2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun

erdin mi ne?? :))

İnş Neva mutlu olur sen de

tarif süper işte budur

tünaydın
iş yoğundu ancak okuyup 2 satır yazabildim

birde sabah beni 06:50 de servis alıyor
tam 06:44 de uyandum en son Ece yi 03:00 de emzirmiştim emzirmeden çıkmak zorunda kaldım paldır küldür yetiştim servise ama hala kendimde değilim emzirmeden çıktığım için kendimi suçlu hissettim alarmı duydum ama geri kapatmışım mopralim bozuldu:sinifsinif:

oo neva hanım direk haslanmıs sebze olayına girmiş,tebrk edıyorum kızçenı zorlamıycak senı inşallah ek gıda konusunda
saol kuzu ya,bende yavastan ek gıdaya baslıycagım için bu tür corbalar işime yarıycak.bu hafta püre + meyvesuyu baslıyorum haftaya bunlara yogurt eklenecek.artık öbür haftayada corba eklerım heralde
merhabalar.ben yeni katıldım sitenize..benimde 17 ağustos doğumlu bir oğlum var.sitenizin bana yararlı olacağını düşünüyorum.bilgileriniz için teşekkür ederimm şimdiden.
hoşgeldın aramıza
yılbası oncesi ecisimle gezios

cok hoşsunuz ikiniz,ece ne tatlı uyuyo bayılıyorum şu masum hallerıne.

buarada resım ekleme işi degıstımı msjlarınızdan öle sezdım sankı
hoşgeldin canım

sütüm varken sağıp biriktirdiğim buz dolabında biriktirdiğim tüm sütleri attım - içim acıyo içim :gitme:
:gitme: içim gitti yazını görünce.herseyde nbı hayır vardır üzülme,bıraz nazlı olcak kızın galıba,dondurulmus sütü begenmedı demek.saglık olsun gerısı boş üzülme canan
akannehir annenı anlamak gercekten zor,ama inatla annene kendı düzenını anlatma çabana hayranım :)) durmak yok ilerii marşşşş
şimdi bana stres gelir emmeyecekmi die
strea yapma emecektır,nıe bıraksın senı.
farkındayım..ben bekledigim cevabı almıs bulunuorum. anladın sen onu

budurumdan bende rahatsız olalı cook zaman oluyor :)) Evrim in demesı gıbı isme yazdıgım onca msjın yarısına cvp alabılseydım ona bıle şükrederdim :)) Kaldıkı bırde işim yokmus gıbı biri ortaya bile bişe soruldugunda yardımcı olabılecıgım bı konuysa mutlaka cvp yazmaya özen gösterdim hep,ama artık yavastan bu huyumdan vazgecıyorum :1closedeyes:

Son düzenleme:
dilek sen yazınca şimdi aklıma geldı inek sütü meselesı

bizim doktorumuz yogurdu pastorize inek sütünden mayalamamı önerdı,formül mama falan kullanmana gerek yok dedı,çünkü yogurt mayasındakı faydalı bakterıler sayesınde süt formul degıstırıyo ve baska bır besın oluyo sütle alakası kalmayo dedı.biz direk inek sütü önermıyoruz 1 yasaına kadar ama yogurt mayalayabılırsın dedı

düngece kızım 11.30da yatınca bızde film izleyelım dedık,tam filme kapıldıkkı ceeee yaptı kızım,neyse ayagımda şevval bı yandan korku filmi izliyoz bı yandan kızımı uyutuyom ama uyumaya nıyetı yok.durdurduk fılmı babasıyla oynadılar baya sonra salladım uydu 1i gecıyodu bızde 2 de yattık sbaah 9.30 da kalktım sersem gıbıyım.başım agrıyo püffff

tesekkür ederiz:1hug:
hayırlı uğurlu olsun eviniz canım rahat edin inşallah
geçmiş olsun inşallah daha iyisindir şu an
evrimmm anacım boynum koptu resme bakacam diye cevirip yollasaydın ya arkadasım :))
çok guzelmissinn kiskandımmm massallahh ikinizede

ara
ay canım çok saol siz güzel düşündüğünüz için öle görüyorsunuz moralimi düzelttiniz
fotoyu yükleyince düzeltirim diye düşümnüştüm beceremedim bi dahakine daha dikkatli olcam kusura bakma a.s.
hayırlı olsun esra hemencik gitsin bi daha gelmesin kilolar bende senin diyeti uyguluycam
bu arada akşam sefası yapmışsınız ne güzel yarasın insan aynı şeyleri yapmaktan bunalıyor ii gelmiştir

