2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

resim programı için tesekkur eden arkadaslar

rica ederim gule gule kullanın bol bol resim yollayın :)

hosgeldin canim...bu sanirim ikinci cocugun??

yok ilk çocuğumm.resimdeki bebişimle ben:) kimse inanmıyo ama
ya bu senmisin cok kücük görünüyorsun..saniyorim genc annelerimizdensin..
resim programı için tesekkur eden arkadaslar

rica ederim gule gule kullanın bol bol resim yollayın :)
bak bol bol resim gönderiyoruz..tesekkür..

:roflol:sırnaşık şey

bende seni cok seviyom pembis minisim benim...olumunekankayizsmile

dido bakiciniz hayirli ugurlu olsun, insallah alisir yavru kusum cabucak..

mavis bana kar demeyin 1 aydir gina geldi bana bu kar buzdan(severim ama biyere kadar, kicim donuyor artik..

tazem burcum uzuldum sut isine , biraz ertele istersen diyet olayini yada ek ilave yap olmazsa lsiteye..

esrako senin nasil gidiyor??ben 2.5 haftadir diyetteyim ve aciiimmmmmmmm...( ama sonuc iyi 2 kilo:)))

evrim koltuklara tirmanin cok zevkli oluyor baya yoruyor ve oyaliyor, zira salincak ve mama sandalyesi yerine biz koltuk tepelerini daha cpok seviyoruz..

canim bizimkide neyi bulsa emiyor..o yüzden cok dikkat ediyorum..
yalnız olmadıgımı anladım,ama keske bukadar cok saldırmasa hersyı emmeye.bide tükrüklü olunca cuuk cuk ses cıkarıyo dahada hosuna gıdıyo emmek -tatlicadiarzu-

maşşalah bebişlerine,cok tatlılar.kızının gözlerıne ayrı bittim
bende seni cok seviyom pembis minisim benim...olumunekankayizsmile

:1hug: canım benim olumunekankayizsmile öperim senıı

çok guzellerr massallahhh sarı sarı ikisidee

tazem burcum uzuldum sut isine , biraz ertele istersen diyet olayini yada ek ilave yap olmazsa lsiteye..

esrako senin nasil gidiyor??ben 2.5 haftadir diyetteyim ve aciiimmmmmmmm...( ama sonuc iyi 2 kilo:)))

benim daha 3. gun nurdan ama yani ac degilim
yanlız az evel bizim binada cafe var oraya indim meyvam bitmis meyva almaya. oglenleri sirket tarafından yemek veriliyor tabi acık bufe salatalar falan var bizimburda aksamustleri aynı firma ucretli olarak iste sandvic kek meyva salataalrı falan kurabiyeler vs satıyor
meyvam bitmis almaya indim allahımm ben izindeyken yenilikler olmus
minik cilekler minik ananaslar kiviler dogranmıs yada nar falan ustune isteyen ç ikolata sos dokuyor isteyen pudra sekeri
tam kasada para verirken onumden elmalı turta tepsiis geçti nasıl buram buram tarcın kokuyordu anlatamam boyle bakındım içime çektim kokuyu o kadar :) daha neler neler vardı saymayayım ben yokken menu daha birz enginlesmis bana inat :)
armut alıp çıktım armudumu yedim sut içtim turta da neymis pehhh eskiden turta mı varmıs :)))

bizim kiz bu ara yeni birsey kesfetti
hani gargara yaparken bir ses çıkarya bogazında tukurukleri biriktiriyor o sekil ses çıkarıyor gılılılılı seklinde:) sabahları ozellikle hep bunuyapıyor

bizim kiz bu ara yeni birsey kesfetti
hani gargara yaparken bir ses çıkarya bogazında tukurukleri biriktiriyor o sekil ses çıkarıyor gılılılılı seklinde:) sabahları ozellikle hep bunuyapıyor
ay ecosun söyle resimlerini yollasana ya özledim...ayrica sen ne güzel tokada takabiliyorsun...benimkinde sac yok fazla..toka durmuyor kafada..zaten gören bu erkek cocukmu diyor..

maşallah

anlatılır mı esra
yapılır mı bu
ne şirketler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…