2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yahoooooooooo çok şebeleksin sen, nasıl sevimli bu çocuk..babaya benziyor ama ben hala gyps'ye daha çok benzetiyorum niyeyse...

Eceler de güzel oluyo hakkaten Esrakocum haklısın bu konuda..

Doruk 5 saat uyumuş haaa..süper ..ama taze, rem uykusu derin uyku değil haa..rüyaları gördüğümüz yüzeysel uyku, bebiklerin gözlerinin hareketli olduğu uyku...(çok bilmiş gördüm kendimi...)

evet canım boyum 170 cm ama kilomda 84 ) yni abartı bir rakam
allahtan her yerim orantılı alır tabi dogumdansebep karın gobek var ama iri kiyim duruyorum genel olarak insan azmanı seklinde:)

Son 10-15 gündür Defne uykuya fena direniyor. önceden meğer ne rahat uyutuyormuşum da farkında değilmişim. uyumak istemediğini resmen çığırarak belli ediyor. belki uykusu yoktur diyeceksiniz, öyle de değil. gözünden uyku akıyor ama bizimki uyumak istemiyor. acaba bizim gibi olan var mıdır aranızda ? oyun çağındaki çocukların oyundan ayrılmamak için uykuya direndiğini duymuştum ama böyle bir direniş için bizimkiler daha küçük değil mi yahu?

bir diğer konu, doğduğundan beri akşamları en geç 8 gibi gece uykusuna yatan kızım son birkaç zamandır 22de uyuyor. bunun bir güzel yanı sabahın 6sında güne başlamaması :) 22de yatınca sabah 8de kalkıyor ki bu benim için daha medeni bir saat :) ama ne oldu da uykusunu geç saate kaydırdı bilemiyorum. acaba farkında olmadan ben mi düzenini bozdum... hiç bilemedim şincik.. :uhm:

sonunda gecmmisi okumayı bitirdim. ece hn bırakmıyo pc basına geceyım bende yolunu buldum onu ayagıma alıorum pcyı yere ındırdım o ayagımdyken bakıorum.. ama bikacgun olmayabilirim tasınıorum gercekten guzel bir ev buldum cok mutluyum o sebepten o işlerle ugrasıcam

ebru aynısı bizdede mevcut 2 dk once bagırıp gulusen cocuk uykusuzluktanda ölüo sallıorum mesela emzigi verince gozleri kapalı kendikendine kıza kıza uyuyo ama sok oluyoz 2dk once gulup kıkırdıodu bu kız die.. ama o aglama krizlerini ben yasadım o kendikendine uyumak istememesinden olabilir 6ay bebek kendini guvende hissetmek istermis ondan

ESRAKOOOOO bi denklesemedik ya seninle aynı anda forumda olmayı ozledim walla ne guzel gece cıkmaya baslamıssınız diyetede basladın super cok sevindim

muhallebiden sonra uyumuo... daha dogrusu uyuyamıo artık midesinemi fazla gelio ne oluyo anlamadım ama mızır mızır oluyo surekli.. bende mama vercem uyutmadan

çipsi ve yahom cok guzelsiniz.. esra yaho zaten namaz poz almıs baksana masallah eyup sultandada kılar :) cok sevindim dogru bi karar . oglum olursa bende ya dogar dogmaz yaptırcam yada 6 aylık olmadan

ozlem ins hamile deilsindir olurmu olur ilk bebekleri zor olanların ikinciler supriz yapıo ben mesela 2.yi supriz bekliorum :)

forum ist bende gittim tr deyken guzel ben begendim ulasımda metroyla kolay ama bayramda kalabalıktı amelelr dolmustu.. ben istinye parkı seviorum ya bide profiloyu..akmerkezde guzel ahh ahh istanbulum geldi alısveriism geldi :) ama en ii olivium paklıo beni

gelelim evle ilgili gordugum ruyaya...

altında buyuk bir market olan ev tutuoduk oyleki cok guzel mutfagı ve manzarası vardı resmen ist bogaz manzarasıydı.. evet tuttugumuz evin altında cok buyuk bir market var vede manzarası cok guzel .. artık ruyalarımdan korkmaya basladım arkadasın kurtaj meselesi bide bu olunca bi tırsma durumum var acıkcası...bide ordan gecerken gecengun icimden dedmki buralarda ev yokmudurki acaba die ama dısımdan emraha demedim sonra emlakcı aradı aynı aksam orda ev var dedi ve bisekilde oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…