biz dün doktora gittik.neva 500 gr almış 26 günde.doktor hanfendü istediğimiz kiloya erişmiş artık çorba yiyebilir dedi.ben de olur dedim.sütüm de az zaten.akşamları vermeye planlıyoru.dün kendimize mayaladığımız eşi yğurttan yaptığım bulgurlu çorbayı yedi.dün de kuru kayısılı yoğurt yemişti.dodo gibi ekşi yoğurt seviyor.ben de yiyemem tatlı yoğurt zaten.bir de bana nar suyunu önermişti.arada veriyordum.nu da çok seviyor neva.
ayrıca bir kitap önerdi 0-4 yaş beslenme diye.çok övdü kitabı.alıp fikirlerimi paylaşırım.
bugün kayganalar gidiyor.bakıcıyla konuştumistediğim herşeyi anlattıım.hepsine tamam dedi.salı günü başlıyoruz.fiyat 250 tl.herşey güzel olur inşallah.salifoyla balayına çıkacak çiftler kadar heyecanlıyız.taze hemen başka tarafa çeker tabii.
dido istediği kilo neymiş doktorun çorba için, biras daha ayrıntı verebilirmisin
ben dün iki kaşık tarhana verdim (baharatsız)
yiğitim için yazılan herşeye çook teşekkürler arkadaşlar..
bugün kuzum banyo yaptı da. verem aşısı olan yer var ya ikinci ayı dolunca yapılmıştı. orası şişmiş biraz. hem de kıpkırmızı kızarmış. havluyla kurularken de bi iki damla kan oldu ama öyle kırmızı değil yani çok açık pembe. acaba dedim iltihap mı olmuşaksilik hafta sonu çocuk doktoru da bulunmaz burda.. yani çok tedirgin oldum. şimdi şişlik biraz inmiş akınca içindeki. ama hala kıpkırmızı. sizlerin nasıl arkadaşlar yaşayan var mı böyle bişi?
darısı bizim başımıza bu gece uyuduğu max. 2.5 saatti kesintisiz...boshayallersmileDün Doruk uyanmadan 2 defa 100 cc süt verdim, bu aralar gazı oluyor diye karnına sıcak su da koydum. Böylece kendiliğinden hiç uyanmamasını sağladım veeeeee 5 SAAT KESİNTİSİZ UYUDUMMMMM hihoyyyt Onur'a dedim ki sabah; çocuğa yemini ve suyunu verdim, bak nasıl uyudu sırnaşık şey Enteresan olan; 3'er saatlik uyku ile gayet dinç oluyorum ama 5 saatlik uyku ile savaştan çıkmış gibiydim. Sanırım rem uykusu denilen derin uykuya hiç dalamıyorum 3'er saatlik uykularla. Hayret, vücut nereden yiyor acaba?
rica ederim canım.süt konusunda üzgünüm.bir göğüsten zorla 25 cc çıktı.neva dolaptaki sütlerden içti iki defa.tarhana yaptım baharatsız beğenmedi pek.sütüm gezmeye gitti gelir umarım.öslem gibi aklımda kalanları yazarsam eğer benim diskin kapasitesi belli olcak korkARIM Kİ
kuzy ve dodo süpersiniz ne kadar annelerine benziyo bunlar yahu bayıldım pozlara:)))
evroş ne kadar güzel bir hatunmuşsun beratada maşallah
didom kitap için teşekkürler doktor ziyaretlerini detaylı yazmanız benim gibi her ay doktora gidemeyenler için şans, ellerinize sağlık...
betül gelmiş, hoşgelmiş, kızında oğlunda mucizeler çok tatlı maviş oğluna güzel kızınada maşallah
esra dönüşün muhteşem olmuş.....
dido için güzel ve sütlü günler başlıyorrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bilmiyorum ki.kilo alımını baz alıyor herhalde damlacım.dido istediği kilo neymiş doktorun çorba için, biras daha ayrıntı verebilirmisin
ben dün iki kaşık tarhana verdim (baharatsız)
kadın giderken ağladı üzüldüm be.evet ben yanlış anlamışım.0-1 yaşmış.oğlunada kızınada maşallah.
teocum kuzum hadi iyileş bir an önce
Bu ana hatları biliyodum zaten de mesele uygulamakta yaw. Bi lokma yiycem sonra çatalı kaşığı bırakıcam. kim ?ben. hayatta yapamam
Thank you
E datlum verdiğin linkteki kitap0-1 yaş arası:) Kaynananlar gidiyomuş üzüldüm Allah kavuştursun canım sıkma canını .
Gözün aydın canım
ekşi yoğurtlu,bulgurlu çorbayı yedi tarhanayı yemedi.tad versin diye urutulmuş domates atmıştım accık.sütüm gitti diyomm sana burcuuu süt süt3 paragrafa da çok sevindim. 3 kişilik yeni yaşamınızda mutluluklar diliyorum. Başka da bişi demiyorum! Senin aklın nereye çalışıyosa artık !!! :1closedeyes: Hemen bana mal edin zaten! peh!
(gerçek duygularım: bol bol sevişin artık sırnaşık şey)
tarhana! çok mantıklı!! ben normalde de pek baharat koymam, sarımsak koyarım ama, Doruk için sarımsaksız yaparım küçük tencerede! Hay çok yaşa Damla!
bodoslama oldu ama bitiyorum şu ifade yeteneğine.demek ki neymiş iki kitap okumakla olmuyormuş,bilmen nerede bilmem hangi üniversiteyi bitirmekle de..Açıkcası, kim kime ne demıs, ne dusunmus dıye merak etmıyorum ben.
Çoluk cocuga karısmıs, sorumlulukların boyumuzu, saglıgımızı aştıgı şu donemde, bu kadar küçük, ınce hesaplar pesınde olmak ıcın enerjı bulan bır ınsanı ancak tebrık etmek yakısır.
Burası, bızım hayatımızın bır parcası, ama hayatının en onemlı kısmı olarak bır ınsan algılıyorsa burayı, ben o ınsanın akıl saglıgından suphe ederım.
Akıl saglıgı yerınde olmayan bır kadını.. merak etmıyorum ben. Hele hele nıyetı kötu olan bır ınsanı görmemezlıkten gelmeyı oldum olası yeğlemısımdır.
efrimim bize gelirmisin seni öpmek istiorum ağzına sağlık cigerimmmm
didom ben kabullendim artık. miyavlamıyorum, germiyorum kendimi. çıkanı veriyorum.
Esra'm, atla gel bir gün bana, pambikleri buluşturalım. sen nasılsa araba kullanıyon, gelmekte zorlanmazsın diye düşündüm..ebru yaa harbi pampik olmuş defne bizimkide dönmüyor anca döt büyütüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?