2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oo hayırlı olsun pervinn yeni evin bu kaçıncı tasınma sanki sen birkezd aha tasındın bizim bu tanısık oldugumuz donemde
yada nurdanmıydı o tasınan karıstırdımmı bilmiyorum

uyku saatleri direk kayabiliyor bizimde bazen birkaç hafta 9 gibi yatıyor bir ara bir bakmısız fiksliyor 11 e ama biz neden ol duk buna sabah kalkıs saati tum gun duzeni hersey neden olabiilyor
biz sokaklarda geziyoruz duzen duzen diye takılmıyoruz belki d uzenli gitsek saatler kaymaz muhim dgil bize gore o uyum saglasın diey dusunuyoruz
uykusu varken uyumamakolayı bizdede bazen oluyor çıyak ciyk bagrıyor falanama sonra bir anda pat uyuyor memedye tabi kendi kendien degil :))

ESRAKOOOOO bi denklesemedik ya seninle aynı anda forumda olmayı ozledim walla ne guzel gece cıkmaya baslamıssınız diyetede basladın super cok sevindim
ya burdayım pervincimm ben tumu gun burdayım artık mesai gunlerinde saatlerinde artık aksam girmiyorum evde islyerim oluyor tum gun pc deyim aksamda alıp pc yi oturmak istemiyorum tum gun ogk geliyorzaten ayrıca çocuklarımı ozluyorum aksamlarım onlara ait sonrada is guç banyo yatma saati , hafta içi tum gun beni buralarda gorebilisin yani denkleselim bulusalım)

bozdum monolog unu pervin :) bilmeden boz musum yani:)
kimi insanların hisleri kuvvetli oluyor sende onlardansın heralde

kilo konusunla en çok senin ilgilenceğine emindim diyetisyen vs
ama senin kilo fazaln yoktu dimi karın bolgesinle senin derdin dimi _?

taze nin dr u az kalorili vermis bakalım benim yazıma ne diycek ütaze

demek sonunda istediğin gibi bir ev bulabildin. çok sevindim Pervin.. taşınırken sana yardımcı olacak birileri olacak mı yanında? eşyanın taşınması değil kastım, Ece'yle ilgilenecek veya evine gidebileceğin bir arkadaşın varsa daha rahat edersin. malum ben de yakın zamanda ev taşıdığım için bebekle ev taşımanın derdini bilirim. yoksa siz direk eşyalı ev mi kiralıyorsunuz? amma çok soru sordum di mi :) yeni eviniz şimdiden hayırlı osssuuuun..

ya ben ayakta sallamıyorum ama uyusun diye kendi başına da bırakmıyorum. genelde emzirme pozisyonunda kucağımda tutuyorum. ya da yattığı yerde ellerini tutup sırtına ritmik vuruşlar yapıyorum. 2 aydır bu şekilde uyuyor zaten ama artık uykuya resmen direniyor. bakalım nereye kadar gidecek bu durum..

yafrum ben daha gitmedim forum ist.a :) sen pek hızlısın bakıyorum da..

saolun kızlar ins hayırlı olur

esrako evet derdim karın kilom bi 60- bi 61.5 :) eger sutum olmazsa yiyorum 61.5 cıkıorum yemezsem 60a iniorum ama altına şnemedim aylardır

ebru evet var yakın arkadasım gelcekler..burda evler mobilyalı ondan zorlanıosun istedigin gibi bulmakta dandik dandik koyup ucuk kiralalr istiolar bakıosun koltuk beyaz halı kırmızı deli oluyo insan... ama sukurki tuttugum evin sahibi zevkli dosemis halıları filan..icime sindi

gözün aydın Pervin...

Özlem geçmiş olsun..Şimdi nasılsın???

Mercimekim, senin kaşıntıların olmuş galiba..Ben doğumdan 20gün sonra yaşadım.Birkaç hafta sürdü. Burda çok yazdım ama topik çok sakindi o zamanlar. Kaşınmaktan bütün vücudum yara dökmüştü, çok zordu. Dr. bişey bulamadı, mecburen alerjiilaçları falan kullanmıştım, antibiyotik bile.. Hiç işe yaramadı.. Sonra kendiliğinden geçti.

O dönemlerde kaşınan yerlerime vazelin sürüyordum, çok rahatlatıyordu...

bende doktora gittim ama hiç bir fayda görmedim halada kaşıntım devam ediyor

1 yaş emme konusunda benimde hedefim

valla bizimki gecen ay böyle yapti..uykusu varken uyumaz kan ter icinde kalirdi..sonradan gecti..acikcasi nedenini pek bulamadim..sadece sunu söyleyebilirim kizimda uyku belirtisi görünce aninda yatiriyorum..eger 5- 10 dk. beklersem ayni mizmizligi yapiyor..belki seninkide bundandir..
yeni evin hayirli olsun canim..kiz bebisten sonra erdinmi ne yaptin...:Saruboceq:
bende kasinti haamilelikte olmustu..hamilelik kasintisiymis..cok sükür dogum sonrasi gecti..

glum 5 aylık ek qıdara başladık.bazen gündüz sürekli uyumak istiyor hala düzene sokamadım nasıl yapa bilirim

şevvalin tükrüklerı alerji yapıyor bazen,sizede oluyomu?böle cenesı falan benek benek minik kırmızı oluyo civil civil.hatta cildi okadar hassaskı tırnakları olmadıgı haldı yüzünü hafıfce çizse bile sivilce gıbı oluyo kızarıyo.bu hassas cild durumu bana benzemış tamamen

geçmiş olsun diyenlere tekrar teşekkürler opuyorumnanaktan
EBRU,canım mert uyurken koşu bandında yürüdüm.imkanım olduğu halde tembellik ediyorum,kendime ne kadar kızsam azdır klava:
ESRAKO,ben senden 8 kilo eksiğim ama boyum seninkinden çooook daha kısa,daha vahim durumdayım yani.en kısa zamanda ben de bir mezure alıp belimi ölçeceğim,çok merak ettim. fisfisfis
DİNGOZ,hoşgeldin. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…