bende meçhul bi durumdayım zaten konuş cnm konuşkaydirigubbakcemile3aramızda iki oglu olan biri olmadıgı için rahat rahat kız çocugu duygularımı yazıyorum nasılsa uzulcek alıncak darılcak biri yok :)
canim o adet öncesi sisliktir belki..bende 57 den 57,400 e ciktim ama adet öncesi siskinligim var fark ediyorum..adet sonrasida bir anda düsüyorum..oooo gormeyeli herkeste bi diyet bi spor hevesi masallah masallahh... bana nazar ettiniz tekrar aldım kiloları simdi laf edenler vermeye cabalıo tebrik ediorum ins kolay verirsiniz
benim içimdende kız geçiyor nur insallah
inş canım yaa bende çok istiyorum zaten buda kız olursa tmm başkada olmaz ama erkek olursa diom kız olana kadar çabalayımkaydirigubbakcemile3nur insallah bir de kızın olur iki cinse de sahip olmak çok harika bir duygu buyukbir sans ve kızz annesi olmak harikaa
canim saglikli olsunlarda..önemlin olan o..tabi kiz ve erkek bebek cok farkli..kizin süsü püsü ayri heyecan ve eglence anne icin..ama erkeginde o kaba saba halleri tavirlari o da ayri birsey..allah hayirli evlatlar versin hepimize..birde altini temizlemekte cok ilginc geliyor insana..erkekte alismistim takim teskilat silmeye kizdaysa bir sasirdik kaldik..kaydirigubbakcemile3aramızda iki oglu olan biri olmadıgı için rahat rahat kız çocugu duygularımı yazıyorum nasılsa uzulcek alıncak darılcak biri yok :)
inş canım yaa bende çok istiyorum zaten buda kız olursa tmm başkada olmaz ama erkek olursa diom kız olana kadar çabalayımkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3biraz öle oldukaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileaştın kendini Nur
ikinciyi yapayım mı derken bak 3. cüyü düşünüyorsun
kizlar dikkat ettimde 2010 agustos annelerinde 2 tane ikiz annesi var herhalde..bizde hic yoktu degil mi??hep istemisimdir ikiz bebeklerim olsun..kaydirigubbakcemile3
bebekberin bakımını tamamen anneye bırakan babalara çok kızıyorum buyuk haksızlık kimse alıp evinden getirmedi . ama çogu erkegi bizler kadınla r bu sekil yapıyoruz
belma yazmıs iste kiyamadım kaldırmadım sonuç bu diye. katılıyorum bizler onlardan talepte bulunmadıkca onlar kılını kıpırdatmaz
benim esim pek çok is yapıyor evde goren ayne sanslısın ne guzel diyor
ama evlendigimzde boyle degildiki ben bu hale getirdim talep ede ede kah guzellikle kah tartısarak aglayarak duygu somurusu yaparak vs vs. ama yok asla tek basıma hiç birseyi yuklenmem. sonra yıllar sonra kadınlar çokuyor erkekler keyfinde oluyor.
o yuzden sanslı degilim esimide tebrik etmeye gerek gormuyorum:)
en çok kendimi tebrik ediyorum bu hale getirebildigim için :)
250/300 gr dana kuşbaşı eti yıkayıp düdüklü tencerede biraz tereyağla suyunu salıp çekene kadar karıştırıyorum. Suyunu çekince (kavrulmasına izin vermeden) küçük bir patates, bir havuç, varsa kereviz koyup sıcak su ekliyorum. Suyunun miktarını kendine göre ayarla, ben 2 litreye yakın su koyuyorum. Düdüklüyü kapatıp pişiriyorum. Sonra suyu süzgeçle süzüp etleri bir kenara ayırıp rondodan geçiriyorum. Bildiğimiz buz kalıplarına iki tatlı kaşığı eti tek tek diziyorum. Etleri dizdikten sonra üstlerine etsuyu gezdiriyorum. Böylece etler suyu çekip kalıbın içini tam dolduruyor, çıkarması da kolay oluyor. Artan et suyunu yine bu kalıplara dizip yemeklerde kullanabilirsin.
buarada 1 hafta -10 gundur teomana aksamlari devam mamasi ve pirinc unuyla muhallebi yapiyorum cok sevdi, bu sefer bizim muhallebide kullandigigimiz aldim bebek yerine ama orada varmi bilmiyorum basak diye bir marka 7 vitaminli ve demir katkili pirinc unu yapmis cocukmar icin..besin degeri olasun diye 200ml sut 3 tatli kasigi bu pirinc ununu pisirip, iliyinca 5-6 olcek devam mamasini katiyorum..ne seker ne pekmez bisi koymadan yiyor, tadida guzel...
