Oldu bıle.. hayırlı ugurlu olsun vatana mıllete.
Çok sevındım Aysınım.. gercekten.. guzel dıleklerın ıcın amin... hosgeldın aramıza.
Evet duzeldı.. darısı basına.
Evrim bunu almakla en iyisini yapmissin..benimde oglumdan kalan buna benzer bir arabasi var..hem oynuyor hemde yürümeyi ögrenmekte cok yardimci oluyor..zaten yürüteci doktorlarda tavsiye etmiyor..bir cocuk mümkün oldugunca emeklemeli zamani gelince kendi cabalariyla yürümeli bence...o yüzden en iyisini düsünmüssün..a.s
cok iyi yapmıssın bende playscoolun ilk arabam modelıne bakmıstım,muhtemelen onu alıcaz.yürütec almayı düşünmüyorum bende.hadı gule gule kullansın kuzey,inşallah sever arabasınıda anneyı azck rahat bırakırYürütec almayı dusunmuyordum zaten.. bunu aldık geldik.. artık evın ıcınde kucakta Kuzey ı tasımaktan fıtık olacaktım, bugun canıma tak ettı.. gozum karardı, aldım geldım..
Bılmıorum kuzu.. habıre agzıının ıcıne bakıyorum ama gelen gıden yok. aksam halası da bıze geldı, 3 kısıyı 2 saatte bıtırdı adam, dusun artık gerısını.. az once uyudu.. salak salak bırbırımıze bakıyoruz boş boş.. resmen haşatımız cıktı..
Yürütec almayı dusunmuyordum zaten.. bunu aldık geldik.. artık evın ıcınde kucakta Kuzey ı tasımaktan fıtık olacaktım, bugun canıma tak ettı.. gozum karardı, aldım geldım..
bunun markası ne arkadaşım birde ne kadara aldın
sağol tadlum.geçmiş olsun sana da.niye bizim başımız ağırıyor ki?
nasıl geçmiş ilk günleri ?bugün evdeydim.sevk aldım.yarın bakıcıyla başlıyoruz.inşallah herşey yolunda gider.
dışarı çıktık nevoşumla.mado'ya gittik.iş çıkışı da salifo geldi.baktım ben de süt yok milupanın muhallebisini aldım.orada başladım yedirmeye ama yemedi tüpürdü,evirdi çevirdi.ortadaki meze tabağını kesiyordu pis pis.brokoli verdim yedi,bürüksel lahanası verdim yedi hem de bayıla bayıla.haydariden yalattım az birşey onu da yedi.normal bir bebeğin muhallebi yemesi gerkmez mi? ama çok sevindim.yarın brokolili çorba yapacağım.
mirabaaa..
rüzgar nasıl olup ta uyuduysa iki satır yazıyıim dedim..daha bi huysuz oldu artık..memeyi reddetmeye başladı bi türlü anlam veremiyorum.zorla ağzına tıkıyorum..mamayı da almıyor eskisi gibi.bi yerde okumuştum bebeğin ek gıda başlamak istediğinin belirtiisiymiş..bağlantı kuramadım bi türlü..
biliyorsunuz memeye yapışık yaşıyoduk sürekli..dr. da bu durum seni rahatsız ediyorsa başla artık ek gıdalara demişti. başlamamıştım, nasıl olsa evdeyim varsın yapışık yaşasın, o kadar badire atlattı yavrum memenin keyfini sürsün diyordum..ama şimdi böle olunca ufaktan başladık...
guclubacismile kaydirigubbakcemile3bir gün "hepimiz tazeyiz" olacaksınız! kötükedihüso
maşallah kuzunlarına çok güzeller
....
Elif bakıcıyla umarım herşey yolunda gider... Bende 2 yaşına kadar emzirmek isterim ama sütüm hiçbir zaman öyle ped gerektirecek kadar çok olmadı olursa emzireceğim...
Minik sen hani keltoş kızına alışınca koyacaktın resimleri bayanssulusmile
Evrim sen yürüteç hakkında ne düşünüyorsun kışın oyalamak adına...:
haha bigin tum erkek bebikler "teoo" olucak, bak kudurmaya basladilar sizinkilerde:))))))
yok canım normal kabak yemeklik...
....
