fatmacım çogu ilacta oyle yazıyor ama dr lar veriyor dr unu suçlama.
bizimkide veriyor onlem olarak yazılmak zorundaymıs vs birsuru acıklamasını yaptıydı bizim dr bensorunca
zatençok dusuk dozda veriyor. her zamanda ek su yazar dr un onerdigi sekilde kullanın mesela içindeki yazıdan çokdr unu dinlemelisin
bu arada linki burdanda yazabilirim arkadaslar link yasak konusu havada kaldı bu durumda yazıyorum
http://www.dilgilizce.com/ingilizce-cocuk-sarkilari-indir100-adet-t3243.0.html
burda ayrı ayrı 4 dosya var inidirince tamamının 25 er den sarkılar var her dosyada 100 adet sarkı ediyorz aten boyel bir cd varmıs 100 songs for kids diye onu bedava edinmis oluyorsunuz yani
ben çok hoslandım ya deminden beri onları dinliyorum:))
geliyor meltem sagol actım dinledim onlarıda
ama ingilizceler daha guzel yaa bizimkiler sazlı falan agır agır . ingilizce sarkılara ben bayıldım sahsen :)
günaydın ..hafiften işlerimi bitirdim geldim..yüzüm düzelmeye başladı şimdilik doktora gitmeyceğim..
günaydinlar!! derya yusuf emekliyormus..bravo valla..hihoyyytbenim grip hala gecmedi..öf acayipte basim agriyor..nerden kapildim anlamadim..:1no2:
günaydınnn..herkese merhabaa...
annem daha iyi artık..bu sabah evine gitti..ne çok gelen giden oldu allah razı olsun herkesten ama yamuldum resmen...
dün Rüzgar ın dişi çıktı..ilk teyzemiz gördü..o donatacak artık oğlumu..aslında ben gördüm ama çaktırmadım..hehee..şaşasın kötülükkk..:)
Geçmiş olsun. Ben de iyileşemedim hala. İlaçlarımı almayı bile unutuyorum. Dün gece 10 dk.da bir uyanıp meme istedi, çoğunlukla emzirirken uykuya dalıp gittim. dolayısıyla göğsüm göbeğim sahaba kadar açıktı. Nasıl iyileşsin bu vücut sorarım size :1no2:
biricik Yahomuz hastalanmış..kıyamam ben ona allah acil şifasını versiin.okurken içim parçalandı..Esrayı çok iyi anlıyorum..pazartesi akşamı benzer şeyler yaşadık..şöyle ki
akşam ailecek oturduk tv izliyorduk..rüzgar da emiyordu tam dalmak üzereyken uykuya gözlerini birden kocaman açtı ve öyle bir kustu ki şok geçirdik resmen..sonra tekrarlardı bikaç kez ve daha sonraları da safra kusmaya başladı sapsarı ve çocuğun beti benzi attı..hemen dr.unu aradık acile yönlendirdi..neyse gittik kan idrar tahlilleleri felan..değerler çok karmaşık çıktı..dr bi teşhis koyamadı..serum verdiler yüzü gözü açıldı çocuğun ve tekrar emmeye başladı ve uykuya daldı rahatça..dr.u yatış verdi müşaade altında olsun dedii ama biz kalmadık eve geldik..gece boyu takip ettik bi sorun olmadı çok şükür..
dün aksamki kasıkla mama yedirme faslı biraz daha zorlu idi onceki aksama gore soyle agzını guzelce acıyor ama agzında mamalar duruyor:) hatta agzında varken tekrar agzını acıyor dudagına kasık degidimi istah var ama yutmayı unutuyor bizimki yada ona useniyor midesine kadar birakmamımı istiyor bilmiyorum artık ama bu sekil 150 .................................:)
Elif..serum vermek zorunda kaldık çünkü çocuk bembeyaz oldu ve gözleri kaydı resmen...acilde ortalığı yıkmışım...çok ağladı ama çocuk kan alınırken felan..bulamadılar damarlarını...pediatriden hemşire çağıdırlar da o buldu damarını..zar zor aldılar kanı göürdüler tahlile..tekrar geldiler kan pıhtılaşmış hadee bi daha alcaz dediler..nerdeyse parçalayacaktım kadını..
