmis olsun, nerden cikti bu bas agrisi..aman grip falan olmayin..
tazem ben unutacam artık sevişmeyi adamın sayımıda bitmedi mesaiside zaten kafamıda bozdu böyle giderse hepimiz evrimiz gibi olcezz
mami ne sayiyoki kuzum??
Özdeye suyu biberonla verdim içmedi... Kaşıkla verdim içmedi... Ben birşey içince bakıp yalanıyordu bende bardakla vermeyi denedim içti :bbo:
e canım,sen de ona bebek muamelesi mi yaptın?ne ayıp :umursamaz:
yarın yap bir köpüklü kahve de için karşılıklı
bu arada bende kociş demeyi severimmm
kocişşş bebişşş evrişşş
öptüm yaladım yuttum
Bilgilendirme Mailidir..
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı olarak 12 yaş altı işitme problemi olan, maddi durumu kötü, hiçbir sağlık güvencesi olmayan fakir çocukların tüm tedavisini ve kullandıkları işitme cihazını ücretsiz karşılayacağız.
Çevrenizde bu tür çocuklar varsa lütfen benim telefonumu verin.
SEMA ONAY (Rektör Asistanı)
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Yurtiçi Yayın Koordinatörü
Cep Tel: 0543 291 65 65 -- 0532 504 02 22
melek annesin sen melek ne kadar güzel işler yapıyosun süper diyorum başka bişey demiyorum aklımda olsun
Tesekkur ederım.. buraya bınlerce ınsan gıırp cıkıyor.. KBB bolumune de kopyaladım, bırıleırnın ısını gorurse ne mutlu bana.
Bu arada Rabbım evlatlarını sana bagıslasın.. Allah nazarlardan korusun aileni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?