ayy bu fasulye tanesıne kocaman maşşalah Nurrrr.saglıkla kucagına almak nasıp olsun inşahanda buda ağustos annelerinin 2 sıpası
ben afikin artık hiç bir yemeğini rondodan geçirmiyorum yanison 1 aydır hep taneli veriyorum pirinç ıspanak havuç patates aklınıza ne gelirse.
ıspanak patates ve pirinç de sorun yaşamadık ama havuç sevmeyn ogluma havucu yemeğin içinden kaşıkla ezerek veriyorum.
özellikle ıspanak elimle parçalıyorum pişirirken vitamini kaybolmasn diye pişince zaten yumuşacıkoluyor.
bence sizde artık pütürlü yedirmeuye başlayın nacizane fikrim
gecen hafta gazetede bi haber vardı sürekli blendırdan geçen yemeklere alıştıgı için pütürülü gıda tüketemeyen 3 yaşındaki çocuk haberi vardı
hay maşallah nur.. ne güzel o günleri yaşamak yaa.. ilk görüntüleri :)
saolun canlarım benim ama tuaf bişi hissetim görünce sanki kız gibi geldi yaa böle baktımmmayy bu fasulye tanesıne kocaman maşşalah Nurrrr.saglıkla kucagına almak nasıp olsun inş
saolun canlarım benim ama tuaf bişi hissetim görünce sanki kız gibi geldi yaa böle baktımmm
eşler konusunda aydın bebek bakımında yardımcı yani sadece yardımcı
asla kontrol tamamen onda değil afikle oynar ayagında sallar dışarı çıkartır yada sabah çor erken kalktıgında sen uyu biz biraz oynıyalım der.
pazar gunu ilk defa afiki besledi. çorbasını vermeye çalıştı ilk deneyim ama başarılıydı..
ama ev işleri konusunda ben çalışırken çok daha aktifdi.cam bile silerdi.
amaaaaaaaa
ben 1.ci bebeği düşük yaptıkdan sonra okula istifamı verdim çalışmıyorumya artık ev işlerinde yemek yapmak masa hazırlamak masayı toplamak dışında aydından hiçbir yardım görmüyorum.
mutfakda çok iyidir bu konuda hakkını yiyemem yemek yapar yani aklınıza ne gelirse yapar yemek olarak ama asla ev süpürmez ütü yapmaz bulaşıkları makineye koymaz. çamaşır asmaz..
hamleyken küveti ovardı bide..
bebekberin bakımını tamamen anneye bırakan babalara çok kızıyorum buyuk haksızlık kimse alıp evinden getirmedi . ama çogu erkegi bizler kadınla r bu sekil yapıyoruz
belma yazmıs iste kiyamadım kaldırmadım sonuç bu diye. katılıyorum bizler onlardan talepte bulunmadıkca onlar kılını kıpırdatmaz
benim esim pek çok is yapıyor evde goren ayne sanslısın ne guzel diyor
ama evlendigimzde boyle degildiki ben bu hale getirdim talep ede ede kah guzellikle kah tartısarak aglayarak duygu somurusu yaparak vs vs. ama yok asla tek basıma hiç birseyi yuklenmem. sonra yıllar sonra kadınlar çokuyor erkekler keyfinde oluyor.
o yuzden sanslı degilim esimide tebrik etmeye gerek gormuyorum:)
en çok kendimi tebrik ediyorum bu hale getirebildigim için :)
bebekberin bakımını tamamen anneye bırakan babalara çok kızıyorum buyuk haksızlık kimse alıp evinden getirmedi . ama çogu erkegi bizler kadınla r bu sekil yapıyoruz
belma yazmıs iste kiyamadım kaldırmadım sonuç bu diye. katılıyorum bizler onlardan talepte bulunmadıkca onlar kılını kıpırdatmaz
benim esim pek çok is yapıyor evde goren ayne sanslısın ne guzel diyor
ama evlendigimzde boyle degildiki ben bu hale getirdim talep ede ede kah guzellikle kah tartısarak aglayarak duygu somurusu yaparak vs vs. ama yok asla tek basıma hiç birseyi yuklenmem. sonra yıllar sonra kadınlar çokuyor erkekler keyfinde oluyor.
o yuzden sanslı degilim esimide tebrik etmeye gerek gormuyorum:)
en çok kendimi tebrik ediyorum bu hale getirebildigim için :)
Sagolun arkadaslar, bi kacgundur hadi yarin hadi oburgun dedim birde ek sigorta yaptik onu bekledim..ki bugun yagmurlu hava, dedim ertele ertele nereye kadar, burda tatil birde okullar 2 hafta yollarda tenha dedim al sana firsat 2 hafta gelistir..ama neler neler oldu, arabayi donemeclerde stopmu ettirmedim; kirmizidan yesile gecince arkamda insanlarimi bekletmedim, kayboldum yolu bulamadi ise giden , cunku hep otoyolu aliyoruz, sehiricinden donus yolunu biliyorum ama gelis yolu farkli, koca bi tur yaptim ama vardim sagsaglim...Insallah alisirim kazasiz belasiz..allah yardimcim olsun..
ahanda buda ağustos annelerinin 2 sıpası
ben afikin artık hiç bir yemeğini rondodan geçirmiyorum yanison 1 aydır hep taneli veriyorum pirinç ıspanak havuç patates aklınıza ne gelirse.
