farkındayım..ben bekledigim cevabı almıs bulunuorum. anladın sen onu
Doğadan Bitkisel Mini Çay 20 Li
kızlar bu çay güzel süt yapıyor tavsiye ederim
evrim yatarım yakın zamanda sanda yattıktan sonra soylerim
kolay gelsin canım.. iyi yapmışsın annene gitmekle..
ben niye anlamıyom banada söyleyin benmiyim o
Kusura bakmayın kızlar dün baya giremedim sayfa çok ilerlemiş. Geçmiş 15 kadar sayfayı okuyup cevap yazıyorum da biraz geriden geliyor olabilirim. Ben bugün sevk aldım gitmeedim okula. Göz doktoruna gideceğim. Bilgisayar için gözlük yazacak.. Bir de damla tedavisi yapıyordu bana pek işe yaramadı kontrol amaçlı. Yeni damlalar veririm sanırım. Bıktım artık yıllardır damla kullanıyorum. keşke kalıcı bir çözümü olsa..
evrimm
pervine cevap vermeyen kim kim çokk merak ettim yahu geçmise bakındım goremedim :)) ipucu versennn azıcıkk :)))
elif ben günde 4 lt su içiyorum, su ile olmayacağını tahmin ediyordum ama, böyle lönk diye olmasını beklemiyordum.
ben uzun süre emzirmeyi düşünüyorum.besin değeri olmasa da organ sağlığı açısından çok önemliymiş.bir de çağın hastalıkları var mesala ms gibi.ms riskini de azaltıyormuş bebeğin 2 yaşa kadar emmesi.sütümüzle doymayacaklar artık zaten.neva meyve püresi yiyordu.artık çorba,yoğurt,sebze haşlama da yiyecek anlaşılan.
taze ve dide tarifleri hemen kayıt ettim teşekkürler
bende yoğurt mayalayacağım ama nsl yapacağım bilmiyorum yani nsl sütle yapıcam hangi yoğurtla mayalayacağım kafam biraz karıştı inek sütü falan yasak ya anlamadım bana biraz bilgi verin kızlar
merhabalar.ben yeni katıldım sitenize..benimde 17 ağustos doğumlu bir oğlum var.sitenizin bana yararlı olacağını düşünüyorum.bilgileriniz için teşekkür ederimm şimdiden.
yupppi kar yağıyor
ya kızlar bir olay aldı başını gidiyorbilmiyorumkismileherkes alınmaya başladı acaba o cevap vermeyen benmiyim diye şu kişiyi söyleyinde bizde bilelim
herkes ben de cevap vermicem falan demeye başladı ben anlamadım noliii kim kime cevap vermedi yaaabilmiyorumkismile ortada bişey döniii ama kafamçokkarıştı
valla benim haberim yok ..
ağustos annelerinden 2.ye hamile kalan ben olmak istemiyorum..hayırrr..kıpkırmıızı kanamak istiyorum..tazem anlıyorsun beni dimi??
ağustos annelerinden 2.ye hamile kalan ben olmak istemiyorum..hayırrr..kıpkırmıızı kanamak istiyorum..tazem anlıyorsun beni dimi??
Hava sogudu.. evın ıcınde bu cocuklar nası oyalanacak, otrudum kara kara bunu dusunuyorum, eve bı salıncak almayı dusunuyorum bu ara..
Havalar ısınana kadar nası oyalanacak bu cocuklarr yaffff(((
meltem sacmalama ya kendini suclu hissetme onun yerine ise gelir gelmez sagmıssındır zaten ertesi gune biraz fazla sutun olmus olcak oyle dusun
ben o sekil olunca oyle dusunuyorum
bu arada bizim kiza birsey oldu iki gundur gece 8 saat falan uyuyor dun gece uyandık saat 4 gibi ibo uyandı emzirdinmi dedi hayır dedim kosup gidip baktık ses yok uyuyor guzelce sonra sabah baktım saatin alarmı calıyor 6,30 olmus inanamadım hiç emzirmedim gece iki gundur boyle aksam 22 gibi yatmıstı neyse tam giyinrken ben uyandı hemen emzirdim ve çıktım ama oyle tatlıydıkı bu sabah bırakıp çıkmak zor geldi sabah nesesiyle olunca. allahım galiba soylenen sey oluyor 6. aya kadar gece deliksiz uyku beklemeyin deniyordu yaklasıyoruz ayı tamamlamaya ve bizimki bir anda uzun uyumaya basladı. ki mama falan vermiyorum aksam emziriyorum onla çok ilgili oldugunu sanmıyorum gece ac yatınca biz nasıl acız diye uyanmıyoruz uyuyup gidiyoruz o misal normal insan kıvamına geliyorlar artık yenidogandan çıktılar tabi
Sibel ateşaldı ikimiz desene..hadi hayırlısı
haydeeeee, kaçak mı var? püüüüüüüüüüüüü!!
