2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

off ya kıyamam,inşallah dogru tedavıyle enkısa zamanda en ıyı sonucu alırsınız Nurdancım.bu yaşta bukadar seye magruz kaldı dıe üzülme ,erken tedavı en degerlı sey.ıyı olcak Teo inşallah
Bu da bizden bir kare..
oyy büyümüş bu kuzu,maşşalah Elif hanıma
sinirden çatlıyorum yaaaaaaa adam yarın askere gidicek akrabalarıı bizde toplanacakmış belliki bu adam evli kendimize göre plan yapmıştıl hepsinin içine mıçıldı

nefret edıyorum düşüncesız insanlardannn kötükedihüso

cok komik yaaa,millet gıder mersıne bızım kızımız tersinee :)) Şevval gerı gerı emeklemeye başladı,gülmekten kırılıyorum.önce oturuyodu oyuncagına uzanmak ıcın egıdı düştü.bende izliyorum bakıyım uzanmaya calısırken belkı azbıse sürünür ileri gider dıe.sınır yaptı alamayınca baktım o sinirle gerı gıttı,baktım hala gıdıyo.yanı gıdıyo derken gerı gerı sürünüyo.tlfn hafızası doluydu 20sn cekebıldım.boşaltıyım cekıcem eklıycem hemen cok komık,bıde guluyo

minişim kıvançta ilk önce geri geri ataklar yapıyordu yaklaşık 3-4 günden beri öne doğru sürünmeye başladı belki şevvalde öne doğru gider birkaç gün sonra gerçi bazı bebekler geri geri emeklermiş

inşallah 1 saat oturup giderler.. güle güle gitsin eşinde hayırlı teskereler...

canım çok geçmiş olsun.. erken fark etmişsiniz inşallah geçer kalıcı değildir :Saruboceq:.. üzme kendini sende sana ihtiyacı var...

günaydın herkese
bugün okula gitmeyeceğim. hastaneye gidicem. faranjitim azdı. yutkunup duruyorum. üç gündür geçer dedim ama geçmedi. gidiyim artık bari napim..

Fatma Belma cok gecmis olsun

Kiyamam ben yavruma, simdi iyi ama dimi?

BURCUU ben 2 haftadir 65 te takili kaldim ya, o kadar dikkat ediyorum gitmiyor hele son 1 haftadir 65.0 inmiyor inmiyor(neden ki bobeemm??yuruyuste yapiyorum teoyu kreten alip bi yarim saat turluyoruz,yidiklerime dikkat ediyorum, anlamadim(

ayy ne tatlı olur o şimdi geri geri süper ya :)

BURCUU ben 2 haftadir 65 te takili kaldim ya, o kadar dikkat ediyorum gitmiyor hele son 1 haftadir 65.0 inmiyor inmiyor(neden ki bobeemm??yuruyuste yapiyorum teoyu kreten alip bi yarim saat turluyoruz,yidiklerime dikkat ediyorum, anlamadim(

1) Vücudun direniyor olabilir, sakın pes etme. Sen kazanacaksın. Hep 64 leri hayal et, tartıya çıkıyorsun ve 64,... gibi bişi görüyorsun. Bunu düşün. Bu direnmenin sonunda gene takır takır inmeye başlayacak rakamlar, göreceksin.

2) Aslında yemediğini sanıyorsundur ama yiyor olabilirsin. Ya da tam tersi çok az yiyorsundur, dengesiz besleniyorsundur. Yediklerini yaz bir kenara. Her lokmayı yaz ama!

Bugün uzun teneffüste oturduk çay içiyoruz. Limonlu eti form yedim 2 tane, bi ark koca bi paket çokoprens getirmiş, yarım tane de ondan yedim. Biri dedi ki; ne oluyor, madem onu yiyecektin, diyet bisküvi neden? Dedim, kaçamak yapıyorum, akşama step var, yakarım, hem 8 saat ders de sağlam egzersiz sayılır! DOğru, dedi, gülüştük. Sonra o hatun vardı ya :) Hani rujumu beğenip sonra mok atan! "Sen amma kasıyorsun bence hiç gerek yok, ben valla 1 yıl boyunca deli gibi yemiştim, annem falan zorla yediriyordu süt olsun diye. Hem 1 yılda anca toparlar vücudun, fazla acele ediyorsun. Yarım tane çokoprensten nolur ki, kaçamak olarak görmemelisin. Ye bence ! "

