2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evrim bunu almakla en iyisini yapmissin..benimde oglumdan kalan buna benzer bir arabasi var..hem oynuyor hemde yürümeyi ögrenmekte cok yardimci oluyor..zaten yürüteci doktorlarda tavsiye etmiyor..bir cocuk mümkün oldugunca emeklemeli zamani gelince kendi cabalariyla yürümeli bence...o yüzden en iyisini düsünmüssün..a.s

tesekkur ederım.. bayadır bı bakınıyordum ama daha almayı dusunmuyordum, bugun artık dedım eger ustunde durabılecekse hemen alacagım, baktım duruyor uzerınde, emnıyet kemerı de var.. hemen aldık. yazın dısarı cıkarken de kullanırım.. bır daha bır daha bısı almak zorunda kalmam boylece dedım..

Yürütec almayı dusunmuyordum zaten.. bunu aldık geldik.. artık evın ıcınde kucakta Kuzey ı tasımaktan fıtık olacaktım, bugun canıma tak ettı.. gozum karardı, aldım geldım..

cok iyi yapmıssın bende playscoolun ilk arabam modelıne bakmıstım,muhtemelen onu alıcaz.yürütec almayı düşünmüyorum bende.hadı gule gule kullansın kuzey,inşallah sever arabasınıda anneyı azck rahat bırakır

kafamçokkarıştı okadar dıyosun yanı.inşallah kısa sürelı bı haşereliktir :)) yoksa senın pili fazla zorlıycaK galıbadelikafadulden
bende huysuzlugu artınca bakıyorum agzına ama bızdede yok henuz bıse,ama cok acayıp hırslanıyo dişini kasımak için.bırak pıtırtıyı kabarıklık beyazlık bıle yok henuz

Yapilan bir arastirmada;

Kadinlarin Arkadaslari:

Bir kadin butun gece eve gelmemis.
Ertesi sabah kocasina, "gece bir arkadasinda kaldigini" soylemis. Kocasi, karisinin en yakin 10 arkadasini aramis ve hicbiri karisinin kendisinde kaldigini onaylamamis.

Erkeklerin Arkadaslari:

Bir adam butun gece eve gelmemis. Ertesi sabah karisina, "gece bir arkadasinda kaldigini" soylemis. Karisi, kocasinin en yakin 10 arkadasini aramis ve 5 tanesi kocasinin, kendisinde kaldigini onaylamis ve diger 5 tanesi ise kocasinin hala kendisiyle birlikte oldugunu iddia etmis.

Iste arkadaslik budur. :))

sağol tadlum.geçmiş olsun sana da.niye bizim başımız ağırıyor ki?

ah bi bilsem

nasıl geçmiş ilk günleri ?
umarım Neva hemen alışır bakıcısına
brokoli sevdi demek aferin Neva'ya bürüksel lahanasına çok şaşıdım ama : ))

kolay gelsin seçil
Çağan'da gündüz emmeyi reddediyor sadece uyuyacağı zaman emiyor bunada şükür diyorum
ben muhallebiyimi aptamil pirinçli sütlü olanı aldım severek yiyor

bir gün "hepimiz tazeyiz" olacaksınız! kötükedihüso
guclubacismile kaydirigubbakcemile3

maşallah kuzunlarına çok güzeller

Özlem bayılıyorum senin özetlerin süpersin

yürütece binen bebekler yürüme zorluğu çekiyorlar adımlarını tam basamıyorlar banu alkan gibi parmak uçlarında yürüyorlar bizzat gördüm arkadışımın kızından 1,5 yaşında parmak ucuna basabiliyor sadece ...

haha bigin tum erkek bebikler "teoo" olucak, bak kudurmaya basladilar sizinkilerde:))))))

kaydirigubbakcemile3 Teoo da kucakçımı Nurdan
ÇAğanda kurdurdu sürekli kucak istiyor kucağımdayken oturamam ayakta gezicez konuşmadan da olmaz sürekli lak lak

yok canım normal kabak yemeklik...

mevsim sebzelerini meyvelerini tüketsen daha sağlıklı Mustafa için

Ayşin geçmiş olsun canım yeni gördüm daha iyi olmana sevindim .. strestenmi oldu mide kanaması ?

çok geçmiş olsun çok sevindim ii olduğuna
Yürütec almayı dusunmuyordum zaten.. bunu aldık geldik.. artık evın ıcınde kucakta Kuzey ı tasımaktan fıtık olacaktım, bugun canıma tak ettı.. gozum karardı, aldım geldım..

