2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

BEN VAR YAAA.. senı yerımmm kadınnn, yerımmmmmmmmmmm

Sen ne tatlı bısısınn yaaaa :)) hayranınımm ben senin.. lafa bak ya.. makas haaa kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim,o senin tatlılığın.

benden alsan? simidimi makaslasan? olma mı?

küçük ve sevimli şeylerden makas alınır bağyan. (bu arada bunu söyleyen 76 kiloluk biridir,dikkatini çekerim sengözlerimebaksanab )

nereye gittin yaaa?göbüşünden makas alacaktım kaydirigubbakcemile3

:roflol: Nevin süpersin...
Nurdan'a katılıyorum sonuna kadar :içelim: ben göbekten başlamak istiyorum ama... boshayallersmile Nurdan daha önce beşi bir yerde bitki çayı duydun mu? Bende zamanında çok işe yaramıştı...
Yiğit diş çıkarmış maşallah... Ayrıca spora başlayan bir hatun daha bilmiyorumkismile
Pervin bizim kız bu ara seni esir aldı demek.. Belki diş çıkaracaktır..
Canan tarifler için çok teşekkürler ama ben çorba olayına daha girmedim girince kapını çalarım :kedi:
Elif gözün aydın kayınvaliden giderken sütünüde götürdü öyle mi??? :umursamaz: İnş. geri gelsin fışkırsın sütler..
Maviş sende mi pko mağdurusun ?? :sinifsinif: Allah kolaylık versin bize...
Minik bende giremezsem çok büyük eksiklik hissediyorum... Bir daha yoklamayı kaçırma devamsızlıktan kalırsın ona göre opuyorumnanaktan

Annemlere gitmek güzel dinlenebiliyorum ama eve uyku saatinden sonra gelsek tüm düzen alt üst zor uyuttum ya... Her an uyanacak gibi duruyor.. mafoldumben Ayrıca bu gece muhallebi vermedim çok huysuzdu uykusu vardı geç geldim diye hemen uyuttum bu gece uyku haram bana yani... Allahtan annemlerde uyudum azıcık... akannehir

ozlem besi biyerde itki cayimi 5 ayri bolegeyi mi zayiflatiyor o uzden mi:))duymadimhmm ozaman ben zayifalticak 5 yerimi seceyim dur...sonra iceyim o cayi..

ÖZLEM benden sana tüyo

biberonla uyandırmadan mama ver, mümkünse 2 saat arayla falan ver. Ben dün öyle yaptım Doruk mışıl mışıl uyudu

ozlem besi biyerde itki cayimi 5 ayri bolegeyi mi zayiflatiyor o uzden mi:))duymadimhmm ozaman ben zayifalticak 5 yerimi seceyim dur...sonra iceyim o cayi..

decoder gerekirse sifreleri cozmek icin tekrar yazayim zira hangi bolgemle yazdiysam bu mesaji ben bile zor anladim bidaha okuyunca..

:roflol:
ÖZLEM benden sana tüyo

biberonla uyandırmadan mama ver, mümkünse 2 saat arayla falan ver. Ben dün öyle yaptım Doruk mışıl mışıl uyudu

sağol cnm ama adam gibi uykuya dalsa olacak mamayı yaparken kim bakacak sıpaya..
Bir böcekte burada uyumuyor ya...Anlaşmış bunlar :umursamaz: Aslında uyuyor ayağımda salladığım sürece.. Bırakınca 2 dk sonra kıyamet kopuyor... Az önce wc ye gittim... Kız uyandı benim odun kocam karşısındaki koltukta olmasına rağmen uyanmadı horlayıp duruyor.. Kafada iyi tabii :mymeka: birgün eve almayacağım o olacak... lmaz:

geldim didimdı ama kizim izin vermiyo azcik muhabbete...
Buaksam uykusu şaştı,saat 7den berı uyanik.
Oynatmaya azkaldi doktorum nerde....
Bir güzel kiz yüzünden çildiracagim....

geldim didimdı ama kizim izin vermiyo azcik muhabbete...
Buaksam uykusu şaştı,saat 7den berı uyanik.
Oynatmaya azkaldi doktorum nerde....
Bir güzel kiz yüzünden çildiracagim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…