2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3 paragrafa da çok sevindim. 3 kişilik yeni yaşamınızda mutluluklar diliyorum. Başka da bişi demiyorum! Senin aklın nereye çalışıyosa artık !!! :1closedeyes: Hemen bana mal edin zaten! peh!

(gerçek duygularım: bol bol sevişin artık sırnaşık şey)

dido istediği kilo neymiş doktorun çorba için, biras daha ayrıntı verebilirmisin

ben dün iki kaşık tarhana verdim (baharatsız)

tarhana! çok mantıklı!! ben normalde de pek baharat koymam, sarımsak koyarım ama, Doruk için sarımsaksız yaparım küçük tencerede! Hay çok yaşa Damla!

Dün Doruk uyanmadan 2 defa 100 cc süt verdim, bu aralar gazı oluyor diye karnına sıcak su da koydum. Böylece kendiliğinden hiç uyanmamasını sağladım veeeeee 5 SAAT KESıNTıSıZ UYUDUMMMMM hihoyyyt Onur'a dedim ki sabah; çocuğa yemini ve suyunu verdim, bak nasıl uyudu sırnaşık şey Enteresan olan; 3'er saatlik uyku ile gayet dinç oluyorum ama 5 saatlik uyku ile savaştan çıkmış gibiydim. Sanırım rem uykusu denilen derin uykuya hiç dalamıyorum 3'er saatlik uykularla. Hayret, vücut nereden yiyor acaba?

dnzyıldızı84 bilgiler için teşekkürler ama eklemek istedim doğum yaptığımda bilgi veren diyetisyen nane çayının sütü keseeceğini söylemişti.. içmedim bilemiyorum ama bilginiz olsun..

bizimde yaramız hala geçmedi normaldir ama endişelenme...

darısı bizim başımıza bu gece uyuduğu max. 2.5 saatti kesintisiz...boshayallersmile

Uzun zaman oldu. Geçmişi okumak gibi bir gaflete düşmeyeceğimlaelaelaelaelaeUmarım herkes iyidir.
Çok şükür bizde işler yolunda. Buse'nin üç gece yatmadan önceki emzirmelerde çılgınlar gibi ağlaması ve iki çekip sonra emmeyi reddetmesi üzerine sütümün yetmediğine kanaat getirdim ve günde sadece 1 öğünlük olmak üzere mamaya başladım. Yaklaşık bir haftadır deniyorum ve çok rahat ettim. Hem uyumadan önceki o çılgınlık anları bitti, hem de uzun süre tok kalabiliyor. Sabahları da uykusunu gayet iyi almış olarak kalktığından daha huzurlu oluyor. Bebelac sütlü-pirinçli-meyveli aldım

Tek korkum, böyle böyle sütüm daha da azalır mıCADIARZUUmarım olmaz öyle birşey.

Dünden beri de elma suyuna başladım ufak ufak, 4-5 çay kaşığı kadar. Bayıla bayıla içiyor. Hadi hayırlısıbilmiyorumkismile

söle bi daliyim geçmise didimdi ama tlfndan girdigim için çok zor oluyo.resimleri zaten göremiyom ama yarin pc gelince bakijamm hepsine insallah.gecen kisa girisimde helinin esip gürledigini görmüstüm merak ettim sonrasinda girdimi tekrar.demek topik kayniyomus he.msj atanda pek hosmus.gerci bende tahmin ediyom kimin msj attigini :)

Açıkcası, kim kime ne demıs, ne dusunmus dıye merak etmıyorum ben.

Çoluk cocuga karısmıs, sorumlulukların boyumuzu, saglıgımızı aştıgı şu donemde, bu kadar küçük, ınce hesaplar pesınde olmak ıcın enerjı bulan bır ınsanı ancak tebrık etmek yakısır.

Burası, bızım hayatımızın bır parcası, ama hayatının en onemlı kısmı olarak bır ınsan algılıyorsa burayı, ben o ınsanın akıl saglıgından suphe ederım.

