2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet duymuştum cam rende ama burda bulamadık. inş onbeş tatilde alacağız..o zamana kadar böyle idare edeyim artık dedim.

ben yoğurdu pastörize günlük sütten yapıyorum. küçük kavanozda 2 günlük yapıyorum

AYŞıN hoşgeldin, geçmiş olsun. çok sevindim iyi olmana

cok gecmis olsun canim..insallah biran önce düzelirsin ve birdaha bu sikintilari yasamazsin..a.s.

canim ben daha yogurt konusuna gecmedim ama bende pastorize süt kullanacagim..devam sütünden yapmaya gerek yok diye düsünüyorum..

kızlar ben ilk kızıma altı ay bişey vemedim sadece anne sütü verdim ama sonu çok kötü oldu sonradan çigneme ve yutma sı gelişmedigi için çok zorlandık dr dr gezdik yemek seçti dişini kitledi o yüzden ikinci kızıma erken başladım çorbalara felan şimdi herşeyi yiyo yemek seçmiyo eylülümede erken başladım şimdi 4 ay 25 günlük çorbalardan felan içiriyorum çok seviyor ne versem iştahla yiyor size tavsiyem ek besine geç başlamayın yavaş yavaş herşeyden tattırın

inşallah arkası gelır senı cok zorlamaz yedırme konusunda

ben hazır yogurtla mayalamıycam onunla mayalayınca yogurt uzuyo gıbı gelıyo bana.zaten normaldede yogurt mayaladıgım için ev yogurduyla pastörize sütten mayalıycam.doktorlar gunluk mayalayın dıyor ama 2 gun yemesınde bı sakınca görmüyorum ben.okadarda abartmaya gerek yok bence.henuz mayalamdım kızım için ama haftaya baslıycam inşalah.sanırım küçük kavanozla taze burcu gıbı 2 gunluk yapıcam

uyku düzenımız altüst oluyor haftada 2 gun mutlaka.bugece erken yatmasını umuyorum.2 gece bı 1.5da düngecede 1de uyudu.bı gece uykusu saatını oturtamadık ya çıldırcam.6 aydan sonra düzene girmesını umut edıyorum.gec uyuyan bebekte cok zor oluyo yaf.

1 gercekten bebekler icin cok gec bir saat..bence bebisin gece ile gündüzü karistiriyor..iste bunu ögrenmeleride biraz zor oluyor..gündüz mümkün oldugunca az uyursa belki gece daha rahat ve erken uyuyabilir..

bizim hala gaz sorunumuz var..sizde düzeldimi acaba kızlar.?
cok sükür canim benimkinde yok..zaten önceden de cok gazli bir bebek degildi..bu yüzden sorunsuz bir 5 ay gecirdik..insallah devamida böyle gider...bebisine bol bol rezene cayi icirmeye calis..cok iyi gelir..ben milupanin cayini iciriyorum..

bende 1-2 ay önce içiriyordum.fakat artık içmiyo,zorlayıncada tükürüyo yada kusuyo..çok uğraştırıyo bizi.arabayla hergece gezdirmeden çok zor uyuyo..5, 6, ayda geçer demişlerdi ama hala aynı..ek birşeyde yediremiyorum daha.yedirince iyice gaz sancısı çekiyoo.

inanmam,yaff o cocukta hıc huysuzlancak tip yok bikerem bızı keklıyon sen:dilcikar:

onunda mi dotundeki kurtlar costu..guclubacismile

haha bigin tum erkek bebikler "teoo" olucak, bak kudurmaya basladilar sizinkilerde:))))))

Oldu bıle.. hayırlı ugurlu olsun vatana mıllete.

Çok sevındım Aysınım.. gercekten.. guzel dıleklerın ıcın amin... hosgeldın aramıza.

bizim hala gaz sorunumuz var..sizde düzeldimi acaba kızlar.?

Evet duzeldı.. darısı basına.

1 gercekten bebekler icin cok gec bir saat..bence bebisin gece ile gündüzü karistiriyor..iste bunu ögrenmeleride biraz zor oluyor..gündüz mümkün oldugunca az uyursa belki gece daha rahat ve erken uyuyabilir..

evet gercekten cok gec bı saat ama bazen yapıyor bunu.hanı her aksam yapsa geceyle gunduzu karıstırdı dıycem ama arada yapıyor,helekı o gun gunduz uykusu şaştıysa sesten vs bı olumsuzluktan uyandıysa böle oluyo gece.gunduz uykusu geldımı mutlaka uyutmam gerekıyo eger o arayı kacırdıysam vay halımıze.gündüz vakıtlı uyumaya cok düşkün.genel ortalama 1 saat uyur gunduz uykusunu ama bazen cok sessızse ortam 2 saat uyur bı uykuyu.toplam 4-5 saat uyuyo gunduz yanı fazla uyumuyo.ama işte gecelerı bazen böle yapıyo bıde uykusu kactımıda tam kacıyo 1 lere kadar ayaktayız

Yürütec almayı dusunmuyordum zaten.. bunu aldık geldik.. artık evın ıcınde kucakta Kuzey ı tasımaktan fıtık olacaktım, bugun canıma tak ettı.. gozum karardı, aldım geldım..

diş falan gelıyor olmasın sakın

Bılmıorum kuzu.. habıre agzıının ıcıne bakıyorum ama gelen gıden yok. aksam halası da bıze geldı, 3 kısıyı 2 saatte bıtırdı adam, dusun artık gerısını.. az once uyudu.. salak salak bırbırımıze bakıyoruz boş boş.. resmen haşatımız cıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…