2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

turtanın kokusu içine işlemişken armutla ordan dönmek,düşündürücü........ teruklarımı bildiriyorum bide bana bak daha turtayı görmeden turta yıyesım geldı mafoldumben
iradene hayran kalabılırmıyımm mafoldumben

A dostlar.. hanı bu maydonozu kac demet koydun? kocanı bugun öptün mü? kaynanana yürürken çelme taktın mı soruları degıl, benım demek ıstedıgım..

Onu bende gormedıgımm yuzlerce kez olmustur..

Bu krıtık zamanlardakı duyarlılık soruları; arkadasımız kırılmıs üzülmüş, hemen yazdıgının altına yazıosun, yanlıs anladın sanırım, üzüldün mü?, kırıldın mı? aslında ole demek ıstemedı, sen ole mı anladın? bak ben senı cok sevıyorum, falan fılan yazıosun.. arkadas senı şeyine takmıyor resmen.. altından hıc bırsey olmamıs gıbı yazmaya devam edıyor,hemen senın yazdıgının altına, bunu hemen ardındanona yazan ıkı uc kısıye daha yapıyor, yanı bılınerek ve ısteyrek yapılan seni tiye almama davranısları ıdı, kendı kendımıze anlatmaya calıstıgımız. senınle,benımle, onunla, bununla alakası yok yanı.
bir gün "hepimiz tazeyiz" olacaksınız! kötükedihüso

Sarmaşık..maşallah yavrularına ikisi de çok tatlı, pırıl pırıl

Esra...insanın sizin şirkette çalışası gelio sen anlattıkça..senin yerinde olsaydım o turtayı hiç kaçırmazdım..kesmedi mi gider bi daha alırdım..bi daha bi daha..kararlılığına hayranım

maşallah

anlatılır mı esra
yapılır mı bu
ne şirketler var

ya ne sirketler var demissin meltem parasınla alıyosun beles degil sonuçta :)

aa ben oyleyimdir tubacım. oglumdada 94 kilo ile doguma gitmistim sonra aylarca diyetisyene gidip 63 kiloya inmistim ve yillarca bukilomu korumustum taki ikinci bebek isteyip 15 ay olmayınca o arada hormon tedavileri falan alınca sismeye basladım insallah eski halime donus yapacagım. bendekendimle grur duydum armutla yukarıçıkıncA:)
birde portakal ve sut içtim yani onları unutmayalım:)))

hmm anladımm sıradan yanıt vermeme degil diyorsun
yinede kim yaptı merak ettim :) bu ara duzenli okuyorum yazıyorum isyerindeyken takipteyim yinede kaçırmısım.

siradan görmemezligi anlayabilirim ama sinsice yapilan hareketler beni deli ediyoooor uleeeyyynnnn..kaydirigubbakcemilelmaz:.bos ver beni takmayani bende takmam..sizde öyle yapin..

anlıyom senı şeker olumunekankayizsmile

Geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum... Bugün biraz daha iyiyim dün sadece emzirmeden emzirmeye uyandım.. Annem gece bizde kaldı Özde de huysuzluk yapmadı şükür... :Saruboceq:
Pervin sonunda gönlüne göre bir ev bulmuşsun senin adına sevindim... Güle güle oturun... Rüya konusunda benmde zamanında inanamadığım gerçekleşen rüyalarım olmuştu... ınanırım haberci rüyalar mı deniliyordu bunlara CADIARZU... Ayrıca fotolarınız çok güzel çıkmış zemuszemus
Esrako uzun zaman sonra nefes almışsınız ohhh ne güzel insana ilaç gibi geliyor... Ece bakıcıya bir off dedirtmiş yani sabahları evde tek başına mı bakıyor ? Yoksa annen falan yanında kalıyor mu?? Turtalara karşı konulmuş azimlisin ben olsam harfiyen uyamazdım sanırım o yüzden şişkoyum ya hala...
Bu arada Ecenin gece uykuları uzamış maşallah devamı gelir inş.
Meltem Ecenin banyo sonrası keyifli halleri pek bir hoş maşallah..
Tazem rejimin sütünü azaltmış olması beni korkuttu... Birşeyler eklesen diyete belki seninde dediğin gibi daha iyi olur.. Annene sonunda dayanamayıp söyledin iyi bari tepki vermemiş fazla...
Elif bakıcıyla umarım herşey yolunda gider... Bende 2 yaşına kadar emzirmek isterim ama sütüm hiçbir zaman öyle ped gerektirecek kadar çok olmadı olursa emzireceğim...
Minik sen hani keltoş kızına alışınca koyacaktın resimleri bayanssulusmile
Evrim sen yürüteç hakkında ne düşünüyorsun kışın oyalamak adına...
Çorba tarifleri veren arkadaşlar teşekkürler.. olumunekankayizsmile
Sarmaşık senin adın Özgüldü değil mi? Bebişlerin çok tatlı kızının gözler ve dudaklar ayrı bir tatlı ama opuyorumnanaktan
Seçil Rüzgar meme almıyor mu? Bu ara herkeste aynı sorun hepsini aynı şeye bağlıyoruz diş mi acaba??
Ayça annen hemen gitti mi? Yine girmiyorsun.. Yakın oturuyorsa sık sık gelse ya opuyorumnanaktan
Derya seninde annen gelmiş sana nefes aldırmış azıcık .. zemuszemus Arada bir sizi şöyle yoklasalar ne iyi olur...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.
Bu arada allah kaygana mağduru kayraya yardım etsin..
Atladıklarım varsa kusura bakmasınlar... :1hug:

özlemim, az sonra gıdıp yakından ınceleyecegım, gelıp yazarım,bakmaya gıdecegım, yuruutece sıcak bakmıyorum,baska bısı bakıcam..

ii akşamlarr herkesee ya benim kafam karıştı ben kimseyi dinlemiyorum ama burdan duyduklarımı mustiye uyguluyorum dinlemediğim kişiler çevremdekiler yani... neysemmm hani çorba filan yapanlar olmuş yaa bende bugün
1 adet kabak
1 adet patates
1 adet havuç
birazda pirinç
tuz şeker
koyarak çorba yaptım mustiye ve üst komşum geldi o sırada ve bana ne haddineyse sen napıosun resmen yemek veriosun daha derdine ne olduda veriosun io ee diorum süt yetmio bende çok öle yiyen bi insan deilim sadece çok su içerim süt de ondan oluyo diorum kendi kendine söledin di ama ben çorbadan verdim ve severekte içti bu çorba sizce iimi yaptığım duyduklarımdan yaptım kendimce bişiler

haha bigin tum erkek bebikler "teoo" olucak, bak kudurmaya basladilar sizinkilerde:))))))

hiç yapmadım ama böle yapılıyo galıba da seker nıe koydun :uhm: tuzuda hiç koymasanda olur dıe bılıyorum

eftelya tuz ve seker konulmuyor bebiklerin mamalarina..1tatli kasigi zaytinyagi okadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…