2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

farkındayım..ben bekledigim cevabı almıs bulunuorum. anladın sen onu

gideyim yatayım ayakta uyucaksda yatagımda uzanırım uyurum yarın zor olcak ondan sutum gitmesin die bulgurla tavuksuyu corba yaptım bugun yarında yeter tabi hanfendu emerse

yılbası oncesi ecisimle gezios

oyy masalah kusuma..
sagol canim cok daha iyi..

evrim yatarım yakın zamanda sanda yattıktan sonra soylerim
banada banada banada

Didoo gözünaydın caaanım

aspirin oğluna maşallah

Berat'a ve annesine maşallah : ) çok güzelsiniz

nedir bu ya herkesin dişi başı ağrıyor benim 20'lik diş çekildiği halde halen sızlamakta başımın ağrısı 4 gündür geçmedi Çağan saçlarımı çektikçe daha da artıyor ağrısı minoset bi foka yaramıyor başka ne içebirlim ?

elif Allah kavustursunmu diyim gecmis olsunmu diyim bilemedim.. neva ii bakılsında yeterki gerisi onemli deil..
aklinialirimsmile yarın başlıyoruz bakıcıya bakalım. yeni eviniz hayırlı olsun.zordur taşınamak.neyse ki mobilyalı evler.
bir boşluk hissetmedim deği.salodaki kolyukta kocaman bir boşluk.ne büyükmüş koltuk.akannehir

kızlaaaarrrrr bebişimin ilk dişi çıkmışşş :) az önce elimi ağzını götürdüğünde farkettim elime battı. ama henüz gözükmüyor. alttan bi diş he hehihoyyythihoyyyt
hayırlı olsun
Arkadasım, bu kılon ıle bu soruyu bızım arkadaslara yoneltırsen senı yerler, benden demesı.. :)) kılo 59,sadece göbek varmıs falan.. bak benden uyarması,kanatsız uçarlar ustune :))
ne uçacam bee.yormam kendimi
ben de.1 haftadır iştahım yok.sütüm azaldı.üstelik ben en az 3.5 litre su içerim en az.
ELİFF sütün mü gitti yok ya bazen öyl e gelmemeler olur sen bolbol ye gelsin tekrar dua etcem
ADAŞIM katılıyorum tek suyla süt olmuyor bende
canımsın
doğurduktan sonra cştun sen.hemi d bölgesel değil her açıdan.
özlemdisk işbaşında yine
bu spiral başıma dert olacak sanırım şiddetli kaşıntı var birde parça birşeyler geliyor sürekli kananamam var bakalım regl olup temizlenince kontrole gideceğim enfeksiyonmu kaptım acaba
püffff.hiç sevmemiştim onu zaten
çarşamba oğlumun pipisi kesilecek mafoldumben
salı günü eyüp sultana götüreceğim yahoyu iki rekat namaz kılsın delikafadulden
aaaaaaa gidiyor yani pipi..Allah kolaylık versin de bu sıpa sünnetçiye de saldırıp yılışmasa bari.kaza çıkmasın
özlemişim
ota boka gülüyor
sırnaşık şey.
ayyyyy çok özledim la ben sizi yerim o dilini
çok ilginç olmuş cidden.geçmiş olsun
allah esirgesin.geçmiş olsun canım.
sağol tadlum.geçmiş olsun sana da.niye bizim başımız ağırıyor ki?

bugün evdeydim.sevk aldım.yarın bakıcıyla başlıyoruz.inşallah herşey yolunda gider.
dışarı çıktık nevoşumla.mado'ya gittik.iş çıkışı da salifo geldi.baktım ben de süt yok milupanın muhallebisini aldım.orada başladım yedirmeye ama yemedi tüpürdü,evirdi çevirdi.ortadaki meze tabağını kesiyordu pis pis.brokoli verdim yedi,bürüksel lahanası verdim yedi hem de bayıla bayıla.haydariden yalattım az birşey onu da yedi.normal bir bebeğin muhallebi yemesi gerkmez mi? ama çok sevindim.yarın brokolili çorba yapacağım.

bruksel lahanasida yenirmi be, bogghhkkkkk...brokoliyi severim, tarif yaziver sonra..

bruksel lahanasida yenirmi be, bogghhkkkkk...brokoliyi severim, tarif yaziver sonra..

bence de yenir mi? hamileyken yiyordum vitamin hesabı.ondan mıdır bilemedim?
ben patates ve brokoli şeklinde yapmayı düşünüyorıum.doktorumuz da öyle dedi.

püfff neva'yı bakıcıya bırakıp geldim.içimde volkanlar kaynıyor.uyuyordu kuzum ben gelirken.

günaydın didom

1-2 hafta sonra bende bakıcıya bırakıp gelicem.çok zor olacak.....

teşekkür ederiz teyzesi.. niyeyse pek bi sevindim be bu diş işine hihoyyyt vallahi nedenini de anlamadım. ismim fatma ama mumy de diyebilirsiniz. nasıl istersenizopuyorumnanaktan
diyet konusunda doğru hiç öyle düşünmemiştim. emziren anne diyeti :) başlasam mı ben de ne? ama ben platese taktım. onbeş tatil sonu ona başlamayı düşünüyorum inş. eşim diyor bende eşlik ederim birilkte yaparız yupppyyyhihoyyyt

kolay gelsin canım.. iyi yapmışsın annene gitmekle..