]
adaşım güle güle kullanın
tıpış tıpış yüürsün kuzey bey
ben şu playskoola baktım ama pek yürürken sağlıklı olur gibi gelmedi şimdi çocuk öne doğru yürümeye başlıyorya yanı kafa bölümü önde oluyor o arada buna yüklenir kayarsa düşmezler mi?(bilmiyorum anlatmak istediğimi anlatabildim mi) gerçi sen düşünmüşsündür bunları ama
bu nasıl o yönden bide markası ne kaç kayme falan
haha bigin tum erkek bebikler "teoo" olucak, bak kudurmaya basladilar sizinkilerde:))))))
evet olmaya başladı beratta allahım sabah 7den aksam 6 ya kadar hep ayaktayım sırt ağrımdan duramıyorum yarım saat uyutursam ev temizliği yemek falan :bbo:
Sibel ateşaldı ikimiz desene..hadi hayırlısı

evet duymuştum cam rende ama burda bulamadık. inş onbeş tatilde alacağız..o zamana kadar böyle idare edeyim artık dedim.

marketlerde var züccaciye bölümünde bulabilirsin

güle güle oynası Kuzy
bende sadece Çağan mı sapıtık diyordum : )) kardeşim yanımda 5 gündür gündüz Çağan uyudugunda ikimizde koltukta sızıyoruz ...
mama yedirmekte ayrı bi eziyet sandalyemiz geldide onunla rahat edicem

süper :=)

EVRİM, aldığınız zımbırtı çok güzel! güle güle kullanın. Biz de hemen yarın size gelelim bari, Doruk da pinsin. sırnaşık şey Bu arada Onur'un dengesiz halasının yaptığı yoruma takılmadığını umuyorum.

MİNİŞ annemle mücadelemde yanımda olduğun, destek verdiğin için teşekkür ederim :)

SARMAŞIK yavruların çok güzel, maşallah!

Canım ne zamandır salep çekiyordu. Boğazımın ağrımasını bahane edip, pisikletime atladım, baharatçıya gittim, saf toz salep aldım. Az önce yaptım ve içtim. Pek şahane geldi. Diyetin "haftada 1 sütlü tatlı" hanesine bir çentik attım :)

dün havuç patates pirinç püresi vermiştim Çağan'a bugün öyle bir kaka yaptıki bez yok sanki altında bacakalrdan fışkırmış yarısı, kokusu berbar öğğğ böğürmekten temizleyemedim hamileyken bile böyle miğdem bulanmamıştı ays çok zor yaw mıçkıları :akannehir

çok guldum yaff.. sen cok yaşa e mı??

fayatıda markasıda bek güzemiş güle güle kulllann biz senginmiydik acep bunu alacak kadar bi kocişe sorimm

sponsor buldum ben acıkcası.. ole aldım,tesekkur ederım.

Allah kolaylık versin Derya. neyseki annene sığınabilme olanağın var. yakın zamanda burada görmek isteriz seni :)
sütüm varken sağıp biriktirdiğim buz dolabında biriktirdiğim tüm sütleri attım - içim acıyo içim :gitme:
Sağlık olsun Canan. buzdolabında farkında olmadığın bir arıza mı oldu acaba? niye bozuldu ki acaba sütler?
hmmm, bazen büyükleri inanmadıkları şeylere ikna etmek gerçekten zor oluyor. mücadelende sonuna kadar arkandayız :lepi:

Al benden de o kadar, uyku zamanı bırden azaldı Kuzey ın de.. nedendır bılemıyorum.
Evriş, düşündüm de, diş hazırlığı olabilir mi bu uyku azalmasının nedeni.. bekleyip gelişmeleri takip edeceğiz artık, başka çare yok..

bir boşluk hissetmedim deği.salodaki kolyukta kocaman bir boşluk.ne büyükmüş koltuk.akannehir

sağol tadlum.geçmiş olsun sana da.niye bizim başımız ağırıyor ki?
bekle, o boşluğu doldurmaya geliyom :)

Dün benim de başım ağrıyordu. tanrım! yoksa grip mi oluyorum telaşıyla kendimi vitamine boğdum. ya yanlış alarmdı ya da vitaminler işe yaradı. şimdi turp gibiyim, maşallah kaydirigubbakcemile2
Bakıcınız hayırlı olsun canım. herşey yolunda gidecek, buna inanıyorum..
Neva'ya da bakın hele, yeme içme konusunda kendini aştı bu cimcime.. maşallah..

Geçmiş olsun Mumy. neden damla kullanıyorsun?

Çalışırken sürekli faranjit olurdum, he sigara, hem tebeşir hem sürekli konuşmaktan ama şimdii bu üçü de yok, boğazım alarm veriyor, ne hikmetse!
okul seni çağıriii olabiler mi?? aman dikkat et kendine, hasta felan olmayasın..

kızlarr bişi soracağım.. bebeğiniz için yatırım yapmayı düşünüyor musunuz?
Ben hamileyken şirkette başlayan bir furyaya kapılıp bireysel emeklilik sigortası yaptırdım. çalışmaya başladığımdan beri aklımdaydı ama yaptırmamıştım. kızımı vesile edip yaptırdım, birikimi de kızım için harcarım allah nasip ederse..

elif ben günde 4 lt su içiyorum, su ile olmayacağını tahmin ediyordum ama, böyle lönk diye olmasını beklemiyordum.
biraz bekle bence. belki beslenme düzenindeki değişmeye vücut bir anda adapte olamamıştır. bu arada diyestisyenine de durumu anlatsana bi, belki bir söyleyeceği vardır..

