2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Elif..şu senin yoğurtlu bulgurluyu da bi yapıyim bakıyim.kendimize yaptığım yoğurttan yapacağım, muhtemelen sever..ben severim çünkü:)
Neva akıllı kızdır,bakıcıyla iyi anlaşacağına eminim..kadın çocukları gerçekten seven birisiyse tamamdır bence..çocuklar seveni sevmeyeni ayırt edebiliyorlar.

ağustos annelerinden 2.ye hamile kalan ben olmak istemiyorum..hayırrr..kıpkırmıızı kanamak istiyorum..tazem anlıyorsun beni dimi??

farkındayım..ben bekledigim cevabı almıs bulunuorum. anladın sen onu

Anladım anladım..

Doğadan Bitkisel Mini Çay 20 Li
kızlar bu çay güzel süt yapıyor tavsiye ederim

Ha yavrum, demıssın Taze ye de; kendıne aldı, yarısını da bana verdı kadın, ıcıyorum arada.. ama ona mı neye ıstınaden cok ayırdedemedım, ıcınde farklı oalrak dereotu var dıgerlerınden.. ota foka sarılıyoruss ıste :))

evrim yatarım yakın zamanda sanda yattıktan sonra soylerim

Sabırsızlıkla beklıyorum.

kolay gelsin canım.. iyi yapmışsın annene gitmekle..

ben niye anlamıyom banada söyleyin benmiyim o

Senden olsa olsa can olur, ciğer olur.. baska da bısı olmaz hojam..

Tekrar gecmıs olsun.

evrimm
pervine cevap vermeyen kim kim çokk merak ettim yahu geçmise bakındım goremedim :)) ipucu versennn azıcıkk :)))

Soylemem.. beni aşar.

elif ben günde 4 lt su içiyorum, su ile olmayacağını tahmin ediyordum ama, böyle lönk diye olmasını beklemiyordum.

ben beklıyordum acıkcası.. tecrube ıle sabıt.

Daha corbaya gecmedım ben.. yogurda da yenı yenı gecıyorum su ara.

Bence once bı probıyotık yogurt al ve onunla mayala derım.. su actıvıa olanlar var ya.. yesık kutuda, sade olanlar.. olk once onunla mayala derım.

merhabalar.ben yeni katıldım sitenize..benimde 17 ağustos doğumlu bir oğlum var.sitenizin bana yararlı olacağını düşünüyorum.bilgileriniz için teşekkür ederimm şimdiden.

O zaman ne mutlu bıze, hoşgeldın.

yupppi kar yağıyor

akannehir o nedır?

valla benim haberim yok ..

Bosuna sorgulayıp uzmeyın kendınızı.. bız üç beş çapulcu topıgı sahıplenmısız, horoz öttürüyoruz ya.. sıkayet edıp ıcımızdekılerı attıracak yaa.. Helın de bu kuş kafalının oyununa gelmemıs yaa.. ( herkes kendını, kendısı gıbı kuş zekası var zannedıyor ya) bu kadar maharet sizde bizde olsa kım bılır nereleri işgal edıyor olurduk..

Hava sogudu.. evın ıcınde bu cocuklar nası oyalanacak, otrudum kara kara bunu dusunuyorum, eve bı salıncak almayı dusunuyorum bu ara..

Havalar ısınana kadar nası oyalanacak bu cocuklarr yaffff (((

kızlar bişi sorcam ben yoğurdu normal günlük sütten inek sütünden yapıyorum zaman zaman uzun ömürlü süttende yaptığım oluyor.. devam sütündenmi yapmalıyım ve maya olarakta hazır yoğurt kullanıyorum yaanlışmı yapıyorum..

ağustos annelerinden 2.ye hamile kalan ben olmak istemiyorum..hayırrr..kıpkırmıızı kanamak istiyorum..tazem anlıyorsun beni dimi??

Allah bıldıgı gııb yapsın sizi e mi?? kırıp ümmüğünüzü oturamıyoruzsunuz uslu uslu.. cocugunuz olmus, daa nedır alıp veremedıgınız bu haşna fişne işlerle anlamıs degılımm.. püüü sise.

