2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun Nevin Allah korumuş
İnşallah idealindeki kiloya tez zamanda kavuşursun canım
[/URL][/IMG]

ece nin banyo sonrası keyfi
Maşallah fıstığa

meltem sen bgun evdesin galiba
bu arada ece resimlered çok gzel çıkmıs massallah
ece lerimizin hepsi çok guzel canım :)) çok mutevaziyimdir
ama allah için topigimizin tum çocukları birbirinden tatlı

cok gecmis olsun canim..

aman canim ya allah korumus, benimde aklim cikiyor bazen.dikkat etmemiz gerek hr saniye..

Esrako, hayırlı olsun canım. sen de diyete girmişsin. bildiğim kadarıyla boy ve kilo oranına göre vücudun günlük kalori ihtiyacı da değişiyor. o sebepten senin diyetin kalorisi yüksek olabilir. bu arada, kızıma iltifatların için teşekkür ederim canım.. Senin Ece'yle bizim kızı benzetiyorum ben. hatta anneme göstermiştim bir kere, o da birbirlerini andırıyorlar demişti. süt izni konusunda haklısın, ben de toplu kullandım ama gene de sağmaya devam edeceğim işe başlayınca. umarım kimse buna birşey demez..

selam herkese,
bu sabah 1 saat yürüdüm hihoyyyt çok mutluyum,inşallah aksatmadan devam edebilirim.
ÖZLEM,geçmiş olsun.dikkat et kendine.
Nevin, yürüş yaparken Mert'i kime bırakıyorsun? inşallah devam edebilirsin.

Geçmiş olsun... dilerim bir daha olmaz. allahtan sesini duymuşsun da kurtarmışsın yavrucağı oradan..

kolay gelsin Tuğba.. bu akşam erkenden devrilir yatarsın artık :) fotoğraflarımıza yorumların için de çok teşekkür ederim.

ayça canım markafoni de kargo ücreti var mı
mama sandalyen geldimi
Meltem ben de markafoniden verdim siparişi. 4.9tl gibi bir kargo ücreti var. gönderime kampanya bittikten sonra başlıyorlar. sanırım kampanyada bugün son gündü.

ben de en az 1 yaşına kadar emsin isterim. ideali 1.5 yaşına kadarmış sanırım.. ama emmezse de yapacak birşey yok tabii.

Son düzenleme:
meltem sen bgun evdesin galiba
bu arada ece resimlered çok gzel çıkmıs massallah
ece lerimizin hepsi çok guzel canım :)) çok mutevaziyimdir
ama allah için topigimizin tum çocukları birbirinden tatlı

evet canım pazartesileri evdeyim,
Ece ler çok tatlu tabii ki
mütavazi olmamak lazım bazende

Nevin geçmiş olsun
bu arada Esra tez zamanda gitsin kiloların

Ece hanım uyandı :))

ha bu arada diyetisyen her yerimi olctu kollar bacakalr dizden baldıra kadar olan onden gorunen o çıkıntılı ust bacak bolumu falan dehset tabi
bel olcum kac çıktı inanamassınız :)))
102 kendimden utandıgım andır :))
hersey eskisi gibi olcak insallahh

birde dipnot kendi harika olculerime dair :)
vakit buldum aklıma geleni yazıyorum yine

boy kilo vs giriliyor makinaya cıplak ayak çıkılıyor ya hani yag oranı vs olcuyor benim yag oranım %43 mus :))) en fazla %25 olması gerekiyormuss hey massallah dedim kenid kendime tevekkele degil bu kıshiç usumuyorum ben oysa çok usuyen biriyimdir

aman canim azmettimi verirsin merak etme..resimlerde gördügüme göre senin boyun bayagi uzun peki ben ne yapayim 160 boy 62 kiloyla top gibi oluyor...hicte yakissa kilo bana..hani bazilari bütününe alir bende o yok bacak ve gögüs zayif kalca ve göbek top gibi oluyor..bakalim spor yapsam birazda diet verecemde..havada soguk bebegide birakip yürüyüs yapamiyorum..aslinda dogum öncesi 60 kiloydum..dogumdan kilo kalmadi ama daha önce kilolu hamile kalmistim malesef..

meltemcim, size yazdığım gün aldım mama sandalyesini, 7 gün içinde kargoya verecekler, kargo ücreti de söylediğin gibi..henüz gelmedi...

zayıflayın bakalım hatunlar e zamanı geldi...

ben mi?? ben aylardır aynı kilodayım..allahtan emzirdiğim için almıyorum yoksa yediklerimin üzerine kilo almamam çok garip..nisana kadar izin verdim kendime, sonra yavaştan başlıycam diyete..

dün annem geldiiiiiiii, o yüzden buradayım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…