2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geliyor meltem sagol actım dinledim onlarıda
ama ingilizceler daha guzel yaa bizimkiler sazlı falan agır agır . ingilizce sarkılara ben bayıldım sahsen :)

Sağol Esra, ben de indireyim belki küçük hanım sever.

günaydın ..hafiften işlerimi bitirdim geldim..yüzüm düzelmeye başladı şimdilik doktora gitmeyceğim..

Bence yıne de bır gıt.. derim.

günaydinlar!! derya yusuf emekliyormus..bravo valla..hihoyyytbenim grip hala gecmedi..öf acayipte basim agriyor..nerden kapildim anlamadim..:1no2:

gecmıs olsun kuzum.

e bole kotuluge can kurban.. bence de şaşasın :) hayırlı olsun firincinis :)

Pöff.. kotu oluyor ole hakıkaten, butun sogugu yıyorsun.

Çok çok gecmıs olsun tekrar..

kaydirigubbakcemile3 çok hoş

Keske parcalasaydın.. topuk kanı alırken ben de katıl olacaktım, Ozgur zor zaptetti beni!!!

hem içme suyula yapıyorum hatta ece ye 1,5 litrelik pınar pet şişe alıyorum onu kullanıyorum bizim kullandığımız 19,5 lt lik suyu da kullanmıyorum

Nacizane erikli kullan derim.. onun ıcındekı mınareller tüm sulardakınden daha fazla.

Bakıyorum arada bakmasına da.. sımdı daha bır cıddıyetle bakacagım.. haklısın.

.

Ya kullanıyordum bı ara.. nası duzenlı o zaman cok guzel goturdu benden.. bu ara aksamları dermanım kalmıyor, Kuzey ın tepin tepin tepinmeleri beni bitirdiği için.. tekrar baslayacagım ama.. memnunum

sinirden çatlıyorum yaaaaaaa adam yarın askere gidicek akrabalarıı bizde toplanacakmış belliki bu adam evli kendimize göre plan yapmıştıl hepsinin içine mıçıldı

akannehir senı sakınlestırebılene aşkolsunn

koşu bandımın resmini eklesem acaba görgüsüzlük olurmuki:uhm::kedi:

Esrako nun da göbek ekleme sözü vardı.. o da unuttu.. :))) alla alla nıe olsun ki..

hayat yarim saat önce uyumustu ama öksürükten uyandi simdi..hic öksürmüyordu simdi basladi..kesin benden gecti..zaten bir farkliydi bu gün..korktugum basima geldi malesef..mafoldumben

Haydaaa.. Ozgul, sana amma gecmıs olsun dedım ben yaa.. rejım bagısıklık sıstemını mı zayıflattı nedır senın??

aslında halısın esram yaa kendimi sıksamda gelecekler kurtuluşum yok benim kızdığım nokta bu hafta hep beraberdikk dünde beraberdilerr ee bugünde bizim olsun demiştik ama neysee

Bence tüm akrabalar beraber uyuyun sız bu aksam.. tadı cıksın, tam olsun. Serin salonun ortasına yatakları... misss.

O yontemı bulsak.. bı donumuzu indirmediğimiz kalıyor yesin diye.. adamın agzını kılıtleyısını acabıldııgımm anahtar kılıdı gıbı oyarak bı acma yontemı var nazıkce.. ole yedırebılıyorumm :))))

Kızının sayesınde, oglum kız olsaydı nası bı bebek olurdu dusuncem son bulmus oluyor sayende.. gelinime sonsuz öpücükler..

