2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım

sütüm varken sağıp biriktirdiğim buz dolabında biriktirdiğim tüm sütleri attım - içim acıyo içim :gitme:

bugün annem Doruk'a labneli ve yumurtalı kahvaltı yaptırmak istedi. Dedim DUR!!! yasakkelime Bu çocuk aç diyo, e dedim bi dünya şey veriyoruz

sabah meyve püresi
öğleden sonra sebze çorbası
bazen yoğurt
gece muhallebi
artı beni emiyor, yetmediğinde mama veriyorum. daha da ne açlığı dedim. AÇ, diyor! Dedim etli kuru fasulye ver o zman! Biz doktora gitmiyoruz, sitedeki kızlardan, internet sitelerinden takip ediyorum, henüz peynir falan yok! dedim. Bozuldu. Bozulsun! Sonra da sağlık ocağına gtmişken oradan aldığım bi broşürü gösterdim anneme. Dedim, bekle 1 ay daha. Ben o tozlardan (bebek sütü) vermek istemiyorum, diyor. Anne dedim, anne sütü alamayan bir yığın bebek var, onlara hep bunlar veriliyor. Siz de vermişsiniz bana da gözdeye de, dedim. Tmam dedi, ikna oldu. Hem dedim bak nasıl kıvranıyor geceleri, bunları bile hazmedemiyor daha... Zorrrrr zor! Hem kolay, hem zor!

çarşamba oğlumun pipisi kesilecek mafoldumben
salı günü eyüp sultana götüreceğim yahoyu iki rekat namaz kılsın delikafadulden

Bıras erken degıl mı annem ya.. şöle bahara dogru yaptırsaydın keske.

Yılısık sensın.. duzgun konus Yahoo hakkında, gelır yolarım senı kadın!! ne ıstıyorsun Allahtan daha bılmem kı :umursamaz:

benden çok sırıtmış sıpa
benim tipte kayık sabah kahvaltısı saat 9 ama yahonun enerjisi her saat aynı

Buyuyunce hepsını bır bır anlatacagım annem sana, bu kadından cektıklerını.. kıyamam cocugumaaa ben. Dunya guzelı evladım benım.

Çok cok gecmıs olsun Ozlem..

Al benden de o kadar, uyku zamanı bırden azaldı Kuzey ın de.. nedendır bılemıyorum.

Benımle ılgılı ruyalar gorur musun? cıddı bır beklentım var, olacak mı olmayacak mı dıe.. sana zahmet bi istiareye yatıversen bacım.. he? olma mı?

uploaderı yukledimde artık musaıt oldukca resım eklerım :)) saat 2ye gelıo ben yatar sız baslarsınız bırasdan :)

Sordugun sorulara cevap verılmemesı senı rahatsız edıyor mu Pervınım,kac gundur bırılerıne bı soru soruyorsun, hanım arkadas oralı degıl.. ben bundan sonra sordugum sorulara ısımlerını yazdıgım halde ,cevap vermeyen ınsanlara bısı yazmayacagım..

hoşgeldin canım
sütüm varken sağıp biriktirdiğim buz dolabında biriktirdiğim tüm sütleri attım - içim acıyo içim :gitme:

üzülme canım ya Ece gayet güzel kilo alıyor emeğinin karşılığını aldın, 5 ay içti ya anne sütünü bunada şükür :teselli:

hoşgeldin canım

Abowwww.. ben alaydım keske.. yogurt falan yapsaydın.. tuhhh... cok uzuldum yaf, keske yazmasaydın Canan.. içim ezildi resmen.

Helal olsun sana.. elınden ne uçan ne kaçan annemm.. cok tebrık edıyorum kararlılıgını.. Doruk adına cok sevındım.

üzülme canım ya Ece gayet güzel kilo alıyor emeğinin karşılığını aldın, 5 ay içti ya anne sütünü bunada şükür :teselli:

ben dayanadım cok duygusal yazmısım, sen kadıncagıza destek vermıssın.. utandım kendımden.. bilmiyorumkismile

Pervin Ecoş çok tatlı - güneş rahatsız etmiş anlaşılan ama nasıl da uyuyo temiz havada

Sütleri neden attım : 4 gün önce ilk defa vereyim dedim - sütüm tamamen bitti çünkü - gece saat 1 seansında içirdim 60 cc içit açtı gözleri cin gibi - ki asla uyanmaz sütünü içerken - yoksa içmiyo - başladı ağlamaya kustu sütü tattım miğdem bulandı gittim bende çıkardım - çok berbattı - o gece ilk defa !! (ece 5 aylık) sabaha kadar uyumadı uyutmadı çok zor uyuttuk 20 dk ara ile uyandı ağladı ertesi gün hiç süt içiremedim ( mama dediğimiz tozlardan) uykuda verdim uyandı ağladı kaşık maması yemek istemedi tüm gün su bile versem kustu - gün boyunca 24 saatte 200 cc ya içti ya içmedi - çok kızdım neden öyle değişmiş tatları anlamadım - ikinci poşeti erittim denedim o da kötü - bunlar 2.5 ay öncesinin sütleri - yani ozaman sütüm kötü olmuş olsa daha ozaman içmezdi ece - ki 2.5 ay önce bitirip süpürüyodu şişesini
bende gözümü karartıp aldım bi poşet doldurdum doaptaki poşetleri attım oysa ne umutlarla stoklamıştım onları - yoğurt bile yapacaktım

Gadın! Sana atlarım! Duydun mu??

kaydirigubbakcemile

geçmişi okumaya çabalıyorum alıntılardan kopya çekiyorum ::kedi:

Cipsi Maşallah Yaho'ya yerim ben onu gülen suratını çok tatlı yılışık demee güler yüzlü kuzuna

Pervin güle güle oturun yeni evinizde

Derya geçmiş olsun Yusuf'umuza biran önce iyileşsin

Nurdan Teo nasıl oldu ??

Evet Canan! lütfen üzülme, buna da şükür! Aramızda hiç emziremeyen, çok az emziren arkadaşlar var. Ben de üzülüyorum, benim de gidiyo artık, günde 3-4 defa emzirebilirsem ne mutlu Napalım, olacak bunlar, sıpalar büyüdüğü için yaşıyoruz bunları. Allah sağlık sıhhat versin...

ulen bu zamani bebekler de çok az emiyo - eskiden hiç mama ile beslenen bebek duymuyoduk (ya da çok çok nadirdi) neden öyle oluyo acaba?

ger, geldim...tam kapadım pcyı yatıcam ece agladı salladım besigini feryat fıgan...meme vereyım dedım almıo zırlıo salona getırdım ayagıma koydum zar zor uyuttum burda bıberonda kalmıs artık maması var yalandan denedim agzına soktum nası alıo meme verıom basıo fıganı.. odum koptu ya memeyı bırakırsa dıe... suan ayagımda uyuyo off ya tamda yatacaktım
ı

ben dayanadım cok duygusal yazmısım, sen kadıncagıza destek vermıssın.. utandım kendımden.. bilmiyorumkismile
:kedi:

ulen bu zamani bebekler de çok az emiyo - eskiden hiç mama ile beslenen bebek duymuyoduk (ya da çok çok nadirdi) neden öyle oluyo acaba?
eskiden herşey doğaldı
eskiden kışın domates yiyebiliyormuyduk ? patlican salatalık, artık etin içine bile ağır gelsin diye bişeyle enjekte ediyorlar
sağlıksız hormonlu beslenmekten oluyor bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…