nevin umarım dedğn gibi olur ve yabancılaması başlar bakalım 6. aydayız bizde
şimdi mucizevi bir şekilde şubatta yabancılayacakmı :))
neyse yeter bu kadar esra kaçar
özlem nevin öptüm ikinizii
:roflol::roflol:evrisin dedigi gibi ilk kanatsiz ucan ben olabilirmiyim, yaklas bacim:))..
aslinda bende bolgesel zaiflamak istiyorum, once kalca, ust bacak, sonra ust kol, sonra baldir, sonra gobek ve gidik, sadece bu bolgeler zayiflasin istiyorum bolgesel bi sekilde ama olmuyor((
canım çorba tariflerini hemen kayıt ettim çok güzellersize çok güzel tarifler buldum :)
tabiki alıntıdır...
Bebek Çorbaları...
[
ben verilmez diye biliyorum bakliyat türü gıdalar 8 yada 9. aydan sonra verilirmişmercimek verilir mi 5 aylık bebeğe? bilen var mı?
Maviş sende mi pko mağdurusun ?? :sinifsinif: Allah kolaylık versin bizemalesef bende :-(((
sırnaşık şeysırnaşık şeyMatematik öğretmeni ilkokul çocuklarına sormuş :
-Ağaçta 5 kuş var. Birini vurdum kaç kaldı?
Ahmet hemen :
-Hiç kalmaz. Çünkü sesten hepsi uçar, demiş.
Öğretmeni bunun üzerine :
-Olmaz öyle şey, diye cevap vermiş.
Burası matematik dersi. 5 taneden biri vurulursa 4 tane kalır. Ama düşünüş biçimini beğend...im. Ahmet fena hal...de hırslanmış :
-Bende bir şey sorabilir miyim öğretmenim, demiş.
Sor bakalım.
-3 kadın dondurma yiyor, biri ısırarak, biri yalayarak, biri emerek yiyor. Bunlardan hangisi evli. Öğretmen kızarıp bozarmış. Sonunda :
-"Bilemem", demiş. "Emen mi?"
Ahmet cevabi yapıştırmış :
-Yoo, parmağında alyansı olan. Ama düşünüş biçiminizi beğendim.
sünnetmi olacak yahooo niyekineçarşamba oğlumun pipisi kesilecek mafoldumben
salı günü eyüp sultana götüreceğim yahoyu iki rekat namaz kılsın delikafadulden
ben bu erken sünnet olayına biraz karşıyım tabi sorun varsa mecbur olması gerekiyorsa o başka.
eskiden herkes en erken 7 yaşında sünnet oluyordu en geç 9 yaşında bu zamana kadar ben bu yaşta sünnet edilipte sorun yaşayan kimseyi görmedim ben şahsen oğlumu 4 yaşında falan sünnet ettirmek istiyorum biraz anlasın olayı bilsin istiyorum tabi bu benim fikrimmm
sana katılıyorum nevin bende 6.aydan sonra başlıyor diye biliyorum benimkide şimdilik herkese gülüyor kimseyi yabancı bilmiyor umarım böyle gideryabancılama 6. aydan sonra başlıyor diye okumuştum arkadaşlar,ha gayret az kaldı.
cipssssyy senin bu oğlan çok tatlı yaa.. bir gülüşünle kimbilir kızları nsl tava getirecek
nurdancim gecmisi okuyamadim henüz teo nasil oldu
Günaydın...
Ben gece topikten çıktığımdan beri ölüp ölüp diriliyorum resmen mafoldumben
Dün gece Özde beni uyutmaz diye endişe etmiştim ya razıydım saatte bir uyanmaya bile.. Çünkü tüm gece uyumadım.. Nasıl bir mide bulantısı, ishal, mideme kramplar girdi.. Gece Deniz kalkıp limonlu sıcak su yaptı üşütmüşsündür dedi.. Sabaha doğru o da midemde kalmadı... Sabah hemen annemi çağırdım Özdeye baktı bizde babamla sağlı ocağına gittik.. Yerlerde kramptan kıvranan ben orada hiçbirşeyim yokmuş gibiydim tansiyon ölçtüer 12/8 gayet normal ama başımda dönüyordu... Çıktık eczaneye gittik yine başladı... Ara ara giren kraplar canıma okuyor olduğum yere kapaklanıyorum... Verdiği ilaçları dedim emziriyorum ona göre verdi ama prospektüsünde emziren anneler kullanamz yazıyor... Kullanmasam ölürüm herhalde hamile olabilir misin diye sordu korunuyorum dedim doktora kaçamak yaptık demedim... Zaten zor olmuştu bebiş öyle birşey olamaz değil mi? Dün gece ne yediğimi sordu aklıma gelmedi! Özdeye dün gece muhallebi vermememe rağmen uyanmadı tüm gece anne sütüyle tüm gece durdu ... Annesine kıyamadı galiba... 7 saat falan aç kaldı.. Doktora sormadım ama sütten geçmez değil mi? Öyle olsa emzirme derdi... Ben şimdi kahvaltımı yapıp ilacımı içip yatayım...(( kramplar kesilir inş.
