biz yiğiti yıkayıp verdiler sanmıştık başta. ertesi gün odama bir kız geldi işte doğum yaptı o da. ikimiz de aynı sezeryan. bebek bi geldi. söylediğin gibi saçlar filan yapış yapış belli yani temiz değil. kızın ailesi sordu niye yıkamadan verdiniz diye görevli hemşirelere. onlar da burda hiçbir bebek yıkanmıyor dediler. bizde şaştık kaldık. 1 hafta yıkamadık sonra. göbeği vardı ilk yıkadığımızda. 10 gün sonra düştü miniğimizin göbeği.dun aksam bebek gormeye gittim allahım nasıl minicikkk
3250 gr 50 cm dogmus. eve geldim ece dev gibi geldi gozume kızım buyumus yahu dedim
yeni bebegimiz nasıl minik boncuk boncuk ben nerdeyim burası neresi derg ibi devire devire gozlerini bakınıyordu. birde yeni moda sanırım daha saglıklı diye imis hastanede yıkamıyorlarmıs gobegi dusenek adarda sizde yikamayın demisler saclar falan yapıs yapıs kirli idi. bizim ece yi yikadılar hastanede bilmiyorum sizlere boyle bir uygulama oldumu ama ?
oyyyyhh nasıl mutlu oldum valla çok saolun canım benim sizi sıkmadıkça paylaşırım hatta umutlanmak istemiorum ama bir güsel haber vermek istiorum kesinleşince söleyim dedim amaa duramadım
dün gökhan tokata gitti gitmeden bi görüyüm die tabi ordaki askeriyenin dr si ile filan görüşmüşler dr biz 30 kilo fazlası olanı tutmuoz demiş gökhanın ise 34 kilo fazlası var sanırım kocem gelecekmi ne geriii umutlanmak istemiom amaa öle demişler dün
bebeklerin yiyicekleri için rondo vs kullanmayan arkadaslar
ne miktarda veriyorsunuz yiyecekler doyumluk mu oluyor ?
yani parca parca bizde yemek yerken falan ece ye veriyoruz katı yiyecekler ekmek balık vs ama doyuracakkadar vermeye kalksak 3 saat falan surer herhalde
mesela evrim o bahsettigin omleti yedirmen ne kadar zaman alıyor ??
dun aksam bebek gormeye gittim allahım nasıl minicikkk
3250 gr 50 cm dogmus. eve geldim ece dev gibi geldi gozume kızım buyumus yahu dedim
yeni bebegimiz nasıl minik boncuk boncuk ben nerdeyim burası neresi derg ibi devire devire gozlerini bakınıyordu. birde yeni moda sanırım daha saglıklı diye imis hastanede yıkamıyorlarmıs gobegi dusenek adarda sizde yikamayın demisler saclar falan yapıs yapıs kirli idi. bizim ece yi yikadılar hastanede bilmiyorum sizlere boyle bir uygulama oldumu ama ?
şimdi 61 kiloyum ya tekrar 55 kiloya dönmek isterim 53 le evlenmiştim
bebek çocuk yarışmasına ece yle fotomuzu gönderdim linkini de attım sizlere
ecede cok tembel.. bırak 1 saat oturur oynar ama karnının ustune koy yıkıo ortalıgı.. ne emeklemek ne tutunmk tın yani.. otursun alsın eline oyuncagı oynasın dursun
tarıf süper hiç omlet yedırmedım Şevvale.denıyım inş.sever.ekmek verıyonmu pekı yanında
ya Kuzy de yapıyomu böle yumraklarını sıkıp sınırlenıyomu yanı.Şevval cok bagırmıyo ama sinir küpü resmen.bızı görünce önce al benı yapar kollar havaya kalkar ,eger almamıssak sıkıyo yumruklarını ııııııııı dıe sesler cıkarıyo.şaşıp kalıyoruz valla
nerde bende o hafıza,hamıleyken kaybettım bulamıyorum :sinifsinif: hamıleykende tükettım sverım ama bukadar vıtamın deposu oldgunu bılmıyorum şahhsen
aaa hakketmı.bende sevınyıorum Şevval severek yıyo dıe.
canım ya o yarışma sonuçlanmadımı hala yoksa bu başka bi yarışmamı????
Nacizane önerim;
Bebeklerinize tavuk, tavuk suyu vermeyın arkadaslar, hıc bır besini olmayan tavugu vererek bır de zehırlenme rıskıne gırmeyın. Yahoda da buyuk olcude besın zehırlenmesı denıyor, ıctıgı tavuklu tavuk suyu corbadan.. ha hoş oyle olmasa da.. yıne de verilmemesi taraftarıyım, bır de havalar da ısınıyor artık.. su ana kadar olmadı dıye de dusunmeyın.. sımdıye kadar olmaması, bundan sonra da olmayacak anlamına gelmemeli.. basından berı Kuzey e tavuk vermek ıcın ne ugrastım, ne de besınlerıne koydum.. bız yersek agzına bı lokma tıkmısımdır, o kadar.. gereksız bır besın bence.
bu 2. ci yarışmaymış
Ekmek vermıyorum Tuba.. ekmegı sonra bı ara elıne verıyorum, oyle yıyor.. yumurtanın hepsını bıtrımesı ılk oncekı hedefım.. o yuzden ekmegı daha sonra verıyorum elıne,tıkamasın dıye.
ben arada bir yapıyordum tavuk suyuyla çorba. beyaz yerlerinden de katıyordum birazcık. beşi geçmemiştir gerçi ama.. bundan sonra vermesem mi?
Guzel bır enstantene.. oyladım en kocamanından :)
EVRİM yine ben:kedi:
peyniri normal labnemi veriyorsun... lığht falan değil dimi....bilmiyorumkismile cahilliğime ver artık ne yapayım:1ninca:
Estagfurullaff Sıbel, yapa yapa ogrendım bende :) sizin bebeğiniz de 30 yasındakı adam gıbı damak tadı muhabbetı yapmasın ınsallah sıze :)) hıc hoş bır durum degıl vallahı.
Ya ben o lıght tan aldım, amanın ne ıgrenc bısı bu dıye vazgectım, normal labne kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?