benim daha 3. gun nurdan ama yani ac degilim
yanlız az evel bizim binada cafe var oraya indim meyvam bitmis meyva almaya. oglenleri sirket tarafından yemek veriliyor tabi acık bufe salatalar falan var bizimburda aksamustleri aynı firma ucretli olarak iste sandvic kek meyva salataalrı falan kurabiyeler vs satıyor
meyvam bitmis almaya indim allahımm ben izindeyken yenilikler olmus
minik cilekler minik ananaslar kiviler dogranmıs yada nar falan ustune isteyen ç ikolata sos dokuyor isteyen pudra sekeri
tam kasada para verirken onumden elmalı turta tepsiis geçti nasıl buram buram tarcın kokuyordu anlatamam boyle bakındım içime çektim kokuyu o kadar :) daha neler neler vardı saymayayım ben yokken menu daha birz enginlesmis bana inat :)
armut alıp çıktım armudumu yedim sut içtim turta da neymis pehhh eskiden turta mı varmıs :)))
dilek e bende katılıyorum
oyle imalı bir laf oluyorki bazı zamanlarda acaba benmiyim diye geri donup birdaha okuyorum
bu seferde oyle oldu biri bana birsey sordu belki ikinciyi sordu benim gozumden kactı bilererk yaptım gibi algılanmasın diye geri donup tekrar tekarr bakıyorum bana sorulan birysey yok ama insan kafa yoruyor benmiyim diye. kimdir nedir acık olsak herkes ustune alınmasa.
üstü kapalı kelımeler herzaman dönüyo zaten,hanı illa bırıne laf caktırmak için degıldır cogu kez.espiri mahiyetınde yada bırıne bıse hatırlatmak bağbında...
benımde cogu kez gözümden cok fazla msj kacabılıyo yada şevvalle ılgılenırken yazacaklarımıda unutuyorum bu cok normal.herseye cvp yazılacak dıe bıse yok....
ama msj bıanda öle anımsamamı sagladı.bende cogu kez msjlarıma cvp alamadım isme hitaben yazıdıgım halde, olabılır nıe cvp yazmıyo dıe irdelemem,yada kısa sürelı gırıp soru soranlar sonraada cvp alamayanlar gıbı yakınıp durmam.
artık bende isme cvp yazıdıgm halde msjıma cvp alamıyorsam ve bu süreklıyse cvp yazmıyorum.onu demek istedım
acıklıyım yalnıs anlasılmasın yanee.seviyorum hepinizi sevmesem burda işim ne zaten yerimseniben
yok minikcim sen acıkca yazdın zaten yazıma yanıt vermeyenlere bened yazmayacagım diye seni anladım
evrim pervine dedi ya yanıt yazmayanlar diye birkaç kisi ben dahil ustumuze alınır gibi olduk herkes ben miyim moduna girdi ona istinaden dedim acıkca soyleyin arkadaslar herkes kendini irdeliyor diye
sen acık yazmıstın zaten.a.s.a.s.a.s.
bir gün "hepimiz tazeyiz" olacaksınız! kötükedihüso
evrim koltuklara tirmanin cok zevkli oluyor baya yoruyor ve oyaliyor, zira salincak ve mama sandalyesi yerine biz koltuk tepelerini daha cpok seviyoruz..
maşallah
anlatılır mı esra
yapılır mı bu
ne şirketler var
turtanın kokusu içine işlemişken armutla ordan dönmek,düşündürücü........ teruklarımı bildiriyorum bide bana bak daha turtayı görmeden turta yıyesım geldı mafoldumben
iradene hayran kalabılırmıyımm mafoldumben
A dostlar.. hanı bu maydonozu kac demet koydun? kocanı bugun öptün mü? kaynanana yürürken çelme taktın mı soruları degıl, benım demek ıstedıgım..
Onu bende gormedıgımm yuzlerce kez olmustur..
Bu krıtık zamanlardakı duyarlılık soruları; arkadasımız kırılmıs üzülmüş, hemen yazdıgının altına yazıosun, yanlıs anladın sanırım, üzüldün mü?, kırıldın mı? aslında ole demek ıstemedı, sen ole mı anladın? bak ben senı cok sevıyorum, falan fılan yazıosun.. arkadas senı şeyine takmıyor resmen.. altından hıc bırsey olmamıs gıbı yazmaya devam edıyor,hemen senın yazdıgının altına, bunu hemen ardındanona yazan ıkı uc kısıye daha yapıyor, yanı bılınerek ve ısteyrek yapılan seni tiye almama davranısları ıdı, kendı kendımıze anlatmaya calıstıgımız. senınle,benımle, onunla, bununla alakası yok yanı.
siradan görmemezligi anlayabilirim ama sinsice yapilan hareketler beni deli ediyoooor uleeeyyynnnn..kaydirigubbakcemileA dostlar.. hanı bu maydonozu kac demet koydun? kocanı bugun öptün mü? kaynanana yürürken çelme taktın mı soruları degıl, benım demek ıstedıgım..
Bu krıtık zamanlardakı duyarlılık soruları; arkadasımız kırılmıs üzülmüş, hemen yazdıgının altına yazıosun, yanlıs anladın sanırım, üzüldün mü?, kırıldın mı? aslında ole demek ıstemedı, sen ole mı anladın? bak ben senı cok sevıyorum, falan fılan yazıosun.. arkadas senı şeyine takmıyor resmen.. altından hıc bırsey olmamıs gıbı yazmaya devam edıyor,hemen senın yazdıgının altına, bunu hemen ardındanona yazan ıkı uc kısıye daha yapıyor, yanı bılınerek ve ısteyrek yapılan seni tiye almama davranısları ıdı, kendı kendımıze anlatmaya calıstıgımız. senınle,benımle, onunla, bununla alakası yok yanı.
anlıyom senı şeker olumunekankayizsmileA dostlar.. hanı bu maydonozu kac demet koydun? kocanı bugun öptün mü? kaynanana yürürken çelme taktın mı soruları degıl, benım demek ıstedıgım..
kuzey sapıttı,vatana mıllete hayırlı olsun!! sınır sıstemım resmen coktu bugun.
kuzey sapıttı,vatana mıllete hayırlı olsun!! sınır sıstemım resmen coktu bugun.
ii akşamlarr herkesee ya benim kafam karıştı ben kimseyi dinlemiyorum ama burdan duyduklarımı mustiye uyguluyorum dinlemediğim kişiler çevremdekiler yani... neysemmm hani çorba filan yapanlar olmuş yaa bende bugün
1 adet kabak
1 adet patates
1 adet havuç
birazda pirinç
tuz şeker
koyarak çorba yaptım mustiye ve üst komşum geldi o sırada ve bana ne haddineyse sen napıosun resmen yemek veriosun daha derdine ne olduda veriosun io ee diorum süt yetmio bende çok öle yiyen bi insan deilim sadece çok su içerim süt de ondan oluyo diorum kendi kendine söledin di ama ben çorbadan verdim ve severekte içti bu çorba sizce iimi yaptığım duyduklarımdan yaptım kendimce bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?