hem içme suyula yapıyorum hatta ece ye 1,5 litrelik pınar pet şişe alıyorum onu kullanıyorum bizim kullandığımız 19,5 lt lik suyu da kullanmıyorum
kızlar bebiklerinize hazır yoğurt püre vs.ne verirseniz verin muhakkak önce tadına bakın..son kullanma tarihi geçmemiş olsa bile..dün sütaş babymix veriyordum rüzgar'a..son kullanma tarihine daha 1 hafta var..1 kaşık verdim suratını buruşturdu..önemsemedim önce çünkü bu ara çok iştahsız..sonra bir daha vermeye kalktım almadı..du bi bakıim tadına dedim..bozulmuş..normalde hep bakarım tatlarına ama dün bi gaflette bulunup direkt vermeye kalktım..iyiki almadı..çok üzüldüm ama..
.EVRİMMMM duy sesimi... sen geçenlerde bi kipadan spor aleti almıştın twistmıydı neydi onu kullanıyormusun etkisi varmı.....
ARKADAŞLAR... ben evde kullanmak için göbek bölgemi ve basenlerimi eritmek için nasıl bi sporp aleti kullanabilirim.
sinirden çatlıyorum yaaaaaaa adam yarın askere gidicek akrabalarıı bizde toplanacakmış belliki bu adam evli kendimize göre plan yapmıştıl hepsinin içine mıçıldı
koşu bandımın resmini eklesem acaba görgüsüzlük olurmuki:uhm::kedi:
hayat yarim saat önce uyumustu ama öksürükten uyandi simdi..hic öksürmüyordu simdi basladi..kesin benden gecti..zaten bir farkliydi bu gün..korktugum basima geldi malesef..mafoldumben
aslında halısın esram yaa kendimi sıksamda gelecekler kurtuluşum yok benim kızdığım nokta bu hafta hep beraberdikk dünde beraberdilerr ee bugünde bizim olsun demiştik ama neysee
Bu aralar Elif hanım çok iştahsız, birçok bebekte var bu sanırım iki lokma yedirmek için maymun oluyoruz ağzını sıkı sıkı kapatmayı öğreni hanfendi. Sizin kullandığınız yöntemler varsa teliflere açığım
ayy aferdersinzi.. bilmiyorum bunu.. özür dilerim canım.. bir daha kırmızı yazmam..
heççç fena bir fikir deil bence olabilir ama şöle diorum dediğin giibi salona yatak açıyım amam gökhanı ortaya yatırıyım yanındada kim yatarsa ben yine yatak odamızda yatıyım milletin geldiğine deyseinn dimi amaakötükedihüsokötükedihüsoakannehir senı sakınlestırebılene aşkolsunn
Bence tüm akrabalar beraber uyuyun sız bu aksam.. tadı cıksın, tam olsun. Serin salonun ortasına yatakları... misss.
heççç fena bir fikir deil bence olabilir ama şöle diorum dediğin giibi salona yatak açıyım amam gökhanı ortaya yatırıyım yanındada kim yatarsa ben yine yatak odamızda yatıyım milletin geldiğine deyseinn dimi amaakötükedihüsokötükedihüso
sakinleşme konusuna birazı bile gitmedi gelince buranın bir ilçesindede iş yerleri var odakilerle vedalaşmaya gitmiş ne yaparsın şimdi ne güsel vedalaşsın dieceksiniz ama dün eğelence yaptılarya çalışanlarıyla orda vedalaşsana be adam bunlar beni öldürürlerakannehir
selam millet, moralim bozuksabah doktor kontrolune gittik, dun gece yine atesimiz 39.2ye cikti. tahlil sonuclarimizi inceledi, muayene etti tekrara hirilti var diye..sonuc:BRONSIYAL ASTIM..Kortizonlu sprey tedavisine basliyoruz hemen ve cooooookk uzun bir dure kullanicaz..moralimi bozan bazen 3-4 yaslarinda gecer bazende kalici olabilir dedi astimi (
Yani bronsiyolitimizin ne kresle ne baska biseyle alakasi varmis..astim ve varsa refluye bagliymis( ama emin olmak icin phmetre denilen reflu testini yapicaz, midesine sokulu ince bi boru 24 saat kalicak bi alete bagli olarak (
Astimi tahmin ediyordum cunku ailede var, ayrica allerjik bunyede cok, insallah gecer 3-4 yaslarinda..reflu derecesine gore de tedavi vericek..
