nayırr nolaaamazzz,bayılabılırmıyım akannehirbir gün "hepimiz tazeyiz" olacaksınız! kötükedihüso
kolay gelsin
ya bu senmisin cok kücük görünüyorsun..saniyorim genc annelerimizdensin..hosgeldin canim...bu sanirim ikinci cocugun??
yok ilk çocuğumm.resimdeki bebişimle ben:) kimse inanmıyo ama
bak bol bol resim gönderiyoruz..tesekkür..resim programı için tesekkur eden arkadaslar
rica ederim gule gule kullanın bol bol resim yollayın :)
ya bu senmisin cok kücük görünüyorsun..saniyorim genc annelerimizdensin..
bak bol bol resim gönderiyoruz..tesekkür..
:roflol:sırnaşık şeyEvrim anladım ben seni..yerimseniben..çok zekiyimdir ayıptır sölemesi..:))
ya ben de salıncak almak istiyorum..atraksiyon istiyor bu çocuk..Teo gibi oldu.yerlere göklere sığdıramıyorum..
Teo demişken..biraz daha düzelmiş olmana çok sevindm minik ördek..allah korusun seni tüm hastalıklardan..
bende seni cok seviyom pembis minisim benim...olumunekankayizsmileüstü kapalı kelımeler herzaman dönüyo zaten,hanı illa bırıne laf caktırmak için degıldır cogu kez.espiri mahiyetınde yada bırıne bıse hatırlatmak bağbında...
benımde cogu kez gözümden cok fazla msj kacabılıyo yada şevvalle ılgılenırken yazacaklarımıda unutuyorum bu cok normal.herseye cvp yazılacak dıe bıse yok....
ama msj bıanda öle anımsamamı sagladı.bende cogu kez msjlarıma cvp alamadım isme hitaben yazıdıgım halde, olabılır nıe cvp yazmıyo dıe irdelemem,yada kısa sürelı gırıp soru soranlar sonraada cvp alamayanlar gıbı yakınıp durmam.
artık bende isme cvp yazıdıgm halde msjıma cvp alamıyorsam ve bu süreklıyse cvp yazmıyorum.onu demek istedım
acıklıyım yalnıs anlasılmasın yanee.seviyorum hepinizi sevmesem burda işim ne zaten yerimseniben
yiğit de aynı.. uyanır uyanmaz battaniyesine saldırıyor. elleriyle topluyor götürüyor bir de yüzü altında kalıyor bazen. ama genelde açıyor.
bir de uyumaktan bahsetmişsiniz. bizim öyle hiç beş altı saat uykumuz olmuyor. gece bile üç saatte bir filan kalkıyor emmeye. gündüz zaten yarım saat anca..
yalnız olmadıgımı anladım,ama keske bukadar cok saldırmasa hersyı emmeye.bide tükrüklü olunca cuuk cuk ses cıkarıyo dahada hosuna gıdıyo emmek -tatlicadiarzu-canim bizimkide neyi bulsa emiyor..o yüzden cok dikkat ediyorum..
maşşalah bebişlerine,cok tatlılar.kızının gözlerıne ayrı bittim
bende seni cok seviyom pembis minisim benim...olumunekankayizsmile
tazem burcum uzuldum sut isine , biraz ertele istersen diyet olayini yada ek ilave yap olmazsa lsiteye..
esrako senin nasil gidiyor??ben 2.5 haftadir diyetteyim ve aciiimmmmmmmm...( ama sonuc iyi 2 kilo:)))
sagol teyzesi...ayrica sanada tesekkürler Minikkelebegim...ya hakikaten bizde burada donuyoruz siz daha bi durun ya ne gordinuz...donun biraz bakalum..kötükedihüsosarmasik cok tadlu kuzularin masallah..
ay ecosun söyle resimlerini yollasana ya özledim...ayrica sen ne güzel tokada takabiliyorsun...benimkinde sac yok fazla..toka durmuyor kafada..zaten gören bu erkek cocukmu diyor..bizim kiz bu ara yeni birsey kesfetti
hani gargara yaparken bir ses çıkarya bogazında tukurukleri biriktiriyor o sekil ses çıkarıyor gılılılılı seklinde:) sabahları ozellikle hep bunuyapıyor
anlatılır mı esrabenim daha 3. gun nurdan ama yani ac degilim
yanlız az evel bizim binada cafe var oraya indim meyvam bitmis meyva almaya. oglenleri sirket tarafından yemek veriliyor tabi acık bufe salatalar falan var bizimburda aksamustleri aynı firma ucretli olarak iste sandvic kek meyva salataalrı falan kurabiyeler vs satıyor
meyvam bitmis almaya indim allahımm ben izindeyken yenilikler olmus
minik cilekler minik ananaslar kiviler dogranmıs yada nar falan ustune isteyen ç ikolata sos dokuyor isteyen pudra sekeri
tam kasada para verirken onumden elmalı turta tepsiis geçti nasıl buram buram tarcın kokuyordu anlatamam boyle bakındım içime çektim kokuyu o kadar :) daha neler neler vardı saymayayım ben yokken menu daha birz enginlesmis bana inat :)
armut alıp çıktım armudumu yedim sut içtim turta da neymis pehhh eskiden turta mı varmıs :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?