hadı gözün aydın canım,istedıgın gıbı bı ev bulmussun.ebru evet var yakın arkadasım gelcekler..burda evler mobilyalı ondan zorlanıosun istedigin gibi bulmakta dandik dandik koyup ucuk kiralalr istiolar bakıosun koltuk beyaz halı kırmızı deli oluyo insan... ama sukurki tuttugum evin sahibi zevkli dosemis halıları filan..icime sindi
glum 5 aylık ek qıdara başladık.bazen gündüz sürekli uyumak istiyor hala düzene sokamadım nasıl yapa bilirim
sabah bı hevesle pc nın basına oturdum ama misafir gelıcekmıs okuyamadan cıktım.resımlerı cok merak edıyordum saolsun esranın alıntılarıyla gördüm bi kacını.
doruk ve kuzey cok tatlılar maşşalah onlara
evroş ne hoş hatunsun oğlunla sana kocaman bı maşşalah
ebru kızın ncok tatlı maşalah ne kadarda masum uyuyor ya.melek melek,
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.allah küçük yaramazlarımızı her türlü kazadan korusun.
son 5 günlük raporumu almak için sağlık ocağına gidiyorum,görüşmek üzere...
Doruk 5 saat uyumuş haaa..süper ..ama taze, rem uykusu derin uyku değil haa..rüyaları gördüğümüz yüzeysel uyku, bebiklerin gözlerinin hareketli olduğu uyku...(çok bilmiş gördüm kendimi...)
forum ist bende gittim tr deyken guzel ben begendim ulasımda metroyla kolay ama bayramda kalabalıktı amelelr dolmustu.. ben istinye parkı seviorum ya bide profiloyu..akmerkezde guzel ahh ahh istanbulum geldi alısveriism geldi :) ama en ii olivium paklıo beni
bozdum monolog unu pervin :) bilmeden boz musum yani:)
kimi insanların hisleri kuvvetli oluyor sende onlardansın heralde
kilo konusunla en çok senin ilgilenceğine emindim diyetisyen vs
ama senin kilo fazaln yoktu dimi karın bolgesinle senin derdin dimi _?
taze nin dr u az kalorili vermis bakalım benim yazıma ne diycek ütaze
ınsallah düzelır yusufun yeme problemı.annenlerden yardım alman cok daha iyi olmus bol bol dınlenmeye bak deeryacımiyi akşamlar ....uzun bir ara burayagelemeyebilirim..yusufun yememe problemi devam ediyor...uykusuzluk ve huysuzluğu artıkça yoruldum..annemlere geldim bana yardımcı oluyorlar..çok şükür azcık uyuyabildim binbir güçlükle mamasını yedirebildik... şimdilikdurumbu yardıma çok ihtiyacım varmış burya gelince anladım...
dondurma aşkımız rüyama girmiş dıyelım osamann :)allah hayra getirsin minnacık tubammm.. eee dogru rüya yaff ben dondurmayı çok severim hemide öyle azıcık yemekle doymam kaydirigubbakcemile3
Minnacık tugbaaa AFİkiminde çenesinde bi kaç gundur var o kızarıklıkdan bugun sebamed productive face krem var ondan sürdüm daha iyi azaldı gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?