ben afikin artık hiç bir yemeğini rondodan geçirmiyorum yanison 1 aydır hep taneli veriyorum pirinç ıspanak havuç patates aklınıza ne gelirse.
ıspanak patates ve pirinç de sorun yaşamadık ama havuç sevmeyn ogluma havucu yemeğin içinden kaşıkla ezerek veriyorum.
özellikle ıspanak elimle parçalıyorum pişirirken vitamini kaybolmasn diye pişince zaten yumuşacıkoluyor.
bence sizde artık pütürlü yedirmeuye başlayın nacizane fikrim
gecen hafta gazetede bi haber vardı sürekli blendırdan geçen yemeklere alıştıgı için pütürülü gıda tüketemeyen 3 yaşındaki çocuk haberi vardı
eşler konusunda aydın bebek bakımında yardımcı yani sadece yardımcı
asla kontrol tamamen onda değil afikle oynar ayagında sallar dışarı çıkartır yada sabah çor erken kalktıgında sen uyu biz biraz oynıyalım der.
pazar gunu ilk defa afiki besledi. çorbasını vermeye çalıştı ilk deneyim ama başarılıydı..
ama ev işleri konusunda ben çalışırken çok daha aktifdi.cam bile silerdi.
amaaaaaaaa
ben 1.ci bebeği düşük yaptıkdan sonra okula istifamı verdim çalışmıyorumya artık ev işlerinde yemek yapmak masa hazırlamak masayı toplamak dışında aydından hiçbir yardım görmüyorum.
mutfakda çok iyidir bu konuda hakkını yiyemem yemek yapar yani aklınıza ne gelirse yapar yemek olarak ama asla ev süpürmez ütü yapmaz bulaşıkları makineye koymaz. çamaşır asmaz..
hamleyken küveti ovardı bide..
buarada kızım arttık alkış yapmayı öğrendı.cok güzel oluyıor yaa,şipben şipben ellerı dıyoruz (nedemek oldugunu bılmıyorum küçüklüğümüzden berı alkış yapmaya şipben elleri deriz :)) bayılıyor.nezaman şipben ellerı desem alkış yapıyor hemen.hergun bişe ögrenıyor bende yenıden dogmus kadar mutlu oluyorum
esracım selam.. ya geçen okudumdu burda biberon almıyor diye yazıdğını ebnde tam sana bunu yazacaktım.. aynen benim kzıımda biberonu sevmiyor..içmiyordu mamayı.. bende kaşıkal besliyorum.. bu ara biraz içiyor biberondan yarıda bırkaıyor.. ayenn bende diyorum tembelmi en biberonu ememk işne gelmiyor diye:))ama kaışıkla höp hüp gidiyor:))bende sana onu dene dicektim canım.. kolay gelsin:))okuyordumda görünce yazamadan edemedim canım..
ah iyi bari canım şansınıza doktorunuzla denk gelmişsiniz hastanede iyi olmuş. ciddi bişi olmadığına sevindim. inşallah iyi olur da seruma filan gerek kalmaz..sağol canım dün değil önceki gün götürdük.doktor izinliymiş diğer doktorun randevuları doluymuş.acile gittik tesadüf doktorumuz hastaymış acildeymiş.sağolsun orada muayene etti.ateş,ishal olmayınca ve keyfi iyi olunca.şimdilik gözlemleyin yine kusarsa getirin serum takalım dediler.dün evde keldım onunla iyidi.bugün de iyimiş.inşallah birşey olmaz.
aynen yaa görünce bana da kız gibi geldi.. oğluşumu bilmiştim. bunu da bilirim belki :) aynı his çünkü.saolun canlarım benim ama tuaf bişi hissetim görünce sanki kız gibi geldi yaa böle baktımmm
tamam burcu. aklımda olsun. şimdilik aynı ilaçlara devam ama. thanksELİF geçmiş olsun Neva'ya. Kıyamam...
FATMA sanırım antibiyotiğin adı amoksilav idi. 2/3 tatlı kaşığı veriyorduk.
Furcuu bende bır ögünlük yapıyorum ıspanagınıı.
buarada ne düşünüyorsunuz ıspanak difrize atsakmıkı? Şevval severek yedıgı için dıyorum alsam küçük küçük poşetlerde bır öğün olcak sekılde ayırsam dondurucuda,1 kılodan bayagı cıkar çünkü.enazından bı kac ay daha ıspanaktan vitamın almıs olur
Sor işte böbeeeem!
Bu arada sabah tartıya çıktım, dün 64.1 idim. direkt küsurata baktım, .7 yi görüne gözlerim pörtledi, "o kadar dikkat ediyorum, neden aldım ki" dedim. Tam kısma bakınca anladım, meğer 64.7 değil 63.7 imiş :) Çok şükür 63 lrdeyim. Onur "55'e in" dedi dün, çok mutlu oldum, çünkü bu diyet spor muhabbetinden sıkıldığını düşünüyordum. elimden geleni yaparım, dedim, sen bana böyle destek oldukça!!! Sağ olsun hiç bir şeye ağız burun kıvırmıyor, abur cubur alıp gelmiyor. Bir ara çukuya dadanmıştım, onu bile almıyor artık. Seviyorum kendisini :)
Ben 3 tane taze fasulye - 1 küçük kabak - 1 küçük enginar - 1 küçük kereviz, et ve et suyu ile yaptım dünkü çorbayı, en son kıyılmış maydonoz ekledim. Çok sevdi eşşek sıpası.
oyyyyhh nasıl mutlu oldum valla çok saolun canım benim sizi sıkmadıkça paylaşırım hatta umutlanmak istemiorum ama bir güsel haber vermek istiorum kesinleşince söleyim dedim amaa duramadım
dün gökhan tokata gitti gitmeden bi görüyüm die tabi ordaki askeriyenin dr si ile filan görüşmüşler dr biz 30 kilo fazlası olanı tutmuoz demiş gökhanın ise 34 kilo fazlası var sanırım kocem gelecekmi ne geriii umutlanmak istemiom amaa öle demişler dün
esra aslinda benimde spor yapmam lazim ama arkadas yok yanima..yalniz gitmeyide canim hic istemiyor..eskiden evde plates felan yapiyordum simdi onuda istemiyorum..havalar güzel..bende biraz yürürüm birazda bisiklet sürerim artik..
hadi bakalım meltem zaten seninle herseyimiz aynı gidiyor :)
aslinda burada da ilk 1 hafta yikamiyorlar..o dogumda bebegin üzerindeki beyazlik bebegin cildi icin cok önemliymis..yikarkende göbege su getirmeyin derler..dogdugunda da sadece silip veririler..dun aksam bebek gormeye gittim allahım nasıl minicikkk
3250 gr 50 cm dogmus. eve geldim ece dev gibi geldi gozume kızım buyumus yahu dedim
yeni bebegimiz nasıl minik boncuk boncuk ben nerdeyim burası neresi derg ibi devire devire gozlerini bakınıyordu. birde yeni moda sanırım daha saglıklı diye imis hastanede yıkamıyorlarmıs gobegi dusenek adarda sizde yikamayın demisler saclar falan yapıs yapıs kirli idi. bizim ece yi yikadılar hastanede bilmiyorum sizlere boyle bir uygulama oldumu ama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?