2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Minikim..inşallah 1-2 gün içersinde kanıycam..yoksa yandım tek çocuk yeter bana..allah olmayanlara versin

yok minikcim sen acıkca yazdın zaten yazıma yanıt vermeyenlere bened yazmayacagım diye seni anladım

evrim pervine dedi ya yanıt yazmayanlar diye birkaç kisi ben dahil ustumuze alınır gibi olduk herkes ben miyim moduna girdi ona istinaden dedim acıkca soyleyin arkadaslar herkes kendini irdeliyor diye
sen acık yazmıstın zaten.a.s.a.s.a.s.

şu soguk havada eve tıkılma olayı benıde kasıyor.ev gezmesıne gidilıyor ancak oda rahat edebılecegım yakın arkadasım kuzenım vs yse.iple cekıyorum baharı,sanırım bahar ayında yenıden dogcam boshayallersmile

tubacım ben geçen gun su image shack in programını indirdim pc ye arkadaslarada linkini yazdım sizde yukleyin prougramı çok daha basit diye kısa suruyor foto yuklemek herkes programı indirdi yine aynı sitenin programı ama web uzerinden degil indirilmis program uzerinden resim yukluyorsun
linkini veriyorum bak burda kurbaga resmine tıkla programı kur ve kullan
ImageShack® - Uploader

Minikim..inşallah 1-2 gün içersinde kanıycam..yoksa yandım tek çocuk yeter bana..allah olmayanlara versin
hadı hayırlı kanamalar sana ozaman.ya bende hala kanamadım ik nezaman olcam die beklıyorum.Allah korusun bı kaza falanda olmasından cok korkuyorum,Allah olmayanlara versın şimdilik kızıma kardeş istemıyorum belkkjı 2-3 sene sonra ama şimdi hayır
Tuba..ekle de görelim keltoşu
degısmıs sanırım resım ekleme şeysi :)) neyse kızım uyanınca cekıyımde degısmemısse bıldıgım sekılde eklerım,cok komık oldu kabak kabak delikafadulden ama tabı hala baldan tatlı sırnaşık şey
yok minikcim sen acıkca yazdın zaten yazıma yanıt vermeyenlere bened yazmayacagım diye seni anladım
sen acık yazmıstın zaten.a.s.a.s.a.s.

a.s. bende öptüm senı

belkıde o msjı kımse farketmemıstı benım yüzümden bukadar ortalıga saçıldı onun içinde ayrı bı üzüldüm ya,neyse.

cok saol canım tesekkurler.zaten bı kac msjdan farketmıstım indiremedım falan dıyenıde gecmıse bakma fırsatım olmamıstı.pek beceremem indirme falan bı denıyım olmazsa hakan yapar aksam gelınce.tekrar saol esracım

yanlız değilsin miniş bende artık dışarlarda gesmek tozmak istiyorm şu havalar ısınsın hergün sabah akşam oğlumla yürüyüşe çıkıcam hem oda gezmiş olacak bende yürüyüş yapmış olacağımhihoyyyt

buarada kızım acayıp battanıye penye emmeye basladı.önceden denk gelırdı emerdı şimdi,parmagıyla penyesını yukarı sıyırıyo cok cook cok emıyo.battanıyedende tüğ kacacak boğazına dıe korkuyom.hoş tüğlü degıl battanıyesı bı penye bı polar var ama poları istemıyom agzına soksun.

aynen ya,hem kızım temız hava almıs olcak hem ben yürüyüş yapmıs olcam hayatıma bı renk gelcek.hava kasvetlı dısarısı soguk.gecen dpogum gunumde cok sıkıldım dıe Ada ya götürdü hakan benı bıraz hava degısımı olsun dıe.iyi güzel gezdık yedık içtik ama yıne kapalı alanda.mekan degıstırırken cocuk üşümesın dıe apar topar arabaya bın baska yere git vs zor oluyo.hayırlısıyla kışı bı atlatalım hasta olmadan,bahara atarız kendımızı sokaklara delikafadulden topikceee

yiğit de aynı.. uyanır uyanmaz battaniyesine saldırıyor. elleriyle topluyor götürüyor bir de yüzü altında kalıyor bazen. ama genelde açıyor.
bir de uyumaktan bahsetmişsiniz. bizim öyle hiç beş altı saat uykumuz olmuyor. gece bile üç saatte bir filan kalkıyor emmeye. gündüz zaten yarım saat anca..

bu arada inş cevap yazmayan ben de değilimdir diyerek bu konuya da katılmak istiyorum. çünkü asla kasti yapmam böyle bişi..

yılbası oncesi ecisimle gezios

oy oy oy nasilda gezerlermis anali kizli...nasilda uyumus annesi ya.. yerim ben seni
ulen bu zamani bebekler de çok az emiyo - eskiden hiç mama ile beslenen bebek duymuyoduk (ya da çok çok nadirdi) neden öyle oluyo acaba?
nedeni varmi canim analar hormonlu oldugu icin sütünde kalitesi olmuyor herhalde..insanlara baksaniza herkesde bir obezite durumu var..sasirdik artik yani..
kızlarr bişi soracağım.. bebeğiniz için yatırım yapmayı düşünüyor musunuz?
biz burada gelen bebek parasini cocuklarin hesabina yatiriyoruz..
merhabalar.ben yeni katıldım sitenize..benimde 17 ağustos doğumlu bir oğlum var.sitenizin bana yararlı olacağını düşünüyorum.bilgileriniz için teşekkür ederimm şimdiden.
hosgeldin canim...bu sanirim ikinci cocugun??
aynen katiliyorum..a.s
aynen canim memeyi reddetme bizimkindede var..hatta dün bu konuya deginmistim..ama ben bunu dis cikaracak olmasina bagliyorum..
canim bizimkide neyi bulsa emiyor..o yüzden cok dikkat ediyorum..

evet bende dört gözle bekliyorumm

en azından annemler Ece yi site çevresinde hava aldırsınlar

neyse ben kaçar,aksama yemek lazım.... şevval uyanmadan barı ıspanakları temizliyim

kolay gelsin

hosgeldin canim...bu sanirim ikinci cocugun??

yok ilk çocuğumm.resimdeki bebişimle ben:) kimse inanmıyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…