ıspanak patates ve pirinç de sorun yaşamadık ama havuç sevmeyn ogluma havucu yemeğin içinden kaşıkla ezerek veriyorum.
özellikle ıspanak elimle parçalıyorum pişirirken vitamini kaybolmasn diye pişince zaten yumuşacıkoluyor.
bence sizde artık pütürlü yedirmeuye başlayın nacizane fikrim
gecen hafta gazetede bi haber vardı sürekli blendırdan geçen yemeklere alıştıgı için pütürülü gıda tüketemeyen 3 yaşındaki çocuk haberi vardı
esracım selam.. ya geçen okudumdu burda biberon almıyor diye yazıdğını ebnde tam sana bunu yazacaktım.. aynen benim kzıımda biberonu sevmiyor..içmiyordu mamayı.. bende kaşıkal besliyorum.. bu ara biraz içiyor biberondan yarıda bırkaıyor.. ayenn bende diyorum tembelmi en biberonu ememk işne gelmiyor diye:))ama kaışıkla höp hüp gidiyor:))bende sana onu dene dicektim canım.. kolay gelsin:))okuyordumda görünce yazamadan edemedim canım..biberon almayan ece ye dun aksam120 cc mamayı kasıkla bes dakika surmeden içirdik. hala inanamıyorum neden daha once denememisim diye
yere yatırdım minikb ir yastık koydum basının altına kasıgı da once istemedi sonra hızlı hızlı yutup hemen agzını actı
tembelmi ne benim kiz emme hareketi ile ugrasmakmi istemiyor ne.
ama nasılhizli yuttu actı agzını anlatamam size
bir kaç damla oda benim elimi titretmemden dokuldu onlugu bile kupkuru kaldı çok basarılı idi
ne ugraıyormusum biberonu i çsin diye veririm boyle bes dk da kasıkla olur biter
ama biberon maması tutmadı 11 gibi yedigi 120 cc ustune gece 2 gibi uyandı salladık uyumadı tekrar yaptık 2 de yine kasıkla besledik allahtan red etmiyorda zorluk olmadı çok. yahu dedim emse adam gibi su halimize bak iki kisi uyanmısız basında kasıkla mama yediriyoruz:)
mutlaka içine kasık maması tozundan ekliycem boyle olmaz çunku tek bu doyurmuyor.
buarada kızım arttık alkış yapmayı öğrendı.cok güzel oluyıor yaa,şipben şipben ellerı dıyoruz (nedemek oldugunu bılmıyorum küçüklüğümüzden berı alkış yapmaya şipben elleri deriz :)) bayılıyor.nezaman şipben ellerı desem alkış yapıyor hemen.hergun bişe ögrenıyor bende yenıden dogmus kadar mutlu oluyorum
Yirim ben bu minnak sıpayı yirimmmmm... Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallah, sağlıkla gelsin 2. bebişimiz...
tşk edriz canlarım benimmmmmnur maşallah sıpana.nereler gittim geldim bu fotoğrafla.çok değişik oldum
bende ıspanak yemeğini çok seviyorum mustiye göre yemeğini yaptım herşeyini ona göre ayarladım eşkiyi sevio die azda limon sıktım nasıl yedi bi görsenizzalıp atıcam galıba buzluga ıspanak,demır acısından cok zengın bı bıtkıymıs.kuşumun demırı düşük cıkmıstı bıraz.faydalansın bari
size yetişemiyorum arkadasşlar.
burcu sporla ilgili sorularım olacak denk gelemiyoruz böbem.
tembellık konusu hıc acmasak.emeklemıyor kuzu,bırak emeklemeyı bı ara enazından yuvarlanıyordu 3-4 tur.hasta olunca yere hıc bırakmadık 5 gun falan,ıyıce sogudu yerden.oturarak oynamıyorsa asla durmuyo yerde.yüzüstü sırtüstü.cok keyifliysde beraber yerdeyız ayaaklarından ıttiriyom okadar.cok tembelızz cookk mirmirmirmirYauuvv, bu Doruk çok tembel yav! Alkışa - bye bye 'a bayılıyor. Ama hiiiiç niyeti yok. Aferin Şevval'e :)alkisalkisalkis
Sor işte böbeeeem!
Bu arada sabah tartıya çıktım, dün 64.1 idim. direkt küsurata baktım, .7 yi görüne gözlerim pörtledi, "o kadar dikkat ediyorum, neden aldım ki" dedim. Tam kısma bakınca anladım, meğer 64.7 değil 63.7 imiş :) Çok şükür 63 lrdeyim. Onur "55'e in" dedi dün, çok mutlu oldum, çünkü bu diyet spor muhabbetinden sıkıldığını düşünüyordum. elimden geleni yaparım, dedim, sen bana böyle destek oldukça!!! Sağ olsun hiç bir şeye ağız burun kıvırmıyor, abur cubur alıp gelmiyor. Bir ara çukuya dadanmıştım, onu bile almıyor artık. Seviyorum kendisini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?