sabah sabah cok iyi geldı,cok yaşa emi delikafaduldenMatematik öğretmeni ilkokul çocuklarına sormuş :
-Ağaçta 5 kuş var. Birini vurdum kaç kaldı?
Ahmet hemen :
-Hiç kalmaz. Çünkü sesten hepsi uçar, demiş.
Öğretmeni bunun üzerine :
-Olmaz öyle şey, diye cevap vermiş.
Burası matematik dersi. 5 taneden biri vurulursa 4 tane kalır. Ama düşünüş biçimini beğend...im. Ahmet fena hal...de hırslanmış :
-Bende bir şey sorabilir miyim öğretmenim, demiş.
Sor bakalım.
-3 kadın dondurma yiyor, biri ısırarak, biri yalayarak, biri emerek yiyor. Bunlardan hangisi evli. Öğretmen kızarıp bozarmış. Sonunda :
-"Bilemem", demiş. "Emen mi?"
Ahmet cevabi yapıştırmış :
-Yoo, parmağında alyansı olan. Ama düşünüş biçiminizi beğendim.
oyy sevıyorum bu cocugu yaa,gülüşü bakısı cok güzel maşşalah.hiçte yılısık degıl cok karızmatık yerimseniben
6.aya kadar sünnet yapılırsa anestezi uygulanmıyormus gec kalmasaydınız keske.ben yazmıstım bı kac kere daha.2 arkadasım yaptırdı çünküESRA ben de kestirmek istiyorum Doruk'u! Fazla hareketlenmeden... Nasıl olacak? anestezi?
hadı gecmıs olsun canım.neysekı atlatmıssınız.anacım soguk memlekettesınız ne yapsın cocuk.sagol canim daha iyi, 2 gun daha gondermicem krese, fizyoterapist gelicek 2 gun daha..carsambaya kadar toparlar iyice..en azindan atesi dustu artik, sadec oksuruk var, oda geciyor buhar tedavisiyle..
Günaydın...
Dün gece Özde beni uyutmaz diye endişe etmiştim ya razıydım saatte bir uyanmaya bile.. Çünkü tüm gece uyumadım.. Nasıl bir mide bulantısı, ishal, mideme kramplar girdi.. Gece Deniz kalkıp limonlu sıcak su yaptı üşütmüşsündür dedi.. Sabaha doğru o da midemde kalmadı... Sabah hemen annemi çağırdım Özdeye baktı bizde babamla sağlı ocağına gittik.. Yerlerde kramptan kıvranan ben orada hiçbirşeyim yokmuş gibiydim tansiyon ölçtüer 12/8 gayet normal ama başımda dönüyordu... Çıktık eczaneye gittik yine başladı... Ara ara giren kraplar canıma okuyor olduğum yere kapaklanıyorum... Verdiği ilaçları dedim emziriyorum ona göre verdi ama prospektüsünde emziren anneler kullanamz yazıyor... Kullanmasam ölürüm herhalde hamile olabilir misin diye sordu korunuyorum dedim doktora kaçamak yaptık demedim... Zaten zor olmuştu bebiş öyle birşey olamaz değil mi? Dün gece ne yediğimi sordu aklıma gelmedi! Özdeye dün gece muhallebi vermememe rağmen uyanmadı tüm gece anne sütüyle tüm gece durdu ... Annesine kıyamadı galiba... 7 saat falan aç kaldı.. Doktora sormadım ama sütten geçmez değil mi? Öyle olsa emzirme derdi... Ben şimdi kahvaltımı yapıp ilacımı içip yatayım...(( kramplar kesilir inş.
