cok gecmis olsun canim..insallah biran önce düzelirsin ve birdaha bu sikintilari yasamazsin..a.s.Ben geldiiimm, hoşbuldum Nurdanım, çok şükür iyiyim, keyfim yerine geliyor yavaş yavaş zira hastaneye yatmıyorum hihoyyyt
Midemdeki kanama kesildi, bugün endoskopi yapıldı, yeni kanama yok dediler.
Beklediğim doktor amcam geldi, hastaneye yatmak istemiyorsan yatma dedi özel bir beslenme listesi verdi ve tabi kan ilaçları. Haftalık kan sayımı ve takipler ile seni yatmadan iyileştirelim dedi doktor amcam, çok seviyorum onu Şeniz
Kan ilaçları demir içeriyor ben Deva kabız olmasın diye ilaçları içmek istemiyordum ama içeceksin yoksa toparlayamazsın dedi, zaten bugünlerde sütüm iyice azaldı, en fazla 250 cc falan çıkıyor tüm gün.
Midemin ağrısı azalınca keyfimde yerine geldi çok şükür. Allah kimseyi sağlığından etmesin, hele bebikler küçükken anneler hiç hasta olmasın..
canim ben daha yogurt konusuna gecmedim ama bende pastorize süt kullanacagim..devam sütünden yapmaya gerek yok diye düsünüyorum..arkdaşlar şu yoğurt konusunda bişi dememişsiniz...
hazır yoğurt ve pastorize süt kullanıyorum yoğurt yaparken .. devam sütümü kullanmalıyım siz nasıl yapıyorsunuz günlük yoğurtları bide yaptığım yoğurdu 2 gün yediriyorum sonra tekrar yapıyorum bi su bardağı kadar hergün mü yapmak gerek ki ne dersiniz ??????bilmiyorumkismile
inşallah arkası gelır senı cok zorlamaz yedırme konusundabende bugün ilk defa yeşil elmayı soydum kızlar. sonra blender ile püre haline getirdim. üç dört çay kaşığı yedirdim ucuyla tabi. kaşığa ağzını açtı sonunda :) hiç olmazsa birkaç kere. ama nerdeyse onbeş gündür hiç bir damla vermiyorum. ne gaz damlası ne devit ne demir hiçbirşey yani. işe yaramaya başladı heralde inşallah..
arkdaşlar şu yoğurt konusunda bişi dememişsiniz...
hazır yoğurt ve pastorize süt kullanıyorum yoğurt yaparken .. devam sütümü kullanmalıyım siz nasıl yapıyorsunuz günlük yoğurtları bide yaptığım yoğurdu 2 gün yediriyorum sonra tekrar yapıyorum bi su bardağı kadar hergün mü yapmak gerek ki ne dersiniz ??????bilmiyorumkismile
1 gercekten bebekler icin cok gec bir saat..bence bebisin gece ile gündüzü karistiriyor..iste bunu ögrenmeleride biraz zor oluyor..gündüz mümkün oldugunca az uyursa belki gece daha rahat ve erken uyuyabilir..uyku düzenımız altüst oluyor haftada 2 gun mutlaka.bugece erken yatmasını umuyorum.2 gece bı 1.5da düngecede 1de uyudu.bı gece uykusu saatını oturtamadık ya çıldırcam.6 aydan sonra düzene girmesını umut edıyorum.gec uyuyan bebekte cok zor oluyo yaf.
olmaz valla ben resim bekliyom..hakket kımsecıkler yok.ben yükleyemedım galıba images i.artık yarın eklerım resım
cok sükür canim benimkinde yok..zaten önceden de cok gazli bir bebek degildi..bu yüzden sorunsuz bir 5 ay gecirdik..insallah devamida böyle gider...bebisine bol bol rezene cayi icirmeye calis..cok iyi gelir..ben milupanin cayini iciriyorum..bizim hala gaz sorunumuz var..sizde düzeldimi acaba kızlar.?
cok sükür canim benimkinde yok..zaten önceden de cok gazli bir bebek degildi..bu yüzden sorunsuz bir 5 ay gecirdik..insallah devamida böyle gider...bebisine bol bol rezene cayi icirmeye calis..cok iyi gelir..ben milupanin cayini iciriyorum..
inanmam,yaff o cocukta hıc huysuzlancak tip yok bikerem bızı keklıyon sen:dilcikar:
onunda mi dotundeki kurtlar costu..guclubacismile
haha bigin tum erkek bebikler "teoo" olucak, bak kudurmaya basladilar sizinkilerde:))))))
Ben geldiiimm, hoşbuldum Nurdanım, çok şükür iyiyim, keyfim yerine geliyor yavaş yavaş zira hastaneye yatmıyorum hihoyyyt
Midemdeki kanama kesildi, bugün endoskopi yapıldı, yeni kanama yok dediler.
Beklediğim doktor amcam geldi, hastaneye yatmak istemiyorsan yatma dedi özel bir beslenme listesi verdi ve tabi kan ilaçları. Haftalık kan sayımı ve takipler ile seni yatmadan iyileştirelim dedi doktor amcam, çok seviyorum onu Şeniz
Kan ilaçları demir içeriyor ben Deva kabız olmasın diye ilaçları içmek istemiyordum ama içeceksin yoksa toparlayamazsın dedi, zaten bugünlerde sütüm iyice azaldı, en fazla 250 cc falan çıkıyor tüm gün.
Midemin ağrısı azalınca keyfimde yerine geldi çok şükür. Allah kimseyi sağlığından etmesin, hele bebikler küçükken anneler hiç hasta olmasın..
bizim hala gaz sorunumuz var..sizde düzeldimi acaba kızlar.?
1 gercekten bebekler icin cok gec bir saat..bence bebisin gece ile gündüzü karistiriyor..iste bunu ögrenmeleride biraz zor oluyor..gündüz mümkün oldugunca az uyursa belki gece daha rahat ve erken uyuyabilir..
diş falan gelıyor olmasın sakınOldu bıle.. hayırlı ugurlu olsun vatana mıllete.
diş falan gelıyor olmasın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?