Sagolun arkadaslar, bi kacgundur hadi yarin hadi oburgun dedim birde ek sigorta yaptik onu bekledim..ki bugun yagmurlu hava, dedim ertele ertele nereye kadar, burda tatil birde okullar 2 hafta yollarda tenha dedim al sana firsat 2 hafta gelistir..ama neler neler oldu, arabayi donemeclerde stopmu ettirmedim; kirmizidan yesile gecince arkamda insanlarimi bekletmedim, kayboldum yolu bulamadi ise giden , cunku hep otoyolu aliyoruz, sehiricinden donus yolunu biliyorum ama gelis yolu farkli, koca bi tur yaptim ama vardim sagsaglim...Insallah alisirim kazasiz belasiz..allah yardimcim olsun..
ahanda buda ağustos annelerinin 2 sıpası
bu araad benim sut bir aya kalmaz kesin bitecek
yani bu oranda azalmaya devam edermi yoksa keyif olarak arada emse tamamen kururmu bilmiyorum ama gun içinde sagmayı birakayacagım
3 kutu emzirme cayı almıstım humananın yarıladım 1,5 kutu kaldı o bitsin gun içinde sagımı birakıyorum aksam eve 90-100 cc ancak sut tasıyorum ki epey sagıyorum acayip zamanım gidiyor sirkette epey bir yerimden ayrılmıs oluyorum sut iyice geride belki bes dakika hiç gelmeden sagıyorum sonra geliyoraksamdan aksama devam eder yada etmez benden bu kadar. napsam diyeti bozsam vs caylar içsem hurma yesem yine olmuyor yine olmuyor .
insallah keyif emme olayı bitmez aksamlarıda olsa emmeye devam eder
Kızey yumurtayı haslanmıs yemıyor, o yuzden yumurta yedırmeye basldıgımdan berı ben omlet yaparak yedırıyorum. Yapa yapa yumusacık yapmayı ogrendım,tarıfını vereyım;
Once bol tereyagı ıle bır corba kasıgı normal labneyı erıtıyorum, ıcıne yumurtanın sarısının katıp ıyıce karıstıryorum bırbırı ıle.. yumusaık pamuk gıbı oluyor, onun da yemesı cok kolay oluyor, boylece yemesı gereken labne ve tereyagını da yedırmıs oluyorum.
ya Kuzy de yapıyomu böle yumraklarını sıkıp sınırlenıyomu yanı.Şevval cok bagırmıyo ama sinir küpü resmen.bızı görünce önce al benı yapar kollar havaya kalkar ,eger almamıssak sıkıyo yumruklarını ııııııııı dıe sesler cıkarıyo.şaşıp kalıyoruz vallaBıze de halası ogrettii gecen ay.. bırde llerını bırbırıne kenetlıyor oyle oturuyor falan, ne zaman kahve falan ısteyecek bızden merakla beklıyorus aılecek.
Ama su sınırlenme olayı artık çığırından cıktı, kendını sıkıp tüm siteyı çınlatacak kadar bagırması fena oluyor :bbo:
nerde bende o hafıza,hamıleyken kaybettım bulamıyorum :sinifsinif: hamıleykende tükettım sverım ama bukadar vıtamın deposu oldgunu bılmıyorum şahhsenMiniş hatırlamıyor musun yaf.. hamılleıkte manyaklar gıbı yemıstık hepımızzz omega 3 var dıye.. anam ne gunlerdı yaaa :))))
aaa hakketmı.bende sevınyıorum Şevval severek yıyo dıe.Ispanak ta demır yok denecek kadar azdır Tuba.. bence bosuna zahmete gırme. Gecen daha doktorum programında profesor dedı, yıllarca kandırıldık dıye :)))
her mevsimin sebzelerinin ayrı ayrı degeri vitaamini vs si oldugunu dusunuyorum
her zaman herseyin dogalından yana ol dugumuza gore yazları demir ihtiyacı çok olsa allah tarafından ispanak vs yazında olurdu. doga kanunu yani demek istiyorum gerek yokbence ben saklamayacagım. yazın ne varsa onları yer ecos da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?