Mavisim bizim gogusta hirilti disardan bariz hirildiyor kagit burusugu gibi ses cikiyor, ufleme gibi..ama cigerden..
Sagolun bakalim bi tedaviye basliyalim, TR havasi iyi gelir dedi buraya gore, artik yerlesmek farz oldu..
Mavisim bizim gogusta hirilti disardan bariz hirildiyor kagit burusugu gibi ses cikiyor, ufleme gibi..ama cigerden..
Sagolun bakalim bi tedaviye basliyalim, TR havasi iyi gelir dedi buraya gore, artik yerlesmek farz oldu..
sonunda aradı gökhan ama gidioz babasının dedesin kabrini ziyarete normalde yanlız gider ama sende gel dedi ben gidiom yarın kocamı yolcu ettikten sonra gelirim
doktorlara daha çok güvenmesini öğrenmeliyim. hamileyken de böyleydim ben.. napim. elimde değil.link için tşkler. indireceeğim hemen.fatmacım çogu ilacta oyle yazıyor ama dr lar veriyor dr unu suçlama.
bizimkide veriyor onlem olarak yazılmak zorundaymıs vs birsuru acıklamasını yaptıydı bizim dr bensorunca
zatençok dusuk dozda veriyor. her zamanda ek su yazar dr un onerdigi sekilde kullanın mesela içindeki yazıdan çokdr unu dinlemelisin
bu arada linki burdanda yazabilirim arkadaslar link yasak konusu havada kaldı bu durumda yazıyorum
http://www.dilgilizce.com/ingilizce-cocuk-sarkilari-indir100-adet-t3243.0.html
burda ayrı ayrı 4 dosya var inidirince tamamının 25 er den sarkılar var her dosyada 100 adet sarkı ediyorz aten boyel bir cd varmıs 100 songs for kids diye onu bedava edinmis oluyorsunuz yani
ben çok hoslandım ya deminden beri onları dinliyorum:))
canım benim kıyamam. okudukça içim yandı.. rabbim şifasını versin inş. söyleyecek söz bulamıyorum inan. çok üzüldümselam millet, moralim bozuksabah doktor kontrolune gittik, dun gece yine atesimiz 39.2ye cikti. tahlil sonuclarimizi inceledi, muayene etti tekrara hirilti var diye..sonuc:BRONSIYAL ASTIM..Kortizonlu sprey tedavisine basliyoruz hemen ve cooooookk uzun bir dure kullanicaz..moralimi bozan bazen 3-4 yaslarinda gecer bazende kalici olabilir dedi astimi (
Yani bronsiyolitimizin ne kresle ne baska biseyle alakasi varmis..astim ve varsa refluye bagliymis( ama emin olmak icin phmetre denilen reflu testini yapicaz, midesine sokulu ince bi boru 24 saat kalicak bi alete bagli olarak (
Astimi tahmin ediyordum cunku ailede var, ayrica allerjik bunyede cok, insallah gecer 3-4 yaslarinda..reflu derecesine gore de tedavi vericek..
varyaa şaka gıbı ama dun en son -kı msjımdan sonra Şevvale bıseler oldu,o nası bagırmaktır nası cıgırmaktır,agzımız bı metre acık bakıyoruz.bize kızıyo oyuncagına bagırıyo,babası almıyo dıe kızıyo.bunları hep yapıyodu ama volum felaket arttı ,buna artı bırde yumruklarımızı sıkıyoruz sıkıcanaakannehir sankı sızın yazdıklarınız okumuscasına,onlar bagırırda ben bagıramazmıyım dercesıne volüm arttı yaneTuba, valla bızde de ole baslamıstı, sadece yumruklar mınık mızırdanma, sonra volum yukseldıkce yukseldı.. sımdı hat safhada.. hayretler ıcınde bakıyoruz her seferınde adama
Bır de genlerımızde Kızılderılılık var mı, onu dusunmeye basladım..
