haha bigin tum erkek bebikler "teoo" olucak, bak kudurmaya basladilar sizinkilerde:))))))
tmm canım tşk ederim bugün tazem burcu bi tarif yazmıştıda onda gördüm şekerle tuzu ondan koydum ama yağ eklemedim bir bişi daha soriiyim böle püre gibimi yapıosunuz çorbayı yoksa cıvıkmı?aceppeftelya tuz ve seker konulmuyor bebiklerin mamalarina..1tatli kasigi zaytinyagi okadar..
burcumun tarifinde okudum canım bende netten buldum bu tarifi ama kabak yoktu ben ekledim bide irmik yada pirinç koyun demiş tarifte bende pirinç koydumhiç yapmadım ama böle yapılıyo galıba da seker nıe koydun :uhm: tuzuda hiç koymasanda olur dıe bılıyorum
tmm canım tşk ederim bugün tazem burcu bi tarif yazmıştıda onda gördüm şekerle tuzu ondan koydum ama yağ eklemedim bir bişi daha soriiyim böle püre gibimi yapıosunuz çorbayı yoksa cıvıkmı?acepp
yok canım normal kabak yemeklik...eftelya bal kabağımı koydun çorbaya ?
bende öle yaptım canım bizimki maşallah ne versen yutuyor ama katımı oldu die düşündüm biian birde tuzla şeker eklenmiyecekmiş aklım terelli okumuşum tarifi yavvvben daha corba vermeye baslamadim ama verirsem blendirden pure halinde veririm zira teo herseyi tupuruyor kasikla oyun olsun diye..zor olur civik..
aysin gelmis hosgelmisss..nasil oldun fistikim..
yok canım normal kabak yemeklik...
aslında haklısın ne biliyim ne vitamin alırsa fayda die düşündüm birden koydumkabak yaz sebzesı degılmı.bence kışın kabak alma hormonlu olur.her sebzeyı mevsımınde tükettırelım yavrularımıza nacizane
Ben geldiiimm, hoşbuldum Nurdanım, çok şükür iyiyim, keyfim yerine geliyor yavaş yavaş zira hastaneye yatmıyorum hihoyyyt
Midemdeki kanama kesildi, bugün endoskopi yapıldı, yeni kanama yok dediler.
Beklediğim doktor amcam geldi, hastaneye yatmak istemiyorsan yatma dedi özel bir beslenme listesi verdi ve tabi kan ilaçları. Haftalık kan sayımı ve takipler ile seni yatmadan iyileştirelim dedi doktor amcam, çok seviyorum onu Şeniz
Kan ilaçları demir içeriyor ben Deva kabız olmasın diye ilaçları içmek istemiyordum ama içeceksin yoksa toparlayamazsın dedi, zaten bugünlerde sütüm iyice azaldı, en fazla 250 cc falan çıkıyor tüm gün.
Midemin ağrısı azalınca keyfimde yerine geldi çok şükür. Allah kimseyi sağlığından etmesin, hele bebikler küçükken anneler hiç hasta olmasın..
Ben geldiiimm, hoşbuldum Nurdanım, çok şükür iyiyim, keyfim yerine geliyor yavaş yavaş zira hastaneye yatmıyorum hihoyyyt
Midemdeki kanama kesildi, bugün endoskopi yapıldı, yeni kanama yok dediler.
Beklediğim doktor amcam geldi, hastaneye yatmak istemiyorsan yatma dedi özel bir beslenme listesi verdi ve tabi kan ilaçları. Haftalık kan sayımı ve takipler ile seni yatmadan iyileştirelim dedi doktor amcam, çok seviyorum onu Şeniz
Kan ilaçları demir içeriyor ben Deva kabız olmasın diye ilaçları içmek istemiyordum ama içeceksin yoksa toparlayamazsın dedi, zaten bugünlerde sütüm iyice azaldı, en fazla 250 cc falan çıkıyor tüm gün.
Midemin ağrısı azalınca keyfimde yerine geldi çok şükür. Allah kimseyi sağlığından etmesin, hele bebikler küçükken anneler hiç hasta olmasın..
bende bugün ilk defa yeşil elmayı soydum kızlar. sonra blender ile püre haline getirdim. üç dört çay kaşığı yedirdim ucuyla tabi. kaşığa ağzını açtı sonunda :) hiç olmazsa birkaç kere. ama nerdeyse onbeş gündür hiç bir damla vermiyorum. ne gaz damlası ne devit ne demir hiçbirşey yani. işe yaramaya başladı heralde inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?