çok geçmiş olsun bidaha yasamazsınız inşallah
ay dün benimde misafir vardı giremedim o yüzden tesekkür ederiz iltifatınız için
bu spiral başıma dert olacak sanırım şiddetli kaşıntı var birde parça birşeyler geliyor sürekli kananamam var bakalım regl olup temizlenince kontrole gideceğim enfeksiyonmu kaptım acaba
ay benimde dert olacak diye korkuyorum dr ara kanama olabilir dedi olmadı 1 ay oldu regli olmadım umarım 2. bebek ilk benden gelmez zaten uzzzuuuuuunnnnnn süre istemediğimden taktırdım bu mereti
çarşamba oğlumun pipisi kesilecek mafoldumben
salı günü eyüp sultana götüreceğim yahoyu iki rekat namaz kılsın delikafadulden
hayırlı olsun hiç sancısı olmasın yahomun bittim fotolara ısırmak istiyorum ne güzel gülüyo maşalllah hep gülsün
evroş sen ne güzel hatunsun yaa dönüp dönüp fotona bakıyorum hayran hayran
tesekkür ederim canım ama sen daha güzelsin ispatı alt poz
ayrıca bayılıyorum yahoya
bizimkide yabancılamıyo gıcık oluyorum

nereye gittin yaaa?göbüşünden makas alacaktım kaydirigubbakcemile3
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

bende 2 yasına kadar mutlaka emzirmek istiyorum umarrım sütümüz olu ve emerler
[
ELİF TAZE VE CANAN tarifler için teşekkürler

bu cevap yazmayan ben değilim değil mi
gözümden kaçırmadığım sürece cevap vermeye çalışıyorumde eger gözden kaçırdıysam kusura bakmayın arkadalşlar

burcu elmalı muhallebiyi deneyeceğim.
bir de şu tarif var birçok sitede aklıma yattuı bu akşam yapacağım.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...9-bebek-biskuvisi-bebe-biskuvisi-yapalim.html

tenk yu beybe !

ooyhh tazem nasıl içiyon o kadar suyu, keşke ben de içebilsem.. o kadar uğraşıyorum ama belki anca iki litre gelir yani içtiklerim:kedi:

Valla zorla değil! Haftada 2 damacana giriyor bizim eve. Mutfağa girip çıktıkça içiyorum.

ben de istiyorum, hiç değilse seneye kışın da emsin istiyorum. Marta - nisana kadar emse bana yeter...

hemen hemen aynı şeyleri veriyorum. patates - havuç - ıspanak - brokoli veriyorum. pirinç ya da bulgur koymadım hiç. Yavaştan ona da başlıycam. muhallebi ve meyve püresine 2 şer tane bebe bisküisi koyuyorum.

Bence alışacak vücudum. İnanıyorum, gitmeyecek. Hiç değilse meyvemi kesmemeye karar verdim. Çok severim, günde 5 - 6 porsiyon yiyorum. Onu kesmeyeceğim. Aslında yediğim hamur işlerini kessem yeter bana ya, azcık disipline etmem lazım kendimi. Midem işkembe oldu !

gözümden kaçırmadığım sürece cevap vermeye çalışıyorumde eger gözden kaçırdıysam kusura bakmayın arkadalşlar

Bİlmiyorum, ben sana çok kırgınım! :dilcikar: daş gibi hatunsun, kıcık oluyom sana!