akannehir senı sakınlestırebılene aşkolsunn

Bence tüm akrabalar beraber uyuyun sız bu aksam.. tadı cıksın, tam olsun. Serin salonun ortasına yatakları... misss.
heççç fena bir fikir deil bence olabilir ama şöle diorum dediğin giibi salona yatak açıyım amam gökhanı ortaya yatırıyım yanındada kim yatarsa ben yine yatak odamızda yatıyım milletin geldiğine deyseinn dimi amaakötükedihüsokötükedihüso
sakinleşme konusuna birazı bile gitmedi gelince buranın bir ilçesindede iş yerleri var odakilerle vedalaşmaya gitmiş ne yaparsın şimdi ne güsel vedalaşsın dieceksiniz ama dün eğelence yaptılarya çalışanlarıyla orda vedalaşsana be adam bunlar beni öldürürlerakannehir

selam millet, moralim bozuk sabah doktor kontrolune gittik, dun gece yine atesimiz 39.2ye cikti. tahlil sonuclarimizi inceledi, muayene etti tekrara hirilti var diye..sonuc:BRONSIYAL ASTIM..Kortizonlu sprey tedavisine basliyoruz hemen ve cooooookk uzun bir dure kullanicaz..moralimi bozan bazen 3-4 yaslarinda gecer bazende kalici olabilir dedi astimi(
Yani bronsiyolitimizin ne kresle ne baska biseyle alakasi varmis..astim ve varsa refluye bagliymis ( ama emin olmak icin phmetre denilen reflu testini yapicaz, midesine sokulu ince bi boru 24 saat kalicak bi alete bagli olarak(
Astimi tahmin ediyordum cunku ailede var, ayrica allerjik bunyede cok, insallah gecer 3-4 yaslarinda..reflu derecesine gore de tedavi vericek..

nur şu gelecek olan misafirlere çok kızdım ya başbaşa olmak varken olacak işmi bu

nurdan canım geçmiş olsun nedir bu teonun çektiği yavrum benim kıyamam kuzuma
kıvançtada arada hırıltı oluyor burundan alerjik rinit demişti doktor sprey kullanıyorum sizin hırıltınız burundanmı yoksa göğüstenmi oluyor bende bazen tedirgin oluyorum acaba astım falanmı diye gerçi bizde ateş v.s yok ama yine de doğduğundan beri bu hırıltı var özellikle de sabahları uyanınca ve ortam değiştirince tekrar doktora götürücem bende

Anlasıldı, Gokhan sana kalmayacak,aklına mukayet ol bari bu arada.

Yaw Nurdan diyeyim guzel kardesım, hep dedıgım bır sey var kı Allah dermansız dert vermesın, en azından ne nedır bılıyorsun, erkenden teshıs edılmıs, tedavı surecıne hemen baslanmıs.. buna da şükür. Annesi bilinçli, bilgili.. Teo herseye ragmen sanslı bır cocuk..

Ne diyorsun Nurdan? Ah canım benim yaa... Kıyamam Benim kardeşimde de var alerjik astım ve ergenlikte anlaşıldı. Teo şanslı, erken teşhis önemli. ınşallah geçer. Kıyamam Teoşuma yaa...

Mavisim bizim gogusta hirilti disardan bariz hirildiyor kagit burusugu gibi ses cikiyor, ufleme gibi..ama cigerden..

Sagolun bakalim bi tedaviye basliyalim, TR havasi iyi gelir dedi buraya gore, artik yerlesmek farz oldu..

Mavisim bizim gogusta hirilti disardan bariz hirildiyor kagit burusugu gibi ses cikiyor, ufleme gibi..ama cigerden..

Sagolun bakalim bi tedaviye basliyalim, TR havasi iyi gelir dedi buraya gore, artik yerlesmek farz oldu..

Her yer Roma ya cıkıyorsa var bı hayır bu işte..

sonunda aradı gökhan ama gidioz babasının dedesin kabrini ziyarete normalde yanlız gider ama sende gel dedi ben gidiom yarın kocamı yolcu ettikten sonra gelirim

Çok geçmiş olsun. Memleketimizin havası bile derde deva...

doktorlara daha çok güvenmesini öğrenmeliyim. hamileyken de böyleydim ben.. napim. elimde değil.link için tşkler. indireceeğim hemen.

