2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ahanda buda ağustos annelerinin 2 sıpası
ayy bu fasulye tanesıne kocaman maşşalah Nurrrr.saglıkla kucagına almak nasıp olsun inş

bende baya zamandır tanelı verıyorum hatta makarnaya bayılıyo Şevval.tanelı daha cok sevıyo.öğle öğünümüz corba oldugundan gunde mutlaka bıkere ya corba yada kıvamlı bı sebze püresı verıyorum.sebze püremızde genelde ıspanaklı havuc oluyo :))

saolun canlarım benim ama tuaf bişi hissetim görünce sanki kız gibi geldi yaa böle baktımmm

inşallah canım allah gönlüne göre verir..... bi oğlun bide kızın olur.... sağlıklı olsunlar en başta ama insan bi evladı olunca ikinciyi başka cinsiyette olsun istiyor.. .oğlu olanlar kız, kızı olanlar oğlan istiyor.....

bende sinir olurum cocuk aglar falan ılgılenmezler.ama sen calıstıgın için ev işlerındede talepte bulunman cok normal.şahsen ben hamıleyken Hakanın asla yapamaz dedıgım seylerı yaptıgını gördüm cok yardımı oldu bana.normal şartlardaysa yardımları sınırlıdır ki zaten ben talep etmem.aksama kadar kafa patlatıyo bırde eve gelıp iş yapmasını ben istemem.fakat kızıyla cok güzel ilgilenır

Güli aynı durum bızdede var.asla tam kontrol Hakanda olmaz.yedırmeye calısır uyanınca tek kat gıysı gıydırır üstüne alır gezdırır ama hep kontrol bendedır.benım kadar ince fıkırlı olamaz asla.herseyı üsten üstendır :hulya:

BELMACIM

1)ıspanak çorbası iyi fikir ama ertesi güne kalmamalı, ısıtılmamalı, toksik madde üretiyormuş. Nitrat varmış da nitrite dönüşüyormuş.

2) devam maması kaynatılmaz, muhallebiye eklemek istersen (ya da omlete) piştikten sonra ekleyebilirsin.

3) Buzluktan bir şey çözmek istediğinde bir gece önceden mutlaka buzdolabına iindir. Yoksa çok bakteri ürermiş. Ürünler dondurulduğu hızla çözülmeliymiş. Parmak patatesler falan şoklamayla dondurulduğu için buzluktan çıkarılıp hemen kızartılabiliyormuş ama evde dondurduğumuz ürünler aşağı indirerek çözülmeliymiş. Gıda müh. arkadaşım söyledi.

ESRA sana nasıl katılıyorum anlatamam. Onur da bana çok yardımcı ama, kaynanam ve görümcem bile Onur'u gördükçe bana "aferin iyi eğitmişsin" diyorlar. Tabii Onur bunu duymuyor :)) Ben de çok zorluklar yaşadım. Bahsetmiştim galiba. Haftada 6 gün - 45 saat çalışıyordum, beyefendi 2.5 gün - 20 saat çalışıyordu ve eve bir süpürge bile tutmuyordu. Bir makarna haşlamıyordu. Ben 10 saat ders + nöbetten çıkıp eve geliyodum, bizimki başakları yaymış oturmuş bütün gün de, ne yemek yapacaksın, diye bana soruyordu. alsanaalsanasmile Az uğraşmadım. Bunun yanında çocuk istiyordu. Ben de o yaz aldım karşıma, sen böyle devam edersen çocuk falan bekleme, ben sende baba olacak dötü görmüyorum, demiştim. Sonra bayağı toparladı. Şimdi ise neredeyse tersine döndük :) Bana haftasonları diyor ki, sen Doruk'u al, dolaşmaya çık, ben evi süpüreyim, diyor. Bazen çileden çıkardığı da oluyor tabii ama, genel olarak çok memnunum kocişimden zemuszemus

1 hafta sonra bunların yarısını bile yapmayacaksın. Rahat ol...

ahanda buda ağustos annelerinin 2 sıpası

Yirim ben bu minnak sıpayı yirimmmmm... Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallah, sağlıkla gelsin 2. bebişimiz...

Ben geçiriyorum ama homojen hale getirmiyorum. Hemen 1-2 tırrrt yapıp pütürlü veriyorum. Koca çanağı çatalla ezmek zor geliyiiii...

buarada kızım arttık alkış yapmayı öğrendı.cok güzel oluyıor yaa,şipben şipben ellerı dıyoruz (nedemek oldugunu bılmıyorum küçüklüğümüzden berı alkış yapmaya şipben elleri deriz :)) bayılıyor.nezaman şipben ellerı desem alkış yapıyor hemen.hergun bişe ögrenıyor bende yenıden dogmus kadar mutlu oluyorum

esracım selam.. ya geçen okudumdu burda biberon almıyor diye yazıdğını ebnde tam sana bunu yazacaktım.. aynen benim kzıımda biberonu sevmiyor..içmiyordu mamayı.. bende kaşıkal besliyorum.. bu ara biraz içiyor biberondan yarıda bırkaıyor.. ayenn bende diyorum tembelmi en biberonu ememk işne gelmiyor diye:))ama kaışıkla höp hüp gidiyor:))bende sana onu dene dicektim canım.. kolay gelsin:))okuyordumda görünce yazamadan edemedim canım..

ELıF geçmiş olsun Neva'ya. Kıyamam...

