nereye gittin yaaa?göbüşünden makas alacaktım kaydirigubbakcemile3
tamam tamam ben kaçar
BEN VAR YAAA.. senı yerımmm kadınnn, yerımmmmmmmmmmm
Sen ne tatlı bısısınn yaaaa :)) hayranınımm ben senin.. lafa bak ya.. makas haaa kaydirigubbakcemile3
benden alsan? simidimi makaslasan? olma mı?
nevinnn
nerdesin sen?
ozlem besi biyerde itki cayimi 5 ayri bolegeyi mi zayiflatiyor o uzden mi:))duymadimhmm ozaman ben zayifalticak 5 yerimi seceyim dur...sonra iceyim o cayi..
:roflol: Nevin süpersin...
ozlem besi biyerde itki cayimi 5 ayri bolegeyi mi zayiflatiyor o uzden mi:))duymadimhmm ozaman ben zayifalticak 5 yerimi seceyim dur...sonra iceyim o cayi..
ÖZLEM benden sana tüyo
biberonla uyandırmadan mama ver, mümkünse 2 saat arayla falan ver. Ben dün öyle yaptım Doruk mışıl mışıl uyudu
Bir böcekte burada uyumuyor ya...Anlaşmış bunlar :umursamaz: Aslında uyuyor ayağımda salladığım sürece.. Bırakınca 2 dk sonra kıyamet kopuyor... Az önce wc ye gittim... Kız uyandı benim odun kocam karşısındaki koltukta olmasına rağmen uyanmadı horlayıp duruyor.. Kafada iyi tabii :mymeka: birgün eve almayacağım o olacak...sağol tatlım,senin bu damadın olacak böcek uyusun,daha da süper olacağım.
akşam uykusuna hem geç yattı,hem uzun uyudu.normalde gece uykusuna yattığı saatte akşam uykusundan yeni kalkmıştı.
işim var benim bu gece.....
siz zayıflaya durun ben şuan tıkınıyorum cokacimcoook
bak bak çok ayıp hem doğurup hem doğum öncesi kilolarına dönen nadide şahıslardan birisin itiraf ediyorum çok kıskanıyorum :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?