canım benim kıyamam. okudukça içim yandı.. rabbim şifasını versin inş. söyleyecek söz bulamıyorum inan. çok üzüldüm

varyaa şaka gıbı ama dun en son -kı msjımdan sonra Şevvale bıseler oldu,o nası bagırmaktır nası cıgırmaktır,agzımız bı metre acık bakıyoruz.bize kızıyo oyuncagına bagırıyo,babası almıyo dıe kızıyo.bunları hep yapıyodu ama volum felaket arttı ,buna artı bırde yumruklarımızı sıkıyoruz sıkıcanaakannehir sankı sızın yazdıklarınız okumuscasına,onlar bagırırda ben bagıramazmıyım dercesıne volüm arttı yane
artı Esrayla konustuklarınızı yazdıgını gördüm fena tırstım tavuktan.cabuk bakteri ürettıgını bılıyodum ama okadarda uzak degıldım arada verırım dıodum.ama Yaho nun durumundan sonra bıraz zor.gecen kendımıze tavuk yapmıstım Şevval ıcın 2 kucuk kavanoz suyunu ayırdım corba yapcam sehrıyelı.ılk guın yaptım cok guzel oldu az tuz sepelıyım dedım tuzlugun kafası cıktı corbayı yıyemeden çöpe gıttı,öbür kavanozu ertesı gun yaptım terbıyelı yapım dedım beceremedım yogurt içinde kestı oda yıyemeden çöpe gıtmstı cok üzülmüştüm.şimdi diom herseyde vardır bı hayır ıyıkı yememıs
Ekmek vermıyorum Tuba.. ekmegı sonra bı ara elıne verıyorum, oyle yıyor.. yumurtanın hepsını bıtrımesı ılk oncekı hedefım.. o yuzden ekmegı daha sonra verıyorum elıne,tıkamasın dıye.
bende corbası suluysa cıcıbebe ekmek kırıklıyom bıraz ,onun dısında ekmek vermıyom ondan sordum.saol heme dıenıycem tarıfını
cok üzüldüm ya,kac gundur yatıyom kalkıyom aklımda Yaho var.bian önce iyileşsin kuzum inşalah.ishal artı kusma nası dırencını düşürmüştür el kadar bebek zaten
Evrim o sinir ve bagirma bizdede var adam oyuncaklarina bagiriyor, corabini tutup cikariyor ona bagiriyor, ama nasil bi sinir ve titreyerek..bana bagiriyor, biberon bitiyor ona bagiriyor..yor yor yor...isimiz var...
aynen,bı vıdeosu var Hakan kırpabılkırse onu eklıycem,oyuncagına nası bagırıyo cıgırıyo.çorabınbı ceker cıkarır sınırden.helekı dünden berı ses felaket arttı.bu yasta bu sınır pes dıyorum
yerım onu,maşallah yavruya.bizimkıde tersıne gıtmeye basladı bende şoktayım
kaydirigubbakcemile3 enteresan,yegenlerımın arkadaslarıda aynını yapıyo,ama onlar bıraz daha kucuk 7.sınıftalar.arkadas listelerı kalabalık olsun dıe ve herkezın fotolarına vs bakabılmek ıcın yapıyolarmıs.yegenım dedı
yüzüm çok kötü oldu yarın doktora gideceğim acıyor vede sızlıyor .eşim bile şaşırdı seni ilk defa böyle görüyorum diyor..
üzüntü + stres sonucu ne oldu yüzüne.zaten stres üzüntü ya cilde vurur ya mideye.düzelır Deryacım inş bıan önce
hayırlı olsun ilk dişiniz annenede tekrar gecmis olsun
aa herkezı sıradan gecıyomu bu kusma yaa,korkmaya başlkadım.cok gecmıs olsun Seçilcim
aynennnnnn,helekı emerken cimcikleme başladı.nası canımı yakıyo bı gör.cıplak olarak tenımde nereyı bulursa cimcik cimcik yapıyo.yüzüme sacıma heryerıme saldırıyo ama ben bunu sevgı göstergesı olarak görüyorum.ben onu mıncırarak sevdıgımden oda sevgı böle bıse heralde dıe düşünüyor olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…