Oha dedim içimden! Bu kadar da belli etmese bari :) Diğerleri destek çıkmadı ona. Hatta ilk soruyu soran, Burcu seviyor kendine dikkat etmeyi, sporu da seviyor, dedi. Ben de sütüm azaldığında deli gibi yiyerek 2-3 günde 2 kg aldığımı, ama sütümün artmadığını, o mantıkla devam edemeyeceğimi, zaten doktor kontrolünde olduğumu ve tatlı konusunda kontrol sıkıntısı yaşadığımı anlatırken yanımdan uzaklaştı.

Yanlış anlamayın ama kadın milletini bu yüzden sevmiyorum. Hangi erkek kilo kaybetmemi kıskançlıkla karşılar ki? Sen de yap! Bana neden köstek oluyorsun ki? Sadece o da değil, birkaç kişi var sürekli "yakında uçacaksın, aman çok verme sonra hasta olursun -tatlicadiarzu- , e yeter artık" diyip duran.

32 yaşındayım, metabolizma sıkıntısı yaşamıyorum ve simidim var, artı yazın bikini giymek istiyorum. Üstelik bu bir süreç ve henüz 3 ay bile olmadı. Bir kiloda sabit kalmadım bile. Hani takılsam, diyeceğim, e artık vücudum daha fazla gitmiyor, diye.

Bir de şey var tabii;
- kaç kilo oldu?
ben : 9 - 10 kg
- e artık daha yavaş gider, bu kadar kolay veremezsin şimdiden sonra.
ben : mirmirmirmir
- spora devam edecek misin?
ben: Evet hocam, ben zaten hep giderdim, her kış step yaparım diyet yapmasam da.
- bundan sonra çocukla zor olur
ben : evet, neyse ki eşim çok yardımcı, annem de sağ olsun! Hatta eşim çok sevdiği abur cuburları bile almıyor, öyle çok yardımı ...... vs vs
- iyi hadi ben gideyim, iyi dersler

Komik yaneeeeee zemuszemus

Boşuna mıyavlama Furcu.. bundan sonra bi fok olmazz.. veremezzsssinnnnnnnnnnnnnn kısımmm, kasma kendini oranı buranı... bırak bu ayakları, boşuna hırpalama kendını, bişi olmass senden artık.. yırtınmaaa boşunaaa KILÇIKLI FASULYEEEEEEEEEEEEEEEEE

Tabii annen yakın kısımmm.. ondan boyle rahatsın, ohhhhhhhhhh ne ala.. bol seyler geçir sen kafana... bole dar dar nereye kadarrr kaydirigubbakcemile3

Dilimin iki kenarında 2 minik top oluşmuş, nasıl acıyor! Boğazım da bir tuhaf, çok dersim vardı, çok konuştum ondandır inşallah. Ama dilim çok acıyor yaa, nedir bu?

Bundan sonra Hanımın CIftlıgı keyıfle ızlenır mı?? Ozy ızlenmez dıyorr..

zaten özgürleştirmiştim kendimi ben :))) Her iki anlamda da!

1) Özgür'e katılarak izlemiyordum artık.

2) İzlemediğim için bağımlılık yok oldu, özgürleştim.

Nasıl :))

Nereni.. hangi bi yerini be annemm.. saldım gitti senii :))) senin kurutmandan guzel kavurma oluyormus bılüyür müsünn :))

Hee, bugün yedim aynısından, pek lezizdi ama tanelerini yedim, suyuma ekmek banmadım. İyice tazesini pişireceğim, odun ekmeğini suyuna banıp banıp yiyeceğim, yedireceğim :))

Tabii annen yakın kısımmm.. ondan boyle rahatsın, ohhhhhhhhhh ne ala.. bol seyler geçir sen kafana... bole dar dar nereye kadarrr kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Of kızım yaa :) Zaten rujum da oriflame :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…