Sordugun sorulara cevap verılmemesı senı rahatsız edıyor mu Pervınım,kac gundur bırılerıne bı soru soruyorsun, hanım arkadas oralı degıl.. ben bundan sonra sordugum sorulara ısımlerını yazdıgım halde ,cevap vermeyen ınsanlara bısı yazmayacagım..
oyy masalah kusuma..
sagol canim cok daha iyi..kaydirigubbakcemile
geçmişi okumaya çabalıyorum alıntılardan kopya çekiyorum ::kedi:
Cipsi Maşallah Yaho'ya yerim ben onu gülen suratını çok tatlı yılışık demee güler yüzlü kuzuna
Pervin güle güle oturun yeni evinizde
Derya geçmiş olsun Yusuf'umuza biran önce iyileşsin
Nurdan Teo nasıl oldu ??
banada banada banadaevrim yatarım yakın zamanda sanda yattıktan sonra soylerim
aklinialirimsmile yarın başlıyoruz bakıcıya bakalım. yeni eviniz hayırlı olsun.zordur taşınamak.neyse ki mobilyalı evler.elif Allah kavustursunmu diyim gecmis olsunmu diyim bilemedim.. neva ii bakılsında yeterki gerisi onemli deil..
bir boşluk hissetmedim deği.salodaki kolyukta kocaman bir boşluk.ne büyükmüş koltuk.akannehirFotoğraflarımıza yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Nesrin, geçmiş olsun. diş derdi zordur..
Esra'm, atla gel bir gün bana, pambikleri buluşturalım. sen nasılsa araba kullanıyon, gelmekte zorlanmazsın diye düşündüm..
Taze'm, tebrik ediyorum. diyetisyene giderek aramızda ilk ciddi adımı sen atmış oldun. zaten spora da gidiyordun. geçenlerde doğum sonrası kilolarla ilgili bir topik okuyordum. bazı gıcık gadınlar 6.ay sonunda hamilelik öncesi kilolarına geri dönmüşler. bu arada, diyet listende salataları vs. yağsız mı önerdi adam ? tatlıyı keselim hadi, eski diyet günlerindeki gibi otsal yaşama geri mi dönecekmişiz?
Dide, , maşallah Neva'ya demek bu ayki misyonunu da tamamlamış, alması gereken kiloyu almış cimcime. kayganan da gitmiş, gözün aydın :)
hayırlı olsunkızlaaaarrrrr bebişimin ilk dişi çıkmışşş :) az önce elimi ağzını götürdüğünde farkettim elime battı. ama henüz gözükmüyor. alttan bi diş he hehihoyyythihoyyyt
ne uçacam bee.yormam kendimiArkadasım, bu kılon ıle bu soruyu bızım arkadaslara yoneltırsen senı yerler, benden demesı.. :)) kılo 59,sadece göbek varmıs falan.. bak benden uyarması,kanatsız uçarlar ustune :))
ben de.1 haftadır iştahım yok.sütüm azaldı.üstelik ben en az 3.5 litre su içerim en az.Tazem, doktorun dedıgıne katılmıyorum.. suyun sadece kendı basına süt yapmadııgını basta kendıme ve de yasadıklarıma dayanarak kabul etmıyorum.
Bır hafta normal seyırde yedım, anında sutum gıttı.. yıne yatmadan once sutlac, tatlı vb bısı yıyerek yatmaya basladım, goguslerım sabaha kadar dolmaya basladı. Bunu burada aşama aşama da sıze yazdım. En ıyı de sen bılırsın.
Bır erkek doktorun, kıtapta yazanlara dayanarak konusmasına ve ıddıa etmesıne katılmıyorum. Canlı şahıdı benım.
canımsınELİFF sütün mü gitti yok ya bazen öyl e gelmemeler olur sen bolbol ye gelsin tekrar dua etcem
ADAŞIM katılıyorum tek suyla süt olmuyor bende
doğurduktan sonra cştun sen.hemi d bölgesel değil her açıdan.evrisin dedigi gibi ilk kanatsiz ucan ben olabilirmiyim, yaklas bacim:))..
aslinda bende bolgesel zaiflamak istiyorum, once kalca, ust bacak, sonra ust kol, sonra baldir, sonra gobek ve gidik, sadece bu bolgeler zayiflasin istiyorum bolgesel bi sekilde ama olmuyor((
özlemdisk işbaşında yine:roflol: Nevin süpersin...
Nurdan'a katılıyorum sonuna kadar :içelim: ben göbekten başlamak istiyorum ama... boshayallersmile Nurdan daha önce beşi bir yerde bitki çayı duydun mu? Bende zamanında çok işe yaramıştı...
Yiğit diş çıkarmış maşallah... Ayrıca spora başlayan bir hatun daha bilmiyorumkismile
Pervin bizim kız bu ara seni esir aldı demek.. Belki diş çıkaracaktır..
