2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.allah küçük yaramazlarımızı her türlü kazadan korusun.
son 5 günlük raporumu almak için sağlık ocağına gidiyorum,görüşmek üzere...

seni çok iyi anlıyorum canım. geçen hafta ben çok rahatsızlandım böyle ateş filan. o gün yiğit beni emmek istemedi sabah. ben de hastalığımdan olabilir diye düşündüm ya da ne bilim ilaçlar sütün tadını değiştirmiş olabilir diye. ama bugün dişimiz çıktı. belki de diyorum o günki o huzursuzluğu dişten de olabilir. sizin de böyle bir durum olabilir. ben o gün kesintisiz eeeeeeeeeeeee diyerek bi de minik yiğit uyusun da büyüsün ninnisini söyleyerek emzirdim tüm gün zorla.. denemekten vazgeçme. uykusundayken al dene bir de ya da tam uyanmadan.. böyle uyku sersemiyken..

arkadaşım kesinlikle dişten yapıyorlar bir iki haftaya kadar çıkar dişiniz görürüsün. ben doktora bile götürmüştüm çocuk emmiyor aç diye doktor bişey olamz dişten yapıyor bekle o çok acıkınca alır demişti. söylediğin gibi geceleri emiyordu ama güzdüz uyanıkken hep ağzını kaçırıyordu. biraz zor bi dönem sabrederek atlatıyorsunn almıyor almıyor sonra kendi saldırıyordu. ben hala ek bişey vermiyorum ve alt iki dişimizde çıktı.

benim bir saatim kaldı meltem 17,30 damı çıkıyordun sende 17,00 de mi ??

08:00/16:30 canım mesaim
sen haftada 1 gün izinlimisin benim gibi süt izni??

deryacım Ece yi sormuşştun sen kertmek için bende okey dedim gözden kaçırdın sanırım

önce birazcık uyut dalsın hemen memeyi ver ben almayı reddettiğinde öyle yapıyorum

kolay gelsinn

ay cok sagolun ya beni cok rahatlattiniz...aynen benimkide öyle eee derken yada ninni söylerken biraz sakinlesiyor sonra yine almiyor sikiyor kendini..bende simdi ayakta gezerken emziriyorum..
evet hayatta öyle..gece problem yok zaten..banada dis cikarir bir iki hafta icinde dediler..insallah ondandir..valla sayenizde cok rahatladim..ödüm koptu memeyi birakacak diye..zaten burada doktorlar 6 aydan sonra emzirmeyi kesin diyorlar..o yüzden doktorda emmiyorsa mama ver gitsin diyor burda sinir oluyorum bunlarada...

vallahi süper olmuş her çifte lazım böyle akşam gezmeleri

maşallah pek güleç

bu spiral başıma dert olacak sanırım şiddetli kaşıntı var birde parça birşeyler geliyor sürekli kananamam var bakalım regl olup temizlenince kontrole gideceğim enfeksiyonmu kaptım acaba

geçmiş olsun
umarım enfeksiyon değildir

çarşamba oğlumun pipisi kesilecek mafoldumben
salı günü eyüp sultana götüreceğim yahoyu iki rekat namaz kılsın delikafadulden

hadi hayırlısı

bende emmeyince çok korkmuştum eyvah bırakıyor mu diye. annem de dedi hemen korkma öyle herşeye bebek bu ne yapacağı belli olmaz. vardır bir derdi diye.. şimdi aynını ben söylüyorum :) başka zamanlarda da hemen korkmamak biraz zaman vermek lazım bebişlerimize. rahatsızlıkları geçince emiyorlar inş. orda neden 6 aydan sonra bıraktırıyorlar ben anlamadım..??

VALLA süper oldu kopyaladım aynen.. teşekkürler..

tosbiikk maşallah

çok yakışmışsınız.. harika poz bayıldım...

ESRA ben de kestirmek istiyorum Doruk'u! Fazla hareketlenmeden... Nasıl olacak? anestezi?

bez bağlaarken zor olmazmı ki enfeksiyon falan .. öyle geldi aklıma şindi fisfisfis

meltem evet foruma gitmek için eğer araba yoksa en uygun yol metro kartaltepe(kocatepe) de iniyorsun

meltem evet foruma gitmek için eğer araba yoksa en uygun yol metro kartaltepe(kocatepe) de iniyorsun

eşim beni sabah belki kayınvalidemlere bakırköye bırakır ordan metroyla gelirim
belki de kaynım bir güzellik yapar beni forum ist a arabayla bırakır
çok mu hayal kurdum ne

ayy çok geçmis olsunn

oy massallah hayırlı olsun mumy bu arada ismin nee mumy mi diycez :)

canım aslında diyet kisiye ozeldir ama spesifik diyetler oyledir yani uzun zaman yaparsın kiside yag yakımı durur diyetisyen sana ozel oynamalar yapar falan
bizler emzikli diyeti yapıyoruz yani asında uç asagı bes yukarı aynı kisiye ozel pek degil emziren kisiler oldugugmuz için