Kan ilaçları demir içeriyor ben Deva kabız olmasın diye ilaçları içmek istemiyordum ama içeceksin yoksa toparlayamazsın dedi, zaten bugünlerde sütüm iyice azaldı, en fazla 250 cc falan çıkıyor tüm gün.
Midemin ağrısı azalınca keyfimde yerine geldi çok şükür. Allah kimseyi sağlığından etmesin, hele bebikler küçükken anneler hiç hasta olmasın..
çok geçmiş olsun çok sevindim ii olduğunaBen geldiiimm, hoşbuldum Nurdanım, çok şükür iyiyim, keyfim yerine geliyor yavaş yavaş zira hastaneye yatmıyorum hihoyyyt
Midemdeki kanama kesildi, bugün endoskopi yapıldı, yeni kanama yok dediler.
Beklediğim doktor amcam geldi, hastaneye yatmak istemiyorsan yatma dedi özel bir beslenme listesi verdi ve tabi kan ilaçları. Haftalık kan sayımı ve takipler ile seni yatmadan iyileştirelim dedi doktor amcam, çok seviyorum onu Şeniz
Kan ilaçları demir içeriyor ben Deva kabız olmasın diye ilaçları içmek istemiyordum ama içeceksin yoksa toparlayamazsın dedi, zaten bugünlerde sütüm iyice azaldı, en fazla 250 cc falan çıkıyor tüm gün.
Midemin ağrısı azalınca keyfimde yerine geldi çok şükür. Allah kimseyi sağlığından etmesin, hele bebikler küçükken anneler hiç hasta olmasın..
adaşım güle güle kullanınYürütec almayı dusunmuyordum zaten.. bunu aldık geldik.. artık evın ıcınde kucakta Kuzey ı tasımaktan fıtık olacaktım, bugun canıma tak ettı.. gozum karardı, aldım geldım..
]
evet olmaya başladı beratta allahım sabah 7den aksam 6 ya kadar hep ayaktayım sırt ağrımdan duramıyorum yarım saat uyutursam ev temizliği yemek falan :bbo:haha bigin tum erkek bebikler "teoo" olucak, bak kudurmaya basladilar sizinkilerde:))))))
Sibel ateşaldı ikimiz desene..hadi hayırlısı
][/QUOTE]
[quote="sarmasik, post: 11110770"][][/QUOTE]
maşallah kızında oğlunda pek güzel
[quote="tazefasulye, post: 11107323"]tenk yu beybe !!
Bİlmiyorum, ben sana çok kırgınım! :dilcikar: daş gibi hatunsun, kıcık oluyom sana![/QUOTE]
sende benden daha daşsın olumunekankayizsmile çünkü kilo vs hep aynıydı hedefte emme ben hedefi çabuk bıraktım sen 2 kgde olsa verdin allahım bi mucize olsa hemen zayıflasak sütümüz gitmese bir yerlerimiz sarkmasa:delphin:
[quote="mercimekim, post: 11107804"]mirabaaa..
rüzgar nasıl olup ta uyuduysa iki satır yazıyıim dedim..daha bi huysuz oldu artık..memeyi reddetmeye başladı bi türlü anlam veremiyorum.zorla ağzına tıkıyorum..mamayı da almıyor eskisi gibi.bi yerde okumuştum bebeğin ek gıda başlamak istediğinin belirtiisiymiş..bağlantı kuramadım bi türlü..
biliyorsunuz memeye yapışık yaşıyoduk sürekli..dr. da bu durum seni rahatsız ediyorsa başla artık ek gıdalara demişti. başlamamıştım, nasıl olsa evdeyim varsın yapışık yaşasın, o kadar badire atlattı yavrum memenin keyfini sürsün diyordum..ama şimdi böle olunca ufaktan başladık..
patates-havuç-irmikli çorba yaptım iyi kötü içti..bu devam sütlerinden muhallebi yaptım böğürdü çocuk hiç sevmedi..devam sütünden yaptığım yoğurdu da sevmedi..