Canan tarifler için çok teşekkürler ama ben çorba olayına daha girmedim girince kapını çalarım :kedi:
Elif gözün aydın kayınvaliden giderken sütünüde götürdü öyle mi??? :umursamaz: İnş. geri gelsin fışkırsın sütler..
Maviş sende mi pko mağdurusun ?? :sinifsinif: Allah kolaylık versin bize...
Minik bende giremezsem çok büyük eksiklik hissediyorum... Bir daha yoklamayı kaçırma devamsızlıktan kalırsın ona göre opuyorumnanaktan
Annemlere gitmek güzel dinlenebiliyorum ama eve uyku saatinden sonra gelsek tüm düzen alt üst zor uyuttum ya... Her an uyanacak gibi duruyor.. mafoldumben Ayrıca bu gece muhallebi vermedim çok huysuzdu uykusu vardı geç geldim diye hemen uyuttum bu gece uyku haram bana yani... Allahtan annemlerde uyudum azıcık... akannehir
püffff.hiç sevmemiştim onu zatenbu spiral başıma dert olacak sanırım şiddetli kaşıntı var birde parça birşeyler geliyor sürekli kananamam var bakalım regl olup temizlenince kontrole gideceğim enfeksiyonmu kaptım acaba
aaaaaaa gidiyor yani pipi..Allah kolaylık versin de bu sıpa sünnetçiye de saldırıp yılışmasa bari.kaza çıkmasınçarşamba oğlumun pipisi kesilecek mafoldumben
salı günü eyüp sultana götüreceğim yahoyu iki rekat namaz kılsın delikafadulden
özlemişim
sırnaşık şey.ota boka gülüyor
ayyyyy çok özledim la ben sizi yerim o dilini
çok ilginç olmuş cidden.geçmiş olsunGünaydın...
Ben gece topikten çıktığımdan beri ölüp ölüp diriliyorum resmen mafoldumben
Dün gece Özde beni uyutmaz diye endişe etmiştim ya razıydım saatte bir uyanmaya bile.. Çünkü tüm gece uyumadım.. Nasıl bir mide bulantısı, ishal, mideme kramplar girdi.. Gece Deniz kalkıp limonlu sıcak su yaptı üşütmüşsündür dedi.. Sabaha doğru o da midemde kalmadı... Sabah hemen annemi çağırdım Özdeye baktı bizde babamla sağlı ocağına gittik.. Yerlerde kramptan kıvranan ben orada hiçbirşeyim yokmuş gibiydim tansiyon ölçtüer 12/8 gayet normal ama başımda dönüyordu... Çıktık eczaneye gittik yine başladı... Ara ara giren kraplar canıma okuyor olduğum yere kapaklanıyorum... Verdiği ilaçları dedim emziriyorum ona göre verdi ama prospektüsünde emziren anneler kullanamz yazıyor... Kullanmasam ölürüm herhalde hamile olabilir misin diye sordu korunuyorum dedim doktora kaçamak yaptık demedim... Zaten zor olmuştu bebiş öyle birşey olamaz değil mi? Dün gece ne yediğimi sordu aklıma gelmedi! Özdeye dün gece muhallebi vermememe rağmen uyanmadı tüm gece anne sütüyle tüm gece durdu ... Annesine kıyamadı galiba... 7 saat falan aç kaldı.. Doktora sormadım ama sütten geçmez değil mi? Öyle olsa emzirme derdi... Ben şimdi kahvaltımı yapıp ilacımı içip yatayım...(( kramplar kesilir inş.
allah esirgesin.geçmiş olsun canım.PARK YATAK KULLANANLAR
arkadaşlar,biz cuma günü pek akla gelmeyecek bir kaza geçirdik,uyarmak amacıyla paylaşmak istedim.
mert efe uyuyordu,odada yalnız bıraktık.uyanmış,bu arada ya ağlamamış ya da biz duymamışız.kalkmaya çalışmış,köprü kurmuş.başının altında ya da başucunda bir yastık da yoktu.kendini kasıp başını geri doğru atınca yatakla beşik arasındaki o daracık aralığa başı girmiş.ama öyle alnına kadar,burnuna kadar değil,boynuna kadar tüm kafası.sesini duymasam odaya girdiğimde gördüğüm manzara karşısında akıl sağlığımı yitirirdim herhalde.şimdi o aralığa bir yastık sıkıştırdım,istese de giremez artık.aman dikkatli olalım.
sağol tadlum.geçmiş olsun sana da.niye bizim başımız ağırıyor ki?Didoo gözünaydın caaanım
aspirin oğluna maşallah
Berat'a ve annesine maşallah : ) çok güzelsiniz
nedir bu ya herkesin dişi başı ağrıyor benim 20'lik diş çekildiği halde halen sızlamakta başımın ağrısı 4 gündür geçmedi Çağan saçlarımı çektikçe daha da artıyor ağrısı minoset bi foka yaramıyor başka ne içebirlim ?