Yenı cıkardıgı sesler; haayyy hoyyyyy haaaaaaa hoyyyyyyyyy,hayiiiiiii hoyhoyyyyy haaaaahhhhaaaa :)))))) bunlar da bol volumlu..
Adamın sinirleri zayıflıyor bazen dıye dusunmeden edemıyorumm artık.. bu yaşta hem dee, bu ne sinir kardesimm yaff :))
artı Esrayla konustuklarınızı yazdıgını gördüm fena tırstım tavuktan.cabuk bakteri ürettıgını bılıyodum ama okadarda uzak degıldım arada verırım dıodum.ama Yaho nun durumundan sonra bıraz zor.gecen kendımıze tavuk yapmıstım Şevval ıcın 2 kucuk kavanoz suyunu ayırdım corba yapcam sehrıyelı.ılk guın yaptım cok guzel oldu az tuz sepelıyım dedım tuzlugun kafası cıktı corbayı yıyemeden çöpe gıttı,öbür kavanozu ertesı gun yaptım terbıyelı yapım dedım beceremedım yogurt içinde kestı oda yıyemeden çöpe gıtmstı cok üzülmüştüm.şimdi diom herseyde vardır bı hayır ıyıkı yememısNacizane önerim;
Bebeklerinize tavuk, tavuk suyu vermeyın arkadaslar, hıc bır besini olmayan tavugu vererek bır de zehırlenme rıskıne gırmeyın. Yahoda da buyuk olcude besın zehırlenmesı denıyor, ıctıgı tavuklu tavuk suyu corbadan.. ha hoş oyle olmasa da.. yıne de verilmemesi taraftarıyım, bır de havalar da ısınıyor artık.. su ana kadar olmadı dıye de dusunmeyın.. sımdıye kadar olmaması, bundan sonra da olmayacak anlamına gelmemeli.. basından berı Kuzey e tavuk vermek ıcın ne ugrastım, ne de besınlerıne koydum.. bız yersek agzına bı lokma tıkmısımdır, o kadar.. gereksız bır besın bence.
bende corbası suluysa cıcıbebe ekmek kırıklıyom bıraz ,onun dısında ekmek vermıyom ondan sordum.saol heme dıenıycem tarıfınıEkmek vermıyorum Tuba.. ekmegı sonra bı ara elıne verıyorum, oyle yıyor.. yumurtanın hepsını bıtrımesı ılk oncekı hedefım.. o yuzden ekmegı daha sonra verıyorum elıne,tıkamasın dıye.
cok üzüldüm ya,kac gundur yatıyom kalkıyom aklımda Yaho var.bian önce iyileşsin kuzum inşalah.ishal artı kusma nası dırencını düşürmüştür el kadar bebek zatenArkadaslarım,
Esra ıle konustum simdi, benden bir rica da bulundu, cocuklarınıza tavuk vermeyin dıye yazmamı ıstedı, az once kendı düşüncemi yazdıgımı soyledım.. bır daha yaz Evrim,Yaho yu herkes bılsın, kımsenın basına gelmesın dedı.
Yaho Cerrahpasa da yatıyor su an, gece yıne kotulemıs, hem ıshal hem de kusma, serum yıyormus cocuk sureklı, hastanede gozetım altında kalıyormus..
Esra oldukca perısan ıdı.. ben de ben aramayayım artık, sen musaıt oldukca dön dedım.. o sekıl karar kıldık. Allah yardımcısı olsun.
aynen,bı vıdeosu var Hakan kırpabılkırse onu eklıycem,oyuncagına nası bagırıyo cıgırıyo.çorabınbı ceker cıkarır sınırden.helekı dünden berı ses felaket arttı.bu yasta bu sınır pes dıyorumEvrim o sinir ve bagirma bizdede var adam oyuncaklarina bagiriyor, corabini tutup cikariyor ona bagiriyor, ama nasil bi sinir ve titreyerek..bana bagiriyor, biberon bitiyor ona bagiriyor..yor yor yor...isimiz var...
