hadı hayırlı kanamalar sana ozaman.ya bende hala kanamadım ik nezaman olcam die beklıyorum.Allah korusun bı kaza falanda olmasından cok korkuyorum,Allah olmayanlara versın şimdilik kızıma kardeş istemıyorum belkkjı 2-3 sene sonra ama şimdi hayırMinikim..inşallah 1-2 gün içersinde kanıycam..yoksa yandım tek çocuk yeter bana..allah olmayanlara versin
degısmıs sanırım resım ekleme şeysi :)) neyse kızım uyanınca cekıyımde degısmemısse bıldıgım sekılde eklerım,cok komık oldu kabak kabak delikafadulden ama tabı hala baldan tatlı sırnaşık şeyTuba..ekle de görelim keltoşu
yok minikcim sen acıkca yazdın zaten yazıma yanıt vermeyenlere bened yazmayacagım diye seni anladım
sen acık yazmıstın zaten.a.s.a.s.a.s.
tubacım ben geçen gun su image shack in programını indirdim pc ye arkadaslarada linkini yazdım sizde yukleyin prougramı çok daha basit diye kısa suruyor foto yuklemek herkes programı indirdi yine aynı sitenin programı ama web uzerinden degil indirilmis program uzerinden resim yukluyorsun
linkini veriyorum bak burda kurbaga resmine tıkla programı kur ve kullan
ImageShack® - Uploader
şu soguk havada eve tıkılma olayı benıde kasıyor.ev gezmesıne gidilıyor ancak oda rahat edebılecegım yakın arkadasım kuzenım vs yse.iple cekıyorum baharı,sanırım bahar ayında yenıden dogcam boshayallersmile
yanlız değilsin miniş bende artık dışarlarda gesmek tozmak istiyorm şu havalar ısınsın hergün sabah akşam oğlumla yürüyüşe çıkıcam hem oda gezmiş olacak bende yürüyüş yapmış olacağımhihoyyyt
YA bende düşünüyorumda hakikaten borçlar çok kısıtlıyor.. inşallah yakın zamanda araştırmaya başlıcam..
ay bu çok şirin maşallah aranıyor tipi yok bebişin.
buarada kızım acayıp battanıye penye emmeye basladı.önceden denk gelırdı emerdı şimdi,parmagıyla penyesını yukarı sıyırıyo cok cook cok emıyo.battanıyedende tüğ kacacak boğazına dıe korkuyom.hoş tüğlü degıl battanıyesı bı penye bı polar var ama poları istemıyom agzına soksun.
bı kaçak yaptın milleti sürükledın peşinden :mymeka: bıde utanmadan onlara kızıyosunn laelaelaelaelae
oy oy oy nasilda gezerlermis anali kizli...nasilda uyumus annesi ya..
nedeni varmi canim analar hormonlu oldugu icin sütünde kalitesi olmuyor herhalde..insanlara baksaniza herkesde bir obezite durumu var..sasirdik artik yani..ulen bu zamani bebekler de çok az emiyo - eskiden hiç mama ile beslenen bebek duymuyoduk (ya da çok çok nadirdi) neden öyle oluyo acaba?
biz burada gelen bebek parasini cocuklarin hesabina yatiriyoruz..kızlarr bişi soracağım.. bebeğiniz için yatırım yapmayı düşünüyor musunuz?
hosgeldin canim...bu sanirim ikinci cocugun??merhabalar.ben yeni katıldım sitenize..benimde 17 ağustos doğumlu bir oğlum var.sitenizin bana yararlı olacağını düşünüyorum.bilgileriniz için teşekkür ederimm şimdiden.
aynen katiliyorum..a.sya belkide çok yemege vucut alısıyor biranda kesince sut kesilir gibi oluyor ama su içmeye devam edince bu beslenme duzeniyle sut gelir belki amaa
heryerde yazan biry azı var dikkatettinizmi bilmem emzirenler ayda 2-3 kilodan fazla verirlerse yag oranı vucutta aniden ineceği için sut yapımı azalırr
bunu çok yerde okudum ve çok mantıklı geldi
ayrıca hızlı kilo verenler hizli alıyorlar bu mantıkla bakarak azar azar emin adımlarla vermek en iyisi
aynen canim memeyi reddetme bizimkindede var..hatta dün bu konuya deginmistim..ama ben bunu dis cikaracak olmasina bagliyorum..mirabaaa..
rüzgar nasıl olup ta uyuduysa iki satır yazıyıim dedim..daha bi huysuz oldu artık..memeyi reddetmeye başladı bi türlü anlam veremiyorum.zorla ağzına tıkıyorum..mamayı da almıyor eskisi gibi.bi yerde okumuştum bebeğin ek gıda başlamak istediğinin belirtiisiymiş..bağlantı kuramadım bi türlü..
biliyorsunuz memeye yapışık yaşıyoduk sürekli..dr. da bu durum seni rahatsız ediyorsa başla artık ek gıdalara demişti. başlamamıştım, nasıl olsa evdeyim varsın yapışık yaşasın, o kadar badire atlattı yavrum memenin keyfini sürsün diyordum..ama şimdi böle olunca ufaktan başladık..
patates-havuç-irmikli çorba yaptım iyi kötü içti..bu devam sütlerinden muhallebi yaptım böğürdü çocuk hiç sevmedi..devam sütünden yaptığım yoğurdu da sevmedi..
gel gelelim geçen akşam bamya yemeği vardı..suyuna hafif ekmek içi bandırıp ezerek verdim yaladı yuttu çocuk.salata suyu da içti yanında bayıldı bayıldı..vermedikçe ağladı ama bi yerde kesmek zorundaydım tırstım çünkü..kendimize yaptığım muhallebi olsun tavukgöğsü olsun bu tarzdaki tatlıları da çok severek yemek istiyor ama korkuyorum ağır gelcek diye..yavan şeyler yemek istemiyor..doruk gibi yoğurt da ekşi olsun istiyor..hamileyken ekşiyi çok tüketmiştim ondan sanırım..kısacası napcamı bilmiyorum..
canim bizimkide neyi bulsa emiyor..o yüzden cok dikkat ediyorum..buarada kızım acayıp battanıye penye emmeye basladı.önceden denk gelırdı emerdı şimdi,parmagıyla penyesını yukarı sıyırıyo cok cook cok emıyo.battanıyedende tüğ kacacak boğazına dıe korkuyom.hoş tüğlü degıl battanıyesı bı penye bı polar var ama poları istemıyom agzına soksun.
şu soguk havada eve tıkılma olayı benıde kasıyor.ev gezmesıne gidilıyor ancak oda rahat edebılecegım yakın arkadasım kuzenım vs yse.iple cekıyorum baharı,sanırım bahar ayında yenıden dogcam boshayallersmile
yanlız değilsin miniş bende artık dışarlarda gesmek tozmak istiyorm şu havalar ısınsın hergün sabah akşam oğlumla yürüyüşe çıkıcam hem oda gezmiş olacak bende yürüyüş yapmış olacağımhihoyyyt
neyse ben kaçar,aksama yemek lazım.... şevval uyanmadan barı ıspanakları temizliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?