kızlar bebiklerinize hazır yoğurt püre vs.ne verirseniz verin muhakkak önce tadına bakın..son kullanma tarihi geçmemiş olsa bile..dün sütaş babymix veriyordum rüzgar'a..son kullanma tarihine daha 1 hafta var..1 kaşık verdim suratını buruşturdu..önemsemedim önce çünkü bu ara çok iştahsız..sonra bir daha vermeye kalktım almadı..du bi bakıim tadına dedim..bozulmuş..normalde hep bakarım tatlarına ama dün bi gaflette bulunup direkt vermeye kalktım..iyiki almadı..çok üzüldüm ama..
ah derya ah..kaldir biraz totonu yav...tozlanmis zavallim dura dura..kaydirigubbakcemile3
bende de kendilginden bira lıskanlık bu kendi yaptıgım yogurt dahil herseyi vermeden bir cay kasıgı alır bakarım olur yani herhangi bir terslik insanlıkh ali eksir vs ama hatırlatman iyi olmus dikkat etmek grek gıda zehirlenmesi çoketkiler bebekler daha henuz
Acaba bizim onları sevme şeklimizden kaynaklanıyor olabilir mi :uhm: Tabi sizi bilmiyorum ama biz sıkıştırarak severiz, ben kafamı göbeğine bastırıp bastırıp öperim. O da benim kafamı kendine çekip bastırıyor, dilini çıkarıp yanağıma sürtüyor. Kendince bizi seviyor, yada oynamaya çalışıyorlar herhalde.
Ben böyle durumlarda bir kaşık su veriyorum yutmasına yardımcı oluyor. Dün yumurtayı yerken epey ağzında oyaladı. Bir kaşık yumurtayı biraz geveledikten sonra su takviyesi... öyle verdim.
EVRİMMMM duy sesimi... sen geçenlerde bi kipadan spor aleti almıştın twistmıydı neydi onu kullanıyormusun etkisi varmı.....
ARKADAŞLAR... ben evde kullanmak için göbek bölgemi ve basenlerimi eritmek için nasıl bi sporp aleti kullanabilirim.
sinirden çatlıyorum yaaaaaaa adam yarın askere gidicek akrabalarıı bizde toplanacakmış belliki bu adam evli kendimize göre plan yapmıştıl hepsinin içine mıçıldı
ESRAYLA konuşan varmı???????????bugün YAHONUN durumu nasılmışki ...... inşallah çıkmıştır hastaneden........
aslında halısın esram yaa kendimi sıksamda gelecekler kurtuluşum yok benim kızdığım nokta bu hafta hep beraberdikk dünde beraberdilerr ee bugünde bizim olsun demiştik ama neyseecanım sakın ol tamam sen kesinlikle haklısın da onlarada hak vermek gerek
sonuçta akrabaları diyorsun onlarda gitmeden bir gormek isterler yada evde son gunu falan yanlız bırakmayalım moral olalım mantıgı ilede geliyor olabilirler . kimide kimse geledi geçirmeye diye kızar mesela . artık gece bas basa kalırsınız musti imkan verdigi kadar uzulme takılma bu kadar artık geliyorlar ne de olsa
çocuk sarkıları
geçen gun çocuk sarkıları linki atmıstım hos pek ilgileneniniz olmadı heralde ama
asıl sormak istedigim PERVİN aylar evel bir link vermisti web uzerinden sarkıları klip seklinde izliyorduk ece çok hoslanıyor onun cd sini almak yada netten indirmek istiyorum ama bulamıyorum. o sitede seslendiren çocuklar netten buldum baska buyuk birileri seslednirmis onları çok sevmedi ece ama o pervin in yolladıg siteden actıgımda bayılıyor hemen eller kollar harekete geçiyor nasıl sırıtıyor :)
fikri olan varmı çocuk sarkıları cd si indiren vs varmı aranızda ?
aslında halısın esram yaa kendimi sıksamda gelecekler kurtuluşum yok benim kızdığım nokta bu hafta hep beraberdikk dünde beraberdilerr ee bugünde bizim olsun demiştik ama neysee
telden giriyorum alıntı yapamıorum ama ben bike bişi diemedim sadece ii gelin dedim kötü bir ses tonuyla ama anlaya tabi bu hafta hepsi yemeğe davet etti hepiniz gördünüz işte ama nerde gökhan bugün biraz geç kalkacaktı sadece bi ara dışarı çıkıp kendine bavul alıp gelecekti mecbur erkenden kaldırdım akşam planı yattı sabah bari beraber yanlız olalım dedim bunu büyüklerin düşünmesi lazım yaa avazım çıkana kadar bağımak istiyorum
zaten k.validem gökhanı aradı bilioya benim istemediğimi sölemedi bide biliolar cumaya kimse bizi çağırmasın dedik yok gökhanın yengesi giledimde bi bakalım yarın nasıl gidiolarmış demiş yawf ne yapacan senmi götürecen ben bile gitmiyorumm sonra k.validem dedi size gelecez dedi tabi önce ben hadi yaaa amannn filan dedim ne yapıyım sonra dediki yengen söledi 1 saat gidip gelelim demiş ama size yarın yazarım 11 den aşağı gitmezlerkeşke telefonda söyleseydinbiz plan yapmıştık falan diye.. tabi ayıp olur oda.. amann büyükler düşüncesizler yaa hakikaten bende ne zaman özel bişiyler planlasam mutlaka bişiy olur..
