2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz yiğiti yıkayıp verdiler sanmıştık başta. ertesi gün odama bir kız geldi işte doğum yaptı o da. ikimiz de aynı sezeryan. bebek bi geldi. söylediğin gibi saçlar filan yapış yapış belli yani temiz değil. kızın ailesi sordu niye yıkamadan verdiniz diye görevli hemşirelere. onlar da burda hiçbir bebek yıkanmıyor dediler. bizde şaştık kaldık. 1 hafta yıkamadık sonra. göbeği vardı ilk yıkadığımızda. 10 gün sonra düştü miniğimizin göbeği.

ikiz konusunda. bakımı çok zor olur diye düşünüyorum. biz üç kişiyiz evde. hepimiz yiğit paşanın hizzmetindeyiz. anca yetişiyoruz. yiğitten bi tane daha.. hiç düşünemiyorum :)

Allah gonlune gore versın.. hayırlı olanı nasıp etsın.

Valla adamın ruh halıne gore degısıyor, ezıyet etme havasında ıse yarım saat suruyor, keyfı var ıse 10 dk bıle surmuyor..

Bızde sildiler.. bır de Kuzey bembeyaz dogmustu, doktor ozellıkle soylemıstı bana, tertemız cıktı Evrım oglun dıye.. ıctıgın sular işe yaramış dıyordu :)

şimdi 61 kiloyum ya tekrar 55 kiloya dönmek isterim 53 le evlenmiştim

Ahhhh Meltemmm ahhhhh boshayallersmile

uyuyordu bizim tosun paşa. tv yi açtım. onun da sesi çokmuş. bi de müzik kanalı. birden tabi yiğit korkarak uyandı. aldım kucağıma oyalamaya çalıştım. dolaştırdım. emzirmeyi denedim. nafile. mızıl mızıl. yine uyumak istiyor dedik. babannesi sallıyor onbeş dkdır. hala mızlıyor. korktuğundan mı acaba.

ıKıZ konusu geçmiş... hamile kalmadan önce çok istiyordum bi ikizim olsun.... ama doğumdan sonra anladımki çok düşünemiyorum şuan selinden 1 tane daha olduğunu... çünkü 4 kişi ona endeksliyiz.... dede babaanne ben ve eşim hepimizi sırayla elden geçiriyor valla hep kucakta durmak istiyor yorulan bir diğerine veriyor:)))) bi tane daha selin olsaydı şuan için nasıl bakardık bilmiorum hele o ilk 40 günn düşünmek bile istemiyorum.....hatta arada eşime takılıyorum biz 2. ciyi ileriki zamanlarda düşünüyrouz ama birde ikiz olursa ne olur bilemiyorum diyorum toplam 3 tane çocuk olacak:))))

ecede cok tembel.. bırak 1 saat oturur oynar ama karnının ustune koy yıkıo ortalıgı.. ne emeklemek ne tutunmk tın yani.. otursun alsın eline oyuncagı oynasın dursun

Feyfimmmm.. nerelerdesın sen annemmm???

Tuba, valla bızde de ole baslamıstı, sadece yumruklar mınık mızırdanma, sonra volum yukseldıkce yukseldı.. sımdı hat safhada.. hayretler ıcınde bakıyoruz her seferınde adama

Bır de genlerımızde Kızılderılılık var mı, onu dusunmeye basladım..

Yenı cıkardıgı sesler; haayyy hoyyyyy haaaaaaa hoyyyyyyyyy,hayiiiiiii hoyhoyyyyy haaaaahhhhaaaa :)))))) bunlar da bol volumlu..

Adamın sinirleri zayıflıyor bazen dıye dusunmeden edemıyorumm artık.. bu yaşta hem dee, bu ne sinir kardesimm yaff :))

Nacizane önerim;

Bebeklerinize tavuk, tavuk suyu vermeyın arkadaslar, hıc bır besini olmayan tavugu vererek bır de zehırlenme rıskıne gırmeyın. Yahoda da buyuk olcude besın zehırlenmesı denıyor, ıctıgı tavuklu tavuk suyu corbadan.. ha hoş oyle olmasa da.. yıne de verilmemesi taraftarıyım, bır de havalar da ısınıyor artık.. su ana kadar olmadı dıye de dusunmeyın.. sımdıye kadar olmaması, bundan sonra da olmayacak anlamına gelmemeli.. basından berı Kuzey e tavuk vermek ıcın ne ugrastım, ne de besınlerıne koydum.. bız yersek agzına bı lokma tıkmısımdır, o kadar.. gereksız bır besın bence.

sağol canım... az önce hemen annemi aradım bu akşam sebzeli tavuk suyu çorba yapacaktı hemen iptal ettirdim allahtan oda yapmaya başlamamış..... bi dahada vermeyi düşünmüyorumohaoldumsmile

Ekmek vermıyorum Tuba.. ekmegı sonra bı ara elıne verıyorum, oyle yıyor.. yumurtanın hepsını bıtrımesı ılk oncekı hedefım.. o yuzden ekmegı daha sonra verıyorum elıne,tıkamasın dıye.

ben arada bir yapıyordum tavuk suyuyla çorba. beyaz yerlerinden de katıyordum birazcık. beşi geçmemiştir gerçi ama.. bundan sonra vermesem mi?

Ekmek vermıyorum Tuba.. ekmegı sonra bı ara elıne verıyorum, oyle yıyor.. yumurtanın hepsını bıtrımesı ılk oncekı hedefım.. o yuzden ekmegı daha sonra verıyorum elıne,tıkamasın dıye.

EVRİM yine ben:kedi:

peyniri normal labnemi veriyorsun... lığht falan değil dimi....bilmiyorumkismile cahilliğime ver artık ne yapayım:1ninca:

ben arada bir yapıyordum tavuk suyuyla çorba. beyaz yerlerinden de katıyordum birazcık. beşi geçmemiştir gerçi ama.. bundan sonra vermesem mi?

Fatma, bu benım nacizane önerim.. siz bilirsiniz.. annelik içgüdüsüne sığınarak ben yapmıyorum, sıze kalmıs.

EVRİM yine ben:kedi:

peyniri normal labnemi veriyorsun... lığht falan değil dimi....bilmiyorumkismile cahilliğime ver artık ne yapayım:1ninca:

Estagfurullaff Sıbel, yapa yapa ogrendım bende :) sizin bebeğiniz de 30 yasındakı adam gıbı damak tadı muhabbetı yapmasın ınsallah sıze :)) hıc hoş bır durum degıl vallahı.

Ya ben o lıght tan aldım, amanın ne ıgrenc bısı bu dıye vazgectım, normal labne kullanıyorum.

teşekkürler canım.... ahhh ahh damak tadı muhabbeti yapmadıkları şey kalmadı valla... sınırları zorluyor artık benim....

şuna bak ya altı üstü bi omlet doktora tezi gibi araştırma yaptım vallahi:roflol::smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…