bugün evdeydim.sevk aldım.yarın bakıcıyla başlıyoruz.inşallah herşey yolunda gider.
dışarı çıktık nevoşumla.mado'ya gittik.iş çıkışı da salifo geldi.baktım ben de süt yok milupanın muhallebisini aldım.orada başladım yedirmeye ama yemedi tüpürdü,evirdi çevirdi.ortadaki meze tabağını kesiyordu pis pis.brokoli verdim yedi,bürüksel lahanası verdim yedi hem de bayıla bayıla.haydariden yalattım az birşey onu da yedi.normal bir bebeğin muhallebi yemesi gerkmez mi? ama çok sevindim.yarın brokolili çorba yapacağım.
bruksel lahanasida yenirmi be, bogghhkkkkk...brokoliyi severim, tarif yaziver sonra..
ayy çok geçmis olsunn
oy massallah hayırlı olsun mumy bu arada ismin nee mumy mi diycez :)
canım aslında diyet kisiye ozeldir ama spesifik diyetler oyledir yani uzun zaman yaparsın kiside yag yakımı durur diyetisyen sana ozel oynamalar yapar falan
bizler emzikli diyeti yapıyoruz yani asında uç asagı bes yukarı aynı kisiye ozel pek degil emziren kisiler oldugugmuz için
iyi akşamlar ....uzun bir ara burayagelemeyebilirim..yusufun yememe problemi devam ediyor...uykusuzluk ve huysuzluğu artıkça yoruldum..annemlere geldim bana yardımcı oluyorlar..çok şükür azcık uyuyabildim binbir güçlükle mamasını yedirebildik... şimdilikdurumbu yardıma çok ihtiyacım varmış burya gelince anladım...
hoşgeldin canım
sütüm varken sağıp biriktirdiğim buz dolabında biriktirdiğim tüm sütleri attım - içim acıyo içim :gitme:
bugün annem Doruk'a labneli ve yumurtalı kahvaltı yaptırmak istedi. Dedim DUR!!! yasakkelime Bu çocuk aç diyo, e dedim bi dünya şey veriyoruz
sabah meyve püresi
öğleden sonra sebze çorbası
bazen yoğurt
gece muhallebi
artı beni emiyor, yetmediğinde mama veriyorum. daha da ne açlığı dedim. AÇ, diyor! Dedim etli kuru fasulye ver o zman! Biz doktora gitmiyoruz, sitedeki kızlardan, internet sitelerinden takip ediyorum, henüz peynir falan yok! dedim. Bozuldu. Bozulsun! Sonra da sağlık ocağına gtmişken oradan aldığım bi broşürü gösterdim anneme. Dedim, bekle 1 ay daha. Ben o tozlardan (bebek sütü) vermek istemiyorum, diyor. Anne dedim, anne sütü alamayan bir yığın bebek var, onlara hep bunlar veriliyor. Siz de vermişsiniz bana da gözdeye de, dedim. Tmam dedi, ikna oldu. Hem dedim bak nasıl kıvranıyor geceleri, bunları bile hazmedemiyor daha... Zorrrrr zor! Hem kolay, hem zor!
farkındayım..ben bekledigim cevabı almıs bulunuorum. anladın sen onu
su imageshack uploaderı indiremedim turkce olmus degismis site uyedeoldum bulamadım ya
ÖZLEM geçmiş olsun, daha iyi misin?
valla ne diyim, ballı kaymak! yasak gerçi bunlar artık bilmiyorumkismile adam biliyo tabii ki emzirdiğimi! bile bile 1500 kcal verdi. dişimin kovuğu gibi geldi bana! Kim bilir kaç alıyodum önceden! şöyle ki;
6 dilim ekmek
3 bardak süt - yoğurt
2 pors sebze yemeği
4 pors meyve
4 köfte büyüklğünde et (kuzu yasak) ya da 16 kaşık baklagil
2 kbrit k. peynir
5 zeytin
bugün uyguladım, arada zorlandım tabi, meyveler yetişti imdadıma. Ne diyelim, reçetelerimiz hayırlı olsun, allah kan şekeri yokluğu göstermesin :)))
hoşgeldin canım
sütüm varken sağıp biriktirdiğim buz dolabında biriktirdiğim tüm sütleri attım - içim acıyo içim :gitme:
anacım çok kuçuk gorulmuyorrr
Doğadan Bitkisel Mini Çay 20 Li
kızlar bu çay güzel süt yapıyor tavsiye ederim
bence de yenir mi? hamileyken yiyordum vitamin hesabı.ondan mıdır bilemedim?
ben patates ve brokoli şeklinde yapmayı düşünüyorıum.doktorumuz da öyle dedi.
püfff neva'yı bakıcıya bırakıp geldim.içimde volkanlar kaynıyor.uyuyordu kuzum ben gelirken.
günaydın didom
1-2 hafta sonra bende bakıcıya bırakıp gelicem.çok zor olacak.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?