sıkma canını artık yapcak bişiy yok..
ben buldum birsuru çocuk sarkısı indirilen bir site isteyen olursa yollarım linkleri.
aylar sonra ositenin linki neydi derseniz geri donup bulamam soyliyim :) isteyen kaydetsin bir yere çunku ozellikle kızlar muzik dinleyip dans etmeye sallanmaya bayılıyorlmıs bunu ece yi gordukce daha iyi anlıyorum herseye eli kolu sallanmaya baslıyorB))
mailine attım sibelcim
evet burcu ne yazık ki.. şimdi geldim doktordan bi gargara. bi antibiyotik. bi de ağrı kesici yazzmış. ben sadece antibiyotiği kullanıcam bakalım. ağrımıyor çünkü. gargarayı da sevmedim iğrenç bi rengi var. gitmişken yiğitin öksürüğünü de sorayım dedim. güzelce anlattım yani. bi şurup verdi. diğerleriyle kullanabilirsin dedi. eve gelince içinden çıkan kağıdı bi okudum 2 yaşından küçükler kullanamaz diyor. gayet net. deli oldum bu nasıl doktor yaa.. ya okumadan verseydim..delikafaduldenFATMA, geçmiş olsun, farenjit başımızın belası değil mi? Bol ılık su - çay iç.
SEÇİL haydi geçmiş olsun annene de, sana da! Ayrıca teprik etmişsin tşk ederim janım :)
Şu benim arkadaşları ekleyen öğrenciye mesaj atmıştım, "merak ettim, neden arklarıma teklif gönderiyorsun" diye. Cevabı aynen aktarıyorum: " :)))))))))))))) yanlışlıkla oldu sanırım :)))))))))))" Allah akıl fikir versin.
ESRA bence de yanlış bişi yapmamışsın. Deneme - yanılma bu işler. Öyle 1-2 dk kendi kendine mızıklandıysa ve klasik müzikle şıp diye uyuduysa gayet iyi bence durum!
benimkiler bugün ilim irfansız kaldılar :)Ben gideyim ilim irfan dağıtayım, sıpalar beni bekler :)))
nurcum keşke telde geri çevirseydiniz ama o da ayıp mı olur bilmem ki..sinirden çatlıyorum yaaaaaaa adam yarın askere gidicek akrabalarıı bizde toplanacakmış belliki bu adam evli kendimize göre plan yapmıştıl hepsinin içine mıçıldı
ben baktım esra linke. 25 şarkı hatta hepsini de indirdim. yiğite dinlettim ama pek ilgilenmedi şimdilik. ben sevdim ama.çocuk sarkıları
geçen gun çocuk sarkıları linki atmıstım hos pek ilgileneniniz olmadı heralde ama
asıl sormak istedigim PERVİN aylar evel bir link vermisti web uzerinden sarkıları klip seklinde izliyorduk ece çok hoslanıyor onun cd sini almak yada netten indirmek istiyorum ama bulamıyorum. o sitede seslendiren çocuklar netten buldum baska buyuk birileri seslednirmis onları çok sevmedi ece ama o pervin in yolladıg siteden actıgımda bayılıyor hemen eller kollar harekete geçiyor nasıl sırıtıyor :)
fikri olan varmı çocuk sarkıları cd si indiren vs varmı aranızda ?
bana da atar mısın özelden linkini esra?ben buldum birsuru çocuk sarkısı indirilen bir site isteyen olursa yollarım linkleri.
aylar sonra ositenin linki neydi derseniz geri donup bulamam soyliyim :) isteyen kaydetsin bir yere çunku ozellikle kızlar muzik dinleyip dans etmeye sallanmaya bayılıyorlmıs bunu ece yi gordukce daha iyi anlıyorum herseye eli kolu sallanmaya baslıyorB))
ben buldum birsuru çocuk sarkısı indirilen bir site isteyen olursa yollarım linkleri.
mailine attım sibelcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?