2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim kuzenimin kızı bu sekiled gli 3,5 yasında ve rondodan geçmeden yemiyor. geçen gun ablamla kuzenim bulusmus ablamında aynı yasta oglu var kız bizim oglana soruyormus sen cigniyormusun diye boyle saskınsaskın bakıyormus kendi cignemiyor ya:) ki bu cumleyi kuracak kadar buyuk ama cigneyemiyor ve anneninde umru degil oylece veriyor robottan geçirip ne fena kınamamak gerek ama ne konuda buyuk konustuysam basıma geldi bu hayatta:)

canım simdi bende evde otursam calısmasam acil durumlarda destek yardım isterim onun harici birsey yuklemem allah için yani esitlik diyoruz her iki taraf içinde geçerli bu
o zaman ne olur ben evde o iste çalısır
ama iki kiside çalısıyorsa iste aksam aynı anda isyapılıp aynı anda oturup keyif yapılmalı.

ay ne guzel ibzimki yapmıyor boyle seyler ozellikle ogretmedigimiz içinmi acaba

canım muzeyencimm demek gelipburalara benimy azılarımı okuyorsun :)
sagol canım yaptık bu uygulamayı ama tok tutmadı tum gece kasık maması ekliycem içine bu aksam

ah iyi bari canım şansınıza doktorunuzla denk gelmişsiniz hastanede iyi olmuş. ciddi bişi olmadığına sevindim. inşallah iyi olur da seruma filan gerek kalmaz..

saolun canlarım benim ama tuaf bişi hissetim görünce sanki kız gibi geldi yaa böle baktımmm
aynen yaa görünce bana da kız gibi geldi.. oğluşumu bilmiştim. bunu da bilirim belki :) aynı his çünkü.

ELİF geçmiş olsun Neva'ya. Kıyamam...

FATMA sanırım antibiyotiğin adı amoksilav idi. 2/3 tatlı kaşığı veriyorduk.
tamam burcu. aklımda olsun. şimdilik aynı ilaçlara devam ama. thanks

her mevsimin sebzelerinin ayrı ayrı degeri vitaamini vs si oldugunu dusunuyorum
her zaman herseyin dogalından yana ol dugumuza gore yazları demir ihtiyacı çok olsa allah tarafından ispanak vs yazında olurdu. doga kanunu yani demek istiyorum gerek yokbence ben saklamayacagım. yazın ne varsa onları yer ecos da.

ay ay ne guzel yaa iste ideal es dedigin budur. bravo onura takdir ettim saygı duydum vs vs:)

bende az evel iboyu aradım dedim bu aksam baslıyorum is çıkısı yurumeye
ben arabayla servis e bineceğim yere geliyorum 5dk bir mesafe evden 20 dk yurumek yerine araba ile gelip sokaga park ediyorum aksam arabanın yanında iniyorum oralarda 1 saat yuruyeyim diyorum arabaya koydum spor ayakkabılarımı vs
eve gir çık zaman alır çunku. ama esofman altını sirkette dgissem getir gotur yapmam gerek arabada arka koltukta çaktırmadan çunku ara bir yer evler pek yok etrafta degisebilirimyim bilmiyoum :) denemeyi dusunuyorum bu aksam :) yada pantalonlarım zaten hamilelikten kalma bol rahat tek ayakkabı degisip yururum belki .
ve bizim iboda sagolsun tamam git yuru nasıl istersen destekliyorum dediii uyanırsa ece ye o bakacak haliyle napalım ama yamulan sisen geri inen ve toparlanması gereken anne
sonuçta

Ben 3 tane taze fasulye - 1 küçük kabak - 1 küçük enginar - 1 küçük kereviz, et ve et suyu ile yaptım dünkü çorbayı, en son kıyılmış maydonoz ekledim. Çok sevdi eşşek sıpası.

