ayy canım ya bu çocukların günü gününü tutmuyor bir bakıyorsun deliksiz uyuyor bir bakıyorsun 10 dk da bir uyanıyorlar eşine geçmiş olsun umarım eceye geçmeden atlatır siz yinede ecede önleminizi alın ıhlamur falan verin gerçi senin bakıcı bilgili önlemini alır hemen.sende 2.anne olarak bu konularda bizden daha tecrübelisin.ruya sona erdi :)
iki gece deliksiz uykudan sonra dun gece ece yapacagınıyaptı
erken sevinmisim anladım :)
saat 8den itibaren uyuması için ve meme emme istegi tatmin olsun diye emzirmeye basladım
saat 11,30 da ancak uyudu . dedim sabaha kadar kesin uyur saat 3 de uyandı. emzirdim ama gozler acık nedense uykulu degildi ki gozu kapalı emerdi zor zar uyuttum 3,30 da geri yattım on dakika sonra yine agladı ama aglama oncesi oksuruyor ama tukruk kaçtıdamı oksurdu normal oksurukum anlayamıyorum takır takır bir oksuruk degil
bu arada evde hasta var ibo pazardan beri oksuruyor odumuz kopuyor ece ye gececek diye falan aynı ortamdayız. antibiyotik basladı ama o arda geçtiyse bilmiyoruz tabi.
neyse saat 3 den sonra yanıma aldım ama sabaha kadaremerek uyudu ama habire fikirdandı agladı mizmizlandı . allahtan dun aksam yemek vardı yemek yapmam gerekmiyordu banyomu gelir gelmez isten yapmıstım o aksamustu uykusundayken ve allahtan yurumeyi planlamamıstım çorapla yurumem sonrası ayaklarımın altı acıyor çunku:)))
hala gulebilirsin epru :)) bende guluyorum salaklıgıma :))
yani yaptıgım planları uygulayamamak çok sinirmi bozuyor
annemin bir lafı var çocugu guven olmaz emin olma sunu yapcam diye diyor ama iste insan plan yaptımı sinir oluyorallahtan planım yoktu dun aksama dair kotu bir aksam geçirndik
simdi bakıcısına tembihledim oksururse dikkat edin diye demin aradı ates olcerin yerini sordu uyuyormus dedim uyur tum ugun gece hiç uyumadıkı atesine bakacak insallah birseyyokturrr .
geçmiş olsun beratımageçmiş olsun esra inşallah bişeyi yoktur ece nin
berat ta 2 gündür öksürüyo pekmez ıhlamur verdim ama hepimiz sağ salim atlatsaydık şu kışı
şu gaz olayını bi anlamadım gitti mama verirsen çocuk çok gazlı olur diyolar bi başkası anne sütü verirsen aşırı gazlı olur diyor bir diğeri ek gıdaya başlayınca daha çok gazlanır diyor ne zaman geçecek bu gaz yaaa kıvançta berbat gazlı bir çocukdelikafaduldendün bızım yedıgımız yedıgımız yogurttan vermıstım bız yemek yerken. e halıyle bıraz eksımsıydı cok sevdı ama o gaz yatı galıba.sabah nassıl pırt pırt osurdu,belkı 10 kere peşpeşekaydirigubbakcemile3
tazem artık bende herşeyden vazgeçtim yavrularımız için bir müddet katlanacağızEBRUCUK ben de umutluyum, gece uykuları uzayacak! Birkaç gündür uyanmasına fırsat vermeden biberonla besleme tekniği işe yarıyor sanki. Uyanmadığı için daha derin uyuyor gibi... Ben 2 civarı yatıyorum. En son o zaman besliyorum, 1 ya da en çok 2 defa uyanıyor
Bİr şey planlamamak artık benim hayat felsefem oldu. Oldukça rahatadım, yoksa ben de geriliyordum. Geçen gece her zamnkinin dışında Doruk daha sık uyandı mesela. Onur sinirlendi niyeyse, o da "DOruk uyudu, ben de rahatıma bakayım" mı dedi, ne dediyse... Dedim kime sinirleniyorsun, bırak ben sallarım, uyuturum! Hakkaten de 10 dk içinde uyudu gene. Onur da diyor "ne kadar sabırlı ve sakinsin"! Olmayıp da kendimi mi gereyim? Dizilerimden falan vazgeçtim (hepi topu 3 dizi). Bİr süre ona göre yaşayacağım.
