2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadı gözün aydın canım,istedıgın gıbı bı ev bulmussun.
glum 5 aylık ek qıdara başladık.bazen gündüz sürekli uyumak istiyor hala düzene sokamadım nasıl yapa bilirim

hoşgeldın dingoz. daha cogumuzun uyku düzenı oturmadı oyuzden cok fazla öenerim yok ama gündüz cok uyudugu için uyumuyordur gece.tek çözümü gündüz az uyutmayı denemelısın ama işe yararmı bılemıcem

nevincim ozaman alkışlıyorum senı koşu banzdında YÜrüdüğün ,çin benımkı oda beklıyo kaydirigubbakcemile ama kararlıyım inşallah önümüzdekı aylarda baslıyorum düzenlı yürümeye ve diyetisteyene.kızım dısardan corba falan yemeye basladıgında bende hem yürüyüşe hem diyete baslıycam inşalah.şuan sütüm kıtı kıtına tam yetıyor bu dönemde kalorı fazla harcarsam ve dıyetlede aldıgım kalorı azaluırsa hepten sütüm gıder korkusuna baslayamıyorum

bana koşu bandı gerek yok.bebişim çok yaramaz tüm gün kucakdan inmiyor hamilelikde 10 kilo almışdım 1 hafa içinde hepsini verdim şu an 48 kiloyum

güllü kızzz gecen gece rüyama gırdın , bu 2 etti :)) bu topikten bırılerını gördüğüm 5.rüyam falan olucak nerdeyse.sankı tanısıyormus gıbı rüyalarımıa giriyonuss bacımmm :))
ama karman çorman bişedi.senın 2 tane kızın var pazarda karsılasıyoruz,agustos annelerınden bahsedıyoruz cok uzun zamandır kımseyle görüşemıyoz falan dıyoruz ama nıye bılmıyorum,sonra bıanda dondurma yerken görüyorum bızı.ama bu sefer cocougn yok tek şevval var yanımızda.sen en cok sakızlı sevıyorum dıyosun ve tam 4 porsiyon dondurma yıyon üstüste akannehir bende klasık krokanlımdan yııyorum :icecream: sonrasını yok heralde yada hatırlamıyorum:dance:

allah hayra getirsin minnacık tubammm.. eee dogru rüya yaff ben dondurmayı çok severim hemide öyle azıcık yemekle doymam kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar ....uzun bir ara burayagelemeyebilirim..yusufun yememe problemi devam ediyor...uykusuzluk ve huysuzluğu artıkça yoruldum..annemlere geldim bana yardımcı oluyorlar..çok şükür azcık uyuyabildim binbir güçlükle mamasını yedirebildik... şimdilikdurumbu yardıma çok ihtiyacım varmış burya gelince anladım...

gelelim benm geçmişi topla gel mjlarıma..

bi kaç gundur topiğe girip sadece arada okuyorum yazmaya elim varmıyor aman ne bilim hep bişeyler çıkıyor

Berat ve annesi Evrim çok tatlısınız ya maşallah berata
Mummy2009 senin bebişinde çok şirirn bere taımınızda çok hoş.. ben berata benzettim senin yakışıklıyı
Yahom ve Esram yaa esra ne istiyon çocukdan fıstık gibi güleryüzlü bi melek o ya. yılışık falan demem ya. kalem kaşlı yahom benim. ayy sen yarınmı kestircem oglunun pipisini.. kız haftaya meltemle buluşcakdık sende gelseydin tam süper olacakdı.

ösleeem geçmiş olsun kardişş ayhh kramplar falan valla içim cızz etti okuyunca

Nevin sanada geçmiş olsun allah korumuş ucuz atlatmışsınız parkyatak olayını.

Minnacık tugbaaa AFıkiminde çenesinde bi kaç gundur var o kızarıklıkdan bugun sebamed productive face krem var ondan sürdüm daha iyi azaldı gibi..

bu arada Afik im hapşuruyor.henüz burun akıntısı yok.ıhlamur takviyesine başladım..

Didem didom elifim gözun aydın kaynanan gitmiş. bol sütlü az stresli gunler dil,yorum sana .darısı Kayranın başına.ayy dua edelim kayra çıldırma eşiğinde...

Esrako esrako sende diyete başlamışsın kolay gelsin başarılar. ayrıca ohh ayda 2 kerer akşam başbaş çocuklar bakıcıda senden iyisi yok ..

saat 10dan beri uyutmaya calısıorum daha dogrusu kendisi uyumaya calısıo saat 12bucukta uyudu ve 2bucuk saat birfiil kendiyle ilgilendirtti okadar yoruldumki anlatamam...

fukanı tekrar götürdük doktora ve çok moralim bozuk buarada perşembe sünnet olcak galiba
geçmiş olsun dien arkadaşlar saolun pipisinin ucu darmış ondan sünnet olcak çok moralim bozuk ya ben girdim ama dayanamıcak çıkcam tekrar kafanızı şişirmiyim

ÖZLEM geçmiş olsun, daha iyi misin?

tişkür ederiz teyzesi :)

heheh ben de aldım!

Doruk 5 saat uyumuş haaa..süper ..ama taze, rem uykusu derin uyku değil haa..rüyaları gördüğümüz yüzeysel uyku, bebiklerin gözlerinin hareketli olduğu uyku...(çok bilmiş gördüm kendimi...)

Aaa hadi yaa, ben rem'i derin uyku sanıyordum. Peki rüya derin uykuda görülmüyor mu? Yüzeysel uykuda mı oluyo?

ben cevahirci idim.

valla ne diyim, ballı kaymak! yasak gerçi bunlar artık bilmiyorumkismile adam biliyo tabii ki emzirdiğimi! bile bile 1500 kcal verdi. dişimin kovuğu gibi geldi bana! Kim bilir kaç alıyodum önceden! şöyle ki;

6 dilim ekmek
3 bardak süt - yoğurt
2 pors sebze yemeği
4 pors meyve
4 köfte büyüklğünde et (kuzu yasak) ya da 16 kaşık baklagil
2 kbrit k. peynir
5 zeytin

bugün uyguladım, arada zorlandım tabi, meyveler yetişti imdadıma. Ne diyelim, reçetelerimiz hayırlı olsun, allah kan şekeri yokluğu göstermesin :)))

ınsallah düzelır yusufun yeme problemı.annenlerden yardım alman cok daha iyi olmus bol bol dınlenmeye bak deeryacım
allah hayra getirsin minnacık tubammm.. eee dogru rüya yaff ben dondurmayı çok severim hemide öyle azıcık yemekle doymam kaydirigubbakcemile3
dondurma aşkımız rüyama girmiş dıyelım osamann :)
Minnacık tugbaaa AFİkiminde çenesinde bi kaç gundur var o kızarıklıkdan bugun sebamed productive face krem var ondan sürdüm daha iyi azaldı gibi....

saol canım hemen eczaneden edınıyım bı tane.vardı ama bukadar cok degıldı sanırım tahrıs oluyor yada salyası yapıyor.

sizden hayır yok bugece baska zaman 5 sayfa gecmiş birikir - bugun gobegini eritmek icin ne yaptın topigine katılmaya calısııorum bende

uploaderı yukledimde artık musaıt oldukca resım eklerım :)) saat 2ye gelıo ben yatar sız baslarsınız bırasdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…