ya ece de oyle ben ise basladım memeye yumulup emme olayı bitti gibi emiyor kafayı çıkarıp etrafa bakınıyor tekrar emiyor çekistiriyor oyle çokur cokur emmiyo
ama gece guzel emiyor allahtan
sutun devamlilig iiçin gunduz sagsamda gece gercekten emmesi onemli

gülistan forum ist a en kolay ulaşım metroymuş
bu arada servis güzergahları da hiç uymuyor bana

canım ben sut iznimi toplu kullandım
ece 5 aylıkken isebasladım o nedenle 48 is gunu yaklasık 2 ay ediyor haftasonları ile
ben tam 32 haftalıkken izne ayrıldım son ana kadar calıssam daha uzun sure evde kalabilirdim ama sırta grım korkunctu masa bası oturamadım burda maalesef
o yuzden senden falan sonra basladım sut iznim falan bitti yani yok
haftada bir gunyerime bakcak kiside sıkıntı olur diye yerime maasli normal biir var ken kullan toptan bitsin dediler

ama simdi dusunuyroumsut izni denen olay gunde iki saat sut vermen için olan sure
ben gunde 3 kez 15 er dk dan 45dk yerimden ayrılıyorum sut sagmak için aslına bakarsanf azladan zaman yani mesai dısında vakit geçiriyorum adamlar dese hakları yani sut izni aldın sen ne sut sagması:)

su meshur foruma bend gittim
doumdan sonraki gunlerde esra gitmisti hatta bana foruma gittim hani akvaryum falan diyor o ne ya diyordum dunyadan kopuk oldugum donemlerde hayata donunce ilk is gittim gordum avrupanın en buyuk avm si olusuna pek inanamadım yani aman aman buyuk degil bilmiyoru
akvaryuma girmedik acayip yuksek fiyatları berkeyi tekb asına eline foto verip yolladık videolar çekmis biz ordan izledik gitmis kadar olduk :)

çok geçmiş olsunn...

anneye bebek cok baglanirmis ve de 6 aydan sonra gerekte yokmus...emzirsende olur emzirmesende yavas yavas kes diyorlar..canim alman bunlar disiplinli yetistirecegiz diye soguk anne baba oluyorlar iste..

yaff bu buziki orhan müzikleri ilk 3 aya kadar bebeklere ii geliomuş ama bizi hala sakinleştirio ağlamayı kesiyo hatta bazen uyuma moduna bile girio dinlerken.. ama safii gürültü yanii..

ya ben sut emmiycek diyeuzuluyorm ama yarısı nasıl uyutcam emzirmek kolaydı sıkıntısı yarısı 1 yasına kadar alsa iyi olurdu sıkıntısı
ama en çok uyutmadan endiseliyim
birde sokakta orda burda acıkınca artık tam yetmesede birs ekil susturuyordu meme olmaması garip geliyor
birde bu guzel an hayatımda artık son kez yasadıgım birsey beegimi emzirme olayı artık ben doum faslını kapattım haliyle o yuzden uhuzunleniyorum bırakıvercek diye odum kopuyorr

kızlaaaarrrrr bebişimin ilk dişi çıkmışşş :) az önce elimi ağzını götürdüğünde farkettim elime battı. ama henüz gözükmüyor. alttan bi diş he hehihoyyythihoyyyt
Hayırlı olsun ilk dişiniz.. gerisi de kolay çıkar inşallah..

aa ben unutmuşum Gypsy'nin diyetisyene gittiğini.. eh pek tabii 67 olmadan 60 olabilene rastlanmamıştır :) ya ben de dünden beri yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum bakalım nereye kadar götürebileceğim. aslında çabalarımla şöyle 1-2 kilo bile verdiğimi görsem bu bana gaz verir devam ederim diye düşünüyorum..

Evriş, bu konuda ben artık şüphe etmeye başladım. acaba diyorum, yediklerimizin etkisiyle mi süt oluyor, yoksa yemenin verdiği psikolojik rahatlamayla mı.. neden gram fazlası olmayan gadınlar gibi olamıyoz biz.. dışarda gördüğüm bebekli annelere bakıyorum da gayet fit olanları da mevcut.. bis neden değilis, neden neden.. ?
bu spiral başıma dert olacak sanırım şiddetli kaşıntı var birde parça birşeyler geliyor sürekli kananamam var bakalım regl olup temizlenince kontrole gideceğim enfeksiyonmu kaptım acaba
inşallah enfeksiyon değildir canım. regl düzenin nasıl oldu bu arada? hala 20 günde bir mi oluyorsun?

çarşamba oğlumun pipisi kesilecek mafoldumben
salı günü eyüp sultana götüreceğim yahoyu iki rekat namaz kılsın delikafadulden
yafrum sizde hiç aksiyon eksik olmuyor bu aralar. kız isteme, nişan, sünnet hepsi bir arada.. şimdiden hayırlı olsun :)

Resimler harika.. yanımızda olsa da yesek dedirtiyor. olur olmaz yerlerde ağladığında da insan ne yapacağını şaşırıyor. o yüzden yabancılaması da çok iyi değil yani.

geçmiş olsun Özlem.. zehirlenme olabilir mi acaba? kaçamaktan değildi umarım ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…