[/URL][/IMG]
ece nin banyo sonrası keyfi
cok tatli masallah..az önce bende banyo yaptirdim sonrada misil misil uyudu yavrum..
Çok geçmiş olsun Nevin Allah korumuşPARK YATAK KULLANANLAR
arkadaşlar,biz cuma günü pek akla gelmeyecek bir kaza geçirdik,uyarmak amacıyla paylaşmak istedim.
mert efe uyuyordu,odada yalnız bıraktık.uyanmış,bu arada ya ağlamamış ya da biz duymamışız.kalkmaya çalışmış,köprü kurmuş.başının altında ya da başucunda bir yastık da yoktu.kendini kasıp başını geri doğru atınca yatakla beşik arasındaki o daracık aralığa başı girmiş.ama öyle alnına kadar,burnuna kadar değil,boynuna kadar tüm kafası.sesini duymasam odaya girdiğimde gördüğüm manzara karşısında akıl sağlığımı yitirirdim herhalde.şimdi o aralığa bir yastık sıkıştırdım,istese de giremez artık.aman dikkatli olalım.
İnşallah idealindeki kiloya tez zamanda kavuşursun canımDİYETİSYENE BASLADIM
3 litre gibi su içilcek falan
toplam yemem gerekenler
9 dilim kepekli ekmek
5 adet kofte yada tavuk balık
3 kibrit kutusu peynir
4 porsiyon meyva + sabah bir tatlı kasıgı pekmez
4 bardak yani 800 cc ayran yogurt yada light sut
3 porsiyon sebze
sayet hafada 3 kez yarım saatlik yuruyus yaparsam ayda 4 kilo gibi verirmisim yuruyus yapmazsam 3 kilo verirmisim.
ancak yuruyusu aktiviteyi duzenli yapabilceğin miktarı soyle ve yap dedi yani bir ay hergun haftada bir ay uç gun yurume dedi
hangisini kesin yapabilceksen onu soyle ve yap fazladan yapma dedi
vucut ona gore dengeleniyormus
kilo verimi durunca falan sporu artırkcak sanırım hersey duzenli olmakla alakalı yani
iste boyle
Maşallah fıstığa[/URL][/IMG]
cok gecmis olsun canim..Günaydın...
Ben gece topikten çıktığımdan beri ölüp ölüp diriliyorum resmen mafoldumben
Dün gece Özde beni uyutmaz diye endişe etmiştim ya razıydım saatte bir uyanmaya bile.. Çünkü tüm gece uyumadım.. Nasıl bir mide bulantısı, ishal, mideme kramplar girdi.. Gece Deniz kalkıp limonlu sıcak su yaptı üşütmüşsündür dedi.. Sabaha doğru o da midemde kalmadı... Sabah hemen annemi çağırdım Özdeye baktı bizde babamla sağlı ocağına gittik.. Yerlerde kramptan kıvranan ben orada hiçbirşeyim yokmuş gibiydim tansiyon ölçtüer 12/8 gayet normal ama başımda dönüyordu... Çıktık eczaneye gittik yine başladı... Ara ara giren kraplar canıma okuyor olduğum yere kapaklanıyorum... Verdiği ilaçları dedim emziriyorum ona göre verdi ama prospektüsünde emziren anneler kullanamz yazıyor... Kullanmasam ölürüm herhalde hamile olabilir misin diye sordu korunuyorum dedim doktora kaçamak yaptık demedim... Zaten zor olmuştu bebiş öyle birşey olamaz değil mi? Dün gece ne yediğimi sordu aklıma gelmedi! Özdeye dün gece muhallebi vermememe rağmen uyanmadı tüm gece anne sütüyle tüm gece durdu ... Annesine kıyamadı galiba... 7 saat falan aç kaldı.. Doktora sormadım ama sütten geçmez değil mi? Öyle olsa emzirme derdi... Ben şimdi kahvaltımı yapıp ilacımı içip yatayım...(( kramplar kesilir inş.
