beeeen geeelllldiiiiim : ))))))
hoşgeldin canım
sütüm varken sağıp biriktirdiğim buz dolabında biriktirdiğim tüm sütleri attım - içim acıyo içim :gitme:
çarşamba oğlumun pipisi kesilecek mafoldumben
salı günü eyüp sultana götüreceğim yahoyu iki rekat namaz kılsın delikafadulden
çok yılışık oldu bu çocuk yani istemiyorum bu kadar olmasını
inanın şaka vs yapmıyorum yada ukalaık gibi düşünmeyin
geçen gün ablamla pizza yemeye gittik ordaki görevli kıza kollarını uzattı sırıtarak çığlık atarak kızda şak diye kucağına aldı napıcamı şaşırıdm tamam suratsız olmasın ama yabacıları gerçekten yabancılasın
pazara gidiyorum pazarcılara atılıyor
annemle babam diyorki sende böyleydin küçükken otobüslerde tanımadığın kişilerin kucağına otururdun şarkılar söylerdin sana benzemiş yılışık olmuş diyorlar
hakaretmi iltifatmı kestirmedim şakkıdı
benden çok sırıtmış sıpa
benim tipte kayık sabah kahvaltısı saat 9 ama yahonun enerjisi her saat aynı
Günaydın...
Ben gece topikten çıktığımdan beri ölüp ölüp diriliyorum resmen mafoldumben
Dün gece Özde beni uyutmaz diye endişe etmiştim ya razıydım saatte bir uyanmaya bile.. Çünkü tüm gece uyumadım.. Nasıl bir mide bulantısı, ishal, mideme kramplar girdi.. Gece Deniz kalkıp limonlu sıcak su yaptı üşütmüşsündür dedi.. Sabaha doğru o da midemde kalmadı... sütten geçmez değil mi? Öyle olsa emzirme derdi... Ben şimdi kahvaltımı yapıp ilacımı içip yatayım...(( kramplar kesilir inş.
Son 10-15 gündür Defne uykuya fena direniyor. önceden meğer ne rahat uyutuyormuşum da farkında değilmişim. uyumak istemediğini resmen çığırarak belli ediyor. belki uykusu yoktur diyeceksiniz, öyle de değil. gözünden uyku akıyor ama bizimki uyumak istemiyor. acaba bizim gibi olan var mıdır aranızda ? oyun çağındaki çocukların oyundan ayrılmamak için uykuya direndiğini duymuştum ama böyle bir direniş için bizimkiler daha küçük değil mi yahu?
bir diğer konu, doğduğundan beri akşamları en geç 8 gibi gece uykusuna yatan kızım son birkaç zamandır 22de uyuyor. bunun bir güzel yanı sabahın 6sında güne başlamaması :) 22de yatınca sabah 8de kalkıyor ki bu benim için daha medeni bir saat :) ama ne oldu da uykusunu geç saate kaydırdı bilemiyorum. acaba farkında olmadan ben mi düzenini bozdum... hiç bilemedim şincik.. :uhm:
gelelim evle ilgili gordugum ruyaya...
altında buyuk bir market olan ev tutuoduk oyleki cok guzel mutfagı ve manzarası vardı resmen ist bogaz manzarasıydı.. evet tuttugumuz evin altında cok buyuk bir market var vede manzarası cok guzel .. artık ruyalarımdan korkmaya basladım arkadasın kurtaj meselesi bide bu olunca bi tırsma durumum var acıkcası...bide ordan gecerken gecengun icimden dedmki buralarda ev yokmudurki acaba die ama dısımdan emraha demedim sonra emlakcı aradı aynı aksam orda ev var dedi ve bisekilde oldu..
uploaderı yukledimde artık musaıt oldukca resım eklerım :)) saat 2ye gelıo ben yatar sız baslarsınız bırasdan :)
hoşgeldin canım
sütüm varken sağıp biriktirdiğim buz dolabında biriktirdiğim tüm sütleri attım - içim acıyo içim :gitme:
hoşgeldin canım
bugün annem Doruk'a labneli ve yumurtalı kahvaltı yaptırmak istedi. Dedim DUR!!! yasakkelime Bu çocuk aç diyo, e dedim bi dünya şey veriyoruz
sabah meyve püresi
öğleden sonra sebze çorbası
bazen yoğurt
gece muhallebi
artı beni emiyor, yetmediğinde mama veriyorum. daha da ne açlığı dedim. AÇ, diyor! Dedim etli kuru fasulye ver o zman! Biz doktora gitmiyoruz, sitedeki kızlardan, internet sitelerinden takip ediyorum, henüz peynir falan yok! dedim. Bozuldu. Bozulsun! Sonra da sağlık ocağına gtmişken oradan aldığım bi broşürü gösterdim anneme. Dedim, bekle 1 ay daha. Ben o tozlardan (bebek sütü) vermek istemiyorum, diyor. Anne dedim, anne sütü alamayan bir yığın bebek var, onlara hep bunlar veriliyor. Siz de vermişsiniz bana da gözdeye de, dedim. Tmam dedi, ikna oldu. Hem dedim bak nasıl kıvranıyor geceleri, bunları bile hazmedemiyor daha... Zorrrrr zor! Hem kolay, hem zor!
üzülme canım ya Ece gayet güzel kilo alıyor emeğinin karşılığını aldın, 5 ay içti ya anne sütünü bunada şükür :teselli:
Gadın! Sana atlarım! Duydun mu??
:kedi:ben dayanadım cok duygusal yazmısım, sen kadıncagıza destek vermıssın.. utandım kendımden.. bilmiyorumkismile
eskiden herşey doğaldıulen bu zamani bebekler de çok az emiyo - eskiden hiç mama ile beslenen bebek duymuyoduk (ya da çok çok nadirdi) neden öyle oluyo acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?