2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evrim güle güle kullanın.. Çok beğendim bende... Ama ben hala yürütec konusunda zararlı olmadığı yönündeyim etrafımda kimse şikaetci değil ayrıca bende kullanmışım ama problem yok bende.. Tabii hepimizin görüşü farklı saygı duyarım.. Hatta doktorlar bile ayrı tellerden çalıyor ki biz ne yapalım... Bu arada kuzyde teoş olma yolunda ilerliyormuş allah kolaylık versin size...
Ayşin çok sevindim daha iyi olmana, hiçbirimiz hastalık yüzü görmeyelim inş.
Minik olmuyor böyle hep kaytarıyorsun... akannehir Biz şevvalimizi her haliyle sever beğeniriz... opuyorumnanaktan Topiğin en kokoş kızı o zaten bayanssulusmile
Nesrin sende süpersin olumunekankayizsmile bencede bunlar büyüdükce daha pis kokutuyorlar ya :sinifsinif:

akşam 8den beri her mızırdanışında meme veriyorum. 8.30da uyudu zaten. ama saatte bir mızırdanması devam ediyor. her seferinde azıcık emip bırakıyor, uyumaya devam ediyor.. inşallah bu durumu sabaha kadar sürdürmez..

Ozlemım, erkek cocukları ıcın cok da ıyı seyler soylenmıyor ıste yurutec ıcın. Yumurtalarının bebek yasta ezılmesı buzulmesı ıle ılgılı..

Ebrum.. ınsallah be yavrum, sabaha kadar devam etmez.. Allah yardımcın olsun.

NEDEN İLK 1 YIL BEBEKLERE İNEK SÜTÜ VERİLMEZ

UNUTULMAMALIDIR Kİ :

Enciğe KEDİ sütü
Sıpaya EŞEK sütü
Taya KISRAK sütü
Oğlağa KEÇİ sütü
Kuzuya KOYUN sütü
Ve tabiiki canlıların en gelişmişi insan yavrusuna yani bebeklere ANNE SÜTÜ….

yazının girişine koptum. gerisini merak eden varsa Neden İlk 1 Yıl Bebeklere İnek Sütü Verilmez ? - Dr. Suat Erkmen - Haber 3 linkinden ulaşabilirsiniz..

sağol cnm geç oldu ama sonunda anladım guclubacismile :kedi:

kaydirigubbakcemile3 güzelmiş sağol...

dün gece rüyamda sevdiğim bi abimi gördüm evlendiğimden beri görüşmüyorduk
rüyam uzun yazmıyayım bebek vardı biri ölmüştü
şimdi faceden baktım babası vedat ettmiş ve eşi hamileymiş çok şaşırdım, üzüldüm, sevinim malum olmuş .....

EBRU, sana da desteğin için tşk ederim. Her şey yolunda merak etme :) İnşallah Defne dingin bir uyku uyur, seni çok yormaz.

NESRİN, o kokuyu sabah gözünü açar açmaz koklamalısın. Doruk 2 sabahtır mıçarak uyanıyor! Doruk'un viyaklamalarına uyanıyorum, bi açıyorum altını :sinifsinif:

Ohha Nesrin, nasıl malum olmuş hem de!!

Doruk'un kakasında kanı soran kimdi? MıNıŞ, sen miydin? Akşam gene vardı yaa Uzun aradan sonra! Canım sıkıldı

Ohha Nesrin, nasıl malum olmuş hem de!!

Doruk'un kakasında kanı soran kimdi? MİNİŞ, sen miydin? Akşam gene vardı yaa Uzun aradan sonra! Canım sıkıldı
allah allah ne oluyor bu yakisiklima yaa anlamadim..bak söyleyeyim senin bu oglan cok nazarlaniyor..demedi deme..lmaz: bol bol totosunu kasi askimin...insallah önemli bir sey degildir canim..gecmis olsun..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…