meltem sacmalama ya kendini suclu hissetme onun yerine ise gelir gelmez sagmıssındır zaten ertesi gune biraz fazla sutun olmus olcak oyle dusun
ben o sekil olunca oyle dusunuyorum

bu arada bizim kiza birsey oldu iki gundur gece 8 saat falan uyuyor dun gece uyandık saat 4 gibi ibo uyandı emzirdinmi dedi hayır dedim kosup gidip baktık ses yok uyuyor guzelce sonra sabah baktım saatin alarmı calıyor 6,30 olmus inanamadım hiç emzirmedim gece iki gundur boyle aksam 22 gibi yatmıstı neyse tam giyinrken ben uyandı hemen emzirdim ve çıktım ama oyle tatlıydıkı bu sabah bırakıp çıkmak zor geldi sabah nesesiyle olunca. allahım galiba soylenen sey oluyor 6. aya kadar gece deliksiz uyku beklemeyin deniyordu yaklasıyoruz ayı tamamlamaya ve bizimki bir anda uzun uyumaya basladı. ki mama falan vermiyorum aksam emziriyorum onla çok ilgili oldugunu sanmıyorum gece ac yatınca biz nasıl acız diye uyanmıyoruz uyuyup gidiyoruz o misal normal insan kıvamına geliyorlar artık yenidogandan çıktılar tabi

dilek e bende katılıyorum
oyle imalı bir laf oluyorki bazı zamanlarda acaba benmiyim diye geri donup birdaha okuyorum
bu seferde oyle oldu biri bana birsey sordu belki ikinciyi sordu benim gozumden kactı bilererk yaptım gibi algılanmasın diye geri donup tekrar tekarr bakıyorum bana sorulan birysey yok ama insan kafa yoruyor benmiyim diye. kimdir nedir acık olsak herkes ustune alınmasa.

Evrim anladım ben seni..yerimseniben..çok zekiyimdir ayıptır sölemesi..:))

ya ben de salıncak almak istiyorum..atraksiyon istiyor bu çocuk..Teo gibi oldu.yerlere göklere sığdıramıyorum..

Teo demişken..biraz daha düzelmiş olmana çok sevindm minik ördek..allah korusun seni tüm hastalıklardan..

bende bende....eyvahedigeldismile

Hava sogudu.. evın ıcınde bu cocuklar nası oyalanacak, otrudum kara kara bunu dusunuyorum, eve bı salıncak almayı dusunuyorum bu ara..

Havalar ısınana kadar nası oyalanacak bu cocuklarr yaffff (((

aynı sıkıntı bizdede var evrişim.... hadi izmir biraz daha ılıman bi memleket bu konuda biraz daha şanslısınz bizim burası çok soğuk oluyor soğuğu ayazı kolay kolay bitmiyor yazın akşamları bile ince bi hırka olmadan çıkılmıyor dışarı....

salıncak olayını bende düşünüyorum....birde onumu alsak napsak.... offf evde koyacak yer kalmadı ya.... oto koltuğu bir yerde, mama sandalyesi biryerde eve birde salıncak aldıkmı bize bi yaşam alanı kalmayacakCADIARZU

ne güzel canım... inşallah ece bundan sonrada böyle uyur... rabbim bütün evlatlarımıza bol bol uyku versin bol bol iştah versin olumunekankayizsmile

ay maşallah de Esra

haydeeeee, kaçak mı var? püüüüüüüüüüüüü!!

kaçaklar yavaş yavaş geliyor

bizimkide hiç uyumuyor.gündüz uykuları 10 ar dakika geceleride 2-3 saatte emiyor..çok yoruluyorum.yanlız bakıyorum birde.

bizimkide hiç uyumuyor.gündüz uykuları 10 ar dakika geceleride 2-3 saatte emiyor..çok yoruluyorum.yanlız bakıyorum birde.

eyvahedigeldismile şaka mı yoksa gelıyormu bı rüzgar daha delikafadulden
bunu bende duymustum ek gıdaya basladıgında falan emmede azalma olabıliyormus bazen.düzelır heralde kasılma fazla.ama ekşi konusunda şevvalde salaata suyuna bayılıyor
aman maşşalah eceye.ne kadar güzel poponu kaşı poponu

üstü kapalı kelımeler herzaman dönüyo zaten,hanı illa bırıne laf caktırmak için degıldır cogu kez.espiri mahiyetınde yada bırıne bıse hatırlatmak bağbında...
benımde cogu kez gözümden cok fazla msj kacabılıyo yada şevvalle ılgılenırken yazacaklarımıda unutuyorum bu cok normal.herseye cvp yazılacak dıe bıse yok....
ama msj bıanda öle anımsamamı sagladı.bende cogu kez msjlarıma cvp alamadım isme hitaben yazıdıgım halde, olabılır nıe cvp yazmıyo dıe irdelemem,yada kısa sürelı gırıp soru soranlar sonraada cvp alamayanlar gıbı yakınıp durmam.
artık bende isme cvp yazıdıgm halde msjıma cvp alamıyorsam ve bu süreklıyse cvp yazmıyorum.onu demek istedım
acıklıyım yalnıs anlasılmasın yanee.seviyorum hepinizi sevmesem burda işim ne zaten yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…