inşallah tekrarlamaz,bıde gaz sancısı desem hanı aglamıyo uyanıyo sadece yada kısa uyuyo.düngece tabı hepten sapıtmıstı o ayrı.artık kendı kıvrıla kıvrıla gaz cıkarmayı öğrendı her uyanısta aslında bı iki kez pırtlattı sayılır.gaz cıkarmak için uyandı sanırım.ekşi yogurt yaptı bunu cunku baska bıse yemedı benı emdı dun sadece.Tuğbacım, Doruk da geçen hafta birkaç defa uyandı öyle. Normalde hiç yapmaz. 3 - 5 defa oldu, bildiğin gaz sancısı! Gözler felfecir, bildiğin uyanık! 1 saat uyanık kaldı hep. İnşallah tekrarlamaz!
bende öyleyim eşimle dısarı cıkmasamda arkadasa gıdıcem hafta içi falan.denk gelırse eşim bırakır yokdsa plan hemen hazır :)) kaynım taksıci 1 gun önceden sölüyorum Hakana,Seko ya söle benı yarın şuraya bırakır dime :)) yoksa hep ev hep evv bunalıyorumMinik’im, bence ince giydir ama tulumla yatır. Hem üstünü açamaz hem de ağzına tıkayamaz yerimseniben sosyal aktivitelere gelince, sanırım film izlemekten sıkılıyorum. Yoksa gezme tozma denince ipini koparmışlar gibi oluyorum -tatlicadiarzu- haftasonları eşim biraz evde oturup sakin sakin dinlenmek istiyor. Hergün köprü trafiğine girdiğinden sıkılıyor haliyle.. bense yaşasın! Haftasonu deyip nerelere gitsek planları yapıyorum. Bir keresinde cts gezmesinden dönerken market alışverişi yapmıştık, eve taşınacak bir sürü torba vardı. Ben dedim ki “puset bagajda kalsın, yarın gene çıkarız nasılsa..” eşim koptu bana.. otomatiğe bağlamışım resmen, illaki çıkılacak yani sositososito
Bu arada, Şevval’in gece uyumaması yediği ekşi yoğurttan olabilir mi acaba?
Bİr şey planlamamak artık benim hayat felsefem oldu. Oldukça rahatadım, yoksa ben de geriliyordum. Geçen gece her zamnkinin dışında Doruk daha sık uyandı mesela. Onur sinirlendi niyeyse, o da "DOruk uyudu, ben de rahatıma bakayım" mı dedi, ne dediyse... Dedim kime sinirleniyorsun, bırak ben sallarım, uyuturum! Hakkaten de 10 dk içinde uyudu gene. Onur da diyor "ne kadar sabırlı ve sakinsin"! Olmayıp da kendimi mi gereyim? Dizilerimden falan vazgeçtim (hepi topu 3 dizi). Bİr süre ona göre yaşayacağım.
Ebru, ben öyle zamanlarda ayağımda sallarken uyuyorum en kötü. Çok konforlu değil tabi ama, hiç uyuyamamaktan iyidir.
Bende ayakta sallama fobisi var :) şaka bir yana ayakta sallamayı beceremeyen bir insanım. ayakta sallarken daha bir yoruluyorum sanki :)) ama yine de denemeye değer.. belki farkında olmadan yetenek gelmiştir bana :))
dungece 3de p vazıyetteydım :bbo: 20 dakka uyumusumdur belkımEbru, ben öyle zamanlarda ayağımda sallarken uyuyorum en kötü. Çok konforlu değil tabi ama, hiç uyuyamamaktan iyidir.
annem yarın akşam gidiyor....
hazirana kadar kalacaktı. vazgeçti....
bakıcımız bile yok henüz.
1 hafta kızkardeşim gelecek. sonrada bakıcı bulup kızımı bırakabilecek hale gelene dek izinliyim....
bebişi emzik yerıne parnak emenler el kaldırsın
:lepi:
annenin gitmesine üzüldüm annelerin yardımı çok oluyor.annem yarın akşam gidiyor....
hazirana kadar kalacaktı. vazgeçti....
bakıcımız bile yok henüz.
1 hafta kızkardeşim gelecek. sonrada bakıcı bulup kızımı bırakabilecek hale gelene dek izinliyim....
arada bir yapıyor.. çekince ağlıyor, illa parmağını emmek istiyor.. olumunekankayizsmilebebişi emzik yerıne parnak emenler el kaldırsın
:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?