PARK YATAK KULLANANLAR
arkadaşlar,biz cuma günü pek akla gelmeyecek bir kaza geçirdik,uyarmak amacıyla paylaşmak istedim.
mert efe uyuyordu,odada yalnız bıraktık.uyanmış,bu arada ya ağlamamış ya da biz duymamışız.kalkmaya çalışmış,köprü kurmuş.başının altında ya da başucunda bir yastık da yoktu.kendini kasıp başını geri doğru atınca yatakla beşik arasındaki o daracık aralığa başı girmiş.ama öyle alnına kadar,burnuna kadar değil,boynuna kadar tüm kafası.sesini duymasam odaya girdiğimde gördüğüm manzara karşısında akıl sağlığımı yitirirdim herhalde.şimdi o aralığa bir yastık sıkıştırdım,istese de giremez artık.aman dikkatli olalım.
[/URL][/IMG]
Nevin, yürüş yaparken Mert'i kime bırakıyorsun? inşallah devam edebilirsin.selam herkese,
bu sabah 1 saat yürüdüm hihoyyyt çok mutluyum,inşallah aksatmadan devam edebilirim.
ÖZLEM,geçmiş olsun.dikkat et kendine.
Geçmiş olsun... dilerim bir daha olmaz. allahtan sesini duymuşsun da kurtarmışsın yavrucağı oradan..PARK YATAK KULLANANLAR
neyse kalkıp böreklerı pişirmelıyım bırazdan damlar misafir.bazen şöle gezecek yer arayanlara sinir oluyorum,yakın bı arkadasım olsa gelecek olan hıc sorun degıl evın dagınıklıgından cekınmem yada bıse hazırlamaya cabalamam kendımı.ama hem gelırler hem gelmeden 2 saat kadar önce ararlar heme ben gece 1.30da yatmısken ve uykumu alabılmek için taa 10nu gecerken uyanmısken ve ev almıs basını gidiyorken.kafamçokkarıştı neyse ben uçtum
Meltem ben de markafoniden verdim siparişi. 4.9tl gibi bir kargo ücreti var. gönderime kampanya bittikten sonra başlıyorlar. sanırım kampanyada bugün son gündü.ayça canım markafoni de kargo ücreti var mı
mama sandalyen geldimi
ben de en az 1 yaşına kadar emsin isterim. ideali 1.5 yaşına kadarmış sanırım.. ama emmezse de yapacak birşey yok tabii.ya ben sut emmiycek diyeuzuluyorm ama yarısı nasıl uyutcam emzirmek kolaydı sıkıntısı yarısı 1 yasına kadar alsa iyi olurdu sıkıntısı
ama en çok uyutmadan endiseliyim
birde sokakta orda burda acıkınca artık tam yetmesede birs ekil susturuyordu meme olmaması garip geliyor
birde bu guzel an hayatımda artık son kez yasadıgım birsey beegimi emzirme olayı artık ben doum faslını kapattım haliyle o yuzden uhuzunleniyorum bırakıvercek diye odum kopuyorr
meltem sen bgun evdesin galiba
bu arada ece resimlered çok gzel çıkmıs massallah
ece lerimizin hepsi çok guzel canım :)) çok mutevaziyimdir
ama allah için topigimizin tum çocukları birbirinden tatlı
aman canim azmettimi verirsin merak etme..resimlerde gördügüme göre senin boyun bayagi uzun peki ben ne yapayim 160 boy 62 kiloyla top gibi oluyor...hicte yakissa kilo bana..hani bazilari bütününe alir bende o yok bacak ve gögüs zayif kalca ve göbek top gibi oluyor..bakalim spor yapsam birazda diet verecemde..havada soguk bebegide birakip yürüyüs yapamiyorum..aslinda dogum öncesi 60 kiloydum..dogumdan kilo kalmadi ama daha önce kilolu hamile kalmistim malesef..birde dipnot kendi harika olculerime dair :)
vakit buldum aklıma geleni yazıyorum yine
boy kilo vs giriliyor makinaya cıplak ayak çıkılıyor ya hani yag oranı vs olcuyor benim yag oranım %43 mus :))) en fazla %25 olması gerekiyormuss hey massallah dedim kenid kendime tevekkele degil bu kıshiç usumuyorum ben oysa çok usuyen biriyimdir
valla bende de hedef 1 yas..insallah sorunsuz emerler..1 yaş emme konusunda benimde hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?