sağol cnm bana yağlı,baharatlı vs. bir sürü şey yeme dedi ama aklımda kalmadı.. muz ye dedi tek bunu hatırlıyorum öyle hızlı saydı ki! şimdi ilacımı içip yatıyorum....geçmiş olsun özlemmm canım eczacıya söylemişsin zaten heralde ona göre vermiştir ilaçları yada en az etkileyenden vermiştir
yaklaşık 2 ay öncesi aynı durum banada oldu gecenin 2sinde şiddetle başlayan bir sancı arkamdan mideme vuran acayip bişeydi ben önce acaba böbreğimmi ağrıyor dedim çünkü bende böbrek taşı var. fakat bu böbrek taşımın olduğu yer değildi midemin olduğu yerdi ve aynı hizada arka tarafımda da vardı apar topar acile gittik o gece hemen serum taktılar ağrı kesici içerikli. biraz rahatladım tahlil falan yaptılar herşey iyi çıkmıştı ve sonuç gaz sancısı dediler doğum yapan bayanların organları yer değiştirdiğinden dolayı ve bazende hamilelikte çok kusmadan dolayı midede hasar meydana gelirmiş bundan dolayı mide herşeyden çabuk etkilenirmiş ve bu şekildede tepki gösterirmiş o yüzden yediklerimize içtiklerimize çok dikkat etmeliymişiz bana doktor böyle demişti ki hatırlarsanız ben bütün hamileliğimde kusmuştum son ana kadar
ESRAKO link için teşekkürler!
Geçenlerde uyurken elimi çekince ayıcığını verdim eline öyle uyudu.
Bu da, henüz dönmeyen kızıma yüzüstü antrenman yaptırdığım andan.. gerçi onun dönmeye hiç niyeti yok ama.. eğleniyoruz işte kafamıza göre :)
biz dün doktora gittik.neva 500 gr almış 26 günde.doktor hanfendü istediğimiz kiloya erişmiş artık çorba yiyebilir dedi.ben de olur dedim.sütüm de az zaten.akşamları vermeye planlıyoru.dün kendimize mayaladığımız eşi yğurttan yaptığım bulgurlu çorbayı yedi.dün de kuru kayısılı yoğurt yemişti.dodo gibi ekşi yoğurt seviyor.ben de yiyemem tatlı yoğurt zaten.bir de bana nar suyunu önermişti.arada veriyordum.nu da çok seviyor neva.
ayrıca bir kitap önerdi 0-4 yaş beslenme diye.çok övdü kitabı.alıp fikirlerimi paylaşırım.
bugün kayganalar gidiyor.bakıcıyla konuştumistediğim herşeyi anlattıım.hepsine tamam dedi.salı günü başlıyoruz.fiyat 250 tl.herşey güzel olur inşallah.salifoyla balayına çıkacak çiftler kadar heyecanlıyız.taze hemen başka tarafa çeker tabii.
kızlar bende bölgesel zayıflamak istiyorum kilomdan memnunum 3.kızıma 61 le hamile kaldım dogumdan sonra hemen toparlandım şimdi 59 kiloyum ama göbüş var egzersiz yapmam gerek mekik dışında önerileriniz varmı
çarşamba oğlumun pipisi kesilecek mafoldumben
salı günü eyüp sultana götüreceğim yahoyu iki rekat namaz kılsın delikafadulden
zor bir gece geçirdim...:çok üzgünüm:
kıvanç bu gece çok huysuzdu gerçi bir iki gündür bu huysuzluk var fakat bu gece hat safhadaydı akşam 9 gibi yatırıp sabah 5-6 civarı uyanan çocuk yarım saatte bir uyandı kafamçokkarıştı çok gerildim sanırım gazı vardı resmen çığlık çığlığa uyanıyordu
dün bebelacın pişirilen lezzetler serisinden armutlu pirinçli muhallebisini aldım bizim oğlan 5-6 gibi uyanıyorya ben bunu aklımca 8-9 a çıkarabilirmiyim diye deneme yaptım
aklıma piiiiiiiiiiiiipppppppp.:mymeka: yedirdim muhallebiyi saat 9 civarı uyuttum kıvancı
aradan 1 saat falan geçti bir çığlık çocukta bu olay hep böyle sabaha kadar devam etti her yarım saate bir uyandı uyutana kadar aralarda yarım saat geçti yani anlayacağınız bütün gece ayaktaydım birdaha muhallebimi yok yok :umursamaz:
Günaydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?