2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende de kendilginden bira lıskanlık bu kendi yaptıgım yogurt dahil herseyi vermeden bir cay kasıgı alır bakarım olur yani herhangi bir terslik insanlıkh ali eksir vs ama hatırlatman iyi olmus dikkat etmek grek gıda zehirlenmesi çoketkiler bebekler daha henuz

ah derya ah..kaldir biraz totonu yav...tozlanmis zavallim dura dura..kaydirigubbakcemile3

bu toto hep kalkık ya oturmaya vakit bulsa koşacak vakitte bulur elbet.Aslın vakit bulurumda
malesef eşim yusufu en fazla 10 dk tutuyor........sonrada bırka ağlasın diyor ben stres altında asla spor yapamamki..işe yaramaz.onun için kendim bir şeyler yapacağım.

kendi yaptığım yemeklerde dahil tadına bakmadan birşey vermem ..heleki vitamin ilaç ya tadı çok sertse acıysa ..babymixler çok ekşi artık yusfta yemiyor ..evrimin önerdiği danone var kahvaltılık onu da eh işte az öğürüyor ama yiyor...

ESRAYLA konuşan varmı???????????bugün YAHONUN durumu nasılmışki ...... inşallah çıkmıştır hastaneden........

canım zadten kasıkla sulu mama içiriyoruz bogazına takılan yada geç cignedigi yuttugu birsey yok suyu arada veriyoruz ama çok sisirir diye fazlada vermek istemiyoruz

canım karın bolgeni eritmek için en iyi sey yerde yatarak yapılan karın hareketleri ben berkeden sonra aksam yarım saat tek karın hareketi yapıyordum spordan ogrendiklerimi evde yapıyordum çok faydalı oldu
internetten arastırabilirsin yakınımda olsan iki dk da gosteriverirdim ama maalesef

sinirden çatlıyorum yaaaaaaa adam yarın askere gidicek akrabalarıı bizde toplanacakmış belliki bu adam evli kendimize göre plan yapmıştıl hepsinin içine mıçıldı

canım sakın ol tamam sen kesinlikle haklısın da onlarada hak vermek gerek
sonuçta akrabaları diyorsun onlarda gitmeden bir gormek isterler yada evde son gunu falan yanlız bırakmayalım moral olalım mantıgı ilede geliyor olabilirler . kimide kimse geledi geçirmeye diye kızar mesela . artık gece bas basa kalırsınız musti imkan verdigi kadar uzulme takılma bu kadar artık geliyorlar ne de olsa

ESRAYLA konuşan varmı???????????bugün YAHONUN durumu nasılmışki ...... inşallah çıkmıştır hastaneden........

yok ya haber alan varsa yazsın

çocuk sarkıları

geçen gun çocuk sarkıları linki atmıstım hos pek ilgileneniniz olmadı heralde ama
asıl sormak istedigim PERVıN aylar evel bir link vermisti web uzerinden sarkıları klip seklinde izliyorduk ece çok hoslanıyor onun cd sini almak yada netten indirmek istiyorum ama bulamıyorum. o sitede seslendiren çocuklar netten buldum baska buyuk birileri seslednirmis onları çok sevmedi ece ama o pervin in yolladıg siteden actıgımda bayılıyor hemen eller kollar harekete geçiyor nasıl sırıtıyor :)
fikri olan varmı çocuk sarkıları cd si indiren vs varmı aranızda ?

aslında halısın esram yaa kendimi sıksamda gelecekler kurtuluşum yok benim kızdığım nokta bu hafta hep beraberdikk dünde beraberdilerr ee bugünde bizim olsun demiştik ama neysee

yok canım bende bir tane klasik müzik cd si var arada onu dinletiyorum
hiç çocuk şarkısı indirmedim

aslında halısın esram yaa kendimi sıksamda gelecekler kurtuluşum yok benim kızdığım nokta bu hafta hep beraberdikk dünde beraberdilerr ee bugünde bizim olsun demiştik ama neysee

anlayışsızlık diz boyu ama yapacak hiçbirşeyin yok gibi görünüyor

keşke telefonda söyleseydinbiz plan yapmıştık falan diye.. tabi ayıp olur oda.. amann büyükler düşüncesizler yaa hakikaten bende ne zaman özel bişiyler planlasam mutlaka bişiy olur..