Akıl saglıgı yerınde olmayan bır kadını.. merak etmıyorum ben. Hele hele nıyetı kötu olan bır ınsanı görmemezlıkten gelmeyı oldum olası yeğlemısımdır.

minişlm hşgldin bende tlf giriorum meltem diolar heline msj atan nick ne onun ben bazılrını nick ile bilorum sen biliomusun?

buarada alintida yapamiyom cvpta cok zor yaziliyo anacim tlfndan beri.anladigim üzre tazem recim yapiomus.bende yapcam bende.yarin pazartesi ya,baslarim belkim.e

Son düzenleme:
efrimim bize gelirmisin seni öpmek istiorum ağzına sağlık cigerimmmm

rica ederim canım.süt konusunda üzgünüm.bir göğüsten zorla 25 cc çıktı.neva dolaptaki sütlerden içti iki defa.tarhana yaptım baharatsız beğenmedi pek.sütüm gezmeye gitti gelir umarım.
dido istediği kilo neymiş doktorun çorba için, biras daha ayrıntı verebilirmisin

ben dün iki kaşık tarhana verdim (baharatsız)
bilmiyorum ki.kilo alımını baz alıyor herhalde damlacım.
kadın giderken ağladı üzüldüm be.evet ben yanlış anlamışım.0-1 yaşmış.
ekşi yoğurtlu,bulgurlu çorbayı yedi tarhanayı yemedi.tad versin diye urutulmuş domates atmıştım accık.sütüm gitti diyomm sana burcuuu süt süt
bodoslama oldu ama bitiyorum şu ifade yeteneğine.demek ki neymiş iki kitap okumakla olmuyormuş,bilmen nerede bilmem hangi üniversiteyi bitirmekle de..
efrimim bize gelirmisin seni öpmek istiorum ağzına sağlık cigerimmmm

benim yerime de öpünüz.

merhaba arkadaşlar
aşı yerindeki yara soruma cevap veren arkadaşlara teşekkürler ediyorum. bu ay sonunda bi aşı daha var koldan, iki bacaktan, bi ağızdan yavrukuşum benim. hiç kıyamıyorum aşı yaptırmaya ben. bi de kan mı alınacakmış ne test için. onu da bi tarafım yaptırmayıver diyor ama bi taraftan da onun iyiliği için yani.

bu arada ben bugün yoğurtlu çorba yapmıştım kendimize. tuzunu atmadan yiğide ayırdım. pirinçleri ezilsin diye blender yaptım. altı yedi çay kaşığı içti zuzum yaşasııınnnnn :) oy maşallah diyim ağzını kilitlemedi. sonradan kilitledi yani. tek kötü taraf pirinçler tam pişmemiş arada ağza geliyor böle. bi dahakine daha çok pişiririm. içinde bi tane yumurta da vardı bir tencere çorba gerçi ama zararı olur mu kızlar yaa??

Fotoğraflarımıza yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Nesrin, geçmiş olsun. diş derdi zordur..

ebru yaa harbi pampik olmuş defne bizimkide dönmüyor anca döt büyütüyor
Esra'm, atla gel bir gün bana, pambikleri buluşturalım. sen nasılsa araba kullanıyon, gelmekte zorlanmazsın diye düşündüm..

Taze'm, tebrik ediyorum. diyetisyene giderek aramızda ilk ciddi adımı sen atmış oldun. zaten spora da gidiyordun. geçenlerde doğum sonrası kilolarla ilgili bir topik okuyordum. bazı gıcık gadınlar 6.ay sonunda hamilelik öncesi kilolarına geri dönmüşler. bu arada, diyet listende salataları vs. yağsız mı önerdi adam ? tatlıyı keselim hadi, eski diyet günlerindeki gibi otsal yaşama geri mi dönecekmişiz?

Dide, , maşallah Neva'ya demek bu ayki misyonunu da tamamlamış, alması gereken kiloyu almış cimcime. kayganan da gitmiş, gözün aydın :)

Burko, uzun zaman oldu seni burada görmeyeli. herşeyin yolunda olmasına sevindim. Mamaya başlamışsın, sütünün azalmaması için naçizane tavsiyem ilk önceliğinin emzirmek olsun.. ben de ilk 3 ay anne sütü+mama verdim. bunu her duyan beni kınamıştı, sanki emzirmeken imtina ediyormuşum gibi. halbuki doymadığı için mecbur kaldım. her seferinde önce emzirip eğer doymadıysa mama verdim.

TAZE ben bi gün plates yapayım dedim beş gün hasta oldum sonra denk geldi :)

kızlaaaarrrrr bebişimin ilk dişi çıkmışşş :) az önce elimi ağzını götürdüğünde farkettim elime battı. ama henüz gözükmüyor. alttan bi diş he hehihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…