2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

elif ben günde 4 lt su içiyorum, su ile olmayacağını tahmin ediyordum ama, böyle lönk diye olmasını beklemiyordum.

ooyhh tazem nasıl içiyon o kadar suyu, keşke ben de içebilsem.. o kadar uğraşıyorum ama belki anca iki litre gelir yani içtiklerim:kedi:

bide bunları yapan olsada bende mustiye yedirsem elim kalmıo yerinden güya arkadaşım erken gelirim dedi 10 uyandım musti daha yatıo yatacak olsam kalkar çok yorgunum yaaa ... bayanlar siz mulipanın toz çorbalarından veriomusunuz?

elif ben günde 4 lt su içiyorum, su ile olmayacağını tahmin ediyordum ama, böyle lönk diye olmasını beklemiyordum.

ben uzun süre emzirmeyi düşünüyorum.besin değeri olmasa da organ sağlığı açısından çok önemliymiş.bir de çağın hastalıkları var mesala ms gibi.ms riskini de azaltıyormuş bebeğin 2 yaşa kadar emmesi.sütümüzle doymayacaklar artık zaten.neva meyve püresi yiyordu.artık çorba,yoğurt,sebze haşlama da yiyecek anlaşılan.

SİBEL, MUMY tşk kızlar, ıhlamur iyi gider evet, tşk dünürüm )

nedemek dünürüm sana şifa olsun damadıma bol bol süt olsunolumunekankayizsmile birde sıcak suyun içine bir tatlı kaşığı kekik bir tatlı kaşığı nane 5 dk. kadar demlenip içine biraz limon sıkılıncada bogaz ağrılarına iyi geliyormuş bunuda yapabilirsina.s

ben kendim yapıyorum çorbayı pütürlü bırakıyorum.şu ana kadar yaptığım çorbalar.patates-havuç-irmik üçlüsünden oluşan çorba (çok sevdi),bulgurlu yoğurt çorbası(sevdi) tarhana( sevmedi ama az bişe yedi).bu gün mayaladığım yoğurdu yedirmeyi planlıyorum.yarın ise muhallebi vereceğim bebek bisküvili inşallah. sen de bu tarz şeyler denesen.

taze ve dide tarifleri hemen kayıt ettim teşekkürler
bende yoğurt mayalayacağım ama nsl yapacağım bilmiyorum yani nsl sütle yapıcam hangi yoğurtla mayalayacağım kafam biraz karıştı inek sütü falan yasak ya anlamadım bana biraz bilgi verin kızlar

merhabalar.ben yeni katıldım sitenize..benimde 17 ağustos doğumlu bir oğlum var.sitenizin bana yararlı olacağını düşünüyorum.bilgileriniz için teşekkür ederimm şimdiden.

taze benimki gitmedi yani gittigini henuz sanmıyorum hos bugun uçunc gunum diyette ama ac değilim tepe tepe yiyorum hep saglıklı yiycekler sut et ekmek vs tatlı yok yaglı kızartma yyok çıkalata yok bu durumda kilo vermemek elde degil ve sutde gitmez bunca saglıklı besine diye dusunuyorum

dun aksamda gittim yuruyus yaptım yan blokta gorumcem oturuyor kosu bandı var usenmedim saat 22,45de evden çıktım hemen gittim ama unutmusums por ayakkabı goturmeyi kosu bandında çorapla yurudum 15 dk sonra ayagım acımaya baslayınca ya bir eksiklik var ama niye acıdı falan aklıma geldi spor ayakkabı olayı:))
spor salonuna ugramayalı ne kadar zaman olmus onu bile akıl edememis olduum için çok hayflandım gorumcemde uzulud benim hatırlatmam lazımdı diye ama neys simdi ayagımın acısı birkaçg une gçesin tekrar yuruyecem

haftada uç gun yarım saat yeter simdilik dedi ve ben onunca dk da nefes nefese kaldım bu agrılıkla bu beedenle off kesinlikle z ayııflamam gerek saglık için once

dun servise kosmam gerekti geç kaldım allahım iki adım kosamadım tıkanıp kaldım kendimi kaldıramıyorummm

çorbaları nasıl yaptığını daha ayrıntılı anlatır mısın canım. sevdi deyince çorbaları gaza geldim :)

kızlar bana biraz müsade babamız geldi yemek yiyecek.. akşama doğru tekrar dönerim inş.. hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum bys

ya belkide çok yemege vucut alısıyor biranda kesince sut kesilir gibi oluyor ama su içmeye devam edince bu beslenme duzeniyle sut gelir belki amaa
heryerde yazan biry azı var dikkatettinizmi bilmem emzirenler ayda 2-3 kilodan fazla verirlerse yag oranı vucutta aniden ineceği için sut yapımı azalırr
bunu çok yerde okudum ve çok mantıklı geldi
ayrıca hızlı kilo verenler hizli alıyorlar bu mantıkla bakarak azar azar emin adımlarla vermek en iyisi

ya tabi faydası eminim vardır
yani ben mesela hedefim 1 yas derken yasına gelince pat diye tamam sana meme yeter artık deyip kendi istegimle kesmeyeceğim zaten oldugu kadar emsin sikayetim asla olmaz
ama artık sut olsundiye deli gibisu içme olayları olsun tam randıvamnı diyet yapma vs olsun onları yapacagım demek istiyorum yasına kadar kasarım sut bitmesin olsun diye sonra artık oldugu kadar tatlı keyif niyetine istedigi kadar emsin

canım inek sutu sut olarak verilmiyor yogurtu baska neyle yapacaksın . inek sutu ile yogurt baska seyler hal degistiriyor yogurt olunca yasak degil

benim dr un tarifini yazayım 200 cc mumkunse gunluk pastorize yoksa uzun omurlu de olur kaynatıyorysun . sonra parmagını içine biraz batırıyorsun elin yanmıyor kıvamında ise tamamdır içine 2 cay kasıgı yogurt koyup soyle biraz karıstırıyorsun ayran yapar gibi çok karıstırma. ben minik cam kavanoza yapıyorum hemen agzını kapatıp bir minik havluya falan sarıp aynı gun yedirceksem kalorifer ustune koyuyorum 7-8 saat sonra oluyor. ertesi gun yapmak için artık hazır yourt kullanarak maya yapmıyorsun
her gun bir gun evel yapmıs oldugun yogurttan 2 cay kasıgı ayır onu maya kullan

denemek amaçlı almıştım kullanmayım da kendim yapıyım ozmn saol cnm

teşekkür ederim esra a.s.ya işte ne bileyim benim biraz kafam karıştıda yoğurt mayalamayı biliyorum da şu inek sütü falan olayında kafam karıştı o yüzden sordum aydınlattığın için saol

yok dilekcim karısmasın kafan
ben oglumdada aynısekil yaptım yine dr tarifi ile bundada. yani yogurt bebeklere boyle mayalanı anne sutu ile falan nasıl olur hiç bilmiyorum gerekde yok diye dusunuyorum. anne sutunuzaten bebek direk içebiliyor. sekil degistirmekle nasıl olur anne sutu hem bilmiyorum

didom sana zahmet olmazsa bulgurlu yoğurt çorbasının tarifini yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…