yerım onu,maşallah yavruya.bizimkıde tersıne gıtmeye basladı bende şoktayımAAAAAAAAA yusuf emekliyor..sevdiği oyuncağı vardı yedre onun önüne yatrıdım birden kalktı almak için gitti ya ..içim tuhaf oldu..kızımı hiç yere bile koyamadım hep hasta oluyordu yavrum ve emeklemeden yürüdü...şoktayım abarttımmıki..
kaydirigubbakcemile3 enteresan,yegenlerımın arkadaslarıda aynını yapıyo,ama onlar bıraz daha kucuk 7.sınıftalar.arkadas listelerı kalabalık olsun dıe ve herkezın fotolarına vs bakabılmek ıcın yapıyolarmıs.yegenım dedıYahu kızlar, face'ten eski bir kız öğrencim arkadaşlarıma teklif gönderip duruyor, derdi nedir anlamadım. İyi de bir kızdır. Adı Gözde Er.. T.. Kadriye ve Serap da kabul etmişler. Ama anlamadım yani.. Size de gönderebilir, ben olsam kabul etmezdim açıkçası. Siz bilirsiniz de. Bir mesaj atayım bakalım, neden böyle yapıyormuş.
üzüntü + stres sonucu ne oldu yüzüne.zaten stres üzüntü ya cilde vurur ya mideye.düzelır Deryacım inş bıan önceyüzüm çok kötü oldu yarın doktora gideceğim acıyor vede sızlıyor .eşim bile şaşırdı seni ilk defa böyle görüyorum diyor..
hayırlı olsun ilk dişiniz annenede tekrar gecmis olsungünaydınnn..herkese merhabaa...
annem daha iyi artık..bu sabah evine gitti..ne çok gelen giden oldu allah razı olsun herkesten ama yamuldum resmen...
dün Rüzgar ın dişi çıktı..ilk teyzemiz gördü..o donatacak artık oğlumu..aslında ben gördüm ama çaktırmadım..hehee..şaşasın kötülükkk..:)
aa herkezı sıradan gecıyomu bu kusma yaa,korkmaya başlkadım.cok gecmıs olsun Seçilcimbiricik Yahomuz hastalanmış..kıyamam ben ona allah acil şifasını versiin.okurken içim parçalandı..Esrayı çok iyi anlıyorum..pazartesi akşamı benzer şeyler yaşadık..şöyle ki
akşam ailecek oturduk tv izliyorduk..rüzgar da emiyordu tam dalmak üzereyken uykuya gözlerini birden kocaman açtı ve öyle bir kustu ki şok geçirdik resmen..sonra tekrarlardı bikaç kez ve daha sonraları da safra kusmaya başladı sapsarı ve çocuğun beti benzi attı..hemen dr.unu aradık acile yönlendirdi..neyse gittik kan idrar tahlilleleri felan..değerler çok karmaşık çıktı..dr bi teşhis koyamadı..serum verdiler yüzü gözü açıldı çocuğun ve tekrar emmeye başladı ve uykuya daldı rahatça..dr.u yatış verdi müşaade altında olsun dedii ama biz kalmadık eve geldik..gece boyu takip ettik bi sorun olmadı çok şükür..
aynennnnnn,helekı emerken cimcikleme başladı.nası canımı yakıyo bı gör.cıplak olarak tenımde nereyı bulursa cimcik cimcik yapıyo.yüzüme sacıma heryerıme saldırıyo ama ben bunu sevgı göstergesı olarak görüyorum.ben onu mıncırarak sevdıgımden oda sevgı böle bıse heralde dıe düşünüyor olabılırbizim ece de pek bir agresif alıyorum emzirmeye kucagıma once elini agzıma dogru uzatıyor opuyorum biliyor bu hareketi canı istedimi eli havada bekliyor opuyorum falans ora bi anda burnumu tutmaya calısıyor musade edersem bir anda bir ani harketle nasıl agzımı burnumu buzusturmeye calısıyor batıyor tırnakları sızlıyor sonra kac dakika burnum yaa nedir bu saldırganlık acaba haince saldırıyor ama gorseniz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?