sıkma canını artık yapcak bişiy yok..

ben buldum birsuru çocuk sarkısı indirilen bir site isteyen olursa yollarım linkleri.
aylar sonra ositenin linki neydi derseniz geri donup bulamam soyliyim :) isteyen kaydetsin bir yere çunku ozellikle kızlar muzik dinleyip dans etmeye sallanmaya bayılıyorlmıs bunu ece yi gordukce daha iyi anlıyorum herseye eli kolu sallanmaya baslıyorB))

zaten k.validem gökhanı aradı bilioya benim istemediğimi sölemedi bide biliolar cumaya kimse bizi çağırmasın dedik yok gökhanın yengesi giledimde bi bakalım yarın nasıl gidiolarmış demiş yawf ne yapacan senmi götürecen ben bile gitmiyorumm sonra k.validem dedi size gelecez dedi tabi önce ben hadi yaaa amannn filan dedim ne yapıyım sonra dediki yengen söledi 1 saat gidip gelelim demiş ama size yarın yazarım 11 den aşağı gitmezler

canım özelden yada mailime link atsana bana kaydedeyim bir yere lazım olur birkaç ay sonradediğin gibi.....

evet burcu ne yazık ki.. şimdi geldim doktordan bi gargara. bi antibiyotik. bi de ağrı kesici yazzmış. ben sadece antibiyotiği kullanıcam bakalım. ağrımıyor çünkü. gargarayı da sevmedim iğrenç bi rengi var. gitmişken yiğitin öksürüğünü de sorayım dedim. güzelce anlattım yani. bi şurup verdi. diğerleriyle kullanabilirsin dedi. eve gelince içinden çıkan kağıdı bi okudum 2 yaşından küçükler kullanamaz diyor. gayet net. deli oldum bu nasıl doktor yaa.. ya okumadan verseydim..delikafadulden

Ben gideyim ilim irfan dağıtayım, sıpalar beni bekler :)))
benimkiler bugün ilim irfansız kaldılar :)

sinirden çatlıyorum yaaaaaaa adam yarın askere gidicek akrabalarıı bizde toplanacakmış belliki bu adam evli kendimize göre plan yapmıştıl hepsinin içine mıçıldı
nurcum keşke telde geri çevirseydiniz ama o da ayıp mı olur bilmem ki..

ben baktım esra linke. 25 şarkı hatta hepsini de indirdim. yiğite dinlettim ama pek ilgilenmedi şimdilik. ben sevdim ama.

bana da atar mısın özelden linkini esra?

mailine attım sibelcim

canım bana da linki atarsan sevinirim
sana işyeri mailine müzik gönderiyorum geliyor mu bir kontrol etsen

Bu aralar Elif hanım çok iştahsız, birçok bebekte var bu sanırım iki lokma yedirmek için maymun oluyoruz ağzını sıkı sıkı kapatmayı öğreni hanfendi. Sizin kullandığınız yöntemler varsa teliflere açığım

fatmacım çogu ilacta oyle yazıyor ama dr lar veriyor dr unu suçlama.
bizimkide veriyor onlem olarak yazılmak zorundaymıs vs birsuru acıklamasını yaptıydı bizim dr bensorunca
zatençok dusuk dozda veriyor. her zamanda ek su yazar dr un onerdigi sekilde kullanın mesela içindeki yazıdan çokdr unu dinlemelisin

bu arada linki burdanda yazabilirim arkadaslar link yasak konusu havada kaldı bu durumda yazıyorum

http://www.dilgilizce.com/ingilizce-cocuk-sarkilari-indir100-adet-t3243.0.html

burda ayrı ayrı 4 dosya var inidirince tamamının 25 er den sarkılar var her dosyada 100 adet sarkı ediyorz aten boyel bir cd varmıs 100 songs for kids diye onu bedava edinmis oluyorsunuz yani
ben çok hoslandım ya deminden beri onları dinliyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…