sonunda gecmmisi okumayı bitirdim. ece hn bırakmıyo pc basına geceyım bende yolunu buldum onu ayagıma alıorum pcyı yere ındırdım o ayagımdyken bakıorum.. ama bikacgun olmayabilirim tasınıorum gercekten guzel bir ev buldum cok mutluyum o sebepten o işlerle ugrasıcam
Son 10-15 gündür Defne uykuya fena direniyor. önceden meğer ne rahat uyutuyormuşum da farkında değilmişim. uyumak istemediğini resmen çığırarak belli ediyor. belki uykusu yoktur diyeceksiniz, öyle de değil. gözünden uyku akıyor ama bizimki uyumak istemiyor. acaba bizim gibi olan var mıdır aranızda ? oyun çağındaki çocukların oyundan ayrılmamak için uykuya direndiğini duymuştum ama böyle bir direniş için bizimkiler daha küçük değil mi yahu?
bir diğer konu, doğduğundan beri akşamları en geç 8 gibi gece uykusuna yatan kızım son birkaç zamandır 22de uyuyor. bunun bir güzel yanı sabahın 6sında güne başlamaması :) 22de yatınca sabah 8de kalkıyor ki bu benim için daha medeni bir saat :) ama ne oldu da uykusunu geç saate kaydırdı bilemiyorum. acaba farkında olmadan ben mi düzenini bozdum... hiç bilemedim şincik.. :uhm:
ya burdayım pervincimm ben tumu gun burdayım artık mesai gunlerinde saatlerinde artık aksam girmiyorum evde islyerim oluyor tum gun pc deyim aksamda alıp pc yi oturmak istemiyorum tum gun ogk geliyorzaten ayrıca çocuklarımı ozluyorum aksamlarım onlara ait sonrada is guç banyo yatma saati , hafta içi tum gun beni buralarda gorebilisin yani denkleselim bulusalım)ESRAKOOOOO bi denklesemedik ya seninle aynı anda forumda olmayı ozledim walla ne guzel gece cıkmaya baslamıssınız diyetede basladın super cok sevindim
demek sonunda istediğin gibi bir ev bulabildin. çok sevindim Pervin.. taşınırken sana yardımcı olacak birileri olacak mı yanında? eşyanın taşınması değil kastım, Ece'yle ilgilenecek veya evine gidebileceğin bir arkadaşın varsa daha rahat edersin. malum ben de yakın zamanda ev taşıdığım için bebekle ev taşımanın derdini bilirim. yoksa siz direk eşyalı ev mi kiralıyorsunuz? amma çok soru sordum di mi :) yeni eviniz şimdiden hayırlı osssuuuun..sonunda gecmmisi okumayı bitirdim. ece hn bırakmıyo pc basına geceyım bende yolunu buldum onu ayagıma alıorum pcyı yere ındırdım o ayagımdyken bakıorum.. ama bikacgun olmayabilirim tasınıorum gercekten guzel bir ev buldum cok mutluyum o sebepten o işlerle ugrasıcam
ya ben ayakta sallamıyorum ama uyusun diye kendi başına da bırakmıyorum. genelde emzirme pozisyonunda kucağımda tutuyorum. ya da yattığı yerde ellerini tutup sırtına ritmik vuruşlar yapıyorum. 2 aydır bu şekilde uyuyor zaten ama artık uykuya resmen direniyor. bakalım nereye kadar gidecek bu durum..ebru aynısı bizdede mevcut 2 dk once bagırıp gulusen cocuk uykusuzluktanda ölüo sallıorum mesela emzigi verince gozleri kapalı kendikendine kıza kıza uyuyo ama sok oluyoz 2dk once gulup kıkırdıodu bu kız die.. ama o aglama krizlerini ben yasadım o kendikendine uyumak istememesinden olabilir 6ay bebek kendini guvende hissetmek istermis ondan
yafrum ben daha gitmedim forum ist.a :) sen pek hızlısın bakıyorum da..forum ist bende gittim tr deyken guzel ben begendim ulasımda metroyla kolay ama bayramda kalabalıktı amelelr dolmustu.. ben istinye parkı seviorum ya bide profiloyu..akmerkezde guzel ahh ahh istanbulum geldi alısveriism geldi :) ama en ii olivium paklıo beni
sonunda gecmmisi okumayı bitirdim. ece hn bırakmıyo pc basına geceyım bende yolunu buldum onu ayagıma alıorum pcyı yere ındırdım o ayagımdyken bakıorum.. ama bikacgun olmayabilirim tasınıorum gercekten guzel bir ev buldum cok mutluyum o sebepten o işlerle ugrasıcam
Mercimekim, senin kaşıntıların olmuş galiba..Ben doğumdan 20gün sonra yaşadım.Birkaç hafta sürdü. Burda çok yazdım ama topik çok sakindi o zamanlar. Kaşınmaktan bütün vücudum yara dökmüştü, çok zordu. Dr. bişey bulamadı, mecburen alerjiilaçları falan kullanmıştım, antibiyotik bile.. Hiç işe yaramadı.. Sonra kendiliğinden geçti.