FATMA sanırım antibiyotiğin adı amoksilav idi. 2/3 tatlı kaşığı veriyorduk.

Furcuu bende bır ögünlük yapıyorum ıspanagınıı.

buarada ne düşünüyorsunuz ıspanak difrize atsakmıkı? Şevval severek yedıgı için dıyorum alsam küçük küçük poşetlerde bır öğün olcak sekılde ayırsam dondurucuda,1 kılodan bayagı cıkar çünkü.enazından bı kac ay daha ıspanaktan vitamın almıs olur

minikim sağol canım.
derya nice güzl mutlu yıllara
nur maşallah sıpana.nereler gittim geldim bu fotoğrafla.çok değişik oldum

size yetişemiyorum arkadasşlar.
burcu sporla ilgili sorularım olacak denk gelemiyoruz böbem.

Yauuvv, bu Doruk çok tembel yav! Alkışa - bye bye 'a bayılıyor. Ama hiiiiç niyeti yok. Aferin Şevval'e :)alkisalkisalkis

ben balkabağı dışında birşey atmadım neva için buzluğa.mecbur balkabağı hemen bozuluyor.

burcu sağol canım

Ispanak

Ispanakgiller familyasından; kış sebzesi olarak yetiştirilen bir bitkidir. ıçeriğinde demir, vitaminler ve enzimler bulunur.

Vücudun dayanıklılığını artırır. Kansızlığı ve gelişme bozukluğunu giderir. Soğuk algınlığına karşı korur. Kalp ve gelişme bozukluğunu giderir. Kalp adalelerini kuvvetlendirir. Ruhi çöküntünün sıkıntılarını giderir. Kan miktarını artırır. Ağız, boğaz ve göğüs hastalıklarında faydalıdır. Kanser ve veremden korur. Hamilelerde faydalıdır. Doğacak bebeğin güçlü olmasını sağlar. Yara, yanık ve dolamada da faydalıdır. Dişlerin çürümesini önler. Şişmanlık ve şeker hastalığına da faydalıdır.

alıntıdır

Yirim ben bu minnak sıpayı yirimmmmm... Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallah, sağlıkla gelsin 2. bebişimiz...

nur maşallah sıpana.nereler gittim geldim bu fotoğrafla.çok değişik oldum
tşk edriz canlarım benimmmmm
eliff ben dr ye gittikçe ekleyim bişilerde anılarınız canlansın belki aşka gelip bide siz yaparsınız kaydirigubbakcemile3

alıp atıcam galıba buzluga ıspanak,demır acısından cok zengın bı bıtkıymıs.kuşumun demırı düşük cıkmıstı bıraz.faydalansın bari

alıp atıcam galıba buzluga ıspanak,demır acısından cok zengın bı bıtkıymıs.kuşumun demırı düşük cıkmıstı bıraz.faydalansın bari
bende ıspanak yemeğini çok seviyorum mustiye göre yemeğini yaptım herşeyini ona göre ayarladım eşkiyi sevio die azda limon sıktım nasıl yedi bi görsenizz

size yetişemiyorum arkadasşlar.
burcu sporla ilgili sorularım olacak denk gelemiyoruz böbem.

Sor işte böbeeeem!

Bu arada sabah tartıya çıktım, dün 64.1 idim. direkt küsurata baktım, .7 yi görüne gözlerim pörtledi, "o kadar dikkat ediyorum, neden aldım ki" dedim. Tam kısma bakınca anladım, meğer 64.7 değil 63.7 imiş :) Çok şükür 63 lrdeyim. Onur "55'e in" dedi dün, çok mutlu oldum, çünkü bu diyet spor muhabbetinden sıkıldığını düşünüyordum. elimden geleni yaparım, dedim, sen bana böyle destek oldukça!!! Sağ olsun hiç bir şeye ağız burun kıvırmıyor, abur cubur alıp gelmiyor. Bir ara çukuya dadanmıştım, onu bile almıyor artık. Seviyorum kendisini :)

Ben 3 tane taze fasulye - 1 küçük kabak - 1 küçük enginar - 1 küçük kereviz, et ve et suyu ile yaptım dünkü çorbayı, en son kıyılmış maydonoz ekledim. Çok sevdi eşşek sıpası.

Yauuvv, bu Doruk çok tembel yav! Alkışa - bye bye 'a bayılıyor. Ama hiiiiç niyeti yok. Aferin Şevval'e :)alkisalkisalkis
tembellık konusu hıc acmasak.emeklemıyor kuzu,bırak emeklemeyı bı ara enazından yuvarlanıyordu 3-4 tur.hasta olunca yere hıc bırakmadık 5 gun falan,ıyıce sogudu yerden.oturarak oynamıyorsa asla durmuyo yerde.yüzüstü sırtüstü.cok keyifliysde beraber yerdeyız ayaaklarından ıttiriyom okadar.cok tembelızz cookk mirmirmirmir
bay bay yapmıyo daha onuda yapsa ne güzel olaarr

süpersin yavriiiiiiiiiiiiiiiiii,63 e ındın tütütütttüü maşşalah sana beee.cok azımlı kararlısın.önünde saygıyla egılmek istiyorum tutma benı buyrunnnnnnnnn naniknanik ben 10 gundur dıkkat edıyom anca 700gr verebılmısım.bı hevesle diyetısyene gıdıcektım izne ayrılmıs 4 gözle beklıyorum bağyanıı bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…