2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aramızda iki oglu olan biri olmadıgı için rahat rahat kız çocugu duygularımı yazıyorum nasılsa uzulcek alıncak darılcak biri yok :)

saolun cnlarımm 5 hafta sonra filan söler dr bakalım kimlerin tahmini doğru çıkacak böle ilk bakışta dedim erkek sanırım sonra bakarken kız geçti içimden belkide istediğim için sanırım:)

evet ozgul bende duydum tv de falan o uzerindeki tabaka koruycumu neymis . tabi insan mis gibi temiz olsun istiyor ama saglık içinherseye deger

aramızda iki oglu olan biri olmadıgı için rahat rahat kız çocugu duygularımı yazıyorum nasılsa uzulcek alıncak darılcak biri yok :)
bende meçhul bi durumdayım zaten konuş cnm konuşkaydirigubbakcemile3

oooo gormeyeli herkeste bi diyet bi spor hevesi masallah masallahh... bana nazar ettiniz tekrar aldım kiloları simdi laf edenler vermeye cabalıo tebrik ediorum ins kolay verirsiniz
canim o adet öncesi sisliktir belki..bende 57 den 57,400 e ciktim ama adet öncesi siskinligim var fark ediyorum..adet sonrasida bir anda düsüyorum..

benim içimdende kız geçiyor nur insallah

nur insallah bir de kızın olur iki cinse de sahip olmak çok harika bir duygu buyukbir sans ve kızz annesi olmak harikaa
inş canım yaa bende çok istiyorum zaten buda kız olursa tmm başkada olmaz ama erkek olursa diom kız olana kadar çabalayımkaydirigubbakcemile3

canim saglikli olsunlarda..önemlin olan o..tabi kiz ve erkek bebek cok farkli..kizin süsü püsü ayri heyecan ve eglence anne icin..ama erkeginde o kaba saba halleri tavirlari o da ayri birsey..allah hayirli evlatlar versin hepimize..birde altini temizlemekte cok ilginc geliyor insana..erkekte alismistim takim teskilat silmeye kizdaysa bir sasirdik kaldik..kaydirigubbakcemile3

ecede cok tembel.. bırak 1 saat oturur oynar ama karnının ustune koy yıkıo ortalıgı.. ne emeklemek ne tutunmk tın yani.. otursun alsın eline oyuncagı oynasın dursun

hiç erkek hevesim olmadı Allah bilio kalbimi .. hala daha yok butun cocuklarım kız olsa cok mutlu olacakmısım sanki

kizlar dikkat ettimde 2010 agustos annelerinde 2 tane ikiz annesi var herhalde..bizde hic yoktu degil mi??hep istemisimdir ikiz bebeklerim olsun..kaydirigubbakcemile3

kizlar dikkat ettimde 2010 agustos annelerinde 2 tane ikiz annesi var herhalde..bizde hic yoktu degil mi??hep istemisimdir ikiz bebeklerim olsun..kaydirigubbakcemile3

ay eşimde hep ikiz istedi ben hep tek olsun dedim düşünsene aynı anda bir sürü zorluk çok görüyorum hastanede demekki diyorum tüp bebekler çoğaldı eskiden bu kadar çok ikiz yoktu
kendiliğinden ikiz sayısı çok değildir herhalde

süpersin tebrik ederim seni.

çok güzelmiş teşekkürler.bende hemen yapayım

başak marka izmirde marketlerde var nurdan.bende alıyorum.ayrıca normal pirinç unuda yapıyorum ben pastörize sütle.

:))))))))))allah kolaylık versin.

ahanda buda ağustos annelerinin 2 sıpası

maşşallah allah nazardan korusun.sağlıklı olsun bebişin

bende boğazımı kısınca azalıyor sütüm ama çikolataları yiyince maşşallah.ama hergün 120 cc sağıp götürüyorum.bide bütün gece emiyor.okadar

tarıf süper hiç omlet yedırmedım Şevvale.denıyım inş.sever.ekmek verıyonmu pekı yanında
ya Kuzy de yapıyomu böle yumraklarını sıkıp sınırlenıyomu yanı.Şevval cok bagırmıyo ama sinir küpü resmen.bızı görünce önce al benı yapar kollar havaya kalkar ,eger almamıssak sıkıyo yumruklarını ııııııııı dıe sesler cıkarıyo.şaşıp kalıyoruz valla
Miniş hatırlamıyor musun yaf.. hamılleıkte manyaklar gıbı yemıstık hepımızzz omega 3 var dıye.. anam ne gunlerdı yaaa :))))
nerde bende o hafıza,hamıleyken kaybettım bulamıyorum :sinifsinif: hamıleykende tükettım sverım ama bukadar vıtamın deposu oldgunu bılmıyorum şahhsen
Ispanak ta demır yok denecek kadar azdır Tuba.. bence bosuna zahmete gırme. Gecen daha doktorum programında profesor dedı, yıllarca kandırıldık dıye :)))
aaa hakketmı.bende sevınyıorum Şevval severek yıyo dıe.

haklısın Esracım.aslında severek yedıgı için koymayı düşünmüştüm,zaten 1 kılo koycaktım fazla degıl,ıspanaktan sonrakı sebzelere alısma evresınde kurtarıcım olsun dıe.bende herseyın mevsımınde tüketılmesı taraftarıyım ama dediğim gıbı kurtarıcı olması acısından hemde severek yedıgı için haftada bıkez yapmayı planlıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…