bende dıyorum mdaha neler dıe ama gelde anlat mılete,her gören "aaa yapma öle alıstırma gerekırse eldiven tak!!!! yınede emdırme parmagını.bişe demıyorum artık cvp bıle vermıyorum,demen gıbı okadar mutlukı emerken ınsanın cekesı gelmıyo parmagını agzından.Eme eme parmak mı ıncelır yaa.. daa neler?? :)) bırak Tubam emsin, nası mutlu oluyorsa onu yapsın.
Bır de demıssın yaa chıccocu dıe.. valla bılla bak.. eve neye elımı attıysam haketen chıcco, ama ole ılla chıcco olsun, o olmazsa olmaz falan gıbı kımsenın bı takıntısı yok aslında, ıster ıstemez ısteklerımızın bırlestıgı seylerı o markada buluyorus, babannesı de halası da, gıdıp bak bunda su da varmıs dıe alıp gelıorlar, yoksa ole saplantılı bı tıp degılım, ne ısıme yararsa onu alırım, Taze de cok ıyı bılr benımle gezdıgı ıcın bu huyumu.
Evınde bebek arabasını gezdırebılenler ıcın aslında bole bısıye gerek yok sımdıden, ama benım bebek arabam buyuk baya.. bu cocuk ınanın kolda tasınmıyor artık, dun son raddeme gelmıstım, halası ıle esım benı gorunce gercekten cok uzulduler, kollarımı uzatıyorum, ellerım tıtrıyor Tuba, dusun artık gerıısnı..
Babannesı calısıyor, halası da ole,ıkısı de ogretmen.. benım annem ıle babam emeklı oldular, cıftlıklerı var, hayvanları var, kopeklerı var.. onları sık sık bırakıp gelemıyorlar.. yanı, hanı tutun da su cocugu ben bı nefes alabıleyım dıyebılecegım kımse yok etrafımda..benım annem ve babamın sehırdekı evlerıne tasınacaklar artık kışın, ama o da onumuzdekı kış, yazın yıne cıftlıkte olacaklar, seneye daha rahat edecegım sanırım. Babannesı de bızden uzakta oturmasa, kadın her buldugu fırsatta gelecek ama o da yakın degıl..
Yanı daha yazsamm yazacagımm halımıı.. aksam 6 ya dogru saat geldı mı, nası mutlu oluyorum anlatamam, Ozgur gelecek dıye
mink tuba ben ben ben diyorum ..hatta abrtmışl durumda emzik ağızdayken meme ağızdayken kenardan prmağını ilştiri veriyo ağızının içinde..hadı emziğe müsama gösteriyimde..e meme emerken ne diye parmağını sokmaya çalışıysun..hat safada yani...bi eline emzik bi diğer elide ağzında..
evrişim allah yardımcın olsun zor yalnız olmak çok iyi biliyorum be de 5:30 yaklasırken dk sayıyorum resmen ha geldi babamız ha gelcek diye
bu arada dün sordum gözünden kactı adasım bu aldığın sey yürümeye calışıekende güvenli geldimi sana ben su playskoolun zımbırtısna baktımda sanki yeni yürürken yani tam dik yürümezken vücudunun yükü binice düşer agzı buurnu parçalanır diye düşündüm allah korususn bu o yönden nasıl
dislerine gelince uclarinin hafif belirgin oldugunu yakinda cikartacagini söyledi..asilari da yapildi..uzun süre oturtmayin dedi daha erkenmis..ben zaten oturtmuyorum..neyse aklima gelenler bunlar..bir kontrolünüde atlattik cok sükür..
efriim gule gule kudursun kuzy yeni oyuncagiyla, bol bol doksun o kurtlarini...:))
esra cok gecmis olsunnn..
evrim dikkat etmek gerek..yine bu topikte yzılmıştı galiba dr sölemiş 6. aya kadar dikkat etmek gerk diye..parmak küçük kalır..doğrudur parmak incelmez ama diğerleri gibide gelişmez ..yiğenim 11 yaşında hala baş parmağını emer... o parmak arkaya kıvrık ve diğerlerinden incedir...eylül ün elini ağzından çektiğimde parmağı kıpkırmızı oluyo vakum gibi çekiyo...itinayla her parmak emilir...
kuzum benim inşallah biran önce iyileşir pipisi kıyamam ona maşallah yahomaBu arada, Yahoo sunnet oldu arkadaslar.. su an evde annesıyle bırlıkte.. Esra cok uzulmus o sunnet olurken, oldukca zordu benım ıcın dıyor.. kıyamam.. ama Yaho nun sunnet olması oldukca ıyı olmusi cunku ıdrar delıgı darmış cocugumun.
Erkek annelerı ıcın eklemek ıstıyorum; bızım doktorumuz bezını ac ve cısını yaparken fıskıye gıbı yapıp yapmadıgını muhakkkak kontrol et demıstı.. bır kac kez banyoda sahıt olunca ıcım rahatlamıstı benım de. Yahoo nun her zaman sızdırıyormus gıbı cısını yapıyormus, Esra ya doktorları ole bısı dememısler zamanında.
bu sıkıntı hepimizi sarıyo sanırım yavastan.öle hırslı saldırıyokı heryere ısırmak için ama şükür sızınkı kadar vahım degıl durumumuz suan.inşalah oğlusunda rahatlar bıan önce kıyamam ona.Geçmişi okumaktan vazgeçmedim ama alıntıdan vazgeçtim elektrik kesilip duruyo gümlüyo alıntılarım aklımda kalanlar NEVA bakıcı teyzesiyle buluşmuş inşallah memnun kalırsın Elif, Sarmaşıkın kuzuları şahane maşallah başka başka FURKAN sünnet olucakmış hayırlısıyla atlatsın inşallah.BAşka başkaa illaki vardır amma velakin 2 gündür 2-3 saatlik uykularla ayakta duran beni mazur görün
Benim oğlan kudurdu diş kudurttu çocuğu dün gece 4 te anneme devredip uyudum allahım nsıl bi hal alıyo yavrum ya uyumak için bildiğiniz çabalıyo 2 saat ama yok uykuya dalamıyo başlıyo ağlamaya oramı buramı ısırmaya çalışıyor olmayan dişleriyle. Bi gece evvel lavoboya kalktım aynaya baktım annem soba kurmuş diyorum sobayıda yakmadım bu çenemdeki siyahlık ne siliyorum gitmiyo sağ çene kemiğimdede kırmızılık var ve ben anlıyorumki bunlar Kemal Çağanın marifetleri öyle böyle değil çenem bildiğiniz mor kemiğime dişlerini sürtmeye çalışıyor ve yakaladığı an bırakmıyor cokur cokur çekiyor meme misali dişliklerde işe yaramıyor elimi veriyorum bazen ne dişmiş yav 1 ayı geçti sıkıntısı tutalı hala görünürde bi şey yok
evrim dikkat etmek gerek..yine bu topikte yzılmıştı galiba dr sölemiş 6. aya kadar dikkat etmek gerk diye..parmak küçük kalır..doğrudur parmak incelmez ama diğerleri gibide gelişmez ..yiğenim 11 yaşında hala baş parmağını emer... o parmak arkaya kıvrık ve diğerlerinden incedir...eylül ün elini ağzından çektiğimde parmağı kıpkırmızı oluyo vakum gibi çekiyo...itinayla her parmak emilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?