gel gelelim geçen akşam bamya yemeği vardı..suyuna hafif ekmek içi bandırıp ezerek verdim yaladı yuttu çocuk.salata suyu da içti yanında bayıldı bayıldı..vermedikçe ağladı ama bi yerde kesmek zorundaydım tırstım çünkü..kendimize yaptığım muhallebi olsun tavukgöğsü olsun bu tarzdaki tatlıları da çok severek yemek istiyor ama korkuyorum ağır gelcek diye..yavan şeyler yemek istemiyor..doruk gibi yoğurt da ekşi olsun istiyor..hamileyken ekşiyi çok tüketmiştim ondan sanırım..kısacası napcamı bilmiyorum..[/QUOTE]
marcimekim aynı durumdayız gerçi biraz olsun sana nefes aldırmasına sevindim ama bu yememe olayı daha yoruyo hergün beyfendiye özel çorba yapıyorum ağzını kitliyo ve çoğu çöpe gidiyor1 2 çk anca bugün yemeğin suyuna senin yaptığın gibi ekmek banıp verdim nerdeyse tabağın içine düşecek bebekte damak tadı yok tadları bilmiyor diyenler:dilcikar:
[quote="mercimekim, post: 11107858"]Tazemin alıntısından aklıma geldi..evroşum çok beğendim ben de seni..çok güzelmişsin..maşallah maşallah
gelsin..[/QUOTE]
çok tesekkürler allahım iyiki koymusum fotoyu kendimi güsel sanıyom siz böle dedikçe
[quote="mercimekim, post: 11108102"]ağustos annelerinden 2.ye hamile kalan ben olmak istemiyorum..hayırrr..kıpkırmıızı kanamak istiyorum..tazem anlıyorsun beni dimi??[/QUOTE]
allahım bende bende bende istemiyorum hemde spiral taktırmışken çok korkuyorum çok çok
[quote="evriş, post: 11108240"]Allah bıldıgı gııb yapsın sizi e mi?? kırıp ümmüğünüzü oturamıyoruzsunuz uslu uslu.. cocugunuz olmus, daa nedır alıp veremedıgınız bu haşna fişne işlerle anlamıs degılımm.. püüü sise.[/QUOTE]
:roflol::a015:
evet duymuştum cam rende ama burda bulamadık. inş onbeş tatilde alacağız..o zamana kadar böyle idare edeyim artık dedim.
güle güle oynası KuzyBılmıorum kuzu.. habıre agzıının ıcıne bakıyorum ama gelen gıden yok. aksam halası da bıze geldı, 3 kısıyı 2 saatte bıtırdı adam, dusun artık gerısını.. az once uyudu.. salak salak bırbırımıze bakıyoruz boş boş.. resmen haşatımız cıktı..
Yapilan bir arastirmada;
Kadinlarin Arkadaslari:
Bir kadin butun gece eve gelmemis.
Ertesi sabah kocasina, "gece bir arkadasinda kaldigini" soylemis. Kocasi, karisinin en yakin 10 arkadasini aramis ve hicbiri karisinin kendisinde kaldigini onaylamamis.
Erkeklerin Arkadaslari:
Bir adam butun gece eve gelmemis. Ertesi sabah karisina, "gece bir arkadasinda kaldigini" soylemis. Karisi, kocasinin en yakin 10 arkadasini aramis ve 5 tanesi kocasinin, kendisinde kaldigini onaylamis ve diger 5 tanesi ise kocasinin hala kendisiyle birlikte oldugunu iddia etmis.
Iste arkadaslik budur. :))
Markası Chıcco dur gözüm, fıyatı 140 cıvarlarında.
Chicco 4 Fonksiyonlu Araba (QUATTRO)
dün havuç patates pirinç püresi vermiştim Çağan'a bugün öyle bir kaka yaptıki bez yok sanki altında bacakalrdan fışkırmış yarısı, kokusu berbar öğğğ böğürmekten temizleyemedim hamileyken bile böyle miğdem bulanmamıştı ays çok zor yaw mıçkıları :akannehir
fayatıda markasıda bek güzemiş güle güle kulllann biz senginmiydik acep bunu alacak kadar bi kocişe sorimm
Allah kolaylık versin Derya. neyseki annene sığınabilme olanağın var. yakın zamanda burada görmek isteriz seni :)iyi akşamlar ....uzun bir ara burayagelemeyebilirim..yusufun yememe problemi devam ediyor...uykusuzluk ve huysuzluğu artıkça yoruldum..annemlere geldim bana yardımcı oluyorlar..çok şükür azcık uyuyabildim binbir güçlükle mamasını yedirebildik... şimdilikdurumbu yardıma çok ihtiyacım varmış burya gelince anladım...
