2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saat 12 den beri buadayım 2 satır yazamadım

mama sandalyemiz bugün geldi şükür ilk mamamızı yedik : ) yoğurt yiyinceÇağan ın çok uykusu geliyor maşallah uyurken fırsat bulabildim anca
alıntılarımı cvplayabilirmiyim meçhul
yemek yapmaya gidiyorum herkesi öpüyorum :))

eftelya tuz ve seker konulmuyor bebiklerin mamalarina..1tatli kasigi zaytinyagi okadar..
tmm canım tşk ederim bugün tazem burcu bi tarif yazmıştıda onda gördüm şekerle tuzu ondan koydum ama yağ eklemedim bir bişi daha soriiyim böle püre gibimi yapıosunuz çorbayı yoksa cıvıkmı?acepp

hiç yapmadım ama böle yapılıyo galıba da seker nıe koydun :uhm: tuzuda hiç koymasanda olur dıe bılıyorum
burcumun tarifinde okudum canım bende netten buldum bu tarifi ama kabak yoktu ben ekledim bide irmik yada pirinç koyun demiş tarifte bende pirinç koydum

tmm canım tşk ederim bugün tazem burcu bi tarif yazmıştıda onda gördüm şekerle tuzu ondan koydum ama yağ eklemedim bir bişi daha soriiyim böle püre gibimi yapıosunuz çorbayı yoksa cıvıkmı?acepp

ben daha corba vermeye baslamadim ama verirsem blendirden pure halinde veririm zira teo herseyi tupuruyor kasikla oyun olsun diye..zor olur civik..

yaaa durun durun
ben tarifi tekrar okudum eklenmemelidir dio ben yanlış okumuşum yeniden yapıyım mı ozmn çorbadan?

ben daha corba vermeye baslamadim ama verirsem blendirden pure halinde veririm zira teo herseyi tupuruyor kasikla oyun olsun diye..zor olur civik..
bende öle yaptım canım bizimki maşallah ne versen yutuyor ama katımı oldu die düşündüm biian birde tuzla şeker eklenmiyecekmiş aklım terelli okumuşum tarifi yavvv

tazecım dorukun bı ara çatlagı vardı bıdaha tekrarlamadı dıme.bizimkı bıdaha olmadı inşalah da olmaz bıdaha korkuyom kan tarzı bıse görünce kakasında

aysin gelmis hosgelmisss..nasil oldun fistikim..

Ben geldiiimm, hoşbuldum Nurdanım, çok şükür iyiyim, keyfim yerine geliyor yavaş yavaş zira hastaneye yatmıyorum hihoyyyt
Midemdeki kanama kesildi, bugün endoskopi yapıldı, yeni kanama yok dediler.
Beklediğim doktor amcam geldi, hastaneye yatmak istemiyorsan yatma dedi özel bir beslenme listesi verdi ve tabi kan ilaçları. Haftalık kan sayımı ve takipler ile seni yatmadan iyileştirelim dedi doktor amcam, çok seviyorum onu Şeniz

Kan ilaçları demir içeriyor ben Deva kabız olmasın diye ilaçları içmek istemiyordum ama içeceksin yoksa toparlayamazsın dedi, zaten bugünlerde sütüm iyice azaldı, en fazla 250 cc falan çıkıyor tüm gün.

Midemin ağrısı azalınca keyfimde yerine geldi çok şükür. Allah kimseyi sağlığından etmesin, hele bebikler küçükken anneler hiç hasta olmasın..

off kriz geldi, aclik krizim, gozumun onuden acik bufe geciyor.........

iyi olmana cok sevındım,inşallah bırdaha tekrarlamaz,tekrardan cok cok gecmıs olsun ayşincim.doktorunu dınle her ilacını gerektıgı gıbı al,Deva kabız olur dıe almazsan buseferde sen hasta olunca daha kötü.tohtur amcanı dınle bol bolda dınlen

bende bugün ilk defa yeşil elmayı soydum kızlar. sonra blender ile püre haline getirdim. üç dört çay kaşığı yedirdim ucuyla tabi. kaşığa ağzını açtı sonunda :) hiç olmazsa birkaç kere. ama nerdeyse onbeş gündür hiç bir damla vermiyorum. ne gaz damlası ne devit ne demir hiçbirşey yani. işe yaramaya başladı heralde inşallah..

çok geçmiş olsun canım. hasta olduğunu bilmiyordum çok üzüldüm ilaçlar etkiliyor diye bende kullanmamıştım geçenlerde ama iyi olamadım. sonra mecbur kullandım. sende kullan. birşey olmaz inş. doktorlar ona göre ilaç yazıyor zaten. inşallah bir daha tekrarlamaz...

blendır kullanmasan cam rende daha sağlıklı mış dr umuz öle didi...

arkdaşlar şu yoğurt konusunda bişi dememişsiniz...

hazır yoğurt ve pastorize süt kullanıyorum yoğurt yaparken .. devam sütümü kullanmalıyım siz nasıl yapıyorsunuz günlük yoğurtları bide yaptığım yoğurdu 2 gün yediriyorum sonra tekrar yapıyorum bi su bardağı kadar hergün mü yapmak gerek ki ne dersiniz ??????bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…