sütün formul değiştirdiğini ben hiç düşünmemiştim esra ve sen söyleyince aklım yattı canm saol

ya kızlar bir olay aldı başını gidiyorbilmiyorumkismileherkes alınmaya başladı acaba o cevap vermeyen benmiyim diye şu kişiyi söyleyinde bizde bilelim
herkes ben de cevap vermicem falan demeye başladı ben anlamadım noliii kim kime cevap vermedi yaaabilmiyorumkismile ortada bişey döniii ama kafamçokkarıştı

kızlarr bişi soracağım.. bebeğiniz için yatırım yapmayı düşünüyor musunuz?
YA bende düşünüyorumda hakikaten borçlar çok kısıtlıyor.. inşallah yakın zamanda araştırmaya başlıcam..

bir de şunu göstereyim dedim :) yahşibatının sitesinden yapmış eşim :)
ay bu çok şirin maşallah aranıyor tipi yok bebişin...

merhabalar.ben yeni katıldım sitenize..benimde 17 ağustos doğumlu bir oğlum var.sitenizin bana yararlı olacağını düşünüyorum.bilgileriniz için teşekkür ederimm şimdiden.

hoşgeldin..

valla benim haberim yok ..

mirabaaa..
rüzgar nasıl olup ta uyuduysa iki satır yazıyıim dedim..daha bi huysuz oldu artık..memeyi reddetmeye başladı bi türlü anlam veremiyorum.zorla ağzına tıkıyorum..mamayı da almıyor eskisi gibi.bi yerde okumuştum bebeğin ek gıda başlamak istediğinin belirtiisiymiş..bağlantı kuramadım bi türlü..
biliyorsunuz memeye yapışık yaşıyoduk sürekli..dr. da bu durum seni rahatsız ediyorsa başla artık ek gıdalara demişti. başlamamıştım, nasıl olsa evdeyim varsın yapışık yaşasın, o kadar badire atlattı yavrum memenin keyfini sürsün diyordum..ama şimdi böle olunca ufaktan başladık..
patates-havuç-irmikli çorba yaptım iyi kötü içti..bu devam sütlerinden muhallebi yaptım böğürdü çocuk hiç sevmedi..devam sütünden yaptığım yoğurdu da sevmedi..
gel gelelim geçen akşam bamya yemeği vardı..suyuna hafif ekmek içi bandırıp ezerek verdim yaladı yuttu çocuk.salata suyu da içti yanında bayıldı bayıldı..vermedikçe ağladı ama bi yerde kesmek zorundaydım tırstım çünkü..kendimize yaptığım muhallebi olsun tavukgöğsü olsun bu tarzdaki tatlıları da çok severek yemek istiyor ama korkuyorum ağır gelcek diye..yavan şeyler yemek istemiyor..doruk gibi yoğurt da ekşi olsun istiyor..hamileyken ekşiyi çok tüketmiştim ondan sanırım..kısacası napcamı bilmiyorum..

siz diyetten bahsediyorsunuz ben fast food yiyorum hava çok soğuk yemekhaneye gidemedim
ama benimde göbeğim var doğum öncesi yoktu

Tazemin alıntısından aklıma geldi..evroşum çok beğendim ben de seni..çok güzelmişsin..maşallah maşallah

Pervin..yeni evin hayırlı olsun, kolay gelsin..

devam sütüyle muhallebi berbat birşey zorla yarım porsiyon yediriyorum

Canan.üzüldüm ben de sütlerin gittiğine ama yapıcak bişi yok işte, bugünlere de şükür diyelim..

delikafadulden durun durun noliyiiiiiii

kımse üstüne alınmasın genel bişi söledim ben,kendı adıma yanı.mesela şöle bı bakınca okadar cok seye cvp yazıyodum kı ama dogru dürüst cvp alamıyorum cogu kez.Evrım Pervın e dıyınce benımde yaram deşildi birden sölim didimdelikafadulden

seçil canım bu memeyi reddetme olayı bir kaç kişide daha var bencede ek gıda ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…