Sağlık olsun Canan. buzdolabında farkında olmadığın bir arıza mı oldu acaba? niye bozuldu ki acaba sütler?sütüm varken sağıp biriktirdiğim buz dolabında biriktirdiğim tüm sütleri attım - içim acıyo içim :gitme:
hmmm, bazen büyükleri inanmadıkları şeylere ikna etmek gerçekten zor oluyor. mücadelende sonuna kadar arkandayız :lepi:bugün annem Doruk'a labneli ve yumurtalı kahvaltı yaptırmak istedi. Dedim DUR!!! yasakkelime Bu çocuk aç diyo, e dedim bi dünya şey veriyoruz
sabah meyve püresi
öğleden sonra sebze çorbası
bazen yoğurt
gece muhallebi
artı beni emiyor, yetmediğinde mama veriyorum. daha da ne açlığı dedim. AÇ, diyor! Dedim etli kuru fasulye ver o zman! Biz doktora gitmiyoruz, sitedeki kızlardan, internet sitelerinden takip ediyorum, henüz peynir falan yok! dedim. Bozuldu. Bozulsun! Sonra da sağlık ocağına gtmişken oradan aldığım bi broşürü gösterdim anneme. Dedim, bekle 1 ay daha. Ben o tozlardan (bebek sütü) vermek istemiyorum, diyor. Anne dedim, anne sütü alamayan bir yığın bebek var, onlara hep bunlar veriliyor. Siz de vermişsiniz bana da gözdeye de, dedim. Tmam dedi, ikna oldu. Hem dedim bak nasıl kıvranıyor geceleri, bunları bile hazmedemiyor daha... Zorrrrr zor! Hem kolay, hem zor!
Evriş, düşündüm de, diş hazırlığı olabilir mi bu uyku azalmasının nedeni.. bekleyip gelişmeleri takip edeceğiz artık, başka çare yok..Al benden de o kadar, uyku zamanı bırden azaldı Kuzey ın de.. nedendır bılemıyorum.
bekle, o boşluğu doldurmaya geliyom :)bir boşluk hissetmedim deği.salodaki kolyukta kocaman bir boşluk.ne büyükmüş koltuk.akannehir
sağol tadlum.geçmiş olsun sana da.niye bizim başımız ağırıyor ki?
Bakıcınız hayırlı olsun canım. herşey yolunda gidecek, buna inanıyorum..bugün evdeydim.sevk aldım.yarın bakıcıyla başlıyoruz.inşallah herşey yolunda gider.
dışarı çıktık nevoşumla.mado'ya gittik.iş çıkışı da salifo geldi.baktım ben de süt yok milupanın muhallebisini aldım.orada başladım yedirmeye ama yemedi tüpürdü,evirdi çevirdi.ortadaki meze tabağını kesiyordu pis pis.brokoli verdim yedi,bürüksel lahanası verdim yedi hem de bayıla bayıla.haydariden yalattım az birşey onu da yedi.normal bir bebeğin muhallebi yemesi gerkmez mi? ama çok sevindim.yarın brokolili çorba yapacağım.
Geçmiş olsun Mumy. neden damla kullanıyorsun?Kusura bakmayın kızlar dün baya giremedim sayfa çok ilerlemiş. Geçmiş 15 kadar sayfayı okuyup cevap yazıyorum da biraz geriden geliyor olabilirim. Ben bugün sevk aldım gitmeedim okula. Göz doktoruna gideceğim. Bilgisayar için gözlük yazacak.. Bir de damla tedavisi yapıyordu bana pek işe yaramadı kontrol amaçlı. Yeni damlalar veririm sanırım. Bıktım artık yıllardır damla kullanıyorum. keşke kalıcı bir çözümü olsa..
okul seni çağıriii olabiler mi??Çalışırken sürekli faranjit olurdum, he sigara, hem tebeşir hem sürekli konuşmaktan ama şimdii bu üçü de yok, boğazım alarm veriyor, ne hikmetse!