hoşgeldin canım

sütüm varken sağıp biriktirdiğim buz dolabında biriktirdiğim tüm sütleri attım - içim acıyo içim :gitme:

açıklamıkşsın ama ben yinede anlamadım 3-6 ay buzlukta durabiliyodu, belki sadece o poşette sorun vardı tatlım yaa benimde içim acıdı.

labne fazla yağlı benim bildiğim kadarıylan....

sabah anne olunca anladım tekrarı var, yine bir prof dedi ki, kilo alımı normal ve günde en az 6 kere çiş yapıyorsa bebeğe anne sütü yetiyordur. ilk 6 ay anne sütü sadece, 9 aya kadar anne sütü ağırlıklı beslenme dedi.

farkındayım..ben bekledigim cevabı almıs bulunuorum. anladın sen onu

ben niye anlamıyom banada söyleyin benmiyim o

BABYMOON evin hayırlı uğurlu olsun canım.güle güle güzel günlerde otur inşallah. darısı başımıza bu arada :)
Kilolarınız hakkında çok şeker şeyler yazmışsınız kızlar ya allah iyiliğinizi versin. Yalnız olmadığını bilmek güzel :)
PıNKY yiğiti berate benzetmiş. ikisi de çok tatlı di mi :) o bakımdan da benziyorlar hani :) biraraya getirmeyi isterdim doğrusu. keşke öyle bi şansımız olsaydı.
bu arada forum istanbula gidiyormuş herkes.. bende gitmek istiyorum yaaaaaaaaaaaa
bir de emzirme hedeflerinizi yazmışsınız ya 1 yaşına kadar ben 2 yaşına kadar hedefliyordum :) Çevrem öyle yaptı eş dost akraba yani ama ne bilim fazla mı?

Kusura bakmayın kızlar dün baya giremedim sayfa çok ilerlemiş. Geçmiş 15 kadar sayfayı okuyup cevap yazıyorum da biraz geriden geliyor olabilirim. Ben bugün sevk aldım gitmeedim okula. Göz doktoruna gideceğim. Bilgisayar için gözlük yazacak.. Bir de damla tedavisi yapıyordu bana pek işe yaramadı kontrol amaçlı. Yeni damlalar veririm sanırım. Bıktım artık yıllardır damla kullanıyorum. keşke kalıcı bir çözümü olsa..

su imageshack uploaderı indiremedim turkce olmus degismis site uyedeoldum bulamadım ya

linke bakıp yazayım diye bu mesajından alıntı yaptım ama sen bulmussun :)alıntım bosa gitmesin yazayım yinede dedim :)

senin diyette beenimkine gore 3 dilim ekmek, 1 bardak sut yogurt , 1 sebze , 2 et eksik bende zeytin yok pekmez var bir tatlı kasıgı yani belli iste 500 kalori bende çok
ben pazar basaldım diyete dun is gunu olarak sabahın korunde kalkıp yollara dokulerek ilk diyet gunumdu hiç acıkmadım çuok rahattı ha tabi canım çeken birseyleri ellemedim ama ac degildim bu çok guzel
emzirirken çok acıkıyor insansonuçta
ama sen daha hızlı kilo verirsin bu sekilde
hos hızlı kilo vermek iyi degil emzirirken ayda en çok 2-3 kilo verilmeli imis
yag yakınca sut miktarı azalırmıs
katı bir diyet vermis sana dr un
ben yillar oncede berkeden sonra ki epey sonra 2 yasına geldiginde diyetisyene baslamıstım baska birdr du ilk diyet kalorim hatırlıyorum 1400 idi sonra dusurduk kilo verimi durdukca emzirmeyen insanın 1400 ise ki ben bu sekilde ayda 5 kilo verdim ilk ay senin cidden az bence kalorin ama bak bakalım neler olcak ama hızlı kilo verirsen bence mudahele et dr a sut soz konusu

hoşgeldin canım

sütüm varken sağıp biriktirdiğim buz dolabında biriktirdiğim tüm sütleri attım - içim acıyo içim :gitme:

canan benimkilerde buzlukta tat değistiriyor ece asla içmedi ben çok stoklamamıstım allahtan uzulmedim. olsun bosver arkadasalrın dedigi gibi hiç emziremeyen var aramızda bunada sukur demek gerek

yılbası oncesi ecisimle gezios

anacım çok kuçuk gorulmuyorrr

Doğadan Bitkisel Mini Çay 20 Li
kızlar bu çay güzel süt yapıyor tavsiye ederim

denemistim bir ara ama emin olamlamıstım sut yapıp yapmadıgına

alısırsın elif bakıcıdan eminsen için rahatsa iyi bakacagına çok kolay alısılıyor ama aklın evde kalırsa o kotu

günaydın didom

1-2 hafta sonra bende bakıcıya bırakıp gelicem.çok zor olacak.....

sende alısacaksın damla. baakıcınız nası biri anlatsana buldun değilmi yazdında ben kaçırmıs olabilirim oyle ise kusura bakma
hatırlamıyrom çok enteresan dimi hatırlamamam .))

evrimm
pervine cevap vermeyen kim kim çokk merak ettim yahu geçmise bakındım goremedim :)) ipucu versennn azıcıkk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…