Gözünüz aydın bizim dişede gel gel gel yapıyom gelmiyookızlaaaarrrrr bebişimin ilk dişi çıkmışşş :) az önce elimi ağzını götürdüğünde farkettim elime battı. ama henüz gözükmüyor. alttan bi diş he hehihoyyythihoyyyt
İnşallah gelir canım ya bi mola vermiştir kayganalarda gittik canaını sıkacak şeylerin sayısı çok aza inmiştir o yüzden gelir bence. Benim bıcırığım dondurup çözdürdüğüm sütlerimi pek iştahlı içmiyo. epey sütüm var depoladığım onları nasıl değerlendirsem acep yawgelmezse yapacak bir şey yok.nasip bu kadarmış derim.önce bir çabalayayım da.
senin bölgesel zayıflamanı sefsinler.evrisin dedigi gibi ilk kanatsiz ucan ben olabilirmiyim, yaklas bacim:))..
aslinda bende bolgesel zaiflamak istiyorum, once kalca, ust bacak, sonra ust kol, sonra baldir, sonra gobek ve gidik, sadece bu bolgeler zayiflasin istiyorum bolgesel bi sekilde ama olmuyor((
Sağol canan hemen kaydettimsize çok güzel tarifler buldum :)
tabiki alıntıdır...
Bebek Çorbaları...
çarşamba oğlumun pipisi kesilecek mafoldumben
salı günü eyüp sultana götüreceğim yahoyu iki rekat namaz kılsın delikafadulden
gidecek yahonun pipisinin yarısı dr mu dedi sizmi istiyosunuz esra en az ağrıyla atlatır inşallah gülen gözlü yaho. Bizimkide yabancılma nedir bilmezdi 1 haftadır başladı bi arkadaşımıza gülen atlayan yavrum perşembe günü görüştüğümüzde o arkadaşımızla gözgöze gelkince ağlamaya başladı ilk defa şahit oldum böyle bi duruma şaşırdım.Sanada yahoyada maaşallah.
Geçmiş olsun kuzuya kıyamam.hayırlı sabahlar....
akşam ben mutfağı toparlıyordum selinde odasında uyuyordu babasıda bakmak için gitti odasına hemen kapının ordan kafasını uzatıp beşiğinin içine bakmaya çalışmış o arada da selinde uyanmış oda beşiğin içinden kafasını kaldırmaya çalışıp etrafa bakmaya çalışıyormuş ikisi göz göze gelmişler selin bastı çığlığı karanlıkta babasından korkmuş eşimde selinden.... görsen diyor gözlerini patlatmış beşiğin içinden bakıyor çaki gibiydi...delikafadulden
Geçmiş olsun ÖzlemGünaydın...
Ben gece topikten çıktığımdan beri ölüp ölüp diriliyorum resmen mafoldumben
Dün gece Özde beni uyutmaz diye endişe etmiştim ya razıydım saatte bir uyanmaya bile.. Çünkü tüm gece uyumadım.. Nasıl bir mide bulantısı, ishal, mideme kramplar girdi.. Gece Deniz kalkıp limonlu sıcak su yaptı üşütmüşsündür dedi.. Sabaha doğru o da midemde kalmadı... Sabah hemen annemi çağırdım Özdeye baktı bizde babamla sağlı ocağına gittik.. Yerlerde kramptan kıvranan ben orada hiçbirşeyim yokmuş gibiydim tansiyon ölçtüer 12/8 gayet normal ama başımda dönüyordu... Çıktık eczaneye gittik yine başladı... Ara ara giren kraplar canıma okuyor olduğum yere kapaklanıyorum... Verdiği ilaçları dedim emziriyorum ona göre verdi ama prospektüsünde emziren anneler kullanamz yazıyor... Kullanmasam ölürüm herhalde hamile olabilir misin diye sordu korunuyorum dedim doktora kaçamak yaptık demedim... Zaten zor olmuştu bebiş öyle birşey olamaz değil mi? Dün gece ne yediğimi sordu aklıma gelmedi! Özdeye dün gece muhallebi vermememe rağmen uyanmadı tüm gece anne sütüyle tüm gece durdu ... Annesine kıyamadı galiba... 7 saat falan aç kaldı.. Doktora sormadım ama sütten geçmez değil mi? Öyle olsa emzirme derdi... Ben şimdi kahvaltımı yapıp ilacımı içip yatayım...(( kramplar kesilir inş.
Berbat bi gece nedenini anlayamadığım ağlamalar 2 saatlik uykuyla duruyorum annemde olmasaydık gece napardım bilmiyorum.
SIpanın bişde uykuda ağlamaları başladı uyuyor ama içini çeke çeke bildiğiniz ağlıyor dürtüyorum sesleniyorum yok uyanmıyor. Şu dişte çıkmadı hakkaten tuğbanında dediği gibi oynatmaya az kaldı drum nerde