Ben hamileyken şirkette başlayan bir furyaya kapılıp bireysel emeklilik sigortası yaptırdım. çalışmaya başladığımdan beri aklımdaydı ama yaptırmamıştım. kızımı vesile edip yaptırdım, birikimi de kızım için harcarım allah nasip ederse..kızlarr bişi soracağım.. bebeğiniz için yatırım yapmayı düşünüyor musunuz?
biraz bekle bence. belki beslenme düzenindeki değişmeye vücut bir anda adapte olamamıştır. bu arada diyestisyenine de durumu anlatsana bi, belki bir söyleyeceği vardır..elif ben günde 4 lt su içiyorum, su ile olmayacağını tahmin ediyordum ama, böyle lönk diye olmasını beklemiyordum.
ne mutlu sana ki, hala film izlemek gibi aktivitelerde bulunabiliyorsun. ben çoktan geçtim onlardan. saatlerde bir filme bakmaya hem sabrım yok hem de zamanım.. Defne uyurken mümkünse ben de uyumak istiyorum. yoksa ertesi gün ne kendime ne de kızıma bir faydam olmuyor.düngece kızım 11.30da yatınca bızde film izleyelım dedık,tam filme kapıldıkkı ceeee yaptı kızım,neyse ayagımda şevval bı yandan korku filmi izliyoz bı yandan kızımı uyutuyom ama uyumaya nıyetı yok.durdurduk fılmı babasıyla oynadılar baya sonra salladım uydu 1i gecıyodu bızde 2 de yattık sbaah 9.30 da kalktım sersem gıbıyım.başım agrıyo püffff
mirabaaa :) memeye yapışık Rüzgar oğlanın birden memeyi istememesi şaşırtıcı olmuş hakkaten.. bir yerde okumuştum, diş huzursuzluğu da memeyi reddetmeye sebep olabiliyormuş. bu arada, yoğurdu devam sütünden değil de normal inek sütünden bir deneyip versen, belki onu sever .. ?mirabaaa..
biliyorsunuz memeye yapışık yaşıyoduk sürekli..dr. da bu durum seni rahatsız ediyorsa başla artık ek gıdalara demişti. başlamamıştım, nasıl olsa evdeyim varsın yapışık yaşasın, o kadar badire atlattı yavrum memenin keyfini sürsün diyordum..ama şimdi böle olunca ufaktan başladık..
patates-havuç-irmikli çorba yaptım iyi kötü içti..bu devam sütlerinden muhallebi yaptım böğürdü çocuk hiç sevmedi..devam sütünden yaptığım yoğurdu da sevmedi..
gel gelelim geçen akşam bamya yemeği vardı..suyuna hafif ekmek içi bandırıp ezerek verdim yaladı yuttu çocuk.salata suyu da içti yanında bayıldı bayıldı..vermedikçe ağladı ama bi yerde kesmek zorundaydım tırstım çünkü..kendimize yaptığım muhallebi olsun tavukgöğsü olsun bu tarzdaki tatlıları da çok severek yemek istiyor ama korkuyorum ağır gelcek diye..yavan şeyler yemek istemiyor..doruk gibi yoğurt da ekşi olsun istiyor..hamileyken ekşiyi çok tüketmiştim ondan sanırım..kısacası napcamı bilmiyorum..
nayıııır, nolamaz.. topikçene bunu söyleyelim, sinerji olsun :) şaka bir yana, gelişmelerden bizi haberdar et Seçil..ağustos annelerinden 2.ye hamile kalan ben olmak istemiyorum..hayırrr..kıpkırmıızı kanamak istiyorum..tazem anlıyorsun beni dimi??