aaa enginar katmak çorbaya hiç aklıma gelmemisti acaba bir zarar ıolurmu sen sordunmu akla gelen bir sebze degil çunku . lakin çok faydalı birsebze ben bayılırım hatta evde var geçen aksam yapmıstım bileydim ece yed e birtanesini ayırırdım

canım gozuna ydın hersey yolunda gidiyor anlasılan ne guzel. sayet boyel bir supriz olursa degmesinler keyfinize valla insallahh
bu arada ultrason goruntulerini bende hevesle bekliyorum en heyecanlı kısım bu mutlaka ekle burayada gormek istioyruz

esra aslinda benimde spor yapmam lazim ama arkadas yok yanima..yalniz gitmeyide canim hic istemiyor..eskiden evde plates felan yapiyordum simdi onuda istemiyorum..havalar güzel..bende biraz yürürüm birazda bisiklet sürerim artik..

valla anacım ben artık yok yanıma arkadas olsun yok su olsu bu olsun dersem sisko kalacagımı anladım. takacagım cep telefonunu n kulaklıklarını radyoyu acacagım ve yuruycegim
hatta bugun kulaklıklar evde kalmıs kendim içimden soyleye soyleye giderim napalım
zaten birileri ile uymak çok zorsaat uymaz yurume temposu uymaz vs

bebeklerin yiyicekleri için rondo vs kullanmayan arkadaslar

ne miktarda veriyorsunuz yiyecekler doyumluk mu oluyor ?
yani parca parca bizde yemek yerken falan ece ye veriyoruz katı yiyecekler ekmek balık vs ama doyuracakkadar vermeye kalksak 3 saat falan surer herhalde

mesela evrim o bahsettigin omleti yedirmen ne kadar zaman alıyor ??

valla bir sürü alıntı yaptım pc error verdi sinir oldum
nur sağlıklı bir kız bebeğin olur inşallah

esra sütün devam eder inş
bende haftaya bizim sitenin spor kompleksinde spora başlıycam 2 gün oldu açılalı pilates fitness kapalı havuz spor aletleri hepsi var hoca da tutulmuş bizim aidatlar aldı başını gidiyor madem bir işe yarasın göbüş göbek olsun artık
sağlık raporu istiyorlarmış onu halledeyim de eşimle başlayacağız kendisi 100 küsür kilo da

dun aksam bebek gormeye gittim allahım nasıl minicikkk
3250 gr 50 cm dogmus. eve geldim ece dev gibi geldi gozume kızım buyumus yahu dedim
yeni bebegimiz nasıl minik boncuk boncuk ben nerdeyim burası neresi derg ibi devire devire gozlerini bakınıyordu. birde yeni moda sanırım daha saglıklı diye imis hastanede yıkamıyorlarmıs gobegi dusenek adarda sizde yikamayın demisler saclar falan yapıs yapıs kirli idi. bizim ece yi yikadılar hastanede bilmiyorum sizlere boyle bir uygulama oldumu ama ?

bizim tembel in disi daha bir hafta evel çıktı iki tane imis tek sanmıstım yan yanalar altta.

geri geri emeklemeyi emeklemek sayarmıyız bilmem o sekil 3-4 haftadı gidiyor a rkadan cekiçli bizim kız diyorum :)
ama duz gitmeyi akıl edemedi henuz :)

oooo gormeyeli herkeste bi diyet bi spor hevesi masallah masallahh... bana nazar ettiniz tekrar aldım kiloları simdi laf edenler vermeye cabalıo tebrik ediorum ins kolay verirsiniz

askolsunn etmiyoruz artık sana laf pervin zayıfla dal gibi ip gibi ol insallahhh laelaelaelaelaeopuyorumnanaktan

nur insallah bir de kızın olur iki cinse de sahip olmak çok harika bir duygu buyukbir sans ve kızz annesi olmak harikaa

aslinda burada da ilk 1 hafta yikamiyorlar..o dogumda bebegin üzerindeki beyazlik bebegin cildi icin cok önemliymis..yikarkende göbege su getirmeyin derler..dogdugunda da sadece silip veririler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…