2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Matematik öğretmeni ilkokul çocuklarına sormuş :
-Ağaçta 5 kuş var. Birini vurdum kaç kaldı?
Ahmet hemen :
-Hiç kalmaz. Çünkü sesten hepsi uçar, demiş.
Öğretmeni bunun üzerine :
-Olmaz öyle şey, diye cevap vermiş.
Burası matematik dersi. 5 taneden biri vurulursa 4 tane kalır. Ama düşünüş biçimini beğend...im. Ahmet fena hal...de hırslanmış :
-Bende bir şey sorabilir miyim öğretmenim, demiş.
Sor bakalım.
-3 kadın dondurma yiyor, biri ısırarak, biri yalayarak, biri emerek yiyor. Bunlardan hangisi evli. Öğretmen kızarıp bozarmış. Sonunda :
-"Bilemem", demiş. "Emen mi?"
Ahmet cevabi yapıştırmış :
-Yoo, parmağında alyansı olan. Ama düşünüş biçiminizi beğendim.

bu spiral başıma dert olacak sanırım şiddetli kaşıntı var birde parça birşeyler geliyor sürekli kananamam var bakalım regl olup temizlenince kontrole gideceğim enfeksiyonmu kaptım acaba

çarşamba oğlumun pipisi kesilecek mafoldumben
salı günü eyüp sultana götüreceğim yahoyu iki rekat namaz kılsın delikafadulden

:kedi: kaydirigubbakcemile3

çok yılışık oldu bu çocuk yani istemiyorum bu kadar olmasını
inanın şaka vs yapmıyorum yada ukalaık gibi düşünmeyin
geçen gün ablamla pizza yemeye gittik ordaki görevli kıza kollarını uzattı sırıtarak çığlık atarak kızda şak diye kucağına aldı napıcamı şaşırıdm tamam suratsız olmasın ama yabacıları gerçekten yabancılasın
pazara gidiyorum pazarcılara atılıyor
annemle babam diyorki sende böyleydin küçükken otobüslerde tanımadığın kişilerin kucağına otururdun şarkılar söylerdin sana benzemiş yılışık olmuş diyorlar
hakaretmi iltifatmı kestirmedim şakkıdı

Yahomun resmi harika maşallah ya gülmek çok yakışıyor kuzuma opuyorumnanaktan
Demek pipi kesiliyor ağrısız acısız olsa bari... Ben dayanamazdım ama büyüyüncedaha zor olur eniyisi şimdi kestirmek ...
Ben hala adet olmadım yaa olsam bende taktıracaktım diğer şeyle aramız ii değil :kedi::umursamaz:

aynen kaydirigubbakcemile5 Hadi yaho yılışık olsa farketmez benimki birde kız yabancılamayı bilse keşke.... Kıskanıyorum, hiiiç farketmez herkeste duruyor insan annesini arar değil mi?? alsanaalsanasmile

aynen özlem ya hiç annesini ayırt etmezmi velet herkese yaptığı muameleyi banada yapıyor :umursamaz:
hatta beni sadece hollandalı olarak görüyor :mymeka:

nevin umarım dedğn gibi olur ve yabancılaması başlar bakalım 6. aydayız bizde
şimdi mucizevi bir şekilde şubatta yabancılayacakmı :))

benden çok sırıtmış sıpa
benim tipte kayık sabah kahvaltısı saat 9 ama yahonun enerjisi her saat aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…