YA bende düşünüyorumda hakikaten borçlar çok kısıtlıyor.. inşallah yakın zamanda araştırmaya başlıcam..
ay bu çok şirin maşallah aranıyor tipi yok bebişin...
hoşgeldin..
meltem sacmalama ya kendini suclu hissetme onun yerine ise gelir gelmez sagmıssındır zaten ertesi gune biraz fazla sutun olmus olcak oyle dusun
bu arada bizim kiza birsey oldu iki gundur gece 8 saat falan uyuyor dun gece uyandık saat 4 gibi ibo uyandı emzirdinmi dedi hayır dedim kosup gidip baktık ses yok uyuyor guzelce sonra sabah baktım saatin alarmı calıyor 6,30 olmus inanamadım hiç emzirmedim gece iki gundur boyle aksam 22 gibi yatmıstı neyse tam giyinrken ben uyandı hemen emzirdim ve çıktım ama oyle tatlıydıkı bu sabah bırakıp çıkmak zor geldi sabah nesesiyle olunca. allahım galiba soylenen sey oluyor 6. aya kadar gece deliksiz uyku beklemeyin deniyordu yaklasıyoruz ayı tamamlamaya ve bizimki bir anda uzun uyumaya basladı. ki mama falan vermiyorum aksam emziriyorum onla çok ilgili oldugunu sanmıyorum gece ac yatınca biz nasıl acız diye uyanmıyoruz uyuyup gidiyoruz o misal normal insan kıvamına geliyorlar artık yenidogandan çıktılar tabi
eyvahedigeldismile şaka mı yoksa gelıyormu bı rüzgar daha delikafaduldenağustos annelerinden 2.ye hamile kalan ben olmak istemiyorum..hayırrr..kıpkırmıızı kanamak istiyorum..tazem anlıyorsun beni dimi??
bunu bende duymustum ek gıdaya basladıgında falan emmede azalma olabıliyormus bazen.düzelır heralde kasılma fazla.ama ekşi konusunda şevvalde salaata suyuna bayılıyormirabaaa..
rüzgar nasıl olup ta uyuduysa iki satır yazıyıim dedim..daha bi huysuz oldu artık..memeyi reddetmeye başladı bi türlü anlam veremiyorum.zorla ağzına tıkıyorum..mamayı da almıyor eskisi gibi.bi yerde okumuştum bebeğin ek gıda başlamak istediğinin belirtiisiymiş..bağlantı kuramadım bi türlü..
biliyorsunuz memeye yapışık yaşıyoduk sürekli..dr. da bu durum seni rahatsız ediyorsa başla artık ek gıdalara demişti. başlamamıştım, nasıl olsa evdeyim varsın yapışık yaşasın, o kadar badire atlattı yavrum memenin keyfini sürsün diyordum..ama şimdi böle olunca ufaktan başladık..
patates-havuç-irmikli çorba yaptım iyi kötü içti..bu devam sütlerinden muhallebi yaptım böğürdü çocuk hiç sevmedi..devam sütünden yaptığım yoğurdu da sevmedi..
gel gelelim geçen akşam bamya yemeği vardı..suyuna hafif ekmek içi bandırıp ezerek verdim yaladı yuttu çocuk.salata suyu da içti yanında bayıldı bayıldı..vermedikçe ağladı ama bi yerde kesmek zorundaydım tırstım çünkü..kendimize yaptığım muhallebi olsun tavukgöğsü olsun bu tarzdaki tatlıları da çok severek yemek istiyor ama korkuyorum ağır gelcek diye..yavan şeyler yemek istemiyor..doruk gibi yoğurt da ekşi olsun istiyor..hamileyken ekşiyi çok tüketmiştim ondan sanırım..kısacası napcamı bilmiyorum..
aman maşşalah eceye.ne kadar güzel poponu kaşı poponumeltem sacmalama ya kendini suclu hissetme onun yerine ise gelir gelmez sagmıssındır zaten ertesi gune biraz fazla sutun olmus olcak oyle dusun
dilek e bende katılıyorum
oyle imalı bir laf oluyorki bazı zamanlarda acaba benmiyim diye geri donup birdaha okuyorum
bu seferde oyle oldu biri bana birsey sordu belki ikinciyi sordu benim gozumden kactı bilererk yaptım gibi algılanmasın diye geri donup tekrar tekarr bakıyorum bana sorulan birysey yok ama insan kafa yoruyor benmiyim diye. kimdir nedir acık olsak herkes ustune alınmasa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?