ESRAKO, ayakkabısız koşubandında koşmana çok güldüm. Sen çok yaşa e mi :)

ne mutlu sana ki, hala film izlemek gibi aktivitelerde bulunabiliyorsun. ben çoktan geçtim onlardan. saatlerde bir filme bakmaya hem sabrım yok hem de zamanım.. Defne uyurken mümkünse ben de uyumak istiyorum. yoksa ertesi gün ne kendime ne de kızıma bir faydam olmuyor.
mirabaaa :) memeye yapışık Rüzgar oğlanın birden memeyi istememesi şaşırtıcı olmuş hakkaten.. bir yerde okumuştum, diş huzursuzluğu da memeyi reddetmeye sebep olabiliyormuş. bu arada, yoğurdu devam sütünden değil de normal inek sütünden bir deneyip versen, belki onu sever .. ?
ağustos annelerinden 2.ye hamile kalan ben olmak istemiyorum..hayırrr..kıpkırmıızı kanamak istiyorum..tazem anlıyorsun beni dimi??
nayıııır, nolamaz.. topikçene bunu söyleyelim, sinerji olsun :) şaka bir yana, gelişmelerden bizi haberdar et Seçil..

maşallah Ece'ye :) tesadüf müdür bilmem, dün gece Defne de ilk defa hiç uyanmadı. Dün gece 11 gibi emzirdim yattım. sabah bir kalktım saat 8.. önce afalladım.. hani saat çalar da duymazsın sonra bir bakarsın geç kalmışsın ya.. onun gibi oldum. koşarak kızımın yanına gittim. kızım melekler gibi uyuyordu.. :lepi: bakalım bu durum devam edecek mi.. kaydirigubbakcemile2

ben de seni seviyorum Minik Tuğba :)

resım ekleme şeysi degiştimi? bılen varsa bana kısacık anlatabilermi? keltoş prensesimi eklıyım biara
bildiğim kadarıyla değişmedi. sadece Esrako yeni bişi bulmuş, onu gönderdiydi.. hadi ekle de görelim keltoşu :)

bizimki de bayılıyor ağzına her nevi tekstili sokmayı. buna oyuncakları da dahil. deniyorum, onları ağzından çıkarıp emziği verdiğimde hoşnut olmuyor. sırf bu yüzden gece yarısı ağzına battaniyeyi tıkmasın diye gittim uyku tulumu aldım..

bir gün "hepimiz tazeyiz" olacaksınız! kötükedihüso
sahi, ne oldu senin o durum? asayiş berkemal değil mi?

Sarmaşık maşallah kuzularına. ikisi de birbirinden tatlı. allah sizi birbirinize bağışlasın.
tazem burcum uzuldum sut isine , biraz ertele istersen diyet olayini yada ek ilave yap olmazsa lsiteye..

esrako senin nasil gidiyor??ben 2.5 haftadir diyetteyim ve aciiimmmmmmmm...( ama sonuc iyi 2 kilo:)))
tebrikler.. :lepi: ben de inşallah bir gün buraya gelip kilo verdim diyebilirim :))

kantininiz de pek jantiymiş.. turtalar, meyveler.. afiyet olsun :)

hmm anladımm sıradan yanıt vermeme degil diyorsun
yinede kim yaptı merak ettim :) bu ara duzenli okuyorum yazıyorum isyerindeyken takipteyim yinede kaçırmısım.
yahu hala daha kim yaptı merak ettim diyosun.. alemsin valla.. ben bile anladım kim olduğunu :))

kuzey sapıttı,vatana mıllete hayırlı olsun!! sınır sıstemım resmen coktu bugun.
hayırlı olsun.. kuzey bile sapıttıysa diyecek bi laf bulamıyorum. 2 yaş sendromu üzerine bizim sıpalar 6 ay sendromu yarattı sanırsam.. akannehir

Ayşin, iyi haberlerle gelmişsin, çok sevindim.. doktorun verdiği ilaçlarla çok daha iyi olacaksın inşallah. Deva'ya da kabız olmasın diye kayısı yüklemesi yaparsınız annesi, olmaz mı?

yeşil elma gaz yapar demişlerdi. devit'i niye kullanmıyorsun canım? 1 yaşına kadar D vitamini takviyesi almaları gerekmiyor mu?
minişim bize de göndersene ev yapımı yoğurt mayandan :)

Evriş, yeni oyuncağınızı çok beğendim, hayırlı olsun.. faydalı bir icada benziyor.. kuzey beyimiz de anası da faydasını görür inşallah..

helal olsun kuzeye !! meğer o sakin görünüşünün ardında ne marifetler saklıyormuş. o haşatın çıkma durumunu çok iyi bilirim.. sersem gibi oluyor insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…