maşallah Ece'ye :) tesadüf müdür bilmem, dün gece Defne de ilk defa hiç uyanmadı. Dün gece 11 gibi emzirdim yattım. sabah bir kalktım saat 8.. önce afalladım.. hani saat çalar da duymazsın sonra bir bakarsın geç kalmışsın ya.. onun gibi oldum. koşarak kızımın yanına gittim. kızım melekler gibi uyuyordu.. :lepi: bakalım bu durum devam edecek mi.. kaydirigubbakcemile2bu arada bizim kiza birsey oldu iki gundur gece 8 saat falan uyuyor dun gece uyandık saat 4 gibi ibo uyandı emzirdinmi dedi hayır dedim kosup gidip baktık ses yok uyuyor guzelce sonra sabah baktım saatin alarmı calıyor 6,30 olmus inanamadım hiç emzirmedim gece iki gundur boyle aksam 22 gibi yatmıstı neyse tam giyinrken ben uyandı hemen emzirdim ve çıktım ama oyle tatlıydıkı bu sabah bırakıp çıkmak zor geldi sabah nesesiyle olunca. allahım galiba soylenen sey oluyor 6. aya kadar gece deliksiz uyku beklemeyin deniyordu yaklasıyoruz ayı tamamlamaya ve bizimki bir anda uzun uyumaya basladı. ki mama falan vermiyorum aksam emziriyorum onla çok ilgili oldugunu sanmıyorum gece ac yatınca biz nasıl acız diye uyanmıyoruz uyuyup gidiyoruz o misal normal insan kıvamına geliyorlar artık yenidogandan çıktılar tabi
ben de seni seviyorum Minik Tuğba :)üstü kapalı kelımeler herzaman dönüyo zaten,hanı illa bırıne laf caktırmak için degıldır cogu kez.espiri mahiyetınde yada bırıne bıse hatırlatmak bağbında...
benımde cogu kez gözümden cok fazla msj kacabılıyo yada şevvalle ılgılenırken yazacaklarımıda unutuyorum bu cok normal.herseye cvp yazılacak dıe bıse yok....
ama msj bıanda öle anımsamamı sagladı.bende cogu kez msjlarıma cvp alamadım isme hitaben yazıdıgım halde, olabılır nıe cvp yazmıyo dıe irdelemem,yada kısa sürelı gırıp soru soranlar sonraada cvp alamayanlar gıbı yakınıp durmam.
artık bende isme cvp yazıdıgm halde msjıma cvp alamıyorsam ve bu süreklıyse cvp yazmıyorum.onu demek istedım
acıklıyım yalnıs anlasılmasın yanee.seviyorum hepinizi sevmesem burda işim ne zaten yerimseniben
bildiğim kadarıyla değişmedi. sadece Esrako yeni bişi bulmuş, onu gönderdiydi.. hadi ekle de görelim keltoşu :)resım ekleme şeysi degiştimi? bılen varsa bana kısacık anlatabilermi? keltoş prensesimi eklıyım biara
bizimki de bayılıyor ağzına her nevi tekstili sokmayı. buna oyuncakları da dahil. deniyorum, onları ağzından çıkarıp emziği verdiğimde hoşnut olmuyor. sırf bu yüzden gece yarısı ağzına battaniyeyi tıkmasın diye gittim uyku tulumu aldım..buarada kızım acayıp battanıye penye emmeye basladı.önceden denk gelırdı emerdı şimdi,parmagıyla penyesını yukarı sıyırıyo cok cook cok emıyo.battanıyedende tüğ kacacak boğazına dıe korkuyom.hoş tüğlü degıl battanıyesı bı penye bı polar var ama poları istemıyom agzına soksun.
sahi, ne oldu senin o durum? asayiş berkemal değil mi?bir gün "hepimiz tazeyiz" olacaksınız! kötükedihüso
Sarmaşık maşallah kuzularına. ikisi de birbirinden tatlı. allah sizi birbirinize bağışlasın.
tebrikler.. :lepi: ben de inşallah bir gün buraya gelip kilo verdim diyebilirim :))tazem burcum uzuldum sut isine , biraz ertele istersen diyet olayini yada ek ilave yap olmazsa lsiteye..
esrako senin nasil gidiyor??ben 2.5 haftadir diyetteyim ve aciiimmmmmmmm...( ama sonuc iyi 2 kilo:)))
kantininiz de pek jantiymiş.. turtalar, meyveler.. afiyet olsun :)çok guzellerr massallahhh sarı sarı ikisidee
benim daha 3. gun nurdan ama yani ac degilim
yanlız az evel bizim binada cafe var oraya indim meyvam bitmis meyva almaya. oglenleri sirket tarafından yemek veriliyor tabi acık bufe salatalar falan var bizimburda aksamustleri aynı firma ucretli olarak iste sandvic kek meyva salataalrı falan kurabiyeler vs satıyor
meyvam bitmis almaya indim allahımm ben izindeyken yenilikler olmus
minik cilekler minik ananaslar kiviler dogranmıs yada nar falan ustune isteyen ç ikolata sos dokuyor isteyen pudra sekeri
tam kasada para verirken onumden elmalı turta tepsiis geçti nasıl buram buram tarcın kokuyordu anlatamam boyle bakındım içime çektim kokuyu o kadar :) daha neler neler vardı saymayayım ben yokken menu daha birz enginlesmis bana inat :)
armut alıp çıktım armudumu yedim sut içtim turta da neymis pehhh eskiden turta mı varmıs :)))
yahu hala daha kim yaptı merak ettim diyosun.. alemsin valla.. ben bile anladım kim olduğunu :))hmm anladımm sıradan yanıt vermeme degil diyorsun
yinede kim yaptı merak ettim :) bu ara duzenli okuyorum yazıyorum isyerindeyken takipteyim yinede kaçırmısım.
hayırlı olsun.. kuzey bile sapıttıysa diyecek bi laf bulamıyorum. 2 yaş sendromu üzerine bizim sıpalar 6 ay sendromu yarattı sanırsam.. akannehirkuzey sapıttı,vatana mıllete hayırlı olsun!! sınır sıstemım resmen coktu bugun.
Ayşin, iyi haberlerle gelmişsin, çok sevindim.. doktorun verdiği ilaçlarla çok daha iyi olacaksın inşallah. Deva'ya da kabız olmasın diye kayısı yüklemesi yaparsınız annesi, olmaz mı?Ben geldiiimm, hoşbuldum Nurdanım, çok şükür iyiyim, keyfim yerine geliyor yavaş yavaş zira hastaneye yatmıyorum hihoyyyt
Midemdeki kanama kesildi, bugün endoskopi yapıldı, yeni kanama yok dediler.
Beklediğim doktor amcam geldi, hastaneye yatmak istemiyorsan yatma dedi özel bir beslenme listesi verdi ve tabi kan ilaçları. Haftalık kan sayımı ve takipler ile seni yatmadan iyileştirelim dedi doktor amcam, çok seviyorum onu Şeniz
yeşil elma gaz yapar demişlerdi. devit'i niye kullanmıyorsun canım? 1 yaşına kadar D vitamini takviyesi almaları gerekmiyor mu?bende bugün ilk defa yeşil elmayı soydum kızlar. sonra blender ile püre haline getirdim. üç dört çay kaşığı yedirdim ucuyla tabi. kaşığa ağzını açtı sonunda :) hiç olmazsa birkaç kere. ama nerdeyse onbeş gündür hiç bir damla vermiyorum. ne gaz damlası ne devit ne demir hiçbirşey yani. işe yaramaya başladı heralde inşallah..
minişim bize de göndersene ev yapımı yoğurt mayandan :)ben hazır yogurtla mayalamıycam onunla mayalayınca yogurt uzuyo gıbı gelıyo bana.zaten normaldede yogurt mayaladıgım için ev yogurduyla pastörize sütten mayalıycam.doktorlar gunluk mayalayın dıyor ama 2 gun yemesınde bı sakınca görmüyorum ben.okadarda abartmaya gerek yok bence.henuz mayalamdım kızım için ama haftaya baslıycam inşalah.sanırım küçük kavanozla taze burcu gıbı 2 gunluk yapıcam
Evriş, yeni oyuncağınızı çok beğendim, hayırlı olsun.. faydalı bir icada benziyor.. kuzey beyimiz de anası da faydasını görür inşallah..Yürütec almayı dusunmuyordum zaten.. bunu aldık geldik.. artık evın ıcınde kucakta Kuzey ı tasımaktan fıtık olacaktım, bugun canıma tak ettı.. gozum karardı, aldım geldım..
helal olsun kuzeye !! meğer o sakin görünüşünün ardında ne marifetler saklıyormuş. o haşatın çıkma durumunu çok iyi bilirim.. sersem gibi oluyor insan..Bılmıorum kuzu.. habıre agzıının ıcıne bakıyorum ama gelen gıden yok. aksam halası da bıze geldı, 3 kısıyı 2 saatte bıtırdı adam, dusun artık gerısını.. az once uyudu.. salak salak bırbırımıze bakıyoruz boş boş.. resmen haşatımız cıktı..
sponsor sponsorrrr ... ahh nerde bize uğramaz öyle şeyler. sadece seviyorlar birde sponsor olalım demiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?