off ya kıyamam,inşallah dogru tedavıyle enkısa zamanda en ıyı sonucu alırsınız Nurdancım.bu yaşta bukadar seye magruz kaldı dıe üzülme ,erken tedavı en degerlı sey.ıyı olcak Teo inşallahselam millet, moralim bozuksabah doktor kontrolune gittik, dun gece yine atesimiz 39.2ye cikti. tahlil sonuclarimizi inceledi, muayene etti tekrara hirilti var diye..sonuc:BRONSIYAL ASTIM..Kortizonlu sprey tedavisine basliyoruz hemen ve cooooookk uzun bir dure kullanicaz..moralimi bozan bazen 3-4 yaslarinda gecer bazende kalici olabilir dedi astimi (
Yani bronsiyolitimizin ne kresle ne baska biseyle alakasi varmis..astim ve varsa refluye bagliymis( ama emin olmak icin phmetre denilen reflu testini yapicaz, midesine sokulu ince bi boru 24 saat kalicak bi alete bagli olarak (
Astimi tahmin ediyordum cunku ailede var, ayrica allerjik bunyede cok, insallah gecer 3-4 yaslarinda..reflu derecesine gore de tedavi vericek..
oyy büyümüş bu kuzu,maşşalah Elif hanıma
sinirden çatlıyorum yaaaaaaa adam yarın askere gidicek akrabalarıı bizde toplanacakmış belliki bu adam evli kendimize göre plan yapmıştıl hepsinin içine mıçıldı
zaten k.validem gökhanı aradı bilioya benim istemediğimi sölemedi bide biliolar cumaya kimse bizi çağırmasın dedik yok gökhanın yengesi giledimde bi bakalım yarın nasıl gidiolarmış demiş yawf ne yapacan senmi götürecen ben bile gitmiyorumm sonra k.validem dedi size gelecez dedi tabi önce ben hadi yaaa amannn filan dedim ne yapıyım sonra dediki yengen söledi 1 saat gidip gelelim demiş ama size yarın yazarım 11 den aşağı gitmezler
selam millet, moralim bozuksabah doktor kontrolune gittik, dun gece yine atesimiz 39.2ye cikti. tahlil sonuclarimizi inceledi, muayene etti tekrara hirilti var diye..sonuc:BRONSIYAL ASTIM..Kortizonlu sprey tedavisine basliyoruz hemen ve cooooookk uzun bir dure kullanicaz..moralimi bozan bazen 3-4 yaslarinda gecer bazende kalici olabilir dedi astimi (
Yani bronsiyolitimizin ne kresle ne baska biseyle alakasi varmis..astim ve varsa refluye bagliymis( ama emin olmak icin phmetre denilen reflu testini yapicaz, midesine sokulu ince bi boru 24 saat kalicak bi alete bagli olarak (
Astimi tahmin ediyordum cunku ailede var, ayrica allerjik bunyede cok, insallah gecer 3-4 yaslarinda..reflu derecesine gore de tedavi vericek..
günaydın herkese
bugün okula gitmeyeceğim. hastaneye gidicem. faranjitim azdı. yutkunup duruyorum. üç gündür geçer dedim ama geçmedi. gidiyim artık bari napim..
Fatma Belma cok gecmis olsunGeçmiş olsun. Ben de iyileşemedim hala. İlaçlarımı almayı bile unutuyorum. Dün gece 10 dk.da bir uyanıp meme istedi, çoğunlukla emzirirken uykuya dalıp gittim. dolayısıyla göğsüm göbeğim sahaba kadar açıktı. Nasıl iyileşsin bu vücut sorarım size :1no2:
Kiyamam ben yavruma, simdi iyi ama dimi?biricik Yahomuz hastalanmış..kıyamam ben ona allah acil şifasını versiin.okurken içim parçalandı..Esrayı çok iyi anlıyorum..pazartesi akşamı benzer şeyler yaşadık..şöyle ki
akşam ailecek oturduk tv izliyorduk..rüzgar da emiyordu tam dalmak üzereyken uykuya gözlerini birden kocaman açtı ve öyle bir kustu ki şok geçirdik resmen..sonra tekrarlardı bikaç kez ve daha sonraları da safra kusmaya başladı sapsarı ve çocuğun beti benzi attı..hemen dr.unu aradık acile yönlendirdi..neyse gittik kan idrar tahlilleleri felan..değerler çok karmaşık çıktı..dr bi teşhis koyamadı..serum verdiler yüzü gözü açıldı çocuğun ve tekrar emmeye başladı ve uykuya daldı rahatça..dr.u yatış verdi müşaade altında olsun dedii ama biz kalmadık eve geldik..gece boyu takip ettik bi sorun olmadı çok şükür..
ayy ne tatlı olur o şimdi geri geri süper ya :)cok komik yaaa,millet gıder mersıne bızım kızımız tersinee :)) Şevval gerı gerı emeklemeye başladı,gülmekten kırılıyorum.önce oturuyodu oyuncagına uzanmak ıcın egıdı düştü.bende izliyorum bakıyım uzanmaya calısırken belkı azbıse sürünür ileri gider dıe.sınır yaptı alamayınca baktım o sinirle gerı gıttı,baktım hala gıdıyo.yanı gıdıyo derken gerı gerı sürünüyo.tlfn hafızası doluydu 20sn cekebıldım.boşaltıyım cekıcem eklıycem hemen cok komık,bıde guluyo
BURCUU ben 2 haftadir 65 te takili kaldim ya, o kadar dikkat ediyorum gitmiyor hele son 1 haftadir 65.0 inmiyor inmiyor(neden ki bobeemm??yuruyuste yapiyorum teoyu kreten alip bi yarim saat turluyoruz,yidiklerime dikkat ediyorum, anlamadim (
ahahahha, ayıkla beni yafrummmmmmmm :))
Bundan sonra Hanımın CIftlıgı keyıfle ızlenır mı?? Ozy ızlenmez dıyorr..
Nereni.. hangi bi yerini be annemm.. saldım gitti senii :))) senin kurutmandan guzel kavurma oluyormus bılüyür müsünn :))
Tabii annen yakın kısımmm.. ondan boyle rahatsın, ohhhhhhhhhh ne ala.. bol seyler geçir sen kafana... bole dar dar nereye kadarrr kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?