O dönemlerde kaşınan yerlerime vazelin sürüyordum, çok rahatlatıyordu...
1 yaş emme konusunda benimde hedefim
valla bizimki gecen ay böyle yapti..uykusu varken uyumaz kan ter icinde kalirdi..sonradan gecti..acikcasi nedenini pek bulamadim..sadece sunu söyleyebilirim kizimda uyku belirtisi görünce aninda yatiriyorum..eger 5- 10 dk. beklersem ayni mizmizligi yapiyor..belki seninkide bundandir..Son 10-15 gündür Defne uykuya fena direniyor. önceden meğer ne rahat uyutuyormuşum da farkında değilmişim. uyumak istemediğini resmen çığırarak belli ediyor. belki uykusu yoktur diyeceksiniz, öyle de değil. gözünden uyku akıyor ama bizimki uyumak istemiyor. acaba bizim gibi olan var mıdır aranızda ? oyun çağındaki çocukların oyundan ayrılmamak için uykuya direndiğini duymuştum ama böyle bir direniş için bizimkiler daha küçük değil mi yahu?
bir diğer konu, doğduğundan beri akşamları en geç 8 gibi gece uykusuna yatan kızım son birkaç zamandır 22de uyuyor. bunun bir güzel yanı sabahın 6sında güne başlamaması :) 22de yatınca sabah 8de kalkıyor ki bu benim için daha medeni bir saat :) ama ne oldu da uykusunu geç saate kaydırdı bilemiyorum. acaba farkında olmadan ben mi düzenini bozdum... hiç bilemedim şincik.. :uhm:
yeni evin hayirli olsun canim..kiz bebisten sonra erdinmi ne yaptin...:Saruboceq:gelelim evle ilgili gordugum ruyaya...
altında buyuk bir market olan ev tutuoduk oyleki cok guzel mutfagı ve manzarası vardı resmen ist bogaz manzarasıydı.. evet tuttugumuz evin altında cok buyuk bir market var vede manzarası cok guzel .. artık ruyalarımdan korkmaya basladım arkadasın kurtaj meselesi bide bu olunca bi tırsma durumum var acıkcası...bide ordan gecerken gecengun icimden dedmki buralarda ev yokmudurki acaba die ama dısımdan emraha demedim sonra emlakcı aradı aynı aksam orda ev var dedi ve bisekilde oldu..
bende kasinti haamilelikte olmustu..hamilelik kasintisiymis..cok sükür dogum sonrasi gecti..Mercimekim, senin kaşıntıların olmuş galiba..Ben doğumdan 20gün sonra yaşadım.Birkaç hafta sürdü. Burda çok yazdım ama topik çok sakindi o zamanlar. Kaşınmaktan bütün vücudum yara dökmüştü, çok zordu. Dr. bişey bulamadı, mecburen alerjiilaçları falan kullanmıştım, antibiyotik bile.. Hiç işe yaramadı.. Sonra kendiliğinden geçti.
O dönemlerde kaşınan yerlerime vazelin sürüyordum, çok rahatlatıyordu...
hos geldin canim..gece uyanmasi belki tam olarak doymadigi icin olabilir mi..bunun disinda pek cok sebebi olabilir..daha acik anlatirsan cok daha iyi anlariz canim..ben aranıza yeni katıldım.